Julemarked i Altenahr

Julemarkedsrejse til til Gislevs populære hotel Lang.

Julemarked i Trier Julemarked i Altenahr  

Julemarkedsrejse til den hyggelige vinby Altenahr med julemarkeder i Trier, Ahrweiler og Bad Münstereifel.

 • Alle udflugter til Julemarkeder inkluderet.
 • Det gode Hotel Lang i Altenahr - med dansktalende vært.
 • Halvpension, musik og dans, hyggeligt samvær.
 •  Aften med gallabuffet og frie drikkevarer.
 • Enkeltværelser uden tillægMed i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 4 x morgenmad
 • 3 x middag og 1 gallabuffet med frie drikkevarer
 • Alle udflugter
 • 1 x Glühwein
 • Vingave
 • Rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden.
   

Rabat: 3. person i tresengsværelse kr. 150.
Tillæg: Afbestillingsforsikring kr. 200.

NB Intet tillæg for enkeltværelse.

Status:
Ring til os

Om rejsen

Julemarkedsrejse til den hyggelige vinby Altenahr i typisk tysk byggestil med smalle gader og bindingsværkshuse. Byen har mange hoteller, vinstuer, restauranter og små butikker. Altenahr ligger i hjertet af Europas nordligste vindistrikt, Ahr-dalen, og er omgivet af stejle vinbjerge! Inkluderet i rejsen er udflugter til de flotte julemarkeder i Trier, Ahrweiler og Bad Münstereifel. En eftermiddag serverer hotelværten Glühwein og småkager.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Fra grænsen kører vi til Altenahr. Middag på hotellet.

Dag 2: Julemarked i Tysklands ældste by Trier.

100 små julepyntede huse og boder inspirere dig til gavekøb, og du kan nyde den gode stemning på markedet. Trier er kendt for det hyggelige centrum, gågadezonen med de smukke huse og den imponerende antikke byport, Porta Nigra. Glæd dig til de stemningsfyldte omgivelser og nyd en varm Glühwein og friskbagte kager. Udflugten er inkluderet.

Dag 3: Ahrweiler og vinbyen Mayschoss.

Gennem Bad Neuenahr køres til middelalderbyen Ahrweiler, som kaldes for ”Ahrdalens Rothenburg”. Byen har velholdte huse med flotte træudskæringer og gavlmalerier. I mange af husene er indrettet butikker og konditorier uden at idyllen er ødelagt. Også her får du lejlighed til at besøge julemarkedet. I vinbyen Mayschoss besøger vi Tysklands ældste andelsejede vinkælder. Her er vinsmagning og mulighed for vinkøb. Udflugten med vinsmagning er inkluderet.

Dag 4: Julemarked i Bad Münstereifel.
Den lille romantiske by Bad Münstereifel har velholdte, maleriske bindingsværkshuse, byporte og en attraktiv gågade. Her er ideelle rammer for et hyggeligt julemarked. Her finder du hyggelige caféer og forelagtige indkøb i byens Outlet Center. Der er nok at se på og gode tilbud både ude og inde. Udflugten er inkluderet.

Dag 5: Afrejse fra hotellet efter morgenmaden. Vi ankommer til den danske grænse til aften.

Hotel

Den dansktalende vært Rudi og hans medarbejdere vil gøre alt for at give dig et dejligt ophold. Hotellet har flere afdelinger og alle værelser har bad / toilet, farve-TV, minibar, telefon og WiFi. Hotel Lang er kendt for sin gode forplejning og en hyggelig stemning i restauranten. Næsten hver aften er der levende musik og dans i spejlkrystalsalen. Hotellet har også mini-casino.

Hotel Lang
Altenburger Strasse 1
D-53505 Altenahr
Se hotellet hjemmeside: (også dansk version): www.hotel-lang.de

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Kort

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
29-11-2017Bus fra Jylland og FynAltenahr julemarked, 5 dageRing til os3.198,-Mere information