Forårskrydstogt i Holland og Belgien 2022

Dejligt krydstogtskib med komfortable kabiner og helpension om bord


Dejligt forårskrydstogt i Holland og Belgien med fuld forplejning om bord og flotte oplevelser til skarp pris

  • Afslappende krydstogt på de skønne floder og charmerende vandveje
  • Komfortabelt skib med All Inclusive - vi har hele skibet for os selv
  • Oplev en million løgblomster i fuldt flor i verdens største blomsterpark Keukenhof
  • Byrundtur i hovedstaden Amsterdam med de charmerende kanaler og idylliske huse
  • Byrundtur i den smukke middelalderby Antwerpen og centrum for verdens diamanthandel

Med i prisen:

Ophold i dobbeltværelse/-kahyt

1 x halvpension på hotel ved udrejse (middag dag 1 og morgenmad dag 2)

All Inclusive om bord på skibet fra middag dag 2 til morgen dag 6

Udflugt til blomsterparken Keukenhof

Byrundtur i Antwerpen

Byrundtur i Amsterdam

Dansk rejseleder

Udflugter jf. program eksklusiv entréer

 

Tillæg: Kahyt i kategori M kr. 1000 pr. person. Kategori A kr. 1300 pr person.
Enkeltværelse/B Kahyt: kr. 2.500. Enkeltværelse/M Kahyt: kr. 3.500. Enkeltværelse/A Kahyt: kr. 4.000. (på forespørgsel).

Forplejning:
Opholdet på skibet er med morgenbuffet, serveret 3-retters frokost og middag. Maden tager udgangspunkt i det franske køkken, og der er på alle skibe ansat kokke, der sørger for, at maden er veltilberedt og af god kvalitet. Drikkevarer (vin, øl, vand, frugtjuice og 1 kop kaffe) til måltiderne om bord er inkluderet – og der er også fri bar kl. 10-23 (dog eksklusiv champagne, vin fra vinkort og specielle drinks). 

Bestil rejsen

Pris fra 7.498,-

6 dage
Bus

Med i prisen er bl.a.

  • Udflugt til blomsterparken Keukenhof
  • All Inclusive på skibet
  • Byrundture i Amsterdam og Antwerpen
Bestil rejsen

Om rejsen

Forårskrydstogt - Belgien og Holland i blomst

Foråret er den dejligste tid på året, så hvorfor ikke komme det i møde. I Belgien og Holland blomstrer tusindvis af tulipaner og andre skønne forårsbebudere i alverdens smukke farver.

Skibet sejler fra Antwerpen i Belgien ad charmerende vandveje til Amsterdam. Du vil opleve alt det som Holland er kendt for – både løgblomster, vindmøller, og ikke mindst den charmerende hovedstad Amsterdam.

Glæd dig til 4 dage om bord på det komfortable krydstogtskib MS Gerard Schmitter, hvor du fra skibets dæk kan nyde sejladsen, den gode mad og service. Krydstogtet er inklusiv alle udflugter med fuld forplejning og drikkevarer i form af All Inclusive. Vi har hele skibet for os selv, hvilket skaber en hyggelig stemning og et dejligt fællesskab.  Velkommen om bord.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse fra Danmark

Rejselederen byder velkommen, og vi er allerede godt på vej. Vi forlader Danmark og kører gennem Tyskland til overnatning og middag på et godt hotel i Holland.

Dag 2: Diamanthovedstaden Antwerpen og indkvartering på vores gode skib

Fra Holland kører vi til Belgiens næststørste by Antwerpen, hvor størstedelen af verdens rådiamanter ender. Her er der tid til en byrundtur i den vidunderlige middelalderby, der er fyldt med charmerende huse, pompøse kirker og hyggelige markedspladser. Sidst på eftermiddagen går vi om bord på skibet til velkomstdrink og en dejlig middag. Skibet ligger i Antwerpen natten over.  

Dag 3: Hyggelig sejlads ad kanaler og sluser til Rotterdam

Vi har god tid til at indtage morgenmaden og slappe af i forårssolen på dækket eller i de hyggelige saloner, mens vi nyder udsigten. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til Europas største havneby Rotterdam. Denne aften er der gallamiddag om bord. Ophold i Rotterdam natten over.

Dag 4: Syv millioner løgblomster i Keukenhof og ankomst til Amsterdam

Vi forlader Rotterdam og sejler til Utrecht, hvor vi ankommer ved frokosttid. Om eftermiddagen kører vi til verdens største blomsterpark Keukenhof, hvor der hvert år plantes 7 millioner blomsterløg. De mange gamle træer, vandløb og søer danner den perfekte ramme om de farvestrålende tulipaner og påskeliljer. Herefter kører vi til Amsterdam, hvor krydstogtskibet har lagt til i mellemtiden. Middag om bord på skibet.

 

Dag 5: Byrundtur i Amsterdam mellem kanaler og kønne huse

Byrundtur i Amsterdam med de karakteristiske huse og de mange kønne broer. Glæd dig til at opleve den indtagende by, der er kendt for Van Gogh, funklende diamanter og dagbogsskriveren Anne Frank. Der vil også være tid på egen hånd til at opleve byens tilbagelænede livsstil mellem de charmerende kanaler, kønne pladser og indbydende caféer. Skibet ligger i Amsterdam natten over.

