Julemarked i Ribe

 

Tag med Gislev til Ribe og oplev Peters Jul i den skønne gamle by og det storslåede natursceneri med marsk, diger og vadehav. Vi bor på Hotel Dagmar - Danmarks ældste hotel, som byder os hjertelig velkommen til en dejlig juleweekend i Ribe.  

  • Dejligt ophold på Hotel Dagmar lige i centrum af Ribe.
  • Hyggelig byrundtur i den gamle del af Ribe.
  • Møgeltønder, Højer Sluser og kaffe/kage i Den Gamle Digegreves gård.

 

Med i prisen:

  • Ophold i dobbeltværelse
  • 2 x morgenmad 
  • 2 x 3-retters middag 
  • Byrundtur i Ribe
  • Udflugt til Møgeltønder, Højer Sluse og Den Gamle Digegreves Gård inkl. kaffe og kage

 

Ekskl. entréer hvor andet ikke er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse: kr. 698. Afbestillingsforsikring: kr. 125.

 

Status:
Ring til os

Om rejsen

Julemarked i Vestjylland
Julemåneden i Ribe er bygget op omkring Peters Jul, den elskede børnebog på vers om borgerskabets jul i 1860’erne. Gammeldags julepynt genskabes og hænges på det 4 meter høje juletræ, som i hele december måned kan ses på museet Ribes Vikinger. Også i Den Gamle Købmandsgård, Quedens Gaard og på Ribe Kunstmuseum skabes der rammer for gode oplevelser. Julehyggen breder sig i den gamle bydel, og i Høkerkælderen sørges der for, at ingen forlader Ribe uden at være kommet i julestemning. Der klippes og fl ettes, bages, brygges og brases, så alle kan få en bid af julen, som den var i gamle dage. Byen sætter alle sejl til og bruger de gamle huse som ramme om alskens juleaktiviteter – og som i de gode gamle dage er der noget for alle sanser.
 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Afrejse til Danmarks ældste by Ribe
Gislev kørende rejseleder byder dig velkommen på denne dejlige julemarkedstur. Vi kører vestpå og ankommer til Ribe i løbet af formiddagen. Indkvartering i hotellets hyggelige værelser. Ribe er én af de få byer i Danmark, der kan fremvise en virkelig velbevaret bymidte med gamle bindingsværkshuse og brostensbelagte gader. Byrundtur til fods i den gamle bydel. Gå med rejselederen på Det Gamle Rådhus, hvor du kan opleve, dufte og sanse hvordan livet var i 1860'erne. Få smagsprøver og se gammelt håndværk og husflid i dette fantastiske hus. Også tid på egen hånd til frokost og afslapning inden vi skal nyde en dejlig 3-retters middag på hotellet. Inkluderet.

Dag 2: Møgeltønder, marsk, diger og vadehav
Afslappende køretur til Møgeltønder med den idylliske slotsgade og Schackenborg Slot. Tid på egen hånd til at nyde den hyggelige by og en frokost. Over middag stop ved Højer Sluser og videre langs det flade marsklandskab til Ballum og Den Gamle Digegreves Gård. Her får vi kaffe og kage og hører historien om gården. Retur til Ribe og endnu en dejlig 3-retters middag på Hotel Dagmar. Udflugt med kaffe og kage inkluderet.

Dag 3: Hjemrejse
Efter morgenmaden tager vi afsked med vores hyggelige hotel, og kører retur til vores hjembyer efter en herlig juleweekend i dejlige Ribe. 

Hotel

Hotel Dagmar
Torvet 1
6760 Ribe

Læs mere om Hotel Dagmar her

Hotel Dagmar er Danmarks ældste hotel og ligger fint og centralt lige midt på torvet i Ribes gamle bydel. Hotellet er nænsomt renoveret gennem tiden og har sin helt egen hyggelige stil. Værelserne er charmerende og individuelt indrettet med bad og toilet, hårtørrer, tv og gratis wi-fi. Reception og 2 restauranter med hver sin stil og atmosfære. Gastronomisk køkken med fokus på friske og lokale råvarer.

 

 

Værd at vide

Wi-fi
Gratis på hotellet

 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet, og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her

Læs mere om tilskudsordning og refusion her