Alper på Toppen

Skønne udflugter og et godt hotel i det sydlige Tyrol

Glæd dig til en dejlig busrejse til Tyrol og den hyggelige bjergby Pfunds i 1.000 meter. Du får set hårnålesving og svimlende udsigter til de imponerende alper. Grænsen til Sydtyrol i Italien krydses også på en af udflugterne på disse spændende busrejser.

 • Dejligt familiedrevet hotel med god forplejning, eftermiddagskaffe, pool og sauna
 • Aften med musik og dans på hotellet
 • Med liften op i Nauders og frokost på bjergrestaurant
 • Spændende udflugt til Kaunertal gletsjeren, inkluderet
 • Silvrettavejen med de mange hårnålesving og besøg på lavinemuseum
 • Sejltur på Reschensøen og picnic i Sydtyrol

 

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 8 x morgenmad 
 • 8 x middag
 • Eftermiddagskaffe og kage på hotellet i Østrig
 • Aften med musik og dans
 • Byrundtur
 • Udflugt til Samnaun
 • Udflugt til Kaunertal
 • Udflugt til Landeck
 • Rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden

Ekskl. entréer hvor andet ikke er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse: Kr. 660. Superior enkeltværelse: Kr. 1.500. Superior dobbeltværelse: Kr. 650 pr. person. Afbestillingsforsikring: Kr. 350.

Almabtrieb på afrejsen 13/9: Se køerne komme ned fra almen. Det er en af årets store festligheder, og køerne er flot pyntet med blomster og følges af tyrolerklædte børn og voksne.

Pris fra 5.998,-

9 dage
Bus

Med i prisen er bl.a.

 • 3 udflugter i Tyrol
 • Godt hotel med halvpension
 • Kaffe og kage i Østrig
Bestil rejse

Om rejsen

 

Oplev Alperne i syd, nu på 4. år
Vi gentager succesen hos Silvia på Posthotel i den lille bjergby, Pfunds, som ligger i 1000 meters højde. Med direkte udsigt til de flotte Alper og gennemskåret af den brusende flod Bad Inn, ligger Pfunds ideelt for alle rejsens udflugter. Der er tid til pauser og fotostop, når du skal opleve Østrigs sande natur med hårnålesving, mageløse udsigter, typiske tyrolerhuse med pelargonier i altankasserne og en venlig og imødekommende befolkning. Du har også mulighed for at komme syd for Alperne til Italien, med det varmere klima og italiensk tyrolerpræg. Nyd rejsen i selskab med vores erfarne rejseleder, som vil gøre sit yderste for at gøre din ferie så behagelig og oplevelelsesrig som muligt.

Nyheden i år med sejltur og picnic i Sydtyrol, bliver en dejlig afslappende dag i et meget smukt område af det italienske Tyrol.

Hørt fra gæster på turen: "Turen til Kaunatal var højdepunktet på rejsen",  "En rigtig flot tur, håber at kunne vende tilbage en anden gang", "Vi har haft en ualmindelig dejlig rejse til Toppen af Alperne" og "En fantastisk tur med en masse skøn natur/bjerge".

Nu glæder vi os bare til også at gøre din ferie til en uforglemmelig oplevelse.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse med overnatning og middag i Midttyskland

Dag 2: Videre frem til hotellet i Pfunds, tjek ind og middag

Dag 3: Introduktion til Pfunds og besøg i Toldfrie Samnaun
Med rejselederen på spadseretur i Pfunds. Herefter kører vi den smukke vej op til den lille toldfrie stat, Samnaun, hvor der er tid til frokost og indkøb. Husk pas. Inkluderet. Middag på hotellet.

Dag 4: Højalpevejen Silvretta og lavinemuseet
Flot udflugt på den spændende højalpevej, forbi Ischgl og med besøg på lavinemuseet i Galtür, Alpinarium, som er både museum og beskyttelsesrum. Et moderne museum til minde om den frygtelige lavineulykke i februar 1999. Få en forståelse af de kollosale naturkræfter, der er på spil når man bor i alperne. Oplev den interaktive mulighed for at prøve, hvad det vil sige at være inde i en lavine. Eventyrlige landskaber med hårnålesving glider forbi når vi bevæger os op over Arlberg-passet med de svimlende udsigter. Udflugt kr. 215 (€ 30) inklusive entré. Middag på hotellet.

