Blomsterkystens badeby Diano Marina

Bo kun 50 meter fra stranden i Diano Marina med flotte udflugter

 Diano Marina med Gislev
 

En sommerrejse til blomsterkysten i Italien. Udflugter til Sestri Levante, Monaco, Genova, San Remo og en dejlig sejltur langs kysten. NU KUN kr. 5.998

 • Nyd 7 nætter på hotel få meter fra Middelhavet
 • Et af Italiens eftertragtede områder
 • Udflugt til Genova og frokost i Sestri Levante inkluderet
 • Fly fra Odense og Aalborg

   

  Med i prisen:

  • Ophold i dobbeltværelse
  •  7 x morgenmad
  • 1 x frokost i Sestri Levante
  • Flybillet og lufthavnsafgifter 
  • Wi-fi på hotellet
  • Bustransport fra lufthavn til hotel t/r samt på udflugter i Italien
  • Rejseleder 
  • Udflugt til Genova og byrundtur i Diano Marina
  • Hotelskat.

  Ekskl. entréer hvor andet ikke er nævnt.

  Bemærk: Swimmingpool er åben hvis vejret tillader det.

  Tillæg: Enkeltværelse: kr. 750. TILBUD - halvpension ( en enkel menu) /udflugtspakke med halvpension samt alle udflugter (Alassio, Monaco, San Remo og sejluren til Portofino: kr. 600. Afbestillingsforsikring: kr. 470/kr. 640.  Forplejning på flyet ud/hjem kr. 170 - bestilles sammen med rejsen.

  Status:
  Ring til os

  Om rejsen

  Middelhavet, skønne byer og H.C. Andersens eventyrbugt. Mellem Den Franske Riviera og Toscana ligger Ligurien med sin pragtfulde klippekyst. Små charmerende landsbyer, dejlige strande, vinmarker på stejle terrasser og en blomsterpragt i alverdens farver indbyder til en vidunderlig ferie. Fra Aalborg og Odense flyver du til Pisa. Vi kører via det smukke Sestri Levante, og bliver budt på en lækker frokost, inden ankomsten til det kendte ferieparadis Diano Marina ved Middelhavet. Byen har gode strande, hyggelige gågader med butikker, restauranter og caféer. Herfra har vi planlagt et spændende udflugtsprogram. Havnebyen Genova, en fantastisk men overset by med smukke bygningsværker og hyggelige små stræder. Muligheden for en oplevelsesrig sejltur langs den farverige Blomsterkyst til Portofino. Besøg den lille perle Alassio, og videre til et olivenoliemuseum. Fyrstedømmet Monaco ligger lige rundt om hjørnet, og udflugten hertil krydres med et besøg i maleriske Eze Village. Du kan også tage med til den farvestrålende blomsterby San Remo med den russiske kirke, hvor rejselederen viser rundt. Det er valgfrit om du vil deltage i de spændende udflugter eller nyde stranden, de smukke omgivelser eller udforske området på egen hånd.

  Billeder

  Dag for dag

  Dag 1: Udrejse
  Med Jet Time fra Aalborg og Odense til Pisa. Ankomst kl. 11.30. På vejen til Diano Marina stopper vi i H.C. Andersens eventyrbugt, Sestri Levante, og spiser frokost hos Andrea. Frokosten er inkluderet

  Dag 2: Byrundtur og marked i Diano Marina
  Du bor centralt i denne hyggelige by, direkte ud til Middelhavet og med skønne strande. Rejselederen viser rundt i byen, hvor der også er marked tirsdag.

  Dag 3: Genova fyldt med miljø og atmosfære

  er mere end Italiens største havneby. I den centrale del af byen besøger vi Piazza di Ferrari, St. Lawrence Katedralen samt de små charmerende stræder og havnen. Inkluderet. Eftermiddagen på egen hånd i Genova eller Sejltur Genova-Portofino. Vi er ved én af Italiens smukkeste kyststrækninger, som naturligvis bør nydes på en sejltur langs kysten til Portofino. Udflugtspris kr 225. Bestilles sammen med rejsen

  Dag 4:  Alassio, kysten og olivenoliemuseum.
  Til Alassio, som er en hyggelig ferieby, kendt for sin gamle byport med fliser. Tid på egen hånd, inden vi kører til Imperia, hvor vi besøger et olivenolie museum. Udflugtspris kr. 120, inkl. entré.

