Julemarked i Hamborg 3 dage

Hotel i centrum og dejlig julestemning i Tysklands næststørste by.

Julemarked i Hamborg Julemarked i Hamborg  

Oplev det flotte julemarked i Hamborg med havnerundfart og byrundtur.

 • Stor byrundtur i den gamle Hansestad Hamborg.
 • Julemarkedet i Hamborg – en stemningsfuld oplevelse.
 • Mulighed for havnerundfart i Hamborgs imponerende havn.


Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 2 x morgenmad
 • Byrundtur
 • Rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
   


Tillæg: Enkeltværelse kr. 375. Afbestillingsforsikring kr. 105.

Status:
Ring til os

Om rejsen

Den 1.200 år gamle Hansestad Hamborg ved Elben har så meget at byde på. Mondæne modebutikker, forretningsarkader og julemarkeder. Alster-arkaden langs Elben indbyder til juleshopping og Schanzenviertel er det nye in-område. I vintertiden søger man til de stemningsfyldte arkader under tag. Byrundtur forbi seværdighederne rådhuset, St. Michaeliskirche, Bismarck-Denkmal, St. Pauli med Reeperbahn og naturligvis julemarkederne i Hamborg. Byen har altid været foran med kulturelle tilbud, teaterpremierer, musicals, shopping og spændende restauranter. Det store imponerende havneområde indbyder til en rundtur.

Byen er kendt for sine mange julemarkeder og dem skal vi se nærmere på. Rejselederen viser dig de kendte seværdigheder på byrundturen. Det nye havneområde Hafencity, Speicherstadt, Landungsbrücke, Den gamle Elbtunnel og selvfølgelig kommer vi til byens nye vartegn, Elphilharmonien.

Du kan vælge at tage med på en havnerundtur eller gå på udkig i de mange butikker og varehuse.

God fornøjelse i den altid levende by.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse, byrundtur og Elbphilharmonien. Fra Danmark har vi kun kort afstand til Hamburg.

Ankomst sidst på eftermiddagen. Byrundtur forbi seværdighederne Rathaus, St. Michaeliskirche, Bismarck-Denkmal, St. Pauli med Reeperbahn og meget mere. Mulighed for at besøge Hamborgs nye koncertsal, Elphilharmonien. Her er en fantastisk udsigt over byen.

Dag 2: Stort og flot julemarked.

Du skal opleve den ægte juleatmosfære på det store julemarked foran rådhuset. Her er der mulighed for at foretage indkøb på det traditionelle julemarked med hyggelig stemning, lys, boder, juletræ, godter og julepunch.

 

Havne-rundtur

En altid eftertragtet udflugt er havnerundfarten i en af Verdens største havne. Forbi kæmpestore oceangående skibe, containerterminaler, værftanlæg og kanaler. Rundturen foregår i opvarmede både. Pris ca. € 20.

 

Musik – Teater

Hamborg har et kæmpeudvalg af musikalske og kulturelle tilbud. Musicals „Der König der Löwen” – „Heisse Ecke, St.Pauli Musical” – Disneys „Tarzan Musical” - for blot at nævne de mest kendte. Info: www.hamburg.de. Billetpriser fra ca. € 35 - 130. Billetter til de store aften-oplevelser kan også skaffes af hotellets reception.

 

Vi kan også anbefale:

 • Et besøg i Miniatur-Wunderland, som er den største modelbane i verden
 • En gåtur i den gamle Elbtunnel
 • Det nye vartegn Elphilharmonie hvor du kan tage rulletrappen op i 37 meters højde og så er der en storslået udsigt over Hamborg

Hotel

Cityhotel Monopol
Reeperbahn 48,
D-20359 Hamborg

Godt hotel med central beliggenhed midt i St. Pauli-kvarteret. Alle værelser med bad og toilet, telefon, tv, radio, hårtørrer, sikkerhedsbox og Wi-Fi. (max. 1 time) Mange restauranter og barer i nærheden.
Læs mere om Cityhotel Monopol

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Kort