Krydstogt på Rhinen og Mosel - 6 Dage

Oplev de kønneste strækninger på Rhinen og Mosel fra Strasbourg til Cochem

Krydstogt på Rhinen og Mosel  

Velkommen om bord til et attraktivt krydstogt på nogle af de kønneste strækninger på Rhinen og Mosel. Fra Strasbourg i Alsace til Gutenbergbyen Mainz, den kendte vinby Rüdesheim, forbi den legendariske Loreleiklippe og gennem det smukke Rheingauområde. Vi besøger Koblenz, hvor Rhinen og Mosel mødes, herfra videre ind på Mosel mod den lille vinby Alken, for at ende i charmerende Cochem. Det er et krydstogt i et behageligt rejsetempo med gode oplevelser. Forplejning og service på skibet er helt i top. Gislevs bus følger ruten og kører alle udflugter i land.

 • Byrundtur i Europabyen Strasbourg
 • Byrundtur i Koblenz ved Deutsches Eck
 • Oplev Gutenbergbyen Mainz
 • Ophold i den lille vinby Alken og charmerende Cochem


Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse/dobbeltkahyt
 • 1 x halvpension fra 1. dags aften og 2. dags morgen
 • All inclusive om bord på skibet fra 2. dags aften til 6. dags morgen
 • Alle udflugter jf. program eksklusive entréer, hvor andet ikke er nævnt
 • Rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden.


Tillæg: Enkeltkahyt/-værelsestillæg Kat. B  Kr 2.400. Tillæg for kahyt kategori M kr. 998 pr. person (findes kun på Gerard Schmitter). Tillæg kategori A kr. 1.198 pr. person.

Forplejning om bord:
Opholdet på skibet er med morgenbuffet, serveret 3-retters frokost og middag. Maden tager udgangspunkt i det franske køkken, og der er på alle skibe ansat kokke, der sørger for, at maden er veltilberedt og af god kvalitet. Drikkevarer (vin, øl, vand, frugtjuice og 1 kop kaffe) til måltiderne om bord er inkluderet – og der er også fri bar (dog eksklusiv champagne, vin fra vinkort og specielle drinks). (Drikkevarer til måltiderne samt fri bar kl. 10-23)

Pris fra 8.998,-

6 dage
Bus

Med i prisen er bl.a.:

 • All inclusive på skibet: Helpension + drikkevarer om bord
 • Dansk rejseleder på hele rejsen
 • Alle udflugter inkluderet,  jvf. program
Bestil rejse

Om rejsen

Tag med på krydstogt på Rhinen og Mosel, hvor vi sejler på nogle af de smukkeste strækninger på de to floder. Vi begynder krydstogtet i idylliske Strasbourg der er et godt udgangspunkt for et skønt krydstogt på Rhinen og Mosel omgivet af vinmarker, gamle middelalderborge og charmerende vinbyer. Undervejs besøger vi Mainz, vinbyen Rüdesheim, Boppard, Koblenz og på Mosel den lille by Alken og den kendte vinby Cochem, der er en perle af en by med bindingsværkshuse og malerisk miljø.

Flodkrydstogtet foregår i et behageligt tempo men er alligevel fyldt med gode oplevelser. Om bord på skibet er forplejningen og servicen helt i top, og opholdet er inklusiv helpension og All inclusive. Vi har vores erfarne rejseleder med på hele rejsen, og vores egen bus holder klar til at køre udflugter. Velkommen om bord til et herligt krydstogt i smuk natur, spændende byer og alle udflugter inkluderet i prisen.

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse.
Afrejse fra Danmark og kørsel gennem Tyskland til middag og overnatning på et godt hotel.

Dag 2: Strasbourg og byrundtur.
Efter morgenmaden kører vi mod Strasbourg. Her er der tid til en lille byrundtur i Europabyen, der både er en moderne kontorby med Europaparlamentet, men også en romantisk middelalderby med kanaler i kvarteret Petite France. Strasbourgs imponerende gotiske domkirke skal du naturligvis også se, inden vi går om bord på vores krydstogtskib. Velkomstcocktail og middag om bord på skibet. Skibet sejler hele natten mod Mainz.

