Sommer og Efterår i Paris

Danmarks bedste tilbud inkl. alle udflugter og 3 middage

Sommer og efterår i Paris

Tag børnene med på busrejse til Paris inklusiv alle dagsudflugter. Børnerabat og udflugt til Disneyland.

 • Inklusiv 3 store og informative byrundture, der giver dig en masse oplevelser
 • Oplev Eiffeltårnet, Triumfbuen og Latinerkvarteret med mere
 • Livlige Montmartre med malernes plads og mesterværket Sacre Coeur
 • Børnerabat og mulighed for udflugt til Disneyland
 • Mulighed for flot sejltur på Seinen og stemningsfuld aftentur i bussen
 • Morgenmad, 3 middage, vidende rejseleder og komfortabel 4-stjernet bus
   

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 5 x morgenmad
 • 3 x middag (for egen regning på udflugten til Disney)
 • Byrundtur til Eiffeltårnet, Notre Dame og Latinerkvarteret dag 2
 • Byrundtur med Champs Elysée og Triumfbuen dag 3
 • Stormagasiner og livlige Montmartre dag 4
 • Rejseleder
 • Moms og gebyr til Rejsegarantifonden.


Entréer er eksklusive, hvor andet ikke er nævnt.

Tillæg:
Enkeltværelse: Kr. 1.398.
Afbestillingsforsikring: Kr. 225.
Heldagsbillet til Disney pr. voksen kr. 420, Bestilles med rejsen.
Heldagsbillet til Disney pr. barn kr. 390, Bestilles med rejsen.

Børnerabat: Kr. 500 ved børn under 12 år i følge med to voksne.

Sølvbryllup med Paris - en kærlighedserklæring til Byernes By
Læs rejseleder Solveig Hedegaard Olesens beretning om 25 år med Paris
www.gislev-rejser.dk/diverse/soelvbryllup-med-paris

Se videoklip om Paris:

Pris fra 4.598,-

6 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

 • Børnerabat
 • Busrejse med alle dagsudflugter
 • Vidende dansk rejseleder
Bestil rejse

Om rejsen

Eventyrlig sommerferie i Byernes By inklusiv et væld af oplevelser
Paris har det hele – intet andet sted i verden ligger de berømte bygninger, attraktioner og seværdigheder så tæt som her. Byen bobler nærmest over af kunst, kultur og indbydende cafeer.
Gislevs erfarne rejseleder tager dig med på ikke mindre end 3 store byrundture, så du får det fulde udbytte af rejsen.

En dag besøger vi Disneys magiske verden lidt uden for Paris, hvor der er oplevelser for alle aldre. Hertil kommer spændende aftenudflugter bl.a. med mulighed for sejltur på Seinen forbi Eiffeltårnets tusindvis af blinkende lys. Vi bor alle nætter på roligt beliggende lejlighedshotel i bydelen d'Ivry sur Seine nær Metro og små caféer. Glæd dig til en masse spændende oplevelser til en attraktiv pris.

Seinen Eiffel Paris

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse med ankomst til Paris første aften
Undervejs fortæller rejselederen om ugens spændende program og udleverer bykort samt gode råd og tips til storbyens mange tilbud.

Dag 2: Eiffeltårnet, Notre Dame og Latinerkvarteret i hjertet af Paris
Vi starter dagen med en tur til byens vartegn - det fascinerende Eiffeltårn med mulighed for at tage billeder eller en tur op til 1. eller 2. etage eller elevatoren helt til toppen.

Børn med kort foran Eiffeltårnet 

Videre til Paris´ hjerte med byens ældste bro Pont Neuf, Notre Dame katedralen - en af byens mest besøgte serværdigheder (gratis entré) og Conciergeriet, der blev anvendt som fangekælder under revolutionen. Her i Latinerkvarteret er der et væld af spændende spisemuligheder. Rejselederen er behjælpelig med tips og råd. Inkluderet, eksklusiv entreer.

Om aftenen introducerer rejselederen til Metroen og du har mulighed for at tage med til det 56 etager høje Montparnasse-tårn, hvorfra du får en fantastisk udsigt ud over hele Paris. Pris kr. 150 (€ 21) inklusiv billet til Montparnasse

Café i Paris


Dag 3: Byrundtur med Champs Elysées og Triumfbuen
Vi kører til Place de la Concorde, hvor Marie Antoinette mistede hovedet i guillotinen. Ad berømte Champs Elysèes med de glamourøse butikker og præsidentens palads. Forbi nationalsymbolet Triumfbuen og videre til La Grand Arche – den ny triumfbue af danske von Spreckelsen.

Paris Triumfbuen

Efter aftensmaden får du mulighed for at tage med på en sejltur på Seinen forbi mange af byens arkitektoniske perler – der er guidning på engelsk fra båden. Herefter kører vi en stemningsfuld lystur med bussen gennem Paris by night – en flot afslutning på en dejlig dag. Pris kr. 150 (€ 21) inkl. sejltur.

Paris Seinen Eiffeltårnet

Dag 4: Stormagasiner, shopping og livlige Montmartre
Dagens første stop er i operakvarteret, hvor der vil være lidt tid på egen hånd – det gælder bare om at vælge. Er du til kultur kan du starte ved den smukke Opera Garnier – en af verdens smukkeste operaer med en ekstravagante udsmykning, den smukke hovedtrappe og Chagalls betagende loftsmalerier. Er du mere til shopping er der gode muligheder i Galeries Lafayette og Printemps, der er byens førende stormagasiner. Hos parfumehuset Fragonard kan du få en rundtur i parfumens verden og måske en ny duft med hjem.

