Jul i Harzen, Hahnenklee

Hyggelig jul i Harzen nær kejserbyen Goslar.

  

Populær julerejse til Harzen med hyggeligt Julemarked i Goslar

 

  • Godt hotel i Hahnenklee med store værelser, fitness og swimmingpool.
  • Juleaften med stor julebuffet.
  • Byrundtur i Goslar med julemarked.
  • Panoramatur og bjergværksmuseum.
  • Aften med fakkeltog i sne-landskabet.
  • Enkeltværelser uden tillæg.


Så meget har Gislev inkluderet: 5 dages busrejse, 4 x morgenmad, 3 x aftenbuffet, 1 x juleaftensbuffet, 1 x eftermiddagskaffe og kage den 24.12., byrundtur i Goslar, Fakkeltog (afhængig af vejret), rejseleder, moms, gebyr til Rejsegarantifonden.

Tillæg: Afbestillingforsikring kr. 195.

NB Intet tillæg for enkeltværelse.

Status:
Ring til os

Om rejsen

Hold jul i det romantiske Harzen – i den attraktive og kendte ferieby Hahnenklee. Her er du omgivet af flot natur med store skove og små bjergværksbyer med bindingsværkshuse og toppede brosten. Harzen har fået en renæssance som et af de efterspurgte og kendte turistmål i Tyskland.

Billeder

Hotel

Rigtig godt hotel lige ud til den lille Kranicher-sø og kurparken. Store pæne værelser med dusche/toilet, telefon, sat-TV og balkon. Hotellet har restaurant, bar, swimmingpool, sauna, dampbad, fitness, bordtennis og elevator.

Ramada Hotel Vier Jahreszeiten
Parkstrasse 14-16
D 38644 Hahnenklee
Tlf. 0049 5325 770

Se hotellets hjemmeside:  www.ramada.de

Dag for dag

Tirsdag den 22. december: Udrejse.

Fra Danmark gennem Nordtyskland sydpå til indkvartering og aftensmad på hotellet i Hahnenklee.
 

Lillejuleaften: Kejserbyen Goslar.

Den gamle kejserby Goslar er en af Tysklands bedst bevarede middelalderbyer og er i dag af UNESCO registreret som bevaringsværdig. Med rejselederen rundt i byen, som har julemarked på torvet. Oplev den hyggelige stemning blandt boder med Glühwein, kager, pølser, saltkringler og masser af julepynt og gaveartikler. Se de mange historiske bygninger – eller besøg tinfigurmuseet. Til middag kan du på torvet opleve byens klokke- og figurspil. Om eftermiddagen kører vi gennem den mondæne kurby Bad Harzburg retur til Hahnenklee.
 

Juleaftensdag.

Vi skal se lidt nærmere på Hahnenklee, hvor vi bor. Kurbyen er kendt for sin nordiske stavkirke – en rigtig flot træbygning og byens vartegn! Ellers har den hyggelige by mange vandrestier, en svævebane op på det 726 m høje Bocksberg. Eventuelt kører vi en lille rundtur i Harzen for at se lidt på omgivelserne. Om eftermiddagen mødes vi til kaffe og ægte tysk julekage samt hyggelig julemusik. Hotel Vier Jahreszeiten holder jul for alle sine gæster med den helt store aftenbuffet med alle julens lækkerier. Hotellet er naturligvis julepyntet og vi synger julesalmer, spiser knas og får den traditionelle julegave mens vi hygger os sammen.
 

1. juledag: Panoramatur – Bjergværks-museum.

Hyggelig panoramatur gennem Harzens små bjergbyer Lautenthal og Wildemann til bjergværksbyen Clausthal Zellerfeld med Tysklands største trækirke. Her har vi også rundvisning i det meget spændende „Oberharzer bjergværksmuseum.” Hvis vejret tillader det arrangerer hotellet fakkeltog i omegnen - en stemningsfuld oplevelse. Vi slutter af med et glas punch i hotellet.
 

Lørdag den 26. december: Hjemrejse.

Efter morgenmaden kører vi hjem gennem Nordtyskland til ankomst ved den danske grænse midt på eftermiddagen.

 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen flere steder i landet og du kan vælge imellem mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.  Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du bestiller.Godt nyt til alle busgæster

Kør til sikret parkering ved Kolding

Start busrejsen lidt senere ...
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup


Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

 

 

      

 

 

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.