Strasbourg katedral

Dag 3: Mainz, Rüdesheim og Boppard.
Vi begynder dagen med ophold i Mainz, som blev anlagt for 2000 år siden af romerne. I det 17. og 18. århundrede skabte arkitekter og bygningshåndværkere de mange fine paladser, kirker og borgerhuse i byen. Det enestående Gutenberg Museum indeholder bl.a. 2 kopier af Gutenbergbibelen - verdens ældste trykte bog. Rejselederen tager dig med på en byrundtur i den spændende by, og der bliver lidt tid på egen hånd, inden vi sejler videre mod den kendte vinby Rüdesheim.

I Rüdesheim holder bussen klar til at tage dig med op til Niederwalddenkmal, der ligger højt oppe i de vinmarker, der omgiver Rüdesheim, med en flot udsigt ud over byen og Rhinen. Du har mulighed for at tage liften ned til Rüdesheim og svæve hen over vinmarkerne. Her kan du nå at gå en lille tur gennem den berømte Drosselgasse, der er kendt for sine mange vinstuer,  inden vi sidst på eftermiddagen sejler videre.

Fra Rüdesheim videre igennem Rhinens smukke Rheingauområde, der siden 2002 har været optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Forbi de mange vinbjerge, små charmerende vinbyer og den legendariske Loreleiklippe. Skibet har et dejligt soldæk, hvor du kan sidde og nyde den skønne udsigt og slappe af inden middagen. Ud på aftenen ankommer vi til Boppard, der er grundlagt af kelterne og har en lille Rhinpromenade, hvor du kan gå en aftentur efter middagen. Vi ligger i Boppard natten over.

Krydstogt på Rhinen soldæk

Dag 4: Koblenz - Alken.
Skibet forlader Boppard tidligt om morgenen og bevæger sig stille og roligt mod Koblenz og Deutsches Eck, hvor Rhinen mødes med Mosel. Vi lægger til i Koblenz, hvor der bliver en gående byrundtur om formiddagen. Omkring middag sejler vi videre til den lille vinby Alken, der mest er kendt for den lille borg Thurant, der ligger over byen. Alken er en lille by med små gader og bindingsværkshuse. Oplev byen med rejselederen eller brug tiden på egen hånd. Skibet ligger i Alken natten over.

Koblenz

Dag 5: Cochem.
Formiddagen nydes om bord på skibet, hvor vi glider gennem vandet, mens vinbjerge og små byer passerer forbi på en af Mosels idylliske strækninger. Ankomst til den charmerende vinby Cochem. Med rejselederen rundt i byen og langs Moselpromenaden. Du har også mulighed for at deltage i skibets udflugt op til Cochems fine gamle borg, Reichsburg (tilmelding og betaling om bord). Der er god tid til at opleve Cochem og måske handle i en af de mange små butikker. Skibet ligger i Cochem hele natten.
 

Cochem

Dag 6: Hjemrejse.
Efter tidlig morgenmad forlader vi skibet efter nogle dejlige dage om bord og kører gennem Tyskland til Danmark.

Skibet

På dette krydstogt sejler det franske rederi Croisi Europe med 3 forskellige skibe. Hvilket skib, du sejler med, afhænger af krydstogtets afrejsedato. Du kan læse mere om skibe og datoer nedenfor.

 

Krydstogtskib MS Gerard Schmitter - sejler på rejsen den 19-06-2018.

Gerard Schmitter

5-stjernet skib med 3 dæk. Om bord finder du restaurant, bar, soldæk med solstole, lounge, elevator og en lille butik. Overalt på skibet er der aircondition. På Gerard Schmitter er der gratis internet alle steder om bord. Skibet er bygget i 2012 og har 88 kahytter med plads til 176 passagerer.

3 kahytskategorier
A:
Dobbeltkahyt på øverste dæk med stort panoramavindue, 2 separate senge eller 1 dobbeltseng, bad, toilet, hårtørrer, tv, radio og værdiboks.
M: Dobbeltkahyt på mellemste dæk med stort panoramavindue, 2 separate senge eller 1 dobbeltseng, bad, toilet, hårtørrer, tv, radio og værdiboks.
B: Dobbeltkahyt på nederste dæk med 1 stort vindue, 2 separate senge eller 1 dobbeltseng, bad, toilet, hårtørrer, tv, radio og værdiboks.


Krydstogtskib MS Monet - sejler på rejsen den 19-07-2018.

