Supertilbud til Irland med Ældre Sagen

5 skønne dage med oplevelser, underholdning, Irish Breakfast og middage

Kilkenny Slot Musikere på pub i Irland  
 

Festlig ferie i Irland inkl. halvpension, alle udflugter og dansk rejseleder - Kun kr. 4.998.

 •     4 nætter på dejligt hotel med underholdning flere aftener
 •     Inklusiv alle udflugter og Irish Coffee demonstration
 •     Charmerende Kilkenny med imponerende slot, bryggeri og hyggelige pub´er
 •     Storslået natur og besøg på Huntington Castle – en perle af et privat hjem
 •     Rundvisning og whiskysmagning på Walsh Destillery
 •     Vidende dansk rejseleder med på hele rejsen


Med i prisen:

 •     Ophold i dobbeltværelse med bad/toilet
 •     4 x morgenmad ( Irish Breakfast)
 •     4 x middage med 3 retter mad
 •     1 x demonstration af Irish Coffee
 •     Udflugter jævnfør program eksklusiv entréer
 •     Aftener med underholdning
 •     Flybillet og Lufthavnsskat
 •     Moms og gebyr til Rejsegarantifonden
 •     Dansk rejseleder
   

Tillæg: Enkeltværelse kr. 698. Flytilslutning fra Aalborg - København t/r kr. 900. Afbestillingsforsikring kr. 470. Entreer er eksklusive - beregn ca. kr. 300.

Status:
Ring til os

Om rejsen

Guinness, slotte og whisky
Spændende rejse til den charmerende by Kilkenny, hvor vi skal bo alle 4 nætter på det gode Springhill Court Hotel med gode faciliteter og underholdning hver aften. Kilkenny er en by af passende størrelse med en rig historie, kultur og mange farverige pub´er, hvor du kan møde de gæstfrie irere til ”a pint of Guinness”. Der bliver også tid til udflugter i nærområdet til det imponerende Huntington Castle –en perle af et privat hjem samt whiskysmagning på Walsh Destillery i Carlow. Glæd dig – det bliver ikke kedeligt. Céad Míle Fáilte – 100 000 gange velkommen til Irland.

Billeder

Dag for dag

1. dag. Udrejse til Dublin og Kilkenny
Nemt og bekvemt med direkte fly til Dublin. Her venter vores gode irske chauffør med godt humør og en behagelige
Herfra går turen videre til indkvartering på vores hotel for de næste 4 nætter.  Hver aften vil hotellet være vært for lidt underholdning. Første aften skal vi lære kunsten at lave en Irish Coffee, og vi smager naturligvis på det færdige resultat bagefter. 

2. – 4. dag: Udflugtsprogram:

Byrundtur til Kilkenny Castle og Smitwicks Brewery
Rejselederen tager dig med på en orienterende tur i Kilkenny, der er en af Irlands smukkeste byer fra middelalderen, og smukt beliggende ved Nore floden. Byen rummer 20 000 indbyggere, 70 pub´er, et bryggeri, caféer, butikker, spændende attraktioner og flere kirker.

Vi besøger byens største attraktion Kilkenny Castle, der er lidt af en perle. Her får man en god indføring i borgens dramatiske historie, og kommer igennem slottets smukke værelser, inden man slutter af i Long Room, der efter en renovation fremstår flottere end nogensinde. Efter besøget er det oplagt at indtage frokosten i Kilkenny Design Craft Centre, hvor der er indrettet café på 1. salen. I stueetagen holder de lokale håndværkere til, og i butikken finder du et bredt udvalg af lokale produkter og godt håndværk.

Om eftermiddagen får du mulighed for at komme på rundvisning i Smitwicks bryggeriet, der er det næststørste bryggeri efter Guinness i Irland. Her får du en rundvisning samt en moderne multimediepræsentation af bryggeriet, der slutter med smagsprøver på det gode øl, der i Danmark er kendt under navnet Kilkenny.

Herefter lidt tid på egen hånd til byens butikker og seværdigheder, inden vi kører tilbage til hotellet. Udflugt er inkluderet men eksklusive entréer.

Stemningsfulde Huntington Castle og whiskysmagning på Walsh Destillery
Vi kører gennem de smukke grønne landskaber til Huntington Castle, der kan føre sin historie helt tilbage til 1625. Det lille charmerende slot, der oprindeligt blev bygget som en garnison er stadig i familiens eje. Her får vi en god guidet rundvisning til våbenrummet og hjemmets smukke værelser samt det victorianske køkken med ”moderne” køkkenmaskiner og udstyr. Her bliver også en mulighed for at komme en tur rundt i den smukke have.

