Cykelferie i Holland

Cykelferie i Holland med 4-stjernet hotel og afslappende cykelruter

    

En flot og oplevelsesrig cykelferie i Hollland - vindmøllernes land med bl.a. Paleis Het Loo, Elburg og Amsterdam, og med besøg i en vindmølle og kanalrundfart i Amsterdam. På denne gode cykelferie kommer du helt tæt på den særprægede natur og de hyggelige byer i Holland.

 • Du bor alle nætter på vores hyggelige og roste hotel i Harderwijk
 • Gode og lette ruter, hvor alle kan være med
 • Cykeltur til Amsterdam med kanalrundfart inkluderet
 • Halvpension og en aften med Hollandsk tema-menu
 • Cykelferie gennem skov, lyngmarker, middelalderlandsbyer og langs kanaler


Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 5 x morgenmad
 • 5 x middag
 • Cykel
 • Byrundtur i Elburg
 • Vindmøllebesøg
 • Byrundtur og kanalrundfart i Amsterdam
 • Lokal cykelguide
 • Rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden

Entréer er eksklusive hvor andet ikke er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse: Kr. 1.398. Afbestillingsforsikring: Kr. 225. El-cykel: Kr. 500 (Bestilles med rejsen).

 

Se film om cykeltur i Elburg:

Pris fra 5.998,-

6 dage
Bus

Med i prisen er bl.a.

 • Godt hotel med halvpension
 • Cykler med 7 gear
 • Lokalguide og rejseleder
Bestil rejse

Om rejsen

Holland – det perfekte sted til en cykelferie
En skøn rejse gennem et land som overrasker med sin afvekslende natur, små hyggelige byer og et charmerende net af kanaler. Vi kender Holland som et fladt land, og som cykelturist er det en gave. Strækningerne er nemme, så er du i almindelig god form, kan du se frem til nogle skønne cykeldage. Vi har en lokal cykelguide med, så vi får set en masse sider af Holland, som ikke er alle forundt. Gennem mørke skove og flotte lyngmarker cykler vi fascineret af sted. Vindmøllerne, de kønne landsbyer med de karakteristiske huse og livet ved sluserne vil kappes om din opmærksomhed. Glæd dig til en fredfyldt cykelferie med vores veloplagte rejseleder og cykelguide.

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse direkte til Holland
Vi kører via Hamburg og Bremen til den hyggelige by, Harderwijk, vores faste base på cykelferien. Ved ankomst bydes vi velkommen af hotelpersonalet og indlogeres på vores værelser. Vi spiser middag på hotellet alle 5 aftener. Efter maden foreslår vi en lille spadseretur langs vandet.

Dag 2: Harderwijk – Elburg og besøg i en vindmølle
Cyklerne fordeles og du møder vores lokale cykelguide. Vi kører fra hotellet gennem byen og ruller ud i det flotte landskab. Gennem små landsbyer når vi frem til den historiske by, Elburg. Den gamle bydel med de snorlige gader, bymur og voldgrav, dateres helt tilbage til middelalderen og er en stor turistattraktion i området. Sammen med lokalguiden får du indblik i byens historie, og herefter er der tid på egen hånd til yderligere udforskning af byen samt frokost. På vejen tilbage til Harderwijk besøger vi en ægte, hollandsk vindmølle. Ca. 48 km på cykel. Sværhedsgrad: 1.

Dag 3: Apeldoorn - Kongeslottet Paleis Het Loo
Cyklerne venter på os i Apeldoorn. Vi cykler i og omkring Apeldoorn og for de, som måtte ønske det, er det muligt at besøge parken ved det smukke barokslot, Paleis Het Loo, som tidligere blev benyttet af den hollandske kongefamilie. Slotte er desværre lukket i en årrække for ombygning og renovering. Der er tid til frokost, inden vi cykler tilbage til Harderwijk. Ruten går gennem Veluwe, et interessant landskab med hede, klitter, skov og vådområder. Lettere kuperet. Ankomst i Harderwijk sidst på eftermiddagen. Ca. 45 km på cykel. Sværhedsgrad: 1-2.

Dag 4: Skovtur til slottet Kasteel
Vi cykler fra hotellet i Harderwijk og videre ud af byen. Gennem landbrugsområder, lyngfyldte hedelandskaber og skov når vi frem til Kasteel Staverden, hvor det vil være muligt at spise frokost i slottes brasseri. Der vil også være tid til at besøge slottes parkhave. På hjemturen kører vi ad alternative veje, så du får set så meget af området som muligt.  Ca. 28 km på cykel. Sværhedsgrad: 1.

Dag 5: Naarden, Muiden og Amsterdam med kanalrundfart
Med bussen kører vi frem til Bussum, hvor vi står på cyklerne. Herfra cykler vi til borgbyen Naarden.  Orientering om den stjerneformede fæstning og byens historie. Herfra cykler vi delvist langs vandet til havnebyen Muiden med typiske sluser og kanaler. Cyklerne afleveres ved ankomst til Amsterdam. Sejlads på kanalerne og tid på egen hånd inden bussen bringer os tilbage til hotellet. Ca. 18 km på cykel. Sværhedsgrad: 1.

Dag 6: Hjemrejse via Tyskland
Efter morgenmaden kører vi mod Danmark. Grænsen passeres først på aftenen.