Dag 5: Sydtyrol med sejltur på Rechensøen og picnic
På denne udflugt kommer du syd om alperne til Italien, kaldet Sydtyrol. Rechensøen er en opdæmmet sø, der blev skabt tilbage omkring 2. Verdenskrig. Beboerne i Graun blev eksproprieret, byen sprængt i luften og det eneste der stod tilbage var kirketårnet, som stadig kan ses ude i søen den dag i dag. Vi sejler på søen, og kan samtidig nyde de smukke omkringliggende bjerge. Vi kører rundt i dette smukke område med pittoreske landsbyer, æbleplantager og italiensk charme, og nyder den medbragte picnic undervejs. Husk pas. Udflugt 200 (€ 28) inklusiv sejltur og picnic. Middag på hotellet.

Dag 6: Panoramatur til gletsjeren i Kaunertal og eftermiddagskaffe med Schöne Aussicht
Vi kører mod Kaunertal, og støder til den smukke gletsjervej, som fører os forbi vandfald, søer og betagende udsigter. Ved gletsjeren er det muligt at tage liften op. I 3108 m’s højde, kan du i klart vejr se både Østrig, Schweiz og Italien. Vel tilbage i Pfunds går vi den hyggelige tur gennem byen til eftermiddagskaffe på hotel Schöne Aussicht, Silvias andet hotel i Pfunds. Udflugten er inkluderet (eventuel tur med liften for egen regning, beregn ca. € 20). Middag på hotellet.

Dag 7: Landeck samt Nauders og frokost med udsigt
Om formiddagen tager vi til Landeck med den hyggelige bymidte, butikker og caféer. Inkluderet. Herefter kan du vælge at tage med på udflugt til byen Nauders, hvor vi tager liften op i højderne. Med udsigt til de smukke bjerge og dale spiser vi frokost på bjergrestauranten, inden turen går tilbage til hotellet. Udflugt kr. 225 (€ 31) inklusiv lift og frokost. Middag på hotellet.

Dag 8: Hjemrejse via julebyen Rothenburg ob der Tauber til overnatning og middag i Midttyskland

Dag 9: Ankomst til den danske grænse hen på eftermiddagen.

På septemberafgangen er der Almabtrieb i Pfunds den 16/9, så på denne afgang byttes dag 3 og 4 derfor om, så Silvrettahøjvejen køres dag 3, og bytur med almabtrieb og Samnaun dag 4. Spadsereturen i byen bliver krydret med denne hyggelige og festlige begivenhed, hvor køerne er smukt pyntede og østrigerne klæder sig i de charmerende Lederhosen og Dirndl.

Hotel

Posthotel Pfunds
Stuben 32
6542 Pfunds
Østrig

www.post-pfunds.at

Hotellet ligger centralt i byen og består af 2 bygninger, begge med elevator og forbundet via en passage under vejen. På denne trappe er der monteret en trappeelevatorstol. Afdeling med superiorværelser, restaurant, bar og opholdsrum samt afdeling med standardværelser, sauna og swimmingpool. Alle værelser med bad og toilet, hårtørrer, tv og gratis wi-fi overalt på hotellet. Have og gårdhave. Gratis kaffe og kage på hotellet hver dag kl. 15-17. Musik og dans en af aftenerne.

 

 

Værd at vide

Valuta
Euro

Strøm
220 V (3-bensstik benyttes ikke i Østrig, så medbring forlængerledning såfremt du har brug for dette).

Entréer
Beregn ca. € 5-10 pr. seværdighed. Entréer er inkluderet på betalingsudflugterne.

Lifter
Samnaun: Ca. € 22. Kaunatal: Ca. € 20.

Almabtrieb på afgangen i september:
På denne afgang er der Almabtrieb i Pfunds den 16/9, så på denne afgang byttes dag 3 og 4 derfor om, så Silvrettahøjvejen køres dag 3, og bytur med almabtrieb og Samnaun dag 4. Spadsereturen i byen bliver her krydret med denne hyggelige og festlige begivenhed, hvor køerne er smukt pyntede og østrigerne klæder sig i de charmerende Lederhosen og Dirndl.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 

Kort

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
30-06-2018Bus fra Jylland og FynAlper på ToppenMere end 85.998,-BestilMere information
14-07-2018Bus fra Jylland og FynAlper på ToppenMere end 85.998,-BestilMere information
11-08-2018Bus fra Jylland og FynAlper på ToppenMere end 85.998,-BestilMere information
13-09-2018Bus fra Jylland og FynAlper på ToppenMere end 85.998,-BestilMere information