Julemarked i Berlin 4 dage

Oplev Berlins største julemarked på Gendarmenmarkt.

Boder på julemarked i Berlin Julemarked i Berlin 

Berlin er byen, du vender tilbage til gang på gang. Byen er fuld af udstillinger, teaterforestillinger, shows, koncerter, originale knejper og barer. Ved juletid lokker Berlin med mindst 12 forskellige julemarkeder rundt i hele byen. Du bor tæt på julemarkedet ved Gedächtniskirche, og du får en hel dag med tid til at nyde julemarkedsstemningen.

  • Hotel centralt i Berlin nær Kurfürstendamm.
  • Den store byrundtur i julepyntede Berlin inkluderet.
  • Mulighed for flot show på Friedrichstadt Palast


Med i prisen:

  • Ophold i dobbeltværelse
  • 3 x morgenmad
  • Byrundtur
  • Dansk rejseleder.


Bemærk: Entréer er ikke inkluderet.
 

Tillæg: Enkeltværelse kr. 300.  Afbestillingsforsikring kr. 105.
Rabat for 3.voksne person i 3 sengsværelse kr. 100.

Tilkøb: Billet til Friedrichstadt Palast-Show kr. 300.

Pris fra 2.498,-

4 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

  • Den store byrundtur i julepyntede Berlin
  • Julemarkeder mange steder i byen
  • Hotel tæt på Kurfürstendamm
Bestil rejse

Om rejsen

Berlin, byen vi vender tilbage til gang på gang. Udstillinger, teaterforestillinger, shows, koncerter, originale knejper og barer. Berlin er kontrasternes by. Her mødes kunstnere, turister og forretningsfolk. Store varehuse og hyggelige markeder. Flotte internationale shows og den joviale gademusikant.

Billeder

Hotel

Hotel Mark Apart, Berlin. Centralt beliggende hotel få minutters gang fra Kurfürstendamm.

Alle værelser med bad og toilet, hårtørrer, telefon, tv, minibar og wi-fi. Store og lyse værelser. Reception, elevator og morgenmadslokale. Forretninger, musèer og caféer lige i nærheden.

 

 

Dag for dag

Dag 1: Ankomst til Berlin sidst på eftermiddagen til vort hotel nær Kurfürstendamm.

Dag 2: Den store byrundtur. Til Gedächtniskirche, Tiergarten, Sejrssøjlen og gennem parken til Brandenburger Tor. Vi kan se, hvor Muren tidligere delte Berlin. Rigsdagsbygningen med den flotte glaskuppel ligger tæt ved. Endvidere Unter den Linden, Alexanderplatz med fjernsynstårnet samt Checkpoint Charlie og Potsdamer Platz med de mange nybygninger. Evt. mulighed for udsigt over hele byen fra Panoramapunkt Potsdam. Inkluderet.

Dag 3: Julemarked. Berlin har mindst 12 forskellige julemarkeder. Alle har de traditionelle boder med kulinariske lækkerier som f.eks. stegte æbler, de populære Berliner karrypølser og jule-punch. Her sælges legetøj, julepynt og gaveartikler. Lys og julemusik sørger for den hyggelige stemning. Det nærmeste julemarked fra vores hotel er ved Gedächtsniskirche

Dag 4: Hjemrejse. Afrejse fra Berlin efter morgenmad. Ankomst til Danmark midt på eftermiddagen.

Friedrichstadt-Palast Show.

Europas største show-palast med underholdning, akrobatik, dans og musik. Billet kr. 300 i kategori 3. kl. 19:30 på 2.dagen. Bestilles sammen med rejsen.

 

Julemarked
Berlin har mindst 12 forskellige julemarkeder, hvert med sit eget særpræg – men alle har de traditionelle boder med kulinariske lækkerier som f.eks. stegte æbler, de populære Berliner karrypølser og den specielle jule-punch. Markedsboderne byder på legetøj, julepynt og diverse gaveartikler – ja, der er ikke grænser for, hvad man kan finde på et julemarked - mens lys og julemusik sørger for den hyggelige stemning.  Det nærmeste julemarked er ved Gedächtniskirche, i gå-afstand fra hotellet.

 

 

 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Kort

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
30-11-2017Bus fra Jylland og FynJulemarked i Berlin, 4 dageMere end 82.498,-BestilMere information
07-12-2017Bus fra Jylland og FynJulemarked i Berlin, 4 dageMere end 82.498,-BestilMere information
14-12-2017Bus fra Jylland og FynJulemarked i Berlin, 4 dageMere end 82.498,-BestilMere information