Mosel

Busrejser til Mosel med halvpension, flot natur og hyggeligt miljø.

 

Mosel er flot natur, romantiske omgivelser, hyggelig sejltur og dejlig vin. Mosel snor sig gennem et utrolig flot landskab med vinbjerge, små idylliske byer og gamle borge.

  • Dejlig sejltur på Mosel langs vinbjerge og små idylliske byer
  • Godt hotel direkte ud til Moselpromenaden, halvpension
  • Besøg i lokal vingård med vinsmagning
  • På denne busrejse  til Mosel er den spændende by Trier inkluderet


Så meget har Gislev inkluderet: 5 dages busrejse, indkvartering i dobbeltværelse, 4 x morgenmad og 4 x middag med 1 glas vin, udflugt til Trier, panoramatur langs Mosel til Bernkastel-Kues, rejseleder, gebyr til  Rejsegarantifonden.

Tillæg: Enkeltværelse Kr. 300. Komfortværelse med balkon og Mosel-udsigt Kr. 250 per person. Afbestillingsforsikring Kr. 205.

Status:
Ring til os

Om rejsen

Mosel snor sig gennem et utrolig flot landskab med vinbjerge, små idylliske byer og gamle borge. Floden har altid været en økonomisk livsnerve – her fremstilles den liflige og kendte rieslingvin, som dyrkes på de stejle skråninger. Langs den snoede flod ligger de små vinbyer med smukke bindingsværkshuse, brolagte gader, vinstuer og caféer. Velkommen til dejlig ferie ved Mosel.


 

Billeder

Dag for dag

1. dag:  Udrejse
Fra Danmark går turen ned gennem Tyskland til den lille vinby Ellenz- Poltersdorf, flot beliggende ved Moselfloden. Indkvartering og middag om aftenen.

 

2. dag: Sejltur og Cochem
Sejltur på den kønne, snoede Mosel-flod gennem et flot landskab med vinbjerge og forbi små hyggelige vinbyer. Sejlturen går fra Beilstein til Cochem, hvor der bliver ophold blandt skønne, velholdte bindingsværkshuse i et romantisk eventyrmiljø. (ca. € 9,50)  Mulighed for frokost (Winzerplatte) i lokal vinkælder (ca. € 10) Med bussen tilbage til Ellenz. Inkluderet.

Beilstein Filmtreppe 

3. dag: Udflugt til Trier
Vi besøger Trier - og så er vi 2000 år tilbage i tiden. Trier er en af Tysklands ældste byer. Byen var i mange år residens for romerske kejsere og dermed den by i Tyskland, som har flest bevaringsværdige minder fra Romertiden. På byrundturen ses blandt andet Porta Nigra, Domkirken, Hauptmarkt og Kaiserthermen. Hyggeligt centrum med gågadezone og attraktivt miljø. Gode shoppingmuligheder. Inkluderet.

.  

 

 

4. dag: Panoramatur Bernkastel-Kues
Panoramatur langs Mosel med vinbjerge på begge sider, ruiner af gamle borge højt hævet over floden og små romantiske vinbyer. Turen går til Bernkastel-Kues med idyllisk miljø, smukke bindingsværkshuse, velbevarede bygninger fra Middelalderen, samt brolagte stræder og torve. Den flotte, gamle vinby er en betydelig turistby og rejselederen tager dig med på byrundtur til den maleriske Marktplatz, Michaelisbrunnen og det enestående Spitzhäuschen fra 1583. Inkluderet

Vingårdsbesøg hos en af de lokale vinbønder. Langs Mosel står vinstokkene i snorlige rækker på terrasse-marker. Den skifer-holdige jord og det varme klima giver ideelle vækstbetingelser og den rette smag i druerne. Besøg i lokal vinkælder med vinsmagning og mulighed for at købe vin. Pris € 8 for vinsmagning.

 

 

 

5. dag: Hjemrejse
Hjemrejse gennem Tyskland med ankomst til Danmark først på aftenen.

Hotel

Hotel Fuhrmann
D-56821 Ellenz-Poltersdorf
www.hotel-fuhrmann.de

Hyggeligt og godt 3-stjernet hotel, beliggende direkte på Mosel-promenaden. Værelser i klassisk stil med bad, toilet, telefon og tv. Mulighed for tilkøb af komfortværelser med balkon og Mosel-udsigt mod tillæg kr. 250 per person. Morgenbuffet og middag i hotellets restaurant.


Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 

Kort

Kort Mosel