Hotel

Best Western Hotel Baars
Smeepoortstraat 52
H-3841 EJ Harderwijk
Holland

Gislevs populære 4-stjernede hotel med god service og udsøgt forplejning. Centralt i byen ved delfinariet, butikker og det charmerende miljø ved vandet. Restaurant, bar, og elevator. Uensartede værelser med eget bad og toilet, TV, radio og hårtørrer. Ophold med halvpension - en aften med Hollandsk tema.

Læs mere om Hotel Best Western Baars

Værd at vide

Valuta
Euro.

Turistcykler
Med 7 gear og håndbremser - fodbremse ikke muligt.

Servicebus
Bussen er i nærheden.

Deltagelse
På alle vores aktivrejser gælder naturligvis, at du er i god fysisk form. Er du i tvivl, så anbefaler vi, at du kontakter din læge og fortæller om den rejse du planlægger at deltage på. Under afsnittet omkring sværhedsgrader kan du få en fornemmelse af, hvad der kræves på de forskellige niveauer (1 til 5).

Sværhedsgrader
Gislevs graduering kan ikke sammenlignes med andre bureauers.
1 = For det meste lige ud, fladt terræn. Vil kunne klares af de fleste i almindelig god fysisk form.
2 = Fladt til bakket terræn, som regel en fin blanding. Konditionen skal være i orden.
3 = Stejlere steder kan forekomme, underlaget kan være ujævnt/bumpet. Du skal være i rimelig god form og være vant til at cykle.
4 = Krævende, stejle bakker og ujævnt underlag. Kræver god form og udholdenhed.
5 = Meget krævende, kraftige stigninger og bratte nedkørsler. For dig som cykeltræner og har stor erfaring.

Samlet bedømmelse af rejsens sværhedsgrad
Vi har forsøgt at give en samlet vurdering af hver enkelt rejse. Øverst på siden finder du et symbol med angivelse af rejsens samlede sværhedsgrad. Men læs rejsen igennem, og vurdér selv de enkelte dage. Ring og spørg hvis du er i tvivl.

Rejselederen
På alle rejser er der fra start til slut dansk rejseleder med på rejsen. Derudover en lokal cykelguide.

Påklædning
Det skal være behageligt at cykle, så sørg for at bukserne ikke har generende syninger eller strammer om maven. Tænk også på at vi cykler i alt slags vejr, så husk regntøj, solbriller og solcreme. Kondisko, eller andre sko, som ikke glider på pedalerne er vigtigt at tænke på. Lag-på-lag tøj er praktisk, for man kan hurtigt få varmen, også selvom det i starten virker lidt køligt. Mange af vores cykelgæster har investeret i decideret cykeltøj og har været glade for det. Cykelhandsker (halvhandsker) er en god idé, for vabler kan let opstå på hænderne, og det er selvsagt ubehageligt.

Cykelhjelm
Gislev anbefaler brugen af cykelhjelm, og vores rejseledere går foran med et godt eksempel. Vi kan ikke tvinge vores gæster til at bære cykelhjelm, men vi henstiller på det kraftigste til, at hver især medbringer en cykelhjelm. Statistikkerne taler deres tydelige sprog hvad skade-siden angår, og du skal tænke på, at selvom du kører pænt og forsigtigt, så gør dine medcyklister det måske ikke. Så husk cykelhjelmen, du skulle gerne vende hjem i samme fine tilstand som du afrejste i.

Kondition
Cykling belaster hjerte og lunger, så det er en god idé at træne ekstra op til ferien. Cykling naturligvis, men også almindelig styrketræning/gymnastik er en god idé.

Hold afstand
HOLD AFSTAND – er nok det allerbedste råd vi kan give. Når uheld opstår er årsagen som oftest, at der bliver kørt for tæt.

Gode ting at medbringe
Lille rygsæk e.l. til proviant og skiftetøj. Myggespray og vabelplaster.

Nødhjælp undervejs
Gislevs rejseledere har nødhjælpskasse med på vandringer og cykelture. Du bør dog medbringe dit eget vabelplaster og/eller nål og tråd (en tråd trækkes gennem vablen så vandet siver ud efterhånden. Huden beskytter såret. Nemt og billigt).

Proviant og vand
På destinationen informerer rejselederen om, hvor der kan købes madpakker/mad, snacks, vand m.v. til turene. På rejser hvor vi har servicebussen med, kan der suppleres op undervejs enten fra eget lager eller fra bussens. Det vigtigste på turene er naturligvis vand, men lidt frugt, nødder, chokolade e.l. kan også være tiltrængt når man bruger så meget energi. Rejselederen orienterer om dette på rejsen.

Ændring af ruteforløb
Kan forekomme og vil blive meddelt på rejsen.

Dækkende rejseforsikring
Gæster er selv ansvarlige for deltagelse. Det er vigtigt, at du har en dækkende rejseforsikring ved eventuel sygdom og hjemtransport. Gislev anbefaler Europæiske Rejseforsikring. Spørg ved bestilling.

Har du spørgsmål
Så kontakt en af vores rejsekonsulenter på tlf. 62 29 12 10 eller send os en mail på gislev@gislev-rejser.dk.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
11-08-2019Bus fra Jylland, Fyn og Sjælland Cykelferie i Holland25.998,-BestilMere information