Dubai & krydstogt i den Persiske Golf

NYHED 9 dages rejse til Dubai og Abu Dhabi

Dubai og krydstogt i den Persiske Golf

Tag med Gislev Rejser på en eventyrlig arabisk sejlrute, hvor du kan nyde et varmt og solrigt luksuskrydstogt gennem det Arabiske hav, kun 7 timers rejse fra København. Du får hele 8 dage om bord på det vidunderlige skib, Jewel of the Seas, som på sejladsen har inkluderet 4 fantastiske stop i Dubai, Abu Dhabi, Paradisøen Sir Bani Yas og Muscat i Oman.
Direkte fly til Dubai om bord på Emirates Airbus A380.

 • 8 dage om bord på et flot krydstogtskib med fuld forplejning
 • Overnatning i Dubai og stor byrundtur
 • Byrundtur i Abu Dhabi
 • Dansk rejseleder med på hele rejsen
 • Et ’hav’ af oplevelser i et behageligt tempo

 

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse på 4-stjernet hotel i Dubai.
 • 8 dage i indvendig kahyt på et flot krydstogtskib med fuld forplejning
 • 1 x morgenmad i Dubai
 • 1 x frokost i Dubai
 • Stor byrundtur i Dubai
 • Byrundtur i Abu Dhabi inkl. Sheikh Zayed Grand Mosque
 • Lokalguide i Dubai
 • Dansk rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden

  Tillæg: Udvendig kahyt: kr. 1.000. Kahyt med balkon: kr. 3.350. Enkeltværelse/indvendig kahyt kr.8.500. Enkeltværelse/udvendig kr. 9.500. Enkeltværelse/balkonkahyt kr.11.850. Afbestillingsforsikring er 10% af rejsens pris.  
              
  Tilslutningsfly fra Aalborg, Aarhus og Billund på forespørgsel.

  Forlænget ophold i Dubai efter krydstogtet på forespørgsel.
Status:
Ring til os

Om rejsen

Et eventyr til søs er i vente, om bord denne spændende nyhed til Den Persiske Golf. Dette er en enestående mulighed for at opleve det moderne og mondæne ørkenland, som Den Arabiske Halvø efterhånden er verdenskendt for. Blandt arkitektoniske vidundere og ekstravagante biler og private paladser, vil du opdage den årtusindlange historie og kultur som i den grad stadig præger disse futuristiske metropoler på Den Arabiske Halvø. Læn dig tilbage og lad krop og sjæl forkæles af Mellemøstens magi. Uanset hvilken afrejse og sejlrute du vælger, er du garanteret sol og varme samt fantastiske oplevelser til vands og til lands. Glæd dig til at besøge den moderne Arabiske verden, hvori tusinde års fascinerende kulturhistorie ligger gemt men absolut ikke glemt.

Vi sejler med Jewel of the Seas, hvor vi starter og slutter i skønne Dubai. Du besøger foruden Dubai, også Abu Dhabi, paradisøen Sir Bani Yas og Muscat, hovedstaden i Oman.

Dubai, UAE. 
I hjertet af den Arabiske Halvø ligger den fascinerende by Dubai, det næststørste af de syv Forenede Arabiske Emirater. Dubai har vokset sig stor og berømt over årene, og vi har inkluderet en omfattende byrundtur som viser både det nye og det gamle Dubai. Gå på opdagelse i de traditionelle og farverige arabiske markeder (souks) med bl.a. guld, grøntsager og velduftende krydderier og oplev byens unikke arkitektoniske skyline, vandtaxi i Dubai Creek samt Dubai Museum.

Abu Dhabi, UAE.
Hovedstaden Abu Dhabi rummer et væld af interessante attraktioner og vi har inkluderet endnu en fantastisk byrundtur, bl.a. med besøg ved den blændende smukke Sheikh Zayed Bin Sultan stormoské. Dette er et af det mest imponerende bygningsværker i nyere tid, og en af de største moskéer i verden. NB: Vi har inkluderet skibets egen Abu Dhabi byrundtur, med en varighed på ca. 4 timer. Mere information og praktiske ting følger senere.

