Julemarked i vinbyen Altenahr

Julemarkeds-rejse til til Gislevs populære hotel Lang.

 

Julemarkedsrejse til den hyggelige vinby Altenahr med julemarkeder i Trier, Ahrweiler og Bad Münstereifel.

  • Alle udflugter til Julemarkeder inkluderet.
  • Det gode Hotel Lang i Altenahr - med dansktalende vært.
  • Halvpension, musik og dans, hyggeligt samvær.
  •  Aften med gallabuffet og frie drikkevarer.
  • Enkeltværelser uden tillæg


Julemarkedsrejse til den hyggelige vinby Altenahr i typisk tysk byggestil med smalle gader og bindingsværkshuse. Byen har mange hoteller, vinstuer, restauranter og små butikker. Altenahr ligger i hjertet af Europas nordligste vindistrikt, Ahr-dalen, og er omgivet af stejle vinbjerge! Inkluderet i rejsen er udflugter til de flotte julemarkeder i Trier, Ahrweiler og Bad Münstereifel. En eftermiddag serverer hotelværten Glühwein og småkager.

Så meget har Gislev Rejser inkluderet: 5 dages busrejse, ophold i dobbeltværelse med bad / toilet, 4 x halvpension, heraf 1 aften med gallabuffet og frie drikkevarer, udflugter til Trier, Ahrweiler og Bad Münstereifel samt til vinkælder i Mayschoss med vinsmagning, 1 x Glühwein, vingave, rejseleder og gebyr til Rejsegarantifonden.

Rabat: 3. person i tresengsværelse kr. 150.
Tillæg: Afbestillingsforsikring kr. 200.
NB Intet tillæg for enkeltværelse.

Status:
Ring til os

Om rejsen

Julemarked i Tysklands ældste by Trier.

Julemarkedet i Trier ved Mosel-floden er berømt. Fra 100 små julepyntede huse og boder kan du blive inspireret til gavekøb eller blot til at gå rundt og nyde duften af jul og den gode stemning. Trier er kendt for det hyggelige centrum, gågadezonen med de smukke huse og den imponerende antikke byport, Porta Nigra. Stemningsfyldte omgivelser og tid til at nyde en varm Glühwein og friskbagte kager! Udflugten er inkluderet.
 

Julemarked i Bad Münstereifel.

Den lille romantiske by Bad Münstereifel har velholdte, maleriske bindingsværkshuse, byporte og en attraktiv gågade. Her er ideelle rammer for et hyggeligt julemarked. Her finder du hyggelige caféer og forelagtige indkøb i byens Outlet Center. Der er nok at se på og gode tilbud både ude og inde. Udflugten er inkluderet.
 

Ahrweiler og vinbyen Mayschoss.

Gennem Bad Neuenahr køres til middelalderbyen Ahrweiler, som kaldes for ”Ahrdalens Rothenburg”. Byen har velholdte huse med flotte træudskæringer og gavlmalerier. I mange af husene er indrettet butikker og konditorier uden at idyllen er ødelagt. Også her får du lejlighed til at besøge julemarkedet. I vinbyen Mayschoss besøger vi Tysklands ældste andelsejede vinkælder. Her er vinsmagning og mulighed for vinkøb. Udflugten med vinsmagning er inkluderet.
 

Ud og hjem.

Fra grænsen til Altenahr kører vi forbi Hamburg, Ruhrdistriktet, Köln og Bonn. Ankomst til hotellet til aftensmad. Hjemkørsel sidste dag efter morgenmad. Ankomst til den danske grænse ved aftenstid.

Billeder

Hotel

Den dansktalende vært Rudi og hans medarbejdere vil gøre alt for at give dig et dejligt ophold. Hotellet har flere afdelinger og alle værelser har bad / toilet, farve-TV, minibar, telefon og WiFi. Hotel Lang er kendt for sin gode forplejning og en hyggelig stemning i restauranten. Næsten hver aften er der levende musik og dans i spejlkrystalsalen. Hotellet har også mini-casino.

Hotel Lang
Altenburger Strasse 1
D-53505 Altenahr
Tlf. 0049 2643 93730.

Se hotellet hjemmeside: (også dansk version)
www.hotel-lang.de

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen flere steder i landet og du kan vælge imellem mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.  Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du bestiller.

Godt nyt til alle busgæster

Kør til sikret parkering ved Kolding

Start busrejsen lidt senere ...
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup


Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

 

 

      

 

 

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.