Nytår på vandet

Nytår til søs og 2 flotte storbyer – langs skærgården i Østersøen.

    

Fantastisk nytårsaften til søs med 4-retters gallamenu, velkomstdrink og vin til maden

 

  • Nytårsaften til søs med 4-retters gallamenu og vin til maden.
  • Festligt Nytårsbal ombord på Silja Line med underholdning, dans og orkester.
  • Stor byrundtur i Stockholm og besøg på Vasamuseet er inkluderet.
  • Byrundtur i herlige Helsinki med besøg i den spektakulære Tempelkirke.

 

Så meget har Gislev inkluderet: 4 dages busrejse, 3 x morgenmad, 1 x aftensmad i Stockholm, På M/S Silja: 1 x buffet med drikkevarer, 1 x 4 retters menu med velkomstdrink og vin til maden, 1 glas mousserende vin, rejseleder, alle udflugter jf. program, entré til Vasamuseet, moms. (Ekskl. øvrige entréer).

Tillæg: Enkeltværelse/enekahyt kr. 1515. Indvendig dobb. kahyt til butiksarkade kr. 285. Udvendig dobb. kahyt med TV kr. 398. Indvendig enkelthakyt til butiksarkade kr. 1.800. Udvendig enkeltkahyt med TV kr. 1.915. Afbestillingsforsikring kr. 95.

Status:
Ring til os

Om rejsen

Sejl det nye år i møde langs skærgården i Østersøen. M/S Silja er pyntet på festligste vis. Personalet er vel­oplagt og klar til at byde på en dejlig nytårsfest på havet. Du skal nyde en udsøgt nytårsmenu, og hilse 2016 VELKOMMEN med champagne midt på Østersøen. Underholdning ombord og dans ind i det nye år til tonerne fra skibets orkester.

Billeder

Om skibet

M/S Silja Symphony
Ét af Østersøens flotteste skibe med en længde på 203 meter. En flydende by med cafeer, pub, natklub med live orkester, 6 restauranter, butiksarkade på 140 meter, underholdning om bord. 2-sengs kahytter med bad og toilet, radio og nogle også med tv.

Se skibets hjemmeside: www.tallinksilja.com

Dag for dag

Tirsdag den 29. december: Afrejse.

Fra Jylland over Fyn og Sjælland går det via Helsingør – Helsingborg til Stockholm. Indkvartering og middag (ekskl. drikkevarer) på Scandic Hotel Klara i Stockholm.
 

Onsdag: Stockholm – Nordens smukkeste hovedstad.

Oplev Sergels Torv tegnet af Piet Hein, Stadshuset – byens vartegn, Ridderholmskirken og Storkyrkan. Med rejselederen til fods rundt i Gamla Stan. Besøg på en af Stockholms mest besøgte seværdigheder – Vasamuseet med vraget af det imponerende krigsskib, som sank i Stockholms havn. Byrundtur og entré til Vasamuseet er inkluderet! Om eftermiddagen går vi om bord på M/S Silja Symphony. Middag med drikkevarer.
 

Nytårsaftensdag: Byrundtur i Helsinki og nytårsfest til søs.

Ankomst kl. 09.55 i Finlands hovedstad Helsinki med mange arkitektoniske bygninger. Oplev bl.a. Finlandia­huset, koncert- og kongreshuset samt Uspenski­katedralen – den største ortodokse helligdom i det vestlige Europa. Besøg i Tempelkirken, der er sprængt ind i en klippe. Kl. 17.00 forlader M/S Silja Symphony Helsinki og nytårsfesten står for døren. Velkomstdrink og 4-retters gallamenu med dertil passende vine. Flot show efter middagen, levende musik og dans. En festlig aften med underholdning!

Nytårsdag, fredag den 1. januar 2016: Morgenbuffet inden skibet anløber Stockholm kl. 09.30.

Ankomst Danmark midt på aftenen.