Julestemning i Paris

Kom i julehumør i romantiske Paris

Julemarked ved Trocadero Paris 

Oplev de flotte julemarkeder og den hyggelige stemning i Paris.

 • Stor byrundtur til mange af de populære attraktioner inkluderet
 • Juleshopping, flotte juleudstillinger og charmerende Montmartre
 • Indbydende julemarkeder med boder, glühwein og søde sager
 • Mulighed for hyggelig aftenudflugt med middag og sejltur på Seinen
 • Dygtig rejseleder, 5-stjernet bus og ankomst allerede 1. aften
   

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 4 x morgenmad
 • Stor byrundtur
 • Byrundtur ved Opera området og Montmartre
 • Byruntur til julemarkeder
 • Rejseleder
 • Moms
 • Gebyr til Rejsegarantifonden

Entréer er eksklusive.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 1.098. Afbestillingsforsikring kr. 215.

Status:
Ring til os

Dag for dag

Dag 1: Udrejse i komfortabel 5-stjernet bus med ankomst første aften
Afrejse fra Danmark i vores gode bus - undervejs fortæller rejselederens om ugens spændende program. Ankomst til vores centralt beliggende hotel, og efter en god nats søvn kan oplevelserne i Paris begynde.

Dag 2: Rundtur i den julesmykkede by.
Gislev giver dig et fl ot og fyldigt indtryk af Paris. Oplev blandt andet Eiffeltårnet, boderne ved Von Spreckelsens Kube, Triumfbuen, julepyntede Champs Elysèes,
Louvre, Latinerkvarteret, Concordepladsen og meget mere. Inkluderet.

Om aftenen mulighed for introduktion til metroen.
Vi kører til det 56 etagers høje Tour Montparnasse med byens bedste udsigt. Kr. 150 inkl. metrobillet og entré til tårnet.

Dag 3: Julestemning og livlige Montmartre.
Dagen starter i områdetomkring Operaen med mulighed for juleshopping i de berømte stormagasiner Printemps og Galeries Lafayette, der byder på ekstravagante juleudstillinger og smukke dekorationer. Herefter til Montmartre, som rummer seværdigheder, charme og et hyggeligt caféliv. Inkluderet.

Aftentur med middag og sejlturpå Seinen.
Mulighed for fællesspisning på et af Paris typiske brasserier. Herefter sejltur på Seinen forbi mange af byens arkitektoniske perler. Tilbage på land kører vi en stemningsfuld lystur gennem det juleudsmykkede Paris by night. Pris kr. 300 inkl.middag og sejltur.

Dag 4: Julemarkeder i Paris.
Vi ser nærmere på byens julemarkeder, bl.a. markedet nær Notre Dame, der er et af Paris mest idylliske julemarkeder med det smukke klokketårn i baggrunden. Paris har op mod 15 julemarkeder, der alle lokker med Glühwein, søde sager, franske delikatesser samt en herlig julestemning. Inkluderet.

Dag 5:
Hjemrejse til Danmark
Efter nogle herlige dage med masser af julestemning er det blevet tid til at sige farvel til Paris. Ankomst til den danske grænse midt på aftenen.

Værd at vide

Valuta
Euro. 1 € = ca. 7,50 kr.

Entréer
Alle dagsudflugter inkluderet i rejsens pris - du betaler kun entréerne.

Eiffeltårnet: Ca. € 7 - 17 - afhængig af hvor langt du skal op og om du går eller tager elevator

Tour Montparnasse ca. €15
Inkluderet i vores udflugtspris.

Sejltur på Seinen ca. €14.
Inkluderet i vores udflugtspris.

Operaen: Ca. € 16

Moulin Rouge fra ca. €115.

Metro
Rejselederen orienterer om brug af metro, køb af billetter (10 billetter koster ca. €17 ).
Metroen er perfekt til hurtig transport. Nærmeste metro er Corentin Cariou - 5 minutters gang fra hotel. Metrolinie 7 tager dig bl.a. til shoppingområdet omkring operaen og også mulighed for direkte transport til Rue de Rivoli og Louvre midt i byen.