Videre til det livlige Montmartre hvor Van Gogh, Dali, Hemingway og mange andre kunstnere har levet og hentet inspiration. Gående rundtur til mesterværket Sacre Coeur, der blev bygget for at sone byens synder. Det er en af byens bedste gratis oplevelser, og udenfor sørger lovende kommende musikere for underholdningen, mens man kan nyde en kølig øl på trappen og den vidunderlige udsigt ud over byen.Nærved ligger malernes plads Place du Tertre, hvor de lokale kunstere konstant er i gang med at male portrætter eller stemningsbilleder fra Montmartre. Gør som pariserne og slå dig ned på en cafe. Her får du gratis adgang til hele denne herlige folklore – C´est la vie.

Paris Sacrecoeur  Paris Montmartre

Dag 5: Heldagsudflugt til eventyrlige Disneyland
Spændende udflugt til Disneys magiske verden, hvor eventyret finder sted i 5 fantastiske lande fyldt med klassiske seværdigheder og vilde rutschebaner. Hyg dig sammen med seje sørøvere, tag på rejse tilbage i tiden eller se den populære Disney Parade. Glæd dig til en uforglemmelig dag. Denne dag er aftensmaden for egen regning. Inkluderet, ekskl. entré til Disney kr. 375. Bestilles med rejsen.

Disneyland Paris  Sleeping Beauty Castle i Disneyland

Dag 6: Hjemrejse fra Byernes By
Efter nogle oplevelsesrige dage i Paris kører vi nordpå. Ankomst til danske grænse midt på aftenen efter mange dejlige oplevelser i Byernes By.

Ret til ændringer i rækkefølgen af udflugter forbeholdes

Hotel

Adagio Aparthotel d'Ivry
50 Boulevard de Brandebourg
94200 Ivry-sur-Seine
Læs mere om Adagio Aparthotel d´Ivry

Lejlighedshotel beliggende i den sydlige del af Paris. Værelset er en lille lejlighed med køleskab, kogeplader, mikroovn samt bestik og service. Alle værelser med bad, toilet, hårtørrer, telefon og tv. I nærheden af hotellet finder du små hyggelige caféer og restauranter.

 

Værd at vide

Valuta
Euro.

Entréer
Alle udflugter inkluderet i rejsens pris - du betaler kun entréerne.

Eiffeltårnet: Ca. € 7 - 17 - afhængig af hvor langt du skal op og om du går eller tager elevator

Metro
Rejselederen orienterer om brug af metro, køb af billetter (10 billetter koster ca. € 17 ).
Metroen er perfekt til hurtig transport. Nærmeste metro er Maire d'Ivry ca. 1,5 km. fra hotellet. Metrolinie 7 tager dig bl.a. til shoppingområdet omkring operaen.

Nærmeste RER tog er ca. 800 meter fra hotellet og tager dig direkte til området omkring Notre Dame og Latinerkvarteret. OBS!! Du kan ikke bruge Metrobilletter til RER toget. De skal købe separat enten i kiosken ved banegården eller i en automat.

Info om Paris
Gislevs vidende rejsledere giver dig en flot og fylding introduktion til Paris, så rejsen kræver ingen specielle forberedelser. Er du typen der alligevel gerne vil forberede dig, så kan vi anbefale dig at kigge nærmere på følgende:

Oplev Paris – Lonely Planets guide til de største oplevelser
Ernest Hemingsways bog fra hans ophold i byen fra 1921 – 1926: Paris har ingen ende 
Woody Allens romantiske filmkomedie fra 2011: Midnight in Paris

Byens officielle hjemmeside – kan også læses på engelsk:  www.en.parisinfo.com

Sikkerhed i Paris
Siden terrorangrebene i Paris er sikkerheden nu skærpet, og mange betegner byen som en af Europas mest sikre storbyer. Gislev går ikke på kompromis med sikkerheden og følger til enhver tid Udenrigsministeriets retninglinier.

Tips om Paris

Boghandlen Shakespeare & Company

Boginteresserede må ikke gå glip af den legendariske boghandel Shakespeare & Company, der er beliggende ved Latinerkvarteret nær Notre Dame på 37 rue de la Bûcherie. Den engelsksprogede boghandel har ikke skiftet udseende i mange år. I nederste etage finder du nye og gamle bøger fra gulv til loft. På den øverste etage finder du biblioteket med en samling af gamle og klassiske bøger, som du er velkommen til at læse imens du slapper af i de historiske omgivelser. Der er løbende arrangementer med oplæsninger og debatter. Se mere på www.shakespeareandcompany.com

Byens bedste is
finder du ved Berthillion på øerne i Seinen mellem Notre Dame og Hotel de Ville - nærmere betegnet  på øen Ile St. Louis. Bertillion byder på ikke mindre end 70 smagsvarianter. Isbutikken finder du på 29-31 Rue Saint-Louis en l'Île. På begge sider ligger her sjove og gode forretninger med tøj, delikatesser og andet godt. Sidestræderne virker øde men lad dig ikke snyde. Øen er en lille landsby i storbyen og en af byens dyreste adresser.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Gratis parkering i Vamdrup

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
13-10-2019Bus fra Jylland og FynSommer i ParisMere end 84.598,-BestilMere information