Jul i Lübeck

Vi fejrer hyggelig jul i den gamle hansestad Lübeck.

 

Jul i Lübecks gamle, historiske centrum. Flot julemarked, lækker julemiddag og hyggeligt samvær.

  • Romantisk jul på centralt beliggende hotel i Lübeck.
  • Besøg i Marcipanland - du laver egen marcipanfigur.
  • Oplev et af Nordtysklands bedste julemarkeder.
  • Hyggelig juleaften med lækker julemiddag.

 

 

Så meget har Gislev inkluderet: 5 dages busrejse, ophold i dobbeltværelse med bad / toilet, 4 x morgenmad, 3 x aftensmad, Juleaftenarrangement med julemenu, marcipanbesøg med kaffe og kage, alle udflugter jf. program, rejseleder, moms og gebyr til Rejsegarantifonden.

Tillæg: Afbestillingsforsikring kr. 195.  Enkeltværelse kr. 485.

 

Status:
Ring til os

Om rejsen

Lübeck danner rammen om denne julerejse med ophold i Lübecks historiske centrum på det gode hotel Alter Speicher. Du skal opleve Lübecks gamle bydel med de smukke huse, facader og kirketårne. Her finder vi også et af Tysklands flotteste julemarkeder!

Billeder

Dag for dag

Tirsdag den 22. december. Udrejse og ankomst til Hotel Alter Speicher i centrum af det gamle Lübeck. Ophold her i 4 nætter.

Lillejuleaften: Lübeck med marcipanbesøg.
Rundtur til fods i Lübeck, hvis historiske centrum er optaget på UNESCO's Verdensarvliste. Først til de imponerende forsvarstårne ved byporten Holstentor og de flotte udsmykkede gavle og portaler på mange af byhusene. Forbi rådhuset opført i gotisk stil med den karakteristiske renæssance-trappe og selvfølgelig området med de store kirker. St. Marienkirche med det største mekaniske orgel i verden. St. Jacobikirche med redningsbåden fra det forliste skib Pamir og St. Petrikirche. Dagen afsluttes med besøg i Marcipan-land. Vi modellerer selv vores egen marcipanfigur af ægte Lübecker-marcipan. En sjov oplevelse der afsluttes med kaffe og kage.

Juleaften.
Det vil være muligt at besøge Lübecks flotte julemarked – nyde duften af honningkager, brændte mandler, bratwurst og glühwein. Lyt til julemusikken og oplev den ægte julestemning. Om eftermiddagen er der tid til et hvil på hotellet inden der serveres julemiddag. Juletræet tændes og der vil være hygge, julesalmer og hyggeligt samvær.

1. Juledag: Rundtur i søområdet.
Nord for Lübeck ligger Holstensk Schweiz, naturområdet med sø – og bakkelandskab. Byerne Plön, Malente og Eutin - hver med sin historie. Det er den rene idyl med slotte, små landsbyer med toppede brosten og stråtækte huse. Turen tilbage går langs Lübecker Bugt.

2. Juledag, lørdag den 26. december: Hjemrejse.
Efter nogle hyggelige dage siger vi farvel til hansestaden Lübeck og kører hjemad mod Danmark.

Hotel

Hotel Phönix Alter Speicher
Beckergrube  91-93
D-23552  Lübeck
Tlf. 0049 451 710 45

Se hotellets hjemmeside:
www.phoenix-hotels.de

Godt hotel, beliggende indenfor bymuren i gå-afstand til centrum og julemarkedet. Alle værelser med bad / toilet, hårtørrer, TV, telefon. Beliggenhed i pænt kvarter. Meget imødekommende personale.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen flere steder i landet og du kan vælge imellem mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.  Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du bestiller.Godt nyt til alle busgæster

Kør til sikret parkering ved Kolding

Start busrejsen lidt senere ...
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup


Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

 

 

      

 

 

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.