Persondatapolitik

Hos Gislev Rejser er vi opmærksomme på behovet for beskyttelse og forsvarlig behandling af personlige oplysninger.

Vi arbejder derfor altid ud fra følgende regelsæt:

• Vi videregiver ingen personlige oplysninger til tredjepart.
• Vi indhenter ingen personlige oplysninger om dig fra tredjepart.
• Vi lader det være op til dig, om du vil tilmelde dig vores nyhedsbrev.
• Vi oplyser dig altid om, hvilke oplysninger Gislev Rejser har om dig jf. persondataloven, hvis du henvender dig til os.

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender dine personlige oplysninger:


Cookies

Gislev Rejser bruger ikke personfølsomme cookies. Det betyder, at vi ikke gemmer personoplysninger; men kun oplysninger, der hjælper dig med at være logget ind, og som husker brugeradfærd som on-line booking.


Logstatistik

Vi bruger logstatistik på www.gislev-rejser.dk. Det betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vores website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet, de falder fra m.v.

På www.gislev-rejser.dk anvender vi logstatistik med det formål at optimere vores website og dets funktioner. Logstatistik bruges blandt andet til at skabe øget brugervenlighed og til målrettet markedsføring.

For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mailadresse


Personoplysningerne registreres hos Gislev Rejser og opbevares i 5 år jf. Bogføringsloven. Herefter sletter vi oplysningerne. Når vi indsamler personoplysninger via vores website, sikrer vi os, at det altid sker ved dit udtrykkelige samtykke. Du har altså personligt afgivet de oplysninger, vi har om dig. Alle ansatte i GISLEV REJSER har adgang til de oplysninger, vi har registreret om dig.

Vi opbevarer ikke dine oplysninger krypteret. Registrerede personoplysninger transmitteres krypteret via en DIBS løsning.

Når du er registreret hos GISLEV REJSER, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, vi har registreret om dig. De rettigheder har du efter persondataloven - og henvendelser i forbindelse hermed skal du rette til GISLEV REJSER på e-mail: mailto:gislev@gislev-rejser.dk

Vi videregiver ingen oplysninger til tredjepart.

Hos GISLEV REJSER er de oplysninger, du deler med os, fortrolige. Vi videregiver eller sælger ikke dit navn, din e-mail, din adresse, kreditkortinformationer eller nogen anden form for oplysning om dig til tredjepart.

De personlige oplysninger du indtaster på www.gislev-rejser.dk, videregiver vi kun til DIBS (Dansk Internet Betalingssystem) for at kunne gennemføre betalingen og som info til regnskabsdata i den udstrækning, lovgivningen kræver det.


Medlemsoplysninger

Vælger du at registrere dig, gemmer vi dine personlige oplysninger for at kunne yde dig ekstra service som medlem. Vi gemmer alene de oplysninger, der er nødvendige for at kunne give dig den service, du har ønsket og tilmeldt dig aktivt.

Har du spørgsmål til vores behandling af personlige data, er du meget velkommen til at sende os en mail på:  gislev@gislev-rejser.dk