Amsterdam

Dag 6: Hjemrejse til Danmark

Vi spiser morgenmad om bord, før vi siger farvel til skibet. Vi kører gennem Tyskland med ankomst til Danmark først på aftenen.

Skibet

M/S Gerald Schmitter (Croisi Europe)   

Flot skib med 3 dæk fra det franske rederi Croisi Europe. Skibet har reception, restaurant, salon, bar, soldæk, klimaanlæg, wi-fi i reception og lounge, lille butik og elevator. Restaurant og salon er på mellemste dæk. 

3 kahytskategorier:
A: Dobbeltkahyt på øverste dæk med stort vindue der kan åbnes, 2 separate senge (TWIN*) eller 1 dobbeltseng, bad, toilet, hårtørrer, tv og værdibox.
M: Dobbeltkahyt på mellemste dæk med stort vindue der kan åbnes, 2 separate senge (TWIN*) eller 1 dobbeltseng, bad, toilet, hårtørrer, tv og værdibox.
B: Dobbeltkahyt på hoveddækket med vindue, 2 separate senge (TWIN*) eller 1 dobbeltseng, bad, toilet, hårtørrer, tv og værdibox.

*BEMÆRK - TWIN beds om bord på MS Gerard Schmitter står helt tæt sammen med en lille kant imellem sig. De kan separeres fra hinanden, såfremt I ønsker at gøre dette.

Se rederiets hjemmeside: www.croisieurope.com

Forplejning om bord:
Opholdet på skibet er All Inclusive, morgenbuffet, serveret 3-retters frokost og middag. Maden tager udgangspunkt i det franske køkken, og der er på alle skibe ansat kokke, der sørger for at maden er veltilberedt og af god kvalitet. Drikkevarer (vin, øl, vand, frugtjuice og 1 kop kaffe) til måltiderne om bord er inkluderet – og der er også fri bar kl. 10 - 23 (dog eksklusiv champagne, vin fra vinkort og specielle drinks fra drinkskortet).

Værd at vide

Entré
Keukenhof ca. € 19. Byrundturene i Antwerpen og Amsterdam indeholder ingen entréer, men kan forekomme, hvis du er på egen hånd.

Sprog på skibet
Croisi Europe er er fransk rederi, derfor er hovedsproget om bord fransk, men personalet taler også engelsk. Alle annonceringer gives på fransk og engelsk, men vores rejseleder sørger for at holde dig orienteret og være behjælpelig med eventuelle spørgsmål.

Drikkepenge
Drikkepenge er ikke inkluderet. For flodkrydstogtsrejser er det kutyme at give drikkepenge til skibets personale ved afslutning af et krydstogt. Det forventes, men er naturligvis frivilligt. Beregn € 5-10 pr. person pr. dag. Samlet betaling og skibets personale fordeler selv pengene til alle ansatte på skibet. Rejselederen orienterer nærmere herom. Dette afregnes i kontanter.

Valuta
På dette krydstogt kan der betales med Euro eller kreditkort alle steder i land og på skibet, hvor der accepteres Visa og MasterCard, men det er en god idé altid at medbringe kontanter.

Påklædning
Der er ingen særlige krav til påklædning, når du er på flodkrydstogt. Det er kutyme, at de fleste klæder om til middagen om aftenen, men det er uformelt og afslappet. Det er ikke velset med shorts, badetøj, sandaler og toppe i restauranten om aftenen. Til skibets gallaaften kan du medbringe lidt mere festligt tøj, men det er stadig uformelt, så du behøver ikke at medbringe den lange kjole eller habitten.

Elektricitet
Der er 220 volt om bord, det er derfor ikke nødvendigt at medbringe en adapter. Skal du oplade flere ting på samme tid, er det nødvendigt at medbringe et fordelerstik, og det skal være et tobenet stik.

Fysisk formåen
Flodkrydstogter er ikke egnet for gangbesværede, og alle gæster skal være 100% selvhjulpne. Hvis vi undervejs gør stop i storbyer, vil byrundturen ofte være en kombination af buskørsel og til fods - enkelte byer er dog kun til fods. Vi besøger indimellem også nationalparker og seværdigheder, hvor vi ikke kan komme helt frem med bus. Ring evt. til Gislev Rejser, hvis du er i tvivl om du kan deltage på en af vores flodkrydstogtsrejser.

Internet
Der er gratis internet på alle Croisi Europes skibe i området ved receptionen og i skibets lounge. På rederiets nyere skibe er der internet alle steder om bord. Bemærk, internettet kan have udfald og nedsat hastighed pga. dårlig dækning, de steder der sejles.

Dagsprogram
Bemærk at program og gallamidag kan forekomme i anden rækkefølge.

 

Afrejse

Mange byer at vælge imellem

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet, og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding

Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:

Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:

E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her

Læs mere om tilskudsordning og refusion her

 

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
16-04-2022Bus fra Jylland, Fyn og SjællandRing til os7.498,-Mere information
16-04-2022Bus fra Jylland, Fyn og SjællandMere end 87.498,-Bestil rejsenMere information
16-04-2022Bus fra Jylland, Fyn og SjællandMere end 87.498,-Bestil rejsenMere information