Sir Bani Yas, UAE.
Gyldne sandstrande kombineret med natur-og dyrereservat er hovedelementerne i denne paradis-ø, som ligger ca. 170 km fra Abu Dhabi. Denne naturlige ø, den største i De Forenede Arabiske Emirater, var oprindeligt hjemsted for Arabiens største naturreservat, og takket være årtier med bevaringsarbejde og økologiske investeringer er det nu hjemsted for tusindvis af store fritgående dyr samt millioner af træer og planter. I dette fantastiske naturreservat, lever truede dyrearter fra den Arabiske Halvø og Afrika, f.eks. giraffer, flamingoer og geparder. Bemærk at skibet vil udbyde et væld af spændende udflugter i alle prisklasser. Se mere på Royal Caribbean Cruise Lines hjemmeside hvor det fulde udflugtsprogram vil fremgå i god tid inden afrejse.

Muscat, Oman.
Hovedstaden i Oman er en spændende blanding af middelalderlig arv og moderne arkitektur. Her kan du slentre gennem labyrintiske markeder, besøge det portugisiske fort og se sultanens palads. Stig evt. om bord en klassisk dhow og få en enestående udsigt over Muscat. Bemærk at skibet vil udbyde et væld af spændende udflugter i alle prisklasser. Oplev f.eks. landskabet omkring Oman, på en jeeptur igennem landsbyer, de rå bjerge, dale og kløfter. Se mere på Royal Caribbean Cruise Lines hjemmeside hvor det fulde udflugtsprogram vil fremgå i god tid inden afrejse.

Til søs.
Med kun 1 dag til søs på disse krydstogter, er der garanti for mange skønne timer og oplevelser rundt i byerne som skibet lægger til. På denne ene sø-dag, kan du bruge tiden til ren afslapning eller drage fordel af de mange lækre faciliteter, som findes om bord.

Billeder

Afrejse 12.1.20

Dag 1: Fly fra København til Dubai med Emirates Airlines i den store flotte Airbus A380.
Du flyver med Emirates Airlines i den komfortable Airbus A380, direkte til Dubai. Ankomst kort før midnat efter små 7 timers behagelig flyrejse ombord på verdens største passagerfly. Der er sørget for transport til vores hotel for natten, ikke langt fra lufthavnen. Måltider inkluderet denne dag: Forplejning i fly.

Dubai by night

Dag 2: Check ud hotel – check in krydstogt. Mulighed for besøg i Burj Khalifa.
Efter en god nats søvn og morgenmad på hotellet, har du formiddagen fri til egne oplevelser, lidt shopping og lign. Kl. 12.30 kører vi til skibet for check in. Vi tilbyder en valgfri ekstra udflugt, sammen med Gislevs rejseleder, til det mægtige og rekordhøje tårn - Burj Khalifa, hvor du får den måske bedste udsigt over Dubais futuriske skyline. Vi tilbyder billetter kl. 19:00 til observatoriedækket på 124-125.etage, inkl. transport fra skibet og retur. Jeres rejseleder deltager på udflugten og sørger for at bestille transport til alle gæster.
Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad på hotellet, frokost og middag på skibet.

Dag 3: Byrundtur i Dubai. Afsejling fra Dubai.
Skibet ligger fortsat til i Dubai, så efter morgenmaden tager vi på en pragtfuld heldags byrundtur. Klokken ca. 10.00 starter dagens udflugt, som giver et indtryk af de store kontraster Dubai, byder på. Vi assisteres af vores lokale guide, som viser os den gamle og den nye by. Vi ser det historiske og det moderne - det eksotiske og det magiske. Turen går forbi Palmen med Atlantis Resort, Dubai Marina Skyline, Jumeirah Beach og ét af Dubais vartegn - Burj Al Arab - verdens eneste 7-stjernede hotel, bygget på en menneskeskabt ø. Vi ser også den historiske del af Dubai ved Creeken, hvor vi skal om bord en traditionel vandtaxa, kaldet en Abra, over floden for at besøge de forskellige Souks – de typiske arabiske krydderi- og guldmarkeder. Udflugt til Dubai Museum samt den historiske bydel Al Fahidi, også kendt som Bastakiya. En fascinerende byrundtur med mange kontraster, i et afslappet tempo. Vi er tilbage på skibet inden der kl. 17.00 er afgang fra Dubai mod Abu Dhabi. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

