Nytårs-show i Berlin, Hotel Estrel

Festligt nytår i Tysklands flotte hovedstad. Farvestrålende nytårsshow.

 

Festlig nytårsaften i Berlin med stort nytårsshow, gallabuffet, frie drikkevarer, musik og dans

 

  • Nytårsaften i Europas største entertainment- og hotelkompleks.
  • Stor byrundtur i Berlin - inkluderet
  • Du skal bo på det moderne og flotte Hotel Estrel
  • Nytårsaften med show, gallabuffet, frie drikkevarer, musik og dans
  • Mulighed for Nytårskoncert med musik af blandt andet Léhar og Strauss

 


Så meget har Gislev Rejser inkluderet:  Ophold i dobbeltværelse, 2 x halvpension (buffet), 1 x nytårsarrangement med nytårsbuffet og frie drikkevarer (vin, øl, sodavand) samt underholdning med highlights fra showet Stars in Concert, brunch 1. januar, byrundtur eksklusiv entréer, rejseleder og gebyr til Rejsegarantifonden.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 500. Afbestillingsforsikring kr. 100. Billet til nytårskoncert den 1. januar kr. 350.

 

 

 

Status:
Ring til os

Dag for dag

Fredag den 30. december: Udrejse. Efter opsamling køres i behageligt tempo og med passende pauser frem til vores hotel i Berlin - Tysklands hovedstad. Indkvartering og aftensmad på Hotel Estrel.

Nytårsaftensdag: Byrundtur, Nytårs-arrangement i Estrel Entertainment Center.
Morgenmad på hotellet. Efter morgenmaden køres den store byrundtur i Tysklands flotte hovedstad. Til Gedächtniskirche og gennem den store park Tiergarten. Forbi Sejrssøjlen med danske kanoner fra 1864. Videre til Brandenburger Tor, hvor Muren tidligere delte Berlin. Rigsdagsbygningen med den flotte glaskuppel ligger tæt ved. Ad Unter den Linden til Alexanderplatz med TV-tårnet. Stop ved Check Point Charlie, Mur-muséet og Potsdamer Platz med fantastiske bygninger i stål, glas og beton. Fra Panoramapunkt Potsdamer Platz mulighed for udsigt over hele byen. (Entré € 6,50). Byrundturen er inkluderet i rejsen ekskl. entréer. Om aftenen deltager vi i Berlins største Nytårsarrangement i ESTREL entertainment- og conventioncenter. Et farvestrålende og festligt nytår i imponerende omgivelser og med underholdning på højt plan. Vi hilser 2017 velkommen – og festen fortsætter til kl. 3.

Nytårsmenu og underholdning
Velkomst-Cocktail.
Highlights af det flotte og succesrige show ”Stars in Concert”.
Stor Nytårs-Galla-Buffet.
Drikkevarer: vin, øl og sodavand ad libitum.
Dansemusik med ”Picadelly Showband” og discjockey.
Stor Isbuffet.
Nytårsfyrværkeri.
Natmad: Suppe og Berliner karrypølser.

(Forbehold for ændringer)

Nytårsdag: Nytårskoncert – Klassisk musik.

Om formiddagen nyder vi den store Nytårsbrunch. Om eftermiddagen har du mulighed for at deltage i Nytårskoncert med musik af Léhar, Lincke, Strauss og Grieg. Valsemusik, polka og musik fra Holbergs tid. Musikken spilles af Festival Orchestra Berlin under ledelse af dirigent Stefan Bevier. Billet til Nytårskoncert (tilkøb kr. 350,-. Skal bestilles sammen med rejsen.) Arrangementet foregår i Berliner Philharmonie i Herbert von Karajan Strasse. Aftensmad på hotellet.

Mandag den 2. januar: Hjemrejse.

Efter morgenmaden tager vi afsked med Hotel Estrel og Berlin. Hjemkomst til Danmark midt på eftermiddagen.

Billeder

Hotel

ESTREL er Europas største Convention-center og hotelkompleks, beliggende i den sydøstlige del af Berlin (Neukölln). Nyt og moderne. Alle værelser er store (27 m²) og udstyret med bad / toilet, skrivebord, telefon, TV, video og radio. Lys og nydelig indretning, elevator, reception, restauranter og atriumområde.

Hotel ESTREL
Sonnenallee 225
D-12057 Berlin
Tlf.: 0049 30 6831 22522.

Se mere på:  www.estrel.com

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen flere steder i landet og du kan vælge imellem mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.  Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du bestiller.

Godt nyt til alle busgæster

Kør til sikret parkering ved Kolding

Start busrejsen lidt senere ...
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup


Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

 

 

      

 

 

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.