Krydstogt på Donau

Krydstogt på Donau med Wien, Stift Melk, Bratislava, den ungarske puszta, Budapest og Esztergom

  
Rejsen gentages i 2018 - Forhåndsreservér allerede nu.


Forkæl dig selv med et krydstogt på Donau på det komfortable skib fra rederiet Croisi Europe.

  • Krydstogtet på Donau med en hel dag og byrundture i Budapest og i Wien  
  • Stop i Wachau, ved Stift Melk, i Bratislava, til den ungarske puszta, Budapest og Wien.
  • Sejlads sydpå ad Donau til den ungarske puszta med forrygende hesteshow
  • 5-stjernet bus med ekstra god benplads og komfort


Så meget har Gislev Rejser inkluderet: 10 dages busrejse og krydstogt, ophold i dobbeltkahyt/ -værelse med bad/toilet, 2 x halvpension på hotel ved ud- og hjemrejsen, start 1. dag middag, slut 10. dag morgenmad, 7 x all inclusive med helpension og drikkevarer om bord på krydstogtskibet, start 2. dag aften, slut 9. dag morgen, alle udflugter er eksklusiv entréer, hvor andet ikke er nævnt, rejseleder, gebyr til Rejsegarantifonden.

Tillæg: Enkeltværelse / -kahyt kat. B kr. 2.500. Enkeltkahyt er normalt dobbeltkahyt, som tages til enkeltværelse.
Tilkøb: Aftenarrangement i Budapest med folkloreshow kr. 250. Aftenarrangement med Wienermusik i Wien kr. 475. Afbestillingsforsikring kr. 650.

Status:
Ring til os

Om rejsen

Velkommen til en stor rejseoplevelse og et behageligt ophold om bord - mens skibet sejler gennem Donaus flotte landskaber i et tempo, hvor sjælen kan følge med. Her kan du forkæle dig selv med sejlads i et komfortabelt skib fra rederiet Croisi Europe.
Vi har en hel dag i Budapest og en hel dag i Wien - med tid til byrundtur og oplevelser i de flotte storbyer. Gislevs bus følger ruten og er klar til at køre udflugt, når skibet lægger til. Med dansk rejseleder og lokalguider er du sikret optimalt udbytte og information. Du vil nyde det høje serviceniveau og de behagelige kahytter om bord på skibet samt helpension med all inclusive drikkevarer og fri bar.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse
Fra Danmark til overnatning midt i Tyskland.

Dag 2: Om bord i Wien
Gennem Sydtyskland og Østrig til den pragtfulde hovedstad Wien, hvor vi til aften går om bord i krydstogtskibet. Velkomstmiddag og mulighed for at deltage i rederiets aftentur rundt i Wien. Omkring midnat begynder sejladsen på Donau.

Dag 3: Stift Melk - Dürnstein
Ankomst til Melk om morgenen. Om formiddagen rundvisning i det imponerende benediktinerkloster Stift Melk, et af Europas mest betydningsfulde bygningsværker i barok. Frokost om bord på skibet. Herefter sejlads ad Donau gennem Wachaus smukke landskaber med vinmarker i terrasser. Først på eftermiddagen ankommer vi til den pittoreske vinby Dürnstein, som vi naturligvis skal besøge. Eftermiddags- og aftensejlads gennem Østrig mod Slovakiet.

Dag 4: Bratislava
Ankomst til Slovakiets spændende hovedstad Bratislava tidligt om morgenen. Om formiddagen byrundtur til fods i det gamle hyggelige centrum med de mange historiske bygninger. Mange er fint renoveret og Bratislava er blevet en attraktiv by, bl.a. med St. Martins domkirken og rådhuset. Højt hævet over byen ligger Pressburger slottet. Frokost om bord og afsejling fra Bratislava mod Ungarn. Hele eftermiddagen og aftenen kan du nyde opholdet og faciliteterne om bord på skibet. Middag og aften med underholdning på skibet.

Dag 5: Kalocsa
I løbet af natten er vi kommet et godt stykke syd for Budapest – helt ned til Kaloca i Ungarns ”wild west” – den store slette, puzstaen. Udflugt på puzstaen til hesteshow, hvor de fantastisk dygtige ryttere viser deres blændende ridekunst på flotte, ungarske heste. Eftermiddags-sejlads nordpå gennem Ungarn. Vi har retning mod den fascinerende hovedstad Budapest, hvortil vi ankommer i løbet af natten.

