Julemarked og opera i Berlin

Festlig busrejse med operaguide, musik og julehygge

 

Glæd dig til Glühwein, skøn opera og flotte julemarkeder i Berlin.

• Inkl. billet til den forrygende Figaros Bryllup på Deutsche Oper
• Stor byrundtur til byens mange spændende seværdigheder - inkluderet
• Godt hotel lige ved Kurfürstendamm - et af Europas flotteste julepyntede hovedstrøg
• Inklusiv operaguide Katrine Dyrehauge og rutineret chauffør

Se klip fra operaen her:
www.deutscheoperberlin.de

Med i prisen:

  • Ophold i dobbeltværelse
  • 3 x morgenmad
  • Operaguide
  • Billet til opera på god plads (værdi kr. 600 )
  • Byrundtur ekskl. entréer
  • Gebyr til Rejsegarantifonden


Tillæg: Enkeltværelse kr. 498. Afbestillingsforsikring kr. 205.

Status:
Ring til os

Om rejsen

Gislevs festlige juletur starter med sang, latter og musik i bussen, så vi er i god stemning ved ankomst til Berlin. Under opholdet vil der være byrundtur, tid til julemarkeder, gaveindkøb og ikke mindst en flot opera på Deutsche Oper.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse til Berlin
Ankomst sidst på eftermiddagen til vores hotel ved den stemningsfulde Kurfürstendamm med julepyntede butikker, museer og caféer lige i nærheden. Berlin byder på aktiviteter døgnet rundt og i december måned er der spændende julemarkeder og kirker fyldt med musik.Dag 2: Stor byrundtur gennem den julepyntede by
Gennem den julepyntede hovedstad med bl.a. Gedächtniskirche, Tiergarten, Sejrssøjlen og gennem parken til den imponerende Brandenburger Tor. Vi kan se, hvor Muren tidligere delte Berlin. Rigsdagsbygningen med den særprægede og flotte glaskuppel ligger tæt ved. Endvidere Unter den Linden, Alexanderplatz med fjernsynstårnet samt Checkpoint Charlie, Murmuseet og Potsdamer Platz med de mange nybygninger. Inkluderet.

Operaaften med Figaros Bryllup på Deutsche Oper.
Fredag aften bliver vi kørt til operaen, hvor vi skal opleve Mozarts berømte opera Figaros Bryllup med intriger og smukke arier. Forinden har operaguiden introduceret
os til operaen, så du får en uforglemmelig aften. Inklusiv udflugt og billet til operaen.

Dag 3: Glühwein, stemning og julemarkeder
Berlin har mindst 12 forskellige julemarkeder, hvert med sit eget særpræg – men alle har de traditionelle boder med kulinariske lækkerier som f.eks. stegte æbler, de populære Berliner currywurst og den specielle julepunch. Boderne byder på legetøj, julepynt og diverse gaveartikler med mere. Lys og julemusik sørger for den hyggelige stemning. Vi besøger det mest kendte julemarked ved Gendarmenmarkt.

Dag 4: Hjemrejse til Danmark
Efter morgenmad er der hjemrejse med dejlig musik efter et par oplevelsesrige dage i Berlin.

Operaguide - Katrine Dyrehauge
Gislevs humørfyldte operaguide Katrine Dyrehauge er uddannet fra Det Fynske Musikkonservatorium og er aktiv i Duo Suonante, og arbejder herudover som sangpædagog og kropsterapeut. Gennem de sidste 6 år hun været Gislevs roste operaguide på vores juleture til Berlin.

Hotel

Hotel Mark Apart
Lietzenburger Straße 82-84
Berlin

Centralt beliggende, moderne hotel få minutters gang fra Kurfürstendamm. Pæne lyse værelser m. bad/toilet, hårtørrer, sat-TV og telefon. Elevator, reception og morgenmadslokale. Pænt kvarter med mange seværdigheder, Rejseleder er behjælpelig med gode tips til områdets caféer og restauranter. Der er kun ca. 8 minutters gang til det store julemarked ved Gedächtniskirche.

Se evt. mere på www.markaparthotel.de

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Kort