Fødselsdagskrydstogt på Rhinen

Kun med Gislev - kun én afgang!

 


Rejsen gentages i 2018 - Forhåndsreservér allerede nu.

Bemærk: Nærmere information om ruten i 2018 følger.

  • Sejlads på romantiske Mosel og naturskønne Rhinen - forbi vinbjerge, borge og små vinbyer.
  • Oplev Cochem, Rheingau, Heidelberg, Strasbourg, Vinruten i Alsace og Rüdesheim am Rhein.
  • Gislevs egen musiker er med om bord - populær festlig musik flere aftener.
  • Behagelig sejlads med krydstogtskibet A-Rosa Aqua - kun for Gislev-gæster. 
  • Fødselsdagsarrangement, musik og konkurrence med flotte præmier.


Så meget har Gislev Rejser inkluderet: 6 dages bus- og skibsrejse, indkvartering i kahyt af valgte kategori, Helpension om bord på krydstogtskibet fra 1. dag aften til 6. dag morgen, alle udflugter eksklusive entréer, rejseleder, moms og gebyr til Rejsegarantifonden.

Tillæg: Enekahyt Kategori A: Kr 1.500,  Kategori C: Kr. 2.500.

Enekahyt er dobbeltkahyt, som tages til enkeltværelse.

Tillæg pr. person for C-Dobbeltkahyt m. fransk balkon: Kr. 1.500.

Tillæg pr. person for D-Dobbeltkahyt m. fransk balkon: Kr. 2.000.
Afbestillingsforsikring kr. 475. 

Status:
Ring til os

Om rejsen

På GISLEV REJSER's Fødselsdagskrydstogt er hele skibet reserveret til Gislev-gæster. På 6 dage oplever du både den charmerende og snoede Mosel-flod og den skønne og romantiske Rhinen, som løber gennem flotte landskaber af vinbjerge, gamle middelalderborge og små vinbyer med kønne bindingsværkshuse. Det komfortable skib A-Rosa Aqua og den gode forplejning gør rejseoplevelsen større. Velkommen om bord til Gislev Fødselsdagskrydstogt!

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse til Köln.
Fra Danmark med passende pauser gennem Nordtyskland til den største by i Nordrhein-Westfalen, Köln. Vores krydstogtskib fra rederiet A-Rosa venter ved Rhinpromenaden nær Kölner Dom først på aftenen. Vi går om bord og hilses velkommen af besætningen. Indkvartering i de komfortable kahytter og dejlig middagsbuffet i skibets restaurant. Afsejling fra Köln ca. kl. 19:00 sydpå ad Rhinen.

 

 

Dag 2: Koblenz, Deutsches Eck, Mosel, Cochem.
Behagelig sejlads, hvor du har god tid til at nyde opholdet om bord på skibet. I løbet af morgenen og formiddagen passerer vi Deutsches Eck ved Koblenz, hvor Mosel flyder ud i Rhinen. På den anden side af Rhinen kan vi se op til Borgen Ehrenbreitstein – en gang Tysklands stærkeste fæstning. Vi sejler forbi rytterstatuen af Kejser Wilhelm 1. og begynder sejladsen op ad Mosel-floden. Ankomst til Cochem og frokost om bord. Skibet ligger i Cochem om eftermiddagen. Med rejselederen på byrundtur i den kønne og hyggelige by med brolagte gader, velholdte bindingsværkshuse og dekorative blomsterkasser. Der arrangeres besøg i lokal vinkælder med vinprøver. I Cochem kan vi se op til Middelalderborgen Reichsburg, som ligger højt hævet over byen. Du får tid til at nyde miljøet i Cochem, spadsere en tur langs Mosel-promenaden og måske sætte dig med et forfriskende glas hvidvin på en fortovsrestaurant med udsigt til floden. Afsejling fra Cochem ca. kl. 16:00. Middagsbuffet om bord på skibet og sejlads ad Mosel mod Rhinen.

Rosa Mosel Mosel Cochem

 

Dag 3: Heidelberg.
Mens du nyder opholdet om bord sejler vi sydpå ad Rhinen gennem det smukke Rheingau-område. Midt på eftermiddagen ankommer vi til Mannheim, hvor vi gør et kort stop, for at gå fra borde til vores busudflugt til den romantiske by Heidelberg. Byrundtur i Heidelberg med flotte bindingsværkshuse, brolagte gader, det imponerende slot og den gamle bro over floden Neckar. Den maleriske by ligger i en af Tysklands smukkeste egne ved floden Neckar og omgivet af Odenwalds bjerge. Retur til skibet, som i mellemtiden er sejlet til Speyer. Aftenbuffet om bord, samt musik og hyggeligt samvær. Sejladsen fortsætter sydpå ad Rhinen.