Dag 4: Abu Dhabi byrundtur.
Ved ankomst til hovedstaden Abu Dhabi, som i øvrigt huser verdens største menneskeskabte havn, venter endnu en vidunderlig byrundtur. I kommer bl.a. forbi den smukke Sheik Zayed Bin Sultans moske, som er en af verdens største moskéer, bygget af de mest udsøgte materialer fra hele verden. Du får et pragtfuldt indtryk af byen på en byrundtur som denne. Skibet sejler fra Abu Dhabi kl. 20.00. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.Dag 5: Sir Bani Yas

Med tidlig ankomst kl. ca. 08.00 og afgang igen kl. 18.00, er der god tid til at opleve alt den skønne natur, strand og dyreliv som Sir Bani Yas har at tilbyde. Vi afventer skibets udvalg af udflugter, som I kan vælge til og betale om bord på skibet. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

Palmer på Sir Bani Yas Island Gepard på Sir Bani Island

Dag 6: På havet
1 dag på havet når vi sejler mellem Sir Bani Yas og hovedstaden Muscat i Oman. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

Dubai med krydstogt

Dag 7: Muscat, Oman
Med ca. 10 timer i Muscat er der god til at gå på opdagelse i denne spændende hovedstad. Forventet ankomst kl. 07.00 og afrejse kl. 17.00. Jewel of the Seas har et varieret udvalg af tilvalgs-udflugter i Oman, som kan bestilles og betales om bord. Oplev f.eks. landskabet omkring Oman på en jeeptur igennem landsbyer, de rå bjerge, dale og kløfter. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

Dag 8: Ankomst tilbage til Dubai
Vi ankommer kl. ca. 14.00 i Dubai, men bliver ombord på skibet denne sidste dag og nat på vores arabiske krydstogts rejse. Dagen og aftenen er fri til egne oplevelser, ombord på skibet eller evt. i Dubai by. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

Dag 9: Fly fra Dubai – København
Tidlig transfer til Dubai lufthavn og med Emirates Airlines direkte til Københavns lufthavn. Måltider inkluderet denne dag: Forplejning i fly.

Hotel og skib

Godt 4 stjernede hotel i Dubai - City Season Tower.
Sheikh Khalifa Bin Zayed Rd,
Next to Burjuman Mall،
Mankhool - Dubai - De Forenede Arabiske Emirater
Læs mere om hotellet her

Hotellet ligger i Bur Dubai, tæt ved den gamle bydel og Al Fahidi. Alle værelser med bad/toilet, telefon, satellit-TV, minibar, værdiboks, gratis wi-fi, hårtørrer og aircondition. Hotellet har elevator, restaurant, lounge, motionscenter samt udendørs swimmingpool.

Krydstogtskibet - Jewel of The Seas
Velkommen om bord på det flydende luksushotel med 13 dæk, flere restauranter, et stort teater med show hver aften, barer, en biograf samt flere pools og spabade.
Læs mere om Jewel of the Seas her - og under VÆRD AT VIDE fanerne kan du også læse om de forskellige kahytstyper.

Værd at vide

Værd at vide
Husk at der i den arabiske verden er stor forskel på venstre og højre hånd. Den venstre regnes for uren – brug derfor den højre så meget som muligt. Det er særdeles uhøfligt at vise/vende sine fodsåler mod andre. Sid derfor med fodsålerne i gulvet eller foldet ind under dig. Fysisk udtryk for hengivenhed som kyssen og krammen er ikke velset i det offentlige rum.

Aircondition
Der forefindes aircondition på skibet og på hotellet i Dubai. Medbring gerne en let trøje.

