Julemarked og opera i Berlin

Festlig busrejse med operaguide, musik og julehygge

 

Glühwein, skøn opera og flotte julemarkeder
 

• Inkl. billet til den forrygende og festlige Carmen på Deutsche Oper
• Stor byrundtur til byens mange spændende seværdigheder - inkluderet
• Godt hotel lige ved Kurfürstendamm - et af Europas flotteste julepyntede hovedstrøg
• Inklusiv operaguide Katrine Dyrehauge og rutineret chauffør

Så meget har Gislev inkluderet: Ophold i dobbeltværelse med bad/toilet, 3 x morgenmad, operaguide, billet til opera på god plads (værdi kr. 600 ), byrundtur ekskl. entréer  og gebyr til Rejsegarantifonden.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 498. Afbestillingsforsikring kr. 200.

 

Status:
Ring til os

Dag for dag

Gislevs festlige operatur til Berlin starter med oplæg, sang og musik i bussen, så vi er i den rette stemning til at nyde en af Europas mest spændende storbyer. Under opholdet vil der være byrundtur, tid til julemarkeder og gaveindkøb samt en flot opera på Deutsche Oper. Glæd dig – det bliver ikke kedeligt.

Udrejse til Berlin d. 1. december
Ankomst sidst på eftermiddagen til vores hotel ved den stemningsfulde Kurfürstendamm med julepyntede butikker, museer og caféer lige i nærheden. Berlin byder på aktiviteter døgnet rundt og i december måned er der spændende julemarkeder og kirker fyldt med musik.Byrundtur
Gennem den julepyntede hovedstad med bl.a. Gedächtniskirche, Tiergarten, Sejrssøjlen og gennem parken til den imponerende Brandenburger Tor. Vi kan se, hvor Muren tidligere delte Berlin. Rigsdagsbygningen med den særprægede og flotte glaskuppel ligger tæt ved. Endvidere Unter den Linden, Alexanderplatz med fjernsynstårnet samt Checkpoint Charlie, Murmuseet og Potsdamer Platz med de mange nybygninger. Inkluderet.

Operaaften på Deutsche Oper
Senere på dagen bliver vi kørt til selveste Deutsche Oper, hvor vi skal opleve den forrygende Carmen med de verdensberømte arier. Forinden har operaguiden introduceret til operaen, så du får det fulde udbytte af forestillingen. Inklusiv udflugt og gode pladser i operaen.
Se mere om forestillingen

Glühwein og julemarkeder
Berlin har mindst 12 forskellige julemarkeder, hvert med sit eget særpræg – men alle har de traditionelle boder med kulinariske lækkerier som f.eks. stegte æbler, de populære Berliner currywurst og den specielle julepunch. Boderne byder på legetøj, julepynt og diverse gaveartikler med mere. Lys og julemusik sørger for den hyggelige stemning.

Hjemrejse søndag d. 4. december
Efter morgenmad er der hjemrejse med dejlig musik efter et par oplevelsesrige dage i Berlin.

Operaguide - Katrine Dyrehauge
Gislevs humørfyldte operaguide Katrine Dyrehauge er uddannet fra Det Fynske Musikkonservatorium og er aktiv i Duo Suonante, og arbejder herudover som sangpædagog og kropsterapeut. Gennem de sidste 6 år hun været Gislevs roste operaguide på vores juleture til Berlin.

 

 

Billeder

Hotel

 

 
Hotel Mark Apart - Berlin. Lietzenburger Straße 82-84 i Berlin

Centralt beliggende, moderne hotel få minutters gang fra Kurfürstendamm. Pæne lyse værelser m. bad/toilet, hårtørrer, sat-TV og telefon. Elevator, reception og morgenmadslokale. Pænt kvarter med mange caféer og restauranter.

Se evt. mere på http://www.markaparthotel.de/
 

 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen flere steder i landet og du kan vælge imellem mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.  Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du bestiller.

Godt nyt til alle busgæster

Kør til sikret parkering ved Kolding

Start busrejsen lidt senere ...
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup


Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

 

 

      

 

 

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 

Kort