  Heideberg 

 

Dag 4: Strasbourg og Vinruten i Alsace.
Om morgenen ankomst til Kehl am Rhein, som ligger på den tyske side - lige overfor Europabyen Strasbourg i Frankrig. Bududflugt til Strasbourg, som både er en moderne kontorby med Europaparlamentet og en flot gammel by med hyggeligt miljø langs kanaler og bindingsværkshuse nær den imponerende Domkirke. Charmerende miljø i den gamle bydel "Petite France". Vi skal også en tur ad "den franske Vinrute" i Alsace til vinbyerne Obernai og Riquewihr. Besøg hos lokal vinbonde med vinsmagning. Derefter retur til vores gode skib, som venter os i Kehl am Rhein. Afsejling ca. kl. 19:00 Middagsbuffet om bord på skibet og vi sejler nu nordpå ad Rhinen natten igennem. Denne aften har vi Fødselsdagsarrangement, hvor vi fejrer Gislev Rejser med fødselsdagskage til kaffen, musik og dans.   

Strasbourg Petite France Vinruten i Alsace

 

Dag 5: Rüdesheim am Rhein. 
Mens vi nyder morgenbuffet'en nærmer vi os det smukke Rheingau-område - en af de kønneste strækninger på Rhinen. Midt på formiddagen ankommer vi til den kendte vinby Rüdesheim am Rhein, hvor der bliver ophold. Byrundtur med rejselederen, langs Rhinpromenaden, op gennem den smalle Drosselgasse med listige vinstuer, en tur op til det imponerende monument Niederwald Denkmal med flot udsigt over Rhin-landskabet - og måske frister en svævebanetur hen over vinmarkerne ned i byen? Måske skal du smage den berømte "Rüdesheimer Kaffee" inden vi midt på eftermiddagen har afgang fra Rüdesheim. Forbi gamle middelalderborge, steile vinbjerge og charmerende små vinbyer kommer vi frem til den legendariske Loreley-klippe. Videre nordpå mod Koblenz og Deutsches Eck, som vi passerer i løbet af aftenen. Middagsbuffet og hyggemusik den sidste aften om bord på skibet. Sejlads på Rhinen natten igennem. 

Rüdesheim Ruedesheimam Rhein Drosselgasse

       


Dag 6: Hjemrejse fra Köln.
Ankomst til Köln tidlig morgen. Efter morgenbuffet’en er opholdet om bord på ”A-Rosa AQUA” slut. Bussen holder klar ved kajen og vores kufferter bæres i land af besætningen. Hjemrejse gennem Nordtyskland mod Danmark, hvor grænsen passeres først på aftenen.

Skib

A-Rosa AQUA kabine med balkon

A-Rosa AQUA

Meget komfortabelt skib (kategori 4*) med plads til 190 gæster. Skibet har restaurant, bar, lounge, klimaanlæg, soldæk med liggestole, parasoller, storskak og fitnessrum. Helpension med morgenbuffet, frokostbuffet og aftenbuffet. Kaffe og te. Det er kutyme at give drikkepenge til personalet om bord ved afslutningen af sejladsen. (Beregn ca. € 10 pr. gæst pr dag)

Kahyt-kategorier: (Der er 3 forskellige kahyt-kategorier)

D-Kahyt: Dobbeltkahyt m. fransk Balkon: Dobbeltkahyt 14,5 m2 på øverste dæk med bad, toilet, dobbeltseng, glasdøre ud til ”fransk balkon”, klimaanlæg, TV, telefon, hårtørrer og værdiboks.
C-Kahyt: Dobbeltkahyt m. fransk Balkon: Dobbeltkahyt 14,5 m2 på mellemste dæk med bad, toilet, dobbeltseng, glasdøre ud til ”fransk balkon”, klimaanlæg, TV, telefon, hårtørrer og værdiboks.
A-Kahyt: Dobbeltkahyt: Dobbeltkahyt 14,5 m2 på underste dæk med bad, toilet, dobbeltseng, klimaanlæg, TV, telefon, hårtørrer og værdiboks. Vinduer er 2 store koøjer.
 

 

Værd at vide

Buskvalitet
4-stjernet, moderne bus med god benplads og mange faciliteter.

Få tilskud
Gratis over Storebælt i egen bil eller 50% tilskud til tog, bus, færge og indenrigsfly.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du booker.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

 

 

5-stjernet busrejser med Gislev Rejser       

Gislev Busrejser med 5-stjernet bus med god komfort.

Læs mere om vores busser her: www.gislev-rejser.dk/vores-busser

Læs mere om tilskudsordning og refusion her: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 

Kort

Fødselsdagskrydstogt på Rhinen