Alkohol:
Alkohol kan være dyrt og sælges stort set kun på hotellerne og nogle restauranter og barer. Visse hoteller sælger eller serverer ikke alkohol - f.eks. City Seasons Tower. Hotellet tillader dog at man som gæst medbringer alkohol til sit værelse. Bemærk: Der serveres som udgangspunkt ikke alkohol på Dhow Dinner Cruise. Det er muligt der lokalt kan ændres til en Dhow med bevilling. Ifølge lokale love er det ikke tilladt at servere alkohol visse dage om året, eksempelvis under Ramadanen i emiratet Sharjah er der et strengt alkoholforbud.

Afrejse
Rejselederen står klar til at modtage dig i Københavns lufthavn. Du bedes venligst henvende dig til rejselederen før, du går til check-in.

Apotek
Spørg efter pharmacy.
 
Bagage
Det er tilladt at medbringe en kuffert på max. 30 kg samt et stk. håndbagage. Håndbagagen må ikke veje mere end 8 kg. Forbehold for ændringer, da fly først kan bekræftes ca. 10 måneder før afrejse.

Bus
Busserne på de forskellige udflugter er af almindelig lokal standard. De er almindeligvis udstyret med vippesæder, luftdyser og aircondition.

Børn, unge, gravide
Det er ikke tilladt at deltage i et krydstogt efter 23. graviditetsuge. Babyer skal være fyldt 6 måneder for at deltage på krydstogtet. Der er visse pools om bord på skibet der ikke er tilladte for børn at benytte. Personer under 21 skal rejse ifølge med en voksen. Man skal være fyldt 18 år for at kunne købe alkohol og spille i skibets kasino.

Drikkepakke på skibet
På dette krydstogt er der ikke inkluderet en såkaldt drikkepakke, men den kan købes ved ombordstigning. Pris ca. USD 55 per person per dag. Drikkepakken inkluderer sodavand fra automat, dåsesodavand, juice, te, kaffe specialiteter, smoothies, frosne drinks, non-premium kildevand. Herudover øl op til $6, spiritus og cocktails op til $8 pr glas samt vin op til $9 pr glas.

Drikkepenge
Til lands: Ca. 10%
Til vands: På skibet er de obligatoriske drikkepenge til tjenere, stuepige samt inkluderede måltider inklusiv i rejsens pris. Det anbefales at give drikkepenge hvis du benytter roomservice. Hvis du benytter skønhedssalonen, lægges der automatisk 15% til prisen.

Drikkevand
Vandet ombord på skibet kan drikkes, og der er ligeledes opstillet koldt drikkevand til fri afbenyttelse i restaurantområderne. Det frarådes at drikke vand fra vandhanen i De Forenede Emirater. Det er muligt at købe vand på flaske næsten alle steder. Rigelig væske forebygger dehydrering, der ellers let kan forekomme.

Elektricitet
I Dubai: 220V, stikket er engelsk med tre ben. Adapter/multistik er nødvendig.
På skibet: 220V, danske stik.

Elevator
Der er elevator på hotellet i Dubai og naturligvis også på skibet.

Fly
Vi flyver med Emirates fra Københavns Lufthavn direkte til Dubai T/R.

Ønsker du at opleve AIRBUS A380, fra øverste dæk - læs mere herunder. Vi oplever en stigende interesse for at sidde på økonomi klassen på øverste dæk (economy upper deck) på dette fantastiske fly til/fra Dubai. Oplevelsen er en mere rummelig kabine i en 2-4-2 sæde-konfiguration - en mere rolig kabine da der findes væsentligt færre sæder end på main deck - og så ikke mindst fornøjelsen i at sidde øverst i en AIRBUS A380.
Læs evt. mere om at rejse med Emirates generelt samt deres økonomi klasse her
Se evt. et flysnit af den A380 som benyttes ml. København - Dubai - København her. 1. flysnit viser main deck, hvor gæster samt rejseleder tildeles et sæde gratis (3-4-3 konfiguration). 2. flysnit viser upper deck, hvor der findes økonomi sæder fra række 24-39 ( 2-4-2 konfiguration ). Vejlende priser for tvillingesæder i højre eller venstre side af flyet: DKK 600.00 per sæde. Vejlende priser for midtersæder: DKK 400.00 per sæde. Oplys gerne ved køb af rejsen, såfremt I ønsker at booke sæder på upper deck samt i hvilken kategori (tvillinge eller midtersæder). Vi kan ikke garantere på forhånd at de ønskede sæder er ledige, men vi følger straks op så snart billetterne er udstedt (typisk 14-21 dage før afrejse). OBS! Skal bestilles min. 48 timer før afrejse og kan ikke refunderes eller ændres efter bekræftelse.

