Julemarked ved Rhinen

Aftentur i Drosselgasse med Rüdesheimer Kaffee inkluderet

Julemarked ved Rhinen Julemarked i Frankfurt 

Kom i julestemning ved Rhinen. Du oplever Nationernes Julemarked i Rüdesheim, får en sejltur på Rhinen, besøger Kloster St. Hildegard  og kommer med til julemarked i Frankfurt.

 • Hotel ved Rhinpromenaden
 • Sejltur på Rhinen og Nationernes Julemarked i Rüdesheim
 • Vores hyggelige hotelvært fortæller om tyske juletraditioner
 • Oplev også julemarkedet i Frankfurt - et af Tysklands bedste
 • Alle udflugter inkluderet. Aftentur med Rüdesheimer Kaffee


Med i prisen

 • Ophold i dobbeltværelser
 • 4 x morgenmad
 • 3 x middag (dag 2,3,4)
 • Sejltur og alle udflugter
 • 1 x Rüdesheimer Kaffee
 • Rejseleder
   

Tillæg: Enkeltværelse kr. 300. Afbestillingsforsikring kr. 205.

Pris fra 2.998,-

5 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

 • Julemarked i Rüdesheim og Frankfurt
 • Sejltur på Rhinen
 • Aftentur i Drosselgasse
Bestil rejse

Om rejsen

Er der noget så hyggeligt som et tysk julemarked. Lys og dufte, specialiteter, musik og god stemning. Det skal vi opleve i den kendte vinby Rüdesheim, som danner ramme om det verdenskendte Nationernes julemarked med temaer og boder fra mange nationer. Glæd dig til det enestående julemarked.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark.
Gennem Tyskland forbi Frankfurt - ankomst til Rüdesheim først på aftenen. Mulighed for at købe let aftensmad på hotellet.

Dag 2: Byrundtur og flot sejltur på Rhinen.
Sejltur på Rhinen fra Rüdesheim, forbi Bacharach og Kaub til St. Goarshausen. Undervejs udsigt til vinbjerge, gamle middelalderborge og den berømte Loreleyklippe. Med bussen panoramatur tilbage til Rüdesheim. Spadseretur gennem Rüdesheim, langs Rhin-promenaden, op i byen til Siegfrieds Mekaniske Musikmuseum samt gennem Drosselgasse. Tid til at opleve Nationernes Julemarked - en tradition i Rüdesheim. Et imponerende og spændende Julemarked med specialiteter fra mange forskellige nationer. 

Dag 3: Julemarked i Frankfurt.
Udflugt til Frankfurt med flot og spændende julemarked i det gamle centrum blandt bindingsværkshuse og middelalderbygninger på Römerberg og Paulsplatz. Frankfurt er ikke kun højhuse og banker - men har et stemningsfuldt miljø omkring det gamle rådhus Römer og Domkirken. Aftentur i Drosselgasse, hvor Gislev byder på en Rüdesheimer Kaffee - den traditionelle flamberede Weinbrand tilsat Kaffe og flødeskum.

Dag 4: Klosteret St. Hildegard og Asbach Uralt.
Midt i vinmarkerne ligger Hildegard-klosteret. Nonnerne fremstiller mange specialiteter: Vin, honning, bagværk o.s.v., som sælges fra klosterets butik. Mulighed for for shopping. Der er ægte julestemning i Hildegard-klosteret. Besøg hos Asbach Uralt, hvor vi hører om den kendte tyske Weinbrand. Tid til Nationernes Julemarked i Rüdesheim. Om aftenen hygger vi os på Hotel Krone, mens hotelværten Erich fortæller om tyske juletraditioner.

Dag 5: Hjemrejse.
Afrejse efter morgenmaden. Den danske grænse passeres først på aftenen.

Hotel

Hotel Krone
Rheinstrasse 30
D-65385 Rüdesheim

Se hotellets hjemmeside: www.hotel-krone-ruedesheim.de

Godt familiedrevet hotel, direkte ud til Rhinpromenaden, floden og jernbanen. Alle værelser med bad og toilet, tv og telefon samt wi-fi. God standard, rent og pænt. Elevator. Hotellets rare, dansktalende vært Erich er altid til stede og sammen med sin familie hygger han om gæsterne. Erichs kone Renate sørger for den gode forplejning. Her føler vi os altid hjemme.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Kort

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
03-12-2017Bus fra Jylland og FynJulemarked ved Rhinen22.998,-BestilMere information