Ellmau - musikfestival i Østrig

Forrygende og populær musikfest i Ellmau - oplev de store og kendte slagerstjerner.

Musikfestival i Ellmau med GIslev Rejser 
Rejsen gentages i 2018 - forhåndsreservér allerede nu.   

Glæd dig til musikfestival i Ellmau, Tyrol med Hansi Hinterseer, Die Amigos og Marc Pircher.

  • Musikfesten i Ellmau starter med en åbningsfest med tyrolermusik og dans
  • Populære slagermusikere, fest og dans – 4 aftener i træk
  • Ankomst i fred og ro dagen før de første arrangementer
  • Vi bor i den hyggelig tyrolerby Westendorf
  • Afslappende udflugter, hygge og samvær

 

Så meget har Gislev Rejser inkluderet:  8 dages busrejse. Ophold i dobbeltværelse, 7 x morgenmad, 7 x middag, 4 x Musikfest i Ellmau, udflugt til Kitzbühel, udflugt til Rattenberg, bjerggondol med musik på toppen, marked, rejseleder og gebyr til Rejsegarantifonden.

Tillæg: Enkeltværelse: kr. 600. Afbestillingsforsikring: kr. 340.

Status:
Ring til os

Om rejsen

Velkommen til Alpernes populære musikscene, hvor slagermusikken 4 aftener sætter dagsordenen ved foden af de skønne Wilder Kaiser-bjerge. Denne årligt tilbagevendende begivenhed er populær blandt de danske slagerelskere. Gislev har sammensat et godt musiktilbud til dig, med et behageligt rejseforløb, hvor du den første aften i Østrig bare skal slappe af på hotellet. De efterfølgende dage tilbyder vi et afslappende udflugtsprogram med god tid til at opleve musik, fest og optræden. Velkommen til slagermusikkens højborg, Tyrol.

Vi bor i Westendorf, som bl.a. kaldes for Europas smukkeste landsby og Østrigs blomsterrigeste by. Betegnelserne er mange for den hyggelige tyrolerby ved Kitzbühelalperne. Du befinder dig i naturskønne omgivelser, som opfordrer til vandreture i de blomstrende enge, store skove og med hyggelige kroer undervejs. Området ligger i 800-2400 meters højde, og du har mulighed for at komme med svævebane op til 1700 m. Byen byder på et pæntudvalg af forretninger, caféer og værtshuse, hvor du kan møde de lokale.

Ellmau i Østrig  

Billeder

Dag for dag

Dag 1. Udrejse
Afrejse fra Danmark i behageligt tempo ned gennem Nordtyskland og videre til området omkring Kassel, hvor der overnattes.

Dag 2. Østrig nærmer sig
Efter morgenmad videre gennem det flotte Sydtyskland, hvorfra vi kan skimte Østrigs bjerge, og videre til Westendorf, hvor vi skal bo i 5 nætter.

Dag 3: Kitzbühel og åbningsfest i Ellmau
Dagen byder på besøg i Hansi Hinterseers by Kitzbühel. Efter en gåtur i byen har du mulighed for at tage med hestevogn rundt i byen. Tid på egen hånd til indkøb og frokost inden vi kører tilbage til Westendorf. Middag og efterfølgende stor åbningsaften i Ellmau med Tyrolerdans og musik.

Dag 4: Rattenberg
Østrigs mindste by hedder Rattenberg og ligger ved Inn-floden. Her kan du besøge butikker med glas og kunsthåndværk, men husk også at kigge ind i kirken med de mange træudskæringer. Festlig aften med Melissa Naschenweng, Saso Avensik und seine Oberkrainer og den populære Beatrice Egli.

Dag 5 Musik og fest på Toppen
Med gondolbanen til toppen af det 1550 m høje bjerg Hartkaiser, hvorfra du får den mest fantastiske udsigt over bjergene. Et panorama, som vi kun finder her i de østrigske bjerge. Vi bliver mødt af musik, og måske bliver der mulighed for en svingom. Rolig eftermiddag i Westendorf. Stjerneaften med March Pircher samt de festlige Die Amigos.

  Die Amigos i Ellmau

Dag 6:  Marked, Hansi Hinterseer
Om formiddagen besøger vi det hyggelige marked i Ellmau. Der er glad stemning og mulighed for gode indkøb af lokale specialiteter og kunsthåndværk. Afslapning inden middagen og aftenens slutspurt i Ellmau. Glæd dig til at opleve Anita og Alexandra Hoffmann, Nockalm Quintett og superstaren Hansi Hinterseer. Der bliver høj stemning i teltet.

 Hansi Hinterseer

Dag 7. Farvel til Østrig 
Efter morgenmad går turen igen mod Midttyskland til overnatning. 

Dag 8.  Hjemrejse
Hjemrejse gennem Tyskland og ankomst ved den danske grænse midt på eftermiddagen.


 

Hotel

Hotel Briem, Westendorf
Familiedrevet hotel beliggende kun 300 m fra centrum. Hotellet er indrettet i typisk tyrolerstil med elevator, restaurant og hyggelig Stüberl (bar). Uensartede værelser med bad og toilet, værdiboks, radio, tv og hårtørrer. Internet mod betaling i stueetagen. Ophold med morgenbuffet og middag med salatbar.

Hotel Briem i Westendorf  

Værd at vide

Valuta
€ 1 = ca. kr. 7,50.

Musikprogram
Forbehold for ændringer.

Hestevogn i Kitzbühel: ca. Euro 10.

Koncerterne foregår i stort festtelt, hvor vi sidder på nummerede pladser ved borde med bænke. Vi skifter plads hver aften, så ingen forfordeles.

Der må ikke medbringes kamera i teltet.
 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Kort