Flybilletter og bordingpass
Der vil blive fremsendt en e-ticket (flybillet) samt bordingpass til skibet ca. 10 dage før afrejsen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser dit navn nøjagtigt, som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten. Du bedes også fremsende kopi af pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om pasnummer og fødselsdato.

Fotografering
Ønsker du at fotografere mennesker, husk da at bede om tilladelse først. Husk at det ikke er velset at fotografere kvinder og dette kan skabe store problemer.

Handicappede og gangbesværede
Venligst oplys ved bestilling hvis du er bevægelseshæmmet. Bemærk at du skal være 100% selvhjulpen.

Hårtørrer
Der forefindes hårtørrer på både hotel og på skibet. Ligeledes er der shampoo, sæbe m.m.

Internet
Der er adgang til internet på skibet og hotellet evt. mod betaling.

Klima
Januar - Marts: dagstemperaturer ml. 22-28 grader, nattemperaturer ml. 17-20 grader.
Oktober - November: dagstemperaturer ml. 25-33 grader, nattemperaturer ml. 20-25 grader.
December/Nytårsrejsen: dagstemperaturer ml. 25-30 grader, nattemperaturer ml. 17-20 grader.
Dee Forenede Arabiske Emirater har et fantastisk klima i vores efterårs-og vintermåneder. Det tropiske ørkenklima giver mange soltimer og lidt regn. Temperaturen i dagstimerne er sjældent under 20 grader og gennemsnitstemperaturen ligger på 30 grader. Aftenerne er behagelige og nætterne kølige, med temperaturer ml. 15-20 grader. Dubai og Abu Dhabi er et af de mest sol- og varmesikre rejsemål du kan finde i efterårs-og vinterhalvåret.

Krydstogt
I de sidste mange år er ferie med krydstogtskibe vokset meget. Og med god grund. Man befinder sig om bord på et flydende luksushotel, der bevæger sig fra sted til sted, mens man sover. Jewel of The Seas fra Royal Caribbean er et skib i Radiance-klassen. Skibet gennemgik for nylig en komplet renovering. Skibet er udstyret med store glaspartier, som giver en fantastisk udsigt og meget lys, perfekt suppleret af elegant interiør og lækre møbler. På skibet Jewel of the Seas kan der være cirka 2112 passagerer, der betjenes af 859 besætningsmedlemmer. Skibet er 293 meter langt og består af 13 etager eller dæk.
Det kunne lyde ganske uoverskueligt og måske give indtryk af et stort mylder af mennesker, men sådan opleves det ikke. Flere af dækkene indeholder udelukkende kahytter. På skibet er der et stort teater, der hedder Coral Theater. Det fylder forenden på dækkene 5 og 6. En anden stor ting er hovedrestauranten, som hedder Tides Dining Restaurant. Den ligger på dækkene 4 og 5. På dæk 5 ligger en forretningsarkade. På dæk 4 er der en række barer, en biograf og et kasino. På dæk 11 findes der flere pools og spabade. Skibet har ligeledes et stort fitnesscenter med løbebane, klatrevæg og sportsbaner dæk 12. På skibet foregår der hele tiden noget. Hovedattraktionen er naturligvis de store gratis shows i teatret, Coral Theater. Der er forskellige shows hver aften. Desuden er der minigolf, kokkeskole, danseskole, demonstrationer samt meget andet rundt omkring på skibet. Se mere om Jewel of the Seas her  

Krydstogt - kahytter
Alle kahytter ombord på Jewel of The Seas er pæne og rummelige og har eget bad, lille skrivebord, hårtørrer, TV, telefon, sikkerhedsboks samt 2 senge eller en dobbeltseng. De udvendige kahytter har et vindue. Balkonkahytterne har privat balkon.

