Julemarked og opera i Berlin

Festlig busrejse med operaguide, musik og julehygge

 

Festlig busrejse med operaguide til julestemning, flotte julemarkeder og billet til La Boheme

 

  • Oplev Puccinis verdensberømte opera La Boheme på Deutsche Oper
  • Byrundtur til Berlins store seværdigheder og julemarkeder
  • Godt og centralt hotel ved julepyntede Kurfürstendamm nær butikker og julemarkeder
  • 4 dages busrejse til Berlin med operaguide og rutineret chauffør

 

Så meget har Gislev inkluderet: Ophold i dobbeltværelse med bad/toilet, kvartpension fra morgenmad anden dag til morgenmad sidste dag, operaguide, billet til forestilling på god plads, byrundtur ekskl. entréer, moms og gebyr til Rejsegarantifonden.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 698. Afbestillingsforsikring kr. 95.

 

Status:
Ring til os

Om rejsen

Gislevs festlige operatur til Berlin starter med oplæg, sang og musik i bussen, så vi er i den rette stemning til at nyde en af Europas mest spændende storbyer. Under opholdet vil der være byrundtur, tid til julemarkeder og gaveindkøb og en flot opera på Deutsche Oper. Glæd dig – det bliver ikke kedeligt.

Udrejse til Berlin.
Ankomst sidst på eftermiddagen til vores hotel ved den stemningsfulde Kurfürstendamm med julepyntede butikker, museer og caféer lige i nærheden. Berlin byder på aktiviteter døgnet rundt og i december måned er der spændende julemarkeder og kirker fyldt med musik.

Byrundtur.
Gennem den julepyntede hovedstad med bl.a. Gedächtniskirche, Tiergarten, Sejrssøjlen og gennem parken til den imponerende Brandenburger Tor. Vi kan se, hvor Muren tidligere delte Berlin. Rigsdagsbygningen med den særprægede og flotte glaskuppel ligger tæt ved. Endvidere Unter den Linden, Alexanderplatz med fjernsynstårnet samt Checkpoint Charlie, Murmuseet og Potsdamer Platz med de mange nybygninger. Inkluderet.

Operaaften på Deutsche Oper
Senere på dagen bliver vi kørt til selveste Deutsche Oper, hvor vi skal opleve La Boheme med de verdensberømte arier. Forinden har operaguiden introduceret til operaen, så du får det fulde udbytte af forestillingen. Inklusiv udflugt og gode pladser i operaen.Se mere på www.deutscheoperberlin.de/en_EN/calendar/la-boheme.12677693#

Glühwein og julemarkeder.
Berlin har mindst 12 forskellige julemarkeder, hvert med sit eget særpræg – men alle har de traditionelle boder med kulinariske lækkerier som f.eks. stegte æbler, de populære Berliner currywurst og den specielle julepunch. Boderne byder på legetøj, julepynt og diverse gaveartikler med mere. Lys og julemusik sørger for den hyggelige stemning.

Hjemrejse.
Efter morgenmad er der hjemrejse med dejlig musik efter et par oplevelsesrige dage i Berlin.

Billeder

Hotel

 

Hotel Mark Apart - Berlin. Lietzenburger Straße 82-84. 10719 Berlin
Centralt beliggende, moderne hotel få minutters gang fra Kurfürstendamm. Pæne lyse værelser m. bad/toilet, hårtørrer, sat-TV, telefon og minibar. Elevator, reception og morgenmadslokale. Ophold med morgenmad. Tlf.: 0049 30  88 91 20


Se evt. mere på http://www.markaparthotel.de/

 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen flere steder i landet og du kan vælge imellem mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.  Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du bestiller.Godt nyt til alle busgæster

Kør til sikret parkering ved Kolding

Start busrejsen lidt senere ...
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup


Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

 

 

      

 

 

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 

Kort