Messer og rejseforedrag

Sæt kryds i kalenderen

Gislev Rejser har flere spændende arrangementer. Mød os på messer eller hent inspiration til din næste rejse på en af vores temadage og foredrag.

Rejseforedrag om Sydengland, Skotland og Irland

Kom til Gislev Rejsers rejseforedrag om Sydengland, Skotland og Irland i Ringe onsdag den 5. april - du kan vælge mellem to tidspunkter: kl. 14.00-17.00 eller kl. 18.30 – 21.30

Storbritannien og Irland er fyldt med kultur, historie, pragtfuld natur og en gæstfrihed, som man hurtigt må overgive sig til. Fra det pragtfulde Cornwall i syd til det skotske højland i nord finder du et væld af smukke landskaber, historiske slotte og spændende attraktioner. Kom og bliv inspireret af vores rejser til det blomsterrige Sydengland, de gæstfrie irere i det grønne Irland, det charmerende Skotland og ikke mindst vores spændende rundrejse til England, Skotland og Wales.

Undervejs og i pauserne vil der naturligvis være lejlighed til at stille spørgsmål til vores rejseledere. Foredragene præsenteres af nogle af vores mest rutinerede rejseledere og producenter.
 

English Tea, scones, Irish Coffee og irsk folkemusik
Undervejs serveres der English Tea, scones og en Irish Coffee. Vi slutter det hele af med en stemningsfuld minikoncert med Reillys Rebels, der giver prøver på nogle af de verdensberømte irske folkesange.

Foredraget er gratis – men pladsbestilling da vi kun har et begrænset antal pladser


Arrangementet afholdes:
Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe

Tilmelding
Tilmeld dig her eller på telefon 62 29 12 10

 

 

 

 

Inspirationsdag og foredrag i HCA Airport

 

Kom til inspirationsdag og foredrag i HCA Airport

Gislev Rejser og HCA Airport inviterer dig til en spændende inspirationsdag i HCA Airport den 6. april. Foredragene starter kl. 12.30 og kl. 17.00

Kom og bliv inspireret til din næste rejse med Gislev Rejser. Vi har direkte fly til Toscana, Sorrento og Skotland fra HCA Airport. Du får samtidig muligheden for at opleve lufthavnen, du skal rejse fra, når vi tager dig gennem check-in og ind i afgangshallen, hvor arrangementet afholdes.

Aftenens program byder på foredrag om Toscana, Sorrento og Skotland, som præsenteres af rutinerede rejseledere fra Gislev Rejser. Der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål i løbet af aftenen.

Mellem foredragene byder vi på en lille forsmag på det italienske køkken.

 

Tilmelding
Det er gratis at deltage i foredraget, men tilmelding er nødvendig, da vi maksimalt har plads til 300 deltagere.

Tilmeld dig her eller på telefon 62 29 12 10

Vigtigt: Du modtager en bekræftelse på din tilmelding, som du bedes medbringe på dagen.
Du er først tilmeldt, når du har modtaget bekræftelsen.

Program DAG
 

12.30 - 13.00 Check in i HCA Airport

13.00 - 13.45 Foredrag om billedskønne Toscana, der byder på historiske byer, delikatesser, stemningsfulde markeder og smukke landskaber.

14.00 - 14.45 Foredrag om Syditalien – Sorrento, der kombinerer store seværdige attraktioner med kulinariske oplevelser.

15.00 – 15.45 Foredrag om Skotland, der er skabt til at drømme om det ægte og uberørte. En natur og kultur, der er bevaret i sin robuste ægthed.

15.45 - 16.15 Tak for i dag.

Program AFTEN
 

17.00 – 17.30 Check in i HCA Airport

17.30 – 18.15 Foredrag om billedskønne Toscana, der byder på historiske byer, delikatesser, stemningsfulde markeder og smukke landskaber.

18.30 – 19.15 Foredrag om Syditalien – Sorrento, der kombinerer store seværdige attraktioner med kulinariske oplevelser.

19.30 – 20.00 Foredrag om Skotland, der er skabt til at drømme om det ægte og uberørte. En natur og kultur, der er bevaret i sin robuste ægthed.

20.00 – 20.30 Tak for i aften.

Odense Lufthavn

Læs mere her: www.hca-airport.dk

Adresse
Lufthavnvej 131
5270 Odense N


Hca airport indgang Hans Christian Andersen Airport