Nepal - verdens tag

Kathmandu, Mount Everest, safari i Chitwan, Lake Pokhara

Nepal Ældre man fra Nepal 

 

Kathmandu, panorama-fly til Mount Everest, jungle safari i Chitwan, smukke Pokhara. Spændende nyhed til farverige Nepal. Rejsen starter i Kathmandu med smukke templer, farverige munke, kulørte bedeflag og et hektisk gadeliv. Fra Kathmandu flyver vi en panoramatur til Himalaya og Mount Everest. I Chitwan venter en spændende safari hvor vi både sejler i kanoer blandt krokodiller og tager ind i junglen. I Pokhara sejler vi på den smukke sø og der er mulighed for at deltage i en hike til et udsigtspunkt med en imponerende udsigt.


Så meget har Gislev Rejser inkluderet: Flybilletter, indkvartering i dobbeltværelse, helpension i Nepal, panorama flytur til Mount Everest, alle udflugter jf. program, alle entréer jf. program, lokalguide og dansk rejseleder.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 1.998. Afbestillingsforsikring kr. 1.425.

Pris fra 19.998,-

10 dage
Ophold ifølge program
Fly

Med i rejsen er bl.a.

  • Helpension i Nepal
  • Alle udflugter og entrér
  • Pamorama-fly til Mount Everest
Bestil rejse

Om rejsen

Kathmandu, Mount Everest, safari i Chitwan, Lake Pokhara
Som en velbevaret hemmelighed, ligger Nepal gemt bag de mægtige Himalayabjerge. Tibetanske munke i farvestrålende klæder, nysgerrige aber, hellige mænd og kulørte bedeflag. Nepal er et land fuld af spændende kultur og store kontraster. Lige fra lavlandets frodige landbrugsområder, til højlandet hvor 8 ud af verdens 10 højeste bjerge ligger. Det 8.848 meter høje Mount Everest ligger blot 180 km fra Kathmandu. I små sightseeingsfly flyver vi langs det enorme bjergmassiv. Du oplever også Kathmandus mangfoldige kultur og arkitektur, spændende kanotur og jungle safari i Chitwan samt et dejligt ophold ved den smukke sø Lake Pokhara. Her har du mulighed for at deltage i en vandretur til Sarangkok hvorfra der er en imponerende udsigt til det 55 km lange Annapurna bjergmassiv med hele 6 tinder over 7.200 m. På hele rundrejsen bor vi på pæne 4-stjernede hotel – og der er selvfølgelig dansk rejseleder med fra start til slut.

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1. Afrejse fra København
Du møder Gislevs rejseleder i Københavns. Direkte fly med Thai Airways mod Bangkok. Måltider inkluderet denne dag: Forplejning i fly.


Dag 2. Ankomst til Kathmandu. 
Ankomst til Bangkok om morgenen. Videre med Thai Airways til Nepals hovedstad Kathmandu. Fra lufthavnen kører vi til vores hotel i Kathmandu, hvor vi indkvarteres for den næste 2 nætter. Allerede om eftermiddagen får du et godt  indblik i den spændende by. Kathmandu siges at være grundlagt for mere end 2.000 år siden og den imponerende arkitektur med de smukke gamle templer er ganske enkelt overvældende. Vi ser Swayambhunath - også kaldet abe-templet, der ligger på en bakketop. Det berømte tempel med den karakteristiske hvide kuppel, det gyldne spir og Buddhas øjne der stirrer mod de 4 verdenshjørner er en af Kathmandus største seværdigheder. Vi ser også Durbar Square. Durbar betyder palads - og netop her blev konger blev kronet og havde deres bopæl i tidligere tider. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad i fly samt middag i Kathmandu.

Katmandu Nepal Katmandu Nepal


Dag 3. Panoramafly til Himalaya og Mount Everest, kongebyen Bhaktapur
Tidlig afgang fra hotellet og til lufthavnen. I små fly flyver vi hen over rismarker, bananplantager og skove til de mægtige Himalaya-bjerge rejser sig. Vi følger bjergkæden med verdens højeste tinder og flyver så tæt som 30 km på verdens højeste bjerg på 8.848 meter. Efter den imponerende oplevelse returnerer vi til hotellet og spiser morgenmad. Efter morgenmaden kører vi til Bhaktapur, der tidligere var Nepals hovedstad og en af dalens 3 kongebyer. Den imponerende arkitektur har gjort at Bhaktapur, lige som abetemplet, er på UNESCOs Verdensarvsliste. Efter en spændende dag kører vi tilbage til vores hotel. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

 Bjergflyvning i Nepla

  
Dag 4. Kørsel til Chitwan, besøg hos lokalt stammefolk

Efter morgenmaden på hotellet i Kathmandu venter en flot køretur til Chitwan. Undervejs vil vi betages af de skiftende landskaber. Vi når Chitwan omkring frokost. Efter en passende frokostpause oplever vi Tharu-stammens landsby. Her bor er et af de mest berømte stammefolk i Nepal der bl.a. er kendt for deres særprægede hytter og unikke kultur. Vi skal bl.a. opleve en danseshow. Kørsel: 165 km/5-6 timer. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