  Dag 5: Lilleputstaten Monaco og maleriske Eze Village
  Byrundtur i det lille mikrosamfund, hvor Fyrstinde Grace levede en drømmetilværelse. Du ser bl.a. Fyrstinde Grace og Fyrst Rainers grav, Monaco Ville og det berømte Casino. Videre til Eze Village, én af de smukkeste middelalderlandsbyer med en fantastisk udsigt. Heldagsudflugt kr. 198.

  Dag 6: Blomsterbyen San Remo

  Brug dagen på lige netop det du har lyst til, eller deltag i udflugten til den berømte blomsterby San Remo. Forbi den russiske kirke til den gamle bydel La Pigna med en labyrint af snævre gyder, små spændende specialbutikker og stejle trapper. Afslappende halvdagsudflugt kr. 98, € 13,50

  Dag 7: Nyd din sidste dag på ferie med afslapning,
  en tur i centrum eller eventuelt en tur på stranden i Diano Marina.

  Dag 8: Hjemrejsen fra Pisa til Danmark
  Hjemkomst i Odense kl. 14.35 og i Aalborg kl. 16.00

  Hotel

   

  Hotel Kristall, Diano Marina
  Hyggeligt familieejet hotel kun 50 meter fra stranden. Hotellet er centralt beliggende (400 m fra centrum og 800 m fra butiksgade) og har restaurant, lille pool med mindre terrasse, bar og elevator. Alle værelser har balkon, bad og toilet, hårtørrer, værdiboks, tv, gratis wi-fi, telefon og aircondition. Værelserne er uensartede i størrelse. Swimmingpool er åben, hvis vejret tillader det.

  lille videoklip fra hotel Kristall

   

  Værd at vide

  Valuta:
  € 1 = ca. kr. 7,50.Indkøb

  Indkøb:

  Tøj, sko, kunsthåndværk, vin og andre kulinariske specialiteter.

  Entré er ikke inkluderet med mindre andet er nævnt. Entré til de fleste museer: € 5-15.

  Betalingskort
  På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, oftest fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

  Cafeer
  I Italien har man 3 forskellige priser på cafeerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra 80 cent til €4 på samme bar.

  Drikkepenge
  På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso – efterfulgt af %-satsen, typisk 15 til 18%.

  Pane e coperto er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

  Drikkevand
  Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarlig. Køb evt. kildevand.

  Porto
  Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det er oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb prioritaria frimærker til 1 euro. Så er postkortet i Danmark hurtigst muligt.

  Morgenmad
  I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg som består af forskellige slags brød, pålæg, juice osv.

  Restauranter
  Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – stenovn, hvor der fyres op med træ.
  Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.
  Primi Piatti: ”Første” retter, hvor man finde pasta- og risretter samt supper.
  Secondi Piatti: Hovedretter. Fisk og oksekød prissættes ofte efter vægt. Der er ikke meget tilbehør. Det bestilles separat – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.
  Formaggio: Ost.
  Dolce: Dessert
  Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

  Værdigenstande
  Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien, bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.

  Flyv fra

  Fly letter

  Rejsemateriale
  Ca.10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Vær opmærksom på at der på visse rejsemål kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. Se mere under fanen "Værd at vide" på det enkelte rejsemål.

  Vigtigt
  Venligst henvend dig til Gislevs repræsentant FØR check-in.

  Flyv fra Odense eller Aalborg Lufthavn

  Med Jet Time fra Aalborg via Odense til Pisa med ankomst kl. 11.30

  Afgang
  Fra Aalborg kl. 08.00 og fra Odense kl. 09.25

  Mødetid
  Aalborg kl. 06.00
  Odense kl. 08.25

  Hjemrejse
  Hjemrejse fra Pisa via Odense til Aalborg.

  Hjemkomst
  Odense kl. 14.35
  Aalborg kl. 16.00

  Bagage
  15 kg + 5 kg håndbagage

  Odense Lufthavn

  Læs mere her: www.hca-airport.dk

  Adresse
  Lufthavnvej 131
  5270 Odense N

   


  Hca airport indgang Hans Christian Andersen Airport

  Aalborg Lufthavn

  Læs mere her: www.aal.dk

  Adresse
  Ny Lufthavnsvej 100
  9400 Nørresundby

   


  Aalborg lufthavn ankomst Aalborg lufthavn terminal

  Kort

  Kort Ligurien