Julemarked i Hamborg

Hotel i centrum og dejlig julestemning i Tysklands næststørste by.

Julemarked i Hamborg Julemarked i Hamborg  

Oplev det flotte julemarked i Hamborg med havnerundfart og byrundtur.

  • Stor byrundtur i den gamle Hansestad Hamborg.
  • Julemarkedet i Hamborg – en flot og stemningsfuld oplevelse.
  • Mulighed for havnerundfart i Hamborgs imponerende havn.

 

Den 1.200 år gamle Hansestad Hamborg ved Elben har så meget at byde på. Mondæne modebutikker, forretningsarkader og julemarkeder. Alster-arkaden langs Elben indbyder til juleshopping og Schanzenviertel er det nye in-område. I vintertiden søger man til de stemningsfyldte arkader under tag. Byrundtur forbi seværdighederne rådhuset, St. Michaeliskirche, Bismarck-Denkmal, St. Pauli med Reeperbahn og naturligvis julemarkederne i Hamborg. Byen har altid været foran med kulturelle tilbud, teaterpremierer, musicals, shopping og spændende restauranter. Det store imponerende havneområde indbyder til en rundtur.

 

Så meget har Gislev inkluderet: 3 dages busrejse. Ophold i dobbeltværelse med bad  og toilet. 2 x morgenmad. Byrundtur. Rejseleder og gebyr til Rejsegarantifonden.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 375. Afbestillingsforsikring kr. 100.

Status:
Ring til os

Værd at vide

Vi kan også anbefale et besøg i Miniatur-Wunderland, som er den største modelbane i verden.

En gåtur i den gamle Elbtunnel

Det nye vartegn Elphilharmonie hvor du kan tage rulletrappen op i 37 meters højde og så er der en storslået udsigt over Hamborg.

 

Om rejsen

Julemarked.

Du skal opleve den ægte jule-atmosfære i den store handelsby. Her er der mulighed for at foretage juleindkøb på det traditionelle julemarked med hyggelig stemning, lys, boder, juletræ, godter og traditionel julepunch.
 

Havnerundtur.

En altid eftertragtet udflugt er havnerundfarten i en af Verdens største havne. Forbi kæmpestore oceangående skibe, containerterminaler, værftanlæg og kanaler. Hamborg havn er Europas port til Verden – en imponerende oplevelse. Rundturen foregår i opvarmede både. Pris ca. € 20.
 

Musik – Teater.

Hamborg har et kæmpeudvalg af musikalske og kulturelle tilbud. Musicals „Der König der Löwen” – „Heisse Ecke, St.Pauli Musical” – Disneys „Tarzan Musical” - for blot at nævne de mest kendte. Info: www.hamburg.de. Billetpriser fra ca. € 35 - 130. Billetter til de store aften-oplevelser kan også skaffes af hotellets reception.
 

Ud og hjem.

Fra Danmark har vi kun kort afstand til Hamborg. Ankomst sidst på eftermiddagen.
På hjemrejsedagen: Tid til at slappe af og nyde den store morgenbuffet inden vi kører mod Danmark. Grænsen passeres først på eftermiddagen.

Billeder

Hotel

Godt hotel med central beliggenhed midt i St. Pauli-kvarteret. Alle værelser med bad og toilet, telefon, tv, radio, hårtørrer, sikkerhedsbox og Wi-Fi. (max. 1 time) Mange restauranter og barer i nærheden.

City Hotel Monopol
Reeperbahn 48
D-20359 Hamborg
Tlf. 0049 40 311770.

www.smartcityhotel.com/monopol

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen flere steder i landet og du kan vælge imellem mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.  Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du bestiller.

Godt nyt til alle busgæster

Kør til sikret parkering ved Kolding

Start busrejsen lidt senere ...
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup


Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

 

 

      

 

 

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 

Kort