Nepal Chitwan Rådyr Nepal


Dag 5. Safari i Chitwan National Park
Efter morgenmaden kører vi, fra vores hotel i junglen, til floden Budi Rapti River. Her venter en 40 minutters sejltur i lange kanoer. Du vil opleve krokodiller og utallige fuglearter. Er heldet med os får vi måske også øje på næsehorn eller andre vilde dyr. Efter sejlturen besøger vi et sted hvor elefanterne får deres daglige bad. Efter frokost på hotellet og lidt hvile kører vi ind i Chitwan National Park. Her skal vi på en 2 timers elefant-ridetur ind i junglen. Fagfolk og eksperter fra Responsible Travel vurdere, at elefantture her er den mest skånsomme måde at opleve junglen på. Her er der stor fokus på elefanternes velbefindenhed - og stramme regler for hvor meget de må arbejde. I følge National Geographic, er netop Chitwan et positivt eksempel på, at 50% af alle indtægter fra elefantture i junglen går til at bevare junglen og forhåbentlig sikre de truede dyr som næsehorn og den bengalske tiger. Man vurderer at uden indtægterne fra elefantturismen vil Chitwans tigre og næsehorn uddø. Efter en spændende tur i junglen hvor vi forhåbentlig har oplevet nogle af de vilde dyr vender vi tilbage til hotellet i Chitwan. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

Elefanter Chitwan National Park Nepal Chitwan National Park Nepal

  
Dag 5. Kørsel til Pokhara. Sejltur på Phewa Tal. Bjergmuseum

Efter morgenmaden siger vi farvel til Chitwan og kører til Pokhara. Her venter en sejltur på Nepals 2. største sø Phewa Tal. Vi besøger også Fredspagoden, hvor der venter en spektakulær udsigt til bjergkæden Annapurna. Mest markant er det 6.993 m høje spidse bjerg Machhapuchhare. Vi besøger også det international bjergmuseum, hvor vi får et interessant indblik i ekspeditioner til verdens højeste tinder. Nogle endte i triumf - menns andre ende i Tragedie. Kørsel: 86 km/4-5 timer. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

Phewa Tal - Nepals største sø  


Dag 6. Vandretur til Sarangkot - mageløs udsigt, Begnas Lake
Efter morgenmaden kører vi til Lake Pokharas søbred. Her starter vores vandretur til det 1.592 m høje bjerg Sarangkot. Vandreturen, der i alt tager i alt 4-5, starter med at følge søbredden. Siden går det op gennem små landsbyer og terrasser med forskelligt landbrug. Den sidste del mod toppen foregår på en stentrappe. Udsigten fra toppen er alle anstrengelserne værd. Her venter en imponerende udsigt til hele bjergkæden Annapurna. Hele vandreturen foregår i roligt tempo og med hyppige pauser - turen kræver almindelig god fysisk form. Vel tilbage ved bussen kører vi til søen Begnas Lake, hvor Annapurna ofte spejler sig. Ønsker du ikke at deltage i denne vandretur og udflugt, kan du nyde en afslappende dag på det dejlige hotel. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

 Annapurna Sejltur på Phewa Tal


Dag 7. Kørsel retur til Kathmandu, Bandipur
Efter en tidlig morgenmad kører vi tilbage mod Kathmandu. Undervejs gør vi et stop i Bandipur. Den engang så storslåede by er nærmest et levende museum. Vi fortsætter til Kathmandu, hvor vi skal overnatte den sidste nat i Nepal. Hen under aften spadsere vi en tur i de travle gader og betragter butikker og boder med deres farverige udvalg. Vi besøger Akash Bhairab Templet med med messingløverne. Det er ikke tilladt at gå ind i hindu-templet for ikke troende, men templets vinduer tillader et kig indefor fra gaden. Kørsel: 203 km/6-7 timer. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

Ældre man Nepal


Dag 8. Hjemrejse vi Bangkok
Efter morgenmaden kører vi til lufthavnen og flyver med Thai Airways til Bangkok. Her er der god tid til flyskifte før natfly mod København. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad samt forplejning i fly.


Dag 9. Hjemkomst til Danmark
Vi lander i København om morgenen efter en flot og oplevelsesrig rejse til Nepal.

Hotel

Gode 4-stjernede hoteller med bad og toilet.

 

Hotel Annapurna, Kathmandu/3 nætter.

Green Mansion Resort, Chitwan/2 nætter.

Hotel Temple Tree, Pokhra/2 nætter.

 

Forbehold for ændringer. Enkeltværelsestillæg: kr. 1.998.

Kort

Rejse til Nepal med Gislev Rejser

Flyv fra

Fly letter

Flybilletter
Seneste mødetid i Billund Lufthavn fremgår af brev der fremsendes sammen med flybilletter ca. 10 dage før afrejse.

Venligst fremsend en kopi af dit pas til Gislev Rejser, ved bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om pasnummer og fødselsdato.

Vigtigt
Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid
Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår af fremsendte informationsmateriale.

Mødested
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant.


Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
10-11-2017Fly fra Københavns LufthavnNepal - verdens tagMere end 819.998,-BestilMere information