Cykelferie ved Rhinen

Spændende cykelferie langs Rhinen!

     

En kæmpe succes med cykelferie fra Rhinen til Mosel.

 

Hyggelig vinby og lette cykelruter i skønne omgivelser. Vi passerer borge og middelalderbyer, oplever livet på floden og ser hvor de to store floder, Rhinen og Mosel, mødes ved Deutsches Eck.

 

  • Busrejse med godt hotel i den gamle bydel i vinbyen Rüdesheim, middag som valgmenu 
  • Nemme cykelruter – hver dag med 2 Gislev-rejseledere
  • Dejlig vinby med festlige Drosselgasse, vinstuer, Rhin-promenaden og mange oplevelser
  • Halvpension og mulighed for at smøre madpakker på cykeldage.


Så meget har Gislev inkluderet: 7 dages busrejse, 6 x indkvartering i dobbeltværelse, 6 x morgenmad , 5 x madpakker på cykeldage , 6 x valgfri menu til aften, turistcykel, 2 x Gislev-rejseleder, moms og gebyr til Rejsegarantifonden.

Entréer er ikke inkluderet, hvis andet ikke er oplyst.

Tillæg: Enkeltværelse: Kr. 598. Afbestillingsforsikring: Kr. 195.
El-cykel kr. 515 (begrænset antal, skal bestilles med rejsen).


 

Se film om cykelruten langs Rhinen:

 

Status:
Ring til os

Om rejsen

Aktiv ferie langs den smukke Rhinflod
Rhinen er som skabt for cykelturisme, og det har man taget konsekvensen af. Flot anlagte cykelveje langs floden med afstikkere ind i det smukke Rhinlandskab. Vi cykler helt tæt på Rhinen og passerer et væld af gamle borge og fæstningsanlæg. De hyggelige vinbyer er perfekte til vores pauser, hvor vi hurtigt finder os til rette og nyder vores selvsmurte madpakker. Med 2 rejseledere har vi mulighed for at dele gruppen på etaperne, enten for at tilgodese forskellige hastigheder, eller for at kunne tilbyde alternative ruter. Vi ser frem til at byde velkommen ved Rhinen på denne populære cykelferie.

Billeder

Dag for dag

1. DAG. AFREJSE FRA DANMARK.
Via Hamborg og Hannover til indkvartering og aftensmad i Rüdesheim, hvor vi bor alle 6 nætter.


2. DAG. OPVARMNINGSTUR TIL BAD KREUZNACH.
Efter udlevering af cyklerne triller vi lige så stille af sted. Vi tager den lille færge over Rhinen og kører ad cykelstien langs floden Nahe til Bad Kreuznach, en af de mere maleriske kurbyer. Oplev f.eks. de smukke gamle  „brohuse”, som dateres helt tilbage til 1300-tallet. På pladsen, hvor der i gamle dage blev handlet salt, er der i dag adskillige, velbesøgte caféer og restauranter. Det er også i dette område at du kan opleve det ældste hus i byen. Vi kører tilbage til hotellet efter frokost.
44 km på cykel. Sværhedsgrad: 1.


3. DAG. LANGS RHINEN MED UDSIGT TIL LORELEY.
Flot cykeldag langs Rhinen fra Bingen til St. Goar. Vi cykler på anlagte stier gennem det smukke landskab og passerer de hyggelige Rhin-byer. På skråningerne vokser den kendte vin og overalt ses de gamle borge. Vi gør  holdt ud for legendariske Loreley, som ligger på modsatte Rhin-bred. Vores endestation, St. Goar, en by der tiltrækker mange turister pga. af sine middelalderhuse og vinproduktion. Herfra kører bussen os tilbage til  Rüdesheim.
55 km på cykel. Sværhedsgrad: 1.


4. DAG. HVOR RHINEN OG MOSEL MØDES
Bussen kører os det første stykke til St. Goar og cyklerne. Ad den anlagte cykelsti langs Rhinen når vi frem til Riesling-byen Boppard. Herfra videre til Deutsches Eck, hvor de to floder, Rhinen og Mosel, løber sammen. Vi afleverer cyklerne og finder os til rette i bussen på vej tilbage til hotellet.
40 km på cykel. Sværhedsgrad: 1.


5. DAG. BINGEN – BUDENHEIM - RÜDESHEIM.
Rhinen krydses ved Bingen og vi cykler gennem det hyggelige Rhinlandskab. Ved Budenheim sejler vi tilbage over Rhinen til Walluf, hvorfra vi cykler via Eltville langs Rhinen retur til hotellet.
47 km på cykel. Sværhedsgrad: 1.


6. DAG. TIL ELTVILLE VIA VINMARKENE
En dejlig lille afslutningstur hvor vi kører ind i baglandet. Vi cykler gennem let kuperet terræn i det flotte vinområde og forbi Kloster Eberbach. Vi holder pause i Eltville, hvor madpakkerne og byen kan nydes. Herfra retur til hotellet. Resten af eftermiddagen kan nydes på egen hånd inden vi mødes til feriens sidste middag.
32 km på cykel. Sværhedsgrad: 1-2.


7. DAG. HJEMREJSE
Den danske grænse passeres først på aftenen.

Gode råd

Valuta:
Euro.

 

Servicebus:
Bussen er i nærheden.


Entréer:
Ca. € 15.

 

Internet på hotellet:
Mod betaling.

 

Muligheder i Rüdesheim
Lift op i vinbjergene, vandreture, Drosselgasse, musikmuseum, sejltur på Rhinen.

 

Turistcykler:
I rejsens pris er inkludert enten en turitscykel med 3 eller 8 gear og fodbremse eller en med 21 gear og håndbremser. Tillæg el-cykel: Kr. 515 (begrænset antal, skal bestilles med rejsen).

 

For generelle informationer om cykelrejser, sværhedsgrader m.m. henvises til vores Aktiv Katalog 2015, som kan bestilles på telefon 62 29 12 10.

Hotel

Zum Grünen Kranz
Oberstrasse 42
D-65385 Rüdesheim am Rhein


Hyggeligt familiedrevet hotel beliggende i den gamle bydel. Hotellet ejes og drives af 7. generation, som er meget venlige og kvalitetsbevidste. Kort afstand til festlige Drosselgasse og Rhinpromenaden. Hotellet har opholdsrum, elevator, restaurant og gårdhave, hvor der spises i godt vejr. Uensartede, pæne værelser med bad og toilet, tv og telefon. Værelser i flere afdelinger. God forplejning med 4-retters valgmenu til aften. Mulighed
for at smøre madpakker til cykeldagene.

Se mere om hotellet: www.gruenerkranz.com

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.

Bemærk: Ikke alle rejser har afrejse fra de nævnte afrejsebyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du booker.

 

Godt nyt til alle busgæster!

Kør til sikret parkering ved Kolding

Start busrejsen lidt senere ...
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup


Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 


 


 

      

 Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.