Info om Paris
Gislevs vidende rejsledere giver dig en flot og fylding introduktion til Paris, så rejsen kræver ingen specielle forberedelser. Er du typen der alligevel gerne vil forberede dig, så kan vi anbefale dig at kigge nærmere på følgende:

Oplev Paris – Lonely Planets guide til de største oplevelser
Ernest Hemingsways bog fra hans ophold i byen fra 1921 – 1926: Paris har ingen ende 
Woody Allens romantiske filmkomedie fra 2011: Midnight in Paris

Byens officielle hjemmeside – kan også læses på engelsk: en.parisinfo.com

Sikkerhed i Paris
Siden terrorangrebene i Paris er sikkerheden nu skærpet, og mange betegner byen som en af Europas mest sikre storbyer. Gislev går ikke på kompromis med sikkerheden og følger til enhver tid Udenrigsministeriets retninglinier.

Tips om Paris
Boghandlen Shakespeare & Company
Boginteresserede må ikke gå glip af den legendariske boghandel Shakespeare & Company, der er beliggende ved Latinerkvarteret nær Notre Dame på 37 rue de la Bûcherie. Den engelsksprogede boghandel har ikke skiftet udseende i mange år. I nederste etage finder du nye og gamle bøger fra gulv til loft. På den øverste etage finder du biblioteket med en samling af gamle og klassiske bøger, som du er velkommen til at læse imens du slapper af i de historiske omgivelser. Der er løbende arrangementer med oplæsninger og debatter.

Se mere på shakespeareandcompany.com

Byens bedste is
finder du ved Berthillion på øerne i Seinen mellem Notre Dame og Hotel de Ville - nærmere betegnet  på øen Ile St. Louis. Bertillion byder på ikke mindre end 70 smagsvarianter. Isbutikken finder du på 29-31 Rue Saint-Louis en l'Île. På begge sider ligger her sjove og gode forretninger med tøj, delikatesser og andet godt,. Sidestræderne virker øde men lad dig ikke snyde. Øen er en lille landsby i storbyen og en af byens dyreste adresser.

Parc de La Villette – ved vores hotel. En af byens største parker og et kulturelt samlingspunkt
Parc de la Villette er beliggende lige over for vores hotel og er en stor blanding af kunst, kultur, specielle bygninger, videnskab og eksperimenter. Parken er en af de største i Paris, og inden i den finder du både grønne haver, og et kæmpestort videnskabeligt museum, hvor der er planetarium, teknologi- og sanseudstillinger, en ”rystende” biograf, pariserfilharmonikers ekstravagange koncertsal, mediatek og alt muligt andet.Parken er et populært udflugtsmål for pariserne, og i sommermånederne er der gratis udendørskoncerter, franske film under åben himmel samt dans og danseundervisning og meget mere. Vil du finde ud af, hvad der sker, når netop du er i byen, så besøg enten Parkens hjemmeside www.lavillette.com

Om rejsen

Kom i julehumør i byernes by
Lad Gislev give dig en uforglemmelig tur til julestemning i byernes by. Vi har inkluderet to store byrundtur og besøg på nogle af byens mange julemarkeder. Rejselederen introducerer dig til metroen og tilbyder en tur med metro til høje Tour Montparnasse. En aften får du mulighed for at spise middag på en typisk parisisk restaurant og efterfølgende sejltur på Seinen. Gislevs erfarne rejseleder er med fra start til slut og står parat med masser af information og gode råd. Velkommen til julestemning i Paris.

Billeder

Hotel

Hotel Ibis Paris La Villette
31-35 Quai de l´Oise,
75019 - Paris

Pænt og nyrenoveret hotel i moderne stil. Mindre men funktionelle værelser med toilet, tv, brusebad og gratis Wi-fi. Hotellet har restaurant, bar, reception og elevatorer.

Skøn central beliggenhed i et område med rigtig pariserstemning ud til kanaler samt stort grønt område ved Parc de la Villette med videnskabsmuseet og den kugleformede Géode biograf. Hotellet ligger kun 5 minutters gang til metro med gode forbindelser til centrum, Montmartre og operakvarteret med gode shoppingmuligheder.


 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen flere steder i landet og du kan vælge imellem mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.  Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du bestiller.

Godt nyt til alle busgæster

Kør til sikret parkering ved Kolding

Start busrejsen lidt senere ...
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup


Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

 

 

      

 

 

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.