Efter besøget bliver der mulighed for at nyde en kop te og en scone i den idylliske lille Tea Cafe ved slottet.

Herfra går turen til Walsh Destillery i Carlow. Her venter en rundvisning på det nye destilleri, der blandt andet producerer de kendte mærker The Irishman og Writers Tear. Rundvisning slutter med smagsprøve på de gyldne dråber. Herfra går turen tilbage til hotellet – måske får vi lyst til at synge en de irske klassikere på vejen hjem.
Udflugt er inkluderet eksklusive entréer.

Afslappende udflugt i nærområdet – og tid til de sidste oplevelser i Kilkenny
Rejselederen tager dig med på en afslappende udflugt i nærområdet – vi vil være hjemme i god tid til at nyde en sidste tur swimmingpoolen eller gøre de sidste indkøb i Kilkenny. Udflugt inkluderet eksklusiv eventuelle entréer.

5. dag. Hjemrejse fra Dublin.
Efter nogle fornøjelige dage i Irland er det blevet tid til at rejse hjem. Der er afrejse fra lufthavnen i Dublin ved middagstid med ankomst til København midt på eftermiddagen.

 

 

Hotel

Springhill Court Hotel
Kilkenny City R95 NX32 – Irland

Pænt 3-stjernet hotel – alle værelser er udstyret med tv, telefon, toilet og bad med hårtørrer, samt gratis te/kaffe faciliteter. Restauranten serverer en god morgenmad samt 3 retter mad til middag hver aften. Om aftenen er der muligt for at få en godnat Guinness i Paddock Bar. Hotel råder også over swimmingpool, jacuzzi og sauna.

Flere aftener vil hotellet være vært for underholdning. Herudover vil der være undervisning i kunsten at lave en rigtig Irish Coffee – som vi nyder sammen bagefter. Hotellet er beliggende ca. 2 km fra centrum af byen.

 

Værd at vide

Valuta: EURO på hele rejsen. 1 EURO = Kr. 7,50.

Vejret: Omskifteligt – men ofte lunt på denne årstid I Irland kan man ofte opleve flere årstider på en dag. Det er en god idé at tage en ulden trøje, vand- og vindtæt tøj samt gode sko med.

Guinness: Irernes nationaldrik serveres på pub´erne, som er samlingsstedet, hvor de sidste nyheder og historier udveksles. Alle er velkomne på pub´en.

Indkøb: Håndvævede uld- og lærredsstoffer, uldne sweaters, porcelæn, keramik, sølv og håndslebet krystal.

Bus: Der anvendes irsk bus af god standard. Komfortniveau er næsten som dansk turistbus med vippesæder og luftdyser.

Entreer: Udgør ca. kr. 300 (€40) – hvis du deltager i alle udflugter.

Flyv fra

Rejsemateriale
Ca. 10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

Vær opmærksom på at der på visse rejsemål kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. Se mere under fanen "Værd at vide" på det enkelte rejsemål.

Københavns Lufthavn
Læs mere her: www.cph.dk
Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid København
Mødetid 12.10 – der flyves med SAS – der er mulighed for at købe mad og drikkevarer ombord - betaling med kreditkort. Der er inkl. 20 kg bagage og 10 kg håndbagage. Yderligere information om mødested med mere tilsendes ca. 10 dage før afrejse

Udrejse
Afgang fra København kl. 14.10 med ankomst til Dublin kl. ca. 15.25

Hjemrejse
Fra Dublin kl. 12.30 med ankomst til København kl. ca. 15.40.

Gislev Rejsers mødested
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant.
Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

Mødested
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant. GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER FRA KØBENHAVN

 


Aalborg Lufthavn

Læs mere her: www.aal.dk

Adresse:
Ny Lufthavnsvej 100
9400 Nørresundby

Afrejse fra Aalborg - for gæster der har købt tilslutningsbillet
Mødetid: 09.00
Afrejse: 10.30 med ankomst til København kl. 11.10
Hjemrejse fra København: kl. 16.30 med ankomst 17.15

Mødetid og mødested:
Seneste mødetid og praktiske oplysninger vedr. Aalborg Lufthavn fremgår af brev der fremsendes ca. 10 dage før afrejse.


Gæster fra Aalborg møder Gislevs rejseleder ved gaten ved flyet til Dublin i Københavns Lufthavn. Der flyves med Norwegian og der kan købes mad og drikke ombord med kreditkort.

Billund lufthavn

Aalborg lufthavn ankomst Aalborg lufthavn terminal