Julemarked i Goslar, Harzen

Populært og hyggeligt julemarked i den gamle by Goslar

Julemarked i Goslar  Med damptog gennem Harzen  Ramada Vioer Jahreszeiten

Oplev Harzens flotteste julemarked i Goslar inklusiv halvpension og godt hotel

  • Julemarked i Goslar med bindingsværk og hyggeligt miljø.
  • Godt hotel i Harzen med store værelser.
  • Halvpension, swimmingpool og fitness på hotellet.
  • Mulighed for nostalgisk togtur gennem Harzens flotte landskab.


Så meget har Gislev inkluderet: 4 dages busrejse, indkvartering i dobbeltværelse, 3 x aftensmad og 3 x morgenmad, byrundtur og julemarked i Goslar, rejseleder, moms og gebyr til Rejsegarantifonden.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 360. Afbestillingsforsikring kr. 95.

Status:
Ring til os

Om rejsen

Julemarked i Kejserbyen Goslar

Den gamle kejserby Goslar er en af Tysklands bedst bevarede middelalderbyer. Vi kører ind til byen med de mange historiske bygninger, bl.a. Kaiserpfalz og Siemenshaus. Du får god tid til at handle og opleve det romantiske og traditionelle julemarked eller besøge tinfigurmuseet. Torvet er fyldt med juletræer, lysguirlander og boder med Glühwein, pølser, kager og måske en idé til en julegave. Inkluderet.

Wernigerode og med damptog gennem Harzen
Udflugt til den flotte og hyggelige by Wernigerode med farverige og smukke bindingsværkshuse. Om eftermiddagen tur med et af de gamle nostalgiske damptog fra „Harzer Schmalspurbahn” gennem det vinterklædte landskab – en hyggelig tur ”som i gamle dage” inden vi samles op af vores egen bus og kører retur til Hahnenklee. Pris inkl. tog kr. 145 (€ 20).

Ud og hjem

Ud- og hjemrejse via Nordtyskland med ankomst til aftensmad i Hahnenklee. Sidste dag hjemrejse med ankomst til grænsen midt på eftermiddagen.

Billeder

Hotel

Rigtig godt hotel lige ud til den lille Kranicher-sø og kurparken. Store pæne værelser med bad / toilet, telefon, sat-tv og balkon. Hotellet har restaurant, bar, swimmingpool, sauna, dampbad, fitness, bordtennis og elevator.

Ramada Hotel Vier Jahreszeiten
Parkstrasse 14-16
D-38644 Hahnenklee.
Tlf. 0049 5325 770.

Se mere på www.ramada.de     

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen flere steder i landet og du kan vælge imellem mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.  Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du bestiller.Godt nyt til alle busgæster

Kør til sikret parkering ved Kolding

Start busrejsen lidt senere ...
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup


Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

 

 

      

 

 

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.