Krydstogt - betaling
Ved ombordstigning på krydstogtet oprettes en cruise-konto med et kreditkort. Herefter skal man blot vise sit nøglekort samt kvittere, hvis man køber noget om bord. Den sidste dag om bord leveres en regning til kahytten.

Krydstogt – forplejning
I den store hovedrestaurant Main Dining Room har du et fast bord på et bestemt tidspunkt hver dag. Her kan du vælge at spise både morgenmad, frokost og middag. Har du ikke lyst til at spise der, kan du vælge at spise i buffetrestauranten Windjammer, der er åben for både morgenmad, frokost og middag. Endvidere er der en række mindre cafeer, hvor du også kan spise i løbet af dagen. Det er muligt at bestille roomservice. Der forefindes også en række mindre restauranter med hvert sit særpræg. Vil du spise på en af dem, skal der på nogen af dem betales lidt ekstra.

Krydstogt – påklædning
Hvad så med påklædning? Det bestemmer du naturligvis selv. En eller to aftener er der gallaaften, hvor det foreslås, at du har pænt tøj på. Nogle få damer har selskabstøj på og nogle få mænd kommer i smoking, men helt almindeligt pænt tøj kan sagtens gøre det. Du behøver altså ikke have den store garderobe med. På dette krydstogt må der påregnes varmt vejr - medbring sommertøj, men vær opmærksom på regler om påklædning ved besøg ved seværdigheder – se under afsnittet påklædning.

Krydstogt – aktiviteter - udflugter
Hver aften får du, i kahytten, et program for hvad der skal ske den næste dag. Der vil også være informationer om det sted, skibet anløber, vejrudsigt og andre informationer. Dette program fås på hovedsprogene. De dage, hvor skibet er i havn, tilbydes et stort udflugtsprogram med udflugter i forskellige prisklasser. Alle udflugter er på engelsk og sammen med andre af skibets gæster. Disse udflugter kan købes om bord – eller hjemmefra på www.rccl.com. BEMÆRK dog at Gislev har INKLUDERET en af skibets udflugter: Byrundtur i Abu Dhabi. Se beskrivelse under dag for dag. Ønsker du ikke at deltage i Gislevs udflugt venligst informer rejselederen.

Krydstogt – udflugter – Sir Bani Yas
Royal Caribbean er ved at udarbejde udflugtsprogram. Se evt. mere på: http://www.royalcaribbean.com/findacruise/destinations/shoreExcursions/subGateWayByPort/search.do?LocationCode=SBY&DestinationCode=DUBAI

Krydstogt – udflugter – Doha, Qatar
Royal Caribbean er ved at udarbejde udflugtsprogram. Se evt. mere på:
http://www.royalcaribbean.com/findacruise/destinations/shoreExcursions/subGateWayByPort/search.do?LocationCode=DOH&DestinationCode=DUBAI

Krydstogt – udflugter – Bahrain
Royal Caribbean er ved at udarbejde udflugtsprogram. Se evt. mere på:
http://www.royalcaribbean.com/findacruise/destinations/shoreExcursions/subGateWayByPort