Dag 6: Budapest
Hele dagen ophold i Donaus perle – den flotte og spændende ungarske hovedstad, som ligger på begge sider af Donau. Bydelene Buda og Pest er knyttet sammen af mange flotte og karakteristiske broer. På den store byrundtur i Østeuropas Paris skal vi opleve Borghøjen med Kongepaladset, den pragtfulde gotiske Matthiaskirke, Fiskerbastionen, Gellerthøjen, Heltepladsen, Parlamentet og Kædebroen. Efter middagen mulighed for at opleve Budapest på egen hånd - eller du kan opleve et farverigt, flot folkloreshow. Skibet sejler først omkring midnat.

Dag 7: Esztergom
Gennem det naturskønne landskab ved Donauknæet ankommer vi først på dagen til den gamle hovedstad Esztergom med den imponerende katedral – Ungarns største romersk-katolske kirke, som vi naturligvis skal besøge. Esztergom byder desuden på store arkitektoniske oplevelser. Om eftermiddagen sejler vi vestpå gennem Ungarn mod Østrig. Gallamiddag om aftenen på skibet.

Dag 8: Wien
Først på dagen ankomst til Wien og bussen holder klar til at køre byrundtur forbi Operaen, Burgteater, Parlamentet, Hofburg, Rådhuset, den fornemme gotiske Stefansdomkirke, Universitetet, Belvedereslottet m.m. Men Wien er også kendt for Maria Theresias pragtfulde slot, Schönbrunn, hvor Mozart gav sin første koncert. Vi har hele dagen i musikkens og livsglædens by. Om aftenen er der mulighed for at deltage i en attraktiv, klassisk wiener-koncert med musik af Wolfgang Amadeus Mozart, Johan Strauss og andre kendte komponister. Musik-arrangementet skal tilkøbes ved bestilling af rejsen. Skibet ligger i Wien natten over.

Dag 9: Mod Tyskland
Sejladsen på Donau er slut. Efter en righoldig morgenbuffet forlader vi skibet, hvorefter turen med bussen går mod Tyskland for overnatning.

Dag 10: Hjemkomst
I behageligt rejsetempo vender vi hjem til Danmark midt på eftermiddagen efter et dejligt krydstogt an der schönen, blauen Donau.

Skibet

Krydstogtskib M/S Beethoven                                                                                                     Rederi: Croisi Europe


Nydeligt 3-dækker skib, udstyret med restaurant, lounge og bar. Stort soldæk med liggestole. Lille butik. Aircondition. Forplejning om bord: Helpension med Morgenbuffet, serveret frokost og serveret aftenmenu. All inclusive drikkevarer til måltiderne om bord. (Mineralvand, ”husets vin”, øl, frugtjuice og en kop kaffe). Endvidere er der fri bar (ekskl. bestemte drinks og champagne) normalt i tidsrummet 11-23. Bemærk venligst: Det er kutyme at give drikkepenge til personalet ved afslutning af et krydstogt. Rejselederen orienterer herom.

3 kategorier kahytter:
A: Dobbeltkahyt på øverste dæk med stort panoramavindue, 2 separate senge eller 1 dobbeltseng, bad, toilet, hårtørrer, tv og værdibox.
M: Dobbeltkahyt på mellemste dæk med stort panoramavindue, 2 separate senge eller 1 dobbeltseng, bad, toilet, hårtørrer, tv og værdibox.
B: Dobbeltkahyt på hoveddækket med stort vindue, 2 separate senge eller 1 dobbeltseng, bad, toilet, hårtørrer, tv og værdibox. Enkeltkahyt er altid dobbeltkahyt, som tages til enkeltværelse.

Værd at vide

Drikkepenge
Det er kutyme at give drikkepenge til personalet på skibet ved afslutning af et krydstogt. Beregn ca. € 10 per person / dag. Rejselederen vil også informere herom.
 

Entréer
Stift Melk € 12, Domkirken i Bratislava € 2, Pusztashow i Ungarn € 20, Domkirken i Esztergom € 3, Slottet Schönbrunn € 18, Aftenarrangement med folkloreshow i Budapest: Kr. 250. Aftenarrangement med Wiener-musik i Wien kr. 475. De 2 Aftenarrangementer skal bestilles sammen med rejsen. 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 

Kort