MS Monet

4-stjernet skib med 2 dæk, med restaurant, salon, bar, soldæk med solstole og lille butik. Der er aircondition overalt på skibet og gratis internet på skibets fællesområder.

2 kahytskategorier
A:
Dobbeltkahyt på øverste dæk med stort panoramavindue, 2 separate senge eller 1 dobbeltseng, bad, toilet, hårtørrer, tv, radio og værdibox.
B: Dobbeltkahyt på nederste dæk med 1 stort vindue, 2 separate senge eller 1 dobbeltseng, bad, toilet, hårtørrer, tv, radio og værdibox.


Krydstogtskib MS France - Sejler på rejsen den 10-08-2018 & 13-09-2018

MS France MS France

4-stjernet skib med 2 dæk med restaurant, salon, bar, soldæk med solstole og lille butik. Der er aircondition overalt på skibet og gratis internet på skibets fællesområder.

2 kahytskategorier
A:
Dobbeltkahyt på øverste dæk med stort panoramavindue, 2 separate senge eller 1 dobbeltseng, bad, toilet, hårtørrer, tv, radio og værdibox.
B: Dobbeltkahyt på nederste dæk med 1 stort vindue, 2 separate senge eller 1 dobbeltseng, bad, toilet, hårtørrer, tv, radio og værdibox.
 

Forplejning om bord:
Opholdet på skibet er inklusiv helpension, der er med morgenbuffet, serveret 3-retters frokost og middag. Maden tager udgangspunkt i det franske køkken, og der er på alle skibe ansat kokke, der sørger for at maden er veltilberedt og af god kvalitet. Drikkevarer (vin, øl, vand, frugtjuice og 1 kop kaffe) til måltiderne om bord er inkluderet – og der er også fri bar (dog eksklusiv champagne, vin fra vinkort og specielle drinks). (Frie drikkevarer til måltiderne samt fri bar kl. 10 - 23)
 

Værd at vide

Sprog på skibet
Croisi Europe er er fransk rederi, derfor er hovedsproget ombord fransk, men personalet taler også engelsk. Alle annonceringer gives på fransk og engelsk mem vores rejseleder sørger for at holde dig orienteret og være behjælpelig med eventuelle spørgsmål.

Drikkepenge
Drikkepenge er ikke inkluderet. For flodkrydstogtrejser er det kutyme at give drikkepenge til skibets personale ved afslutning af et krydstogt. Det forventes, men er naturligvis frivilligt. Beregn € 5-10 per person/dag. Indbetales samlet og så fordeler skibets personale selv pengene til alle ansatte på skibet. Rejselederen orienterer nærmere herom. Dette afregnes i kontanter.

Valuta
På dette krydstogt kan der betales med Euro alle steder i land. Kreditkort kan også anvendes som betaling i Tyskland og Frankrig, men det er en god ide også at medbringe kontanter. Om bord på skibet kan der afregnes i Euro eller med kredikort, der accepteres Visa og MasterCard.

Påklædning
Der er ingen særlige krav til påklædning, når du er på flodkrydstogt. Det er kutyme, at de fleste klæder om til middagen om aftenen, men det er uformelt og afslappet. Det er ikke velset med shorts, badetøj, sandaler og toppe i restauranten om aftenen. Til skibets gallaaften kan du medbringe lidt mere festligt tøj, men det er stadig uformelt, så det behøver ikke være den lange kjole eller habitten, der medbringes.

Elektricitet
Der er 220 volt om bord, det er derfor ikke nødvendigt at medbringe en adapter. Skal du oplade flere ting på samme tid, er det nødvendigt at medbringe et fordelerstik, og det skal være et tobenet stik.

Internet
Der er gratis internet på alle Croisi Europes skibe i området ved receptionen og i skibets lounge. På rederiets nyere skibe er der internet alle steder ombord. Bemærk, på grund af dårlig dækning kan internettet have udfald og nedsat hastighed afhængigt af de steder, der sejles.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 

Kort

Krydstogt på Rhinen og Mosel

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
19-07-2018Bus fra Jylland og FynKrydstogt på Rhinen og MoselMere end 88.998,-BestilMere information
10-08-2018Bus fra Jylland og FynKrydstogt på Rhinen og MoselMere end 88.998,-BestilMere information
13-09-2018Bus fra Jylland og FynKrydstogt på Rhinen og MoselMere end 88.998,-BestilMere information