Krydstogt – udflugter – Abu Dhabi
I Abu Dhabi har vi valgt at inkludere skibets udflugt Abu Dhabi City Tour and Grand Mosque – UD01. Vi afhentes ved skibet og kører i bus forbi den charmerende fiskerihavn ind til centrum med de imponerende skyskrabere. Vi besøger en af verdens største moskeer Sheikh Zayed med plads til 40.000 mennesker. Marmormosaikken på den 17.000 m² store plads regnes for at være den største i verden. Besøget i den 12 hektar store moske er en oplevelse for livet. Vi ser bl.a. verdens største håndknyttede tæppe på 5.627 m². Tæppet, der vejer 35 ton, er lavet af 1.200-1.300 mennesker over en periode på 2 år. Ligeledes imponerende er den 15 meter høje lysekrone, udført i Swarowski krystaller, der har en diameter på 10 meter. Bemærk at gæster skal være tildækkede for at besøge moskeen. Vejledning fremsendes sammen med flybillet ca. 10 dage før afrejse. På vej tilbage til skibet besøger vi Heritage Village, der giver os et blik tilbage i tiden. I denne rekonstruktion af en ørken oase oplever vi som et interessant arbejdende museum. Udflugten tager 4 timer og køres med engelsktalende rejseleder. Gislevs rejseleder vil også deltage på udflugten. Udflugten er inkluderet.

Krydstogt – udflugter – Dubai
Vi ankommer til Dubai om morgenen kl. 8.00 på rejsens 9. dag. Vi har dermed hele dagen i Dubai – samt endnu en nat om bord før vi skal forlade skibet og flyve hjem til Danmark. Skibet tilbyder følgende spændende udflugter i Dubai:

1. Dune Dinner Safari – DA15.
I en karavane af firhjulstrækkere kører vi ud i ørkenens sanddyner, hvor der venter en dejlig aften med middag, musik og optræden under stjernerne. Du vil også opleve rovfugleshow og der er mulighed for at ride på kameler, få en hennatatovering eller ryge en hyggelig vandpibe. Varighed: 6 timer. Turkode: DA15. Pris startende fra ca. (i DKK): Voksne: 795 kr. Børn: 795 kr.
2. Panoramic Dubai Night Tour.
Oplev Dubais imponerende arkitektur på denne aften lystur i en åben dobbeltdækkerbus. Vi stopper ved centret WAFI Mall, hvor der venter et spektakulært lyd og lysshow. Der er mulighed for at blive inde i byen, hvis dette ønskes. Turkode: DA73. Priser startende fra (i DKK): Voksne: 640 kr. Børn: 640 kr.
3. Dune Drives.
Fra Dubais hektiske liv til ørkenens imponerende scenerier, som vi oplever både i firhjulstrukne biler og fra en traditionel kamelkaravane. Vi stopper ved en lejr i beduinstil, hvor der venter en forfriskning. Varighed: 4 timer. Turkode: DA12. Priser startende fra (i DKK): Voksne: 334 kr. Børn: 218 kr.

Krydstogt - ændring af sejlrute
Rederiet forbeholder sig ret til at ændre i sejlruten. Uvejr og andre uforudsete hændelser kan medføre ændringer af havne og rute. Ved meget høj sø er landgang ved brug af tenderbåde i Sir Bani Yas ikke muligt af sikkerhedsmæssige årsager.

Medicin
Husk at medbringe evt. medicin i håndbagagen. Medicin skal opbevares i original emballage på rejsen. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Dette er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

Mobiltelefon
Alle mobiltelefoner kan benyttes i stor udstrækning på land. Husk at slå mobildata + roaming fra, da det ellers kan blive en dyr fornøjelse. Forvent ikke dækning på havet.

Moms
Sales tax/moms er på 5% i Dubai, UAE.

Påklædning
Det er velset at være konservativt klædt på. dvs. med nederdel der går under knæet og lange bukser til herrer. Hvis man tager shorts på uden for hotellet, er det tilrådeligt at disse ligeledes går ned under knæet og at blusen ikke er ærmeløs eller nedringet. Husk at kvinder bærer tørklæde ved besøg i moskeer og på hellige steder og at både kvinder og mænd tager skoene af på disse steder. Armene skal også være tildækket. Mange restauranter og shopping centre har aircondition. Topløs (sol)badning er ikke accepteret hverken på hotellet eller på stranden.
Vi vedlægger i rejsedokumenterne en beskrivelse af korrekt påklædning ifm. besøg ved moskeer og lign. Se evt. mere på dette link http://www.szgmc.gov.ae/en/Home

Pas/Visum
Visum udstedes til max. 30 dage uden gebyr ved ankomsten til Dubai. Dit pas skal være gyldigt minimum 6 måneder efter hjemrejse og du skal være i besiddelse af en returbillet. Du skal kunne bevise, du har midler nok til opholdet, og dit pas må ikke indeholde israelsk stempel. Rejsende med udenlandske pas skal, i god tid, på respektive ambassader undersøge om de skal søge visum inden afrejsen.

Rejseforsikringer
Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når man rejser uden for EU. Pr. 1.1.2020 forhandler Gislev Rejser Gouda Rejseforsikring. Venligst bemærk at der kan være særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.

Rygning
Generelt er der ved at blive indført rygelov der minder om den danske. På skibet må der kun ryges i særlige rygeområder.

Shopping
Gode muligheder for fordelagtige indkøb. I UAE er der enten en lille sales tax på 5% eller slet ingen. Der er gode muligheder for at købe lokale varer alle steder skibet lægger til.

Sikkerhed
Der bør altid udvises almindelig forsigtighed. Penge og værdier bør opbevares i forlommen eller pengekat. Desuden bør man holde øje med bagage og håndbagage, når der pakkes bus. Der er ingen grund til at medbringe dyre smykker. Der er sikkerhedsboks på skibet og hotellet.

Sol
Solen kan være stærk på vandet – det samme i land. Det er en god ide at medbringe solcreme med høj beskyttelsesfaktor samt en hat.

Sprog
Hovedsproget er arabisk, men der tales også engelsk de fleste steder. Om bord på skibet er hovedsproget engelsk.

Strygefaciliteter
På skibet er der renseri service. På hotellet i Dubai er det muligt at benytte strygejern og strygebræt.

Sygdom
I tilfælde af sygdom på rejsen vil rejseleder være behjælpelig med at etablere kontakt til læge eller hospital. Om bord på skibet er der en læge. Vær opmærksom på at du skal betale for behandling på stedet. Husk at gemme kvitteringer med henblik på refundering fra rejseforsikring.

Taxa
Taxachauffører forventer drikkepenge.

Telefon
Forvalgs nummer til Forenede Arabiske Emirater: 00 971.
Forvalgs nummer til Qatar 00 974.
Forvalgs nummer til Bahrain 00 973.
Telefoni er meget dyrt – husk at slå mobildata og dataroaming fra.

Tidsforskel
Når Danmark har vintertid, er de Forenede Arabiske Emirater 3 timer foran Danmark.

Toldregler
Fra Dubai til Danmark må der indføres 200 cigaretter, 1 liter spiritus eller 2 liter hedvin.

Tre-personers værelse
Vi gør venligst opmærksom på at i en kahyt/hotelværelse til 3 (eller 4) personer er det ikke muligt at garantere 3 separate senge.

Valuta og Kreditkort
Der kan veksles fra USD eller EUR til lokal valuta på rejsen. Internationale kreditkort kan bruges som betaling på hotellet og mange steder kan du hæve kontanter på dit kreditkort. Anerkendte kreditkort er: Visa, Mastercard, American Express og Diners.
Dubai: Dirham (AED). 100 AED = ca. 176 DKK (per 6/8 2018).
Abu Dhabi: Dirham (AED). 100 AED = ca. 176 DKK (per 6/8 2018).
Sir Bani Yas: Dirham (AED). 100 AED = ca. 176 DKK (per 6/8 2018).
Doha, Qatar: Riyals (QAR). 100 QAR = ca. 177 DKK (per 6/8 2018).
Bahrain, Bahrain: Dinar (BHD). 100 BHD = ca. 1710 DKK (per 6/8 2018

Vask
Der forefindes vaskeservice på skibet mod betaling.

 

 

.

 

Flyv fra

Mulighed for tilslutningsfly fra Aalborg, Aarhus og Billund (kan tilkøbes - spørg ved bestilling).

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid og hjemkomst                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår også af informationsmateriale som sendes pr. mail ca. 10 dage før afrejse.

Mødested
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant.