Nepal - verdens tag

Kathmandu, Mount Everest, safari i Chitwan, Lake Pokhara

Nepal Ældre man fra Nepal 

 

Kathmandu, panoramafly til Mount Everest, jungle safari i Chitwan, smukke Pokhara. Spændende nyhed til farverige Nepal. Rejsen starter i Kathmandu med smukke templer, farverige munke, kulørte bedeflag og et hektisk gadeliv. Fra Kathmandu flyver vi en panoramatur til Himalaya og Mount Everest. I Chitwan venter en spændende safari hvor vi både sejler i kanoer blandt krokodiller og tager ind i junglen. I Pokhara sejler vi på den smukke sø og der er mulighed for at deltage i en hike til et udsigtspunkt med en imponerende udsigt.


Så meget har Gislev Rejser inkluderet: Flybilletter, indkvartering i dobbeltværelse, helpension i Nepal, panorama flytur til Mount Everest, alle udflugter jf. program, alle entréer jf. program, lokalguide og dansk rejseleder.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 1.998. Afbestillingsforsikring kr. 1.425.

Pris fra 20.998,-

10 dage
Fly

Med i rejsen er bl.a.

  • Helpension i Nepal
  • Alle udflugter og entréer
  • Pamoramafly til Mount Everest
Bestil rejse

Om rejsen

Kathmandu, Mount Everest, safari i Chitwan, Lake Pokhara
Som en velbevaret hemmelighed ligger Nepal gemt bag de mægtige Himalayabjerge. Tibetanske munke i farvestrålende klæder, nysgerrige aber, hellige mænd og kulørte bedeflag. Nepal er et land fuld af spændende kultur og store kontraster. Lige fra lavlandets frodige landbrugsområder, til højlandet hvor 8 ud af verdens 10 højeste bjerge ligger. Det 8.848 meter høje Mount Everest ligger blot 180 km fra Kathmandu. I små sightseeingsfly flyver vi langs det enorme bjergmassiv. Du oplever også Kathmandus mangfoldige kultur og arkitektur, spændende kanotur og jungle safari i Chitwan samt et dejligt ophold ved den smukke sø Lake Pokhara. Her har du mulighed for at deltage i en vandretur til Sarangkok hvorfra der er en imponerende udsigt til det 55 km lange Annapurna bjergmassiv med hele 6 tinder over 7.200 meter. På hele rundrejsen bor vi på pæne 4-stjernede hoteller og der er selvfølgelig dansk rejseleder med fra start til slut.

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Afrejse fra København
Du møder Gislevs rejseleder i Københavns. Direkte fly med Thai Airways mod Bangkok. Måltider inkluderet denne dag: Forplejning i fly.


Dag 2: Ankomst til Kathmandu 
Ankomst til Bangkok om morgenen. Videre med Thai Airways til Nepals hovedstad Kathmandu. Fra lufthavnen kører vi til vores hotel i Kathmandu, hvor vi indkvarteres for den næste 2 nætter. Allerede om eftermiddagen får du et godt indblik i den spændende by. Kathmandu siges at være grundlagt for mere end 2.000 år siden og den imponerende arkitektur med de smukke gamle templer er ganske enkelt overvældende. Vi ser Swayambhunath - også kaldet abetemplet, der ligger på en bakketop. Det berømte tempel med den karakteristiske hvide kuppel, det gyldne spir og Buddhas øjne der stirrer mod de 4 verdenshjørner er en af Kathmandus største seværdigheder. Vi ser også Durbar Square. Durbar betyder palads - og netop her blev konger kronet og havde deres bopæl i tidligere tider. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad i fly samt middag i Kathmandu.

Katmandu Nepal Katmandu Nepal


Dag 3: Panoramafly til Himalaya og Mount Everest, kongebyen Bhaktapur
Tidlig afgang fra hotellet og til lufthavnen. I små fly flyver vi hen over rismarker, bananplantager og skove til de mægtige Himalaya bjerge rejser sig. Vi følger bjergkæden med verdens højeste tinder og flyver så tæt som 30 km på verdens højeste bjerg på 8.848 meter (forbehold for aflysning ved dårligt vejr). Efter den imponerende oplevelse returnerer vi til hotellet og spiser morgenmad. Efter morgenmaden kører vi til Bhaktapur, der tidligere var Nepals hovedstad og en af dalens 3 kongebyer. Den imponerende arkitektur har gjort at Bhaktapur, lige som abetemplet, er på UNESCOs Verdensarvsliste. Efter en spændende dag kører vi tilbage til vores hotel. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

 Bjergflyvning i Nepla

  
Dag 4: Kørsel til Chitwan, besøg hos lokalt stammefolk

Efter morgenmaden på hotellet i Kathmandu venter en flot køretur til Chitwan. Undervejs vil vi betages af de skiftende landskaber. Vi når Chitwan omkring frokost. Efter en passende frokostpause oplever vi Tharu-stammens landsby. Her bor et af de mest berømte stammefolk i Nepal der bl.a. er kendt for deres særprægede hytter og unikke kultur. Vi skal bl.a. opleve et danseshow. Kørsel: 165 km/7-8 timer. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

Nepal Chitwan Rådyr Nepal


Dag 5: Safari i Chitwan National Park
Efter morgenmaden kører vi fra vores hotel i junglen til floden Budi Rapti River. Her venter en 40 minutters sejltur i lange kanoer. Du vil opleve krokodiller og utallige fuglearter. Er heldet med os får vi måske også øje på næsehorn eller andre vilde dyr. Efter sejlturen besøger vi et sted hvor elefanterne får deres daglige bad. Efter frokost på hotellet og lidt hvile kører vi ind i Chitwan National Park. Her skal vi på en 2 timers elefantridetur ind i junglen. Fagfolk og eksperter fra Responsible Travel vurderer, at elefantture her er den mest skånsomme måde at opleve junglen på. Her er der stor fokus på elefanternes velbefindende og der er stramme regler for hvor meget de må arbejde. I følge National Geographic er netop Chitwan et positivt eksempel på, at 50% af alle indtægter fra elefantture i junglen går til at bevare junglen og forhåbentlig sikre de truede dyr som næsehorn og den bengalske tiger. Man vurderer at uden indtægterne fra elefantturismen vil Chitwans tigre og næsehorn uddø. Efter en spændende tur i junglen hvor vi forhåbentlig har oplevet nogle af de vilde dyr vender vi tilbage til hotellet i Chitwan. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

Chitwan National Park Nepal Næsehorn i Chitwan i Nepal

  
Dag 6: Kørsel til Pokhara. Sejltur på Phewa Tal. Bjergmuseum

Efter morgenmaden siger vi farvel til Chitwan og kører til Pokhara. Her venter en sejltur på Nepals næststørste sø Phewa Tal. Vi besøger også Fredspagoden, hvor der venter en spektakulær udsigt til bjergkæden Annapurna. Mest markant er det 6.993 m høje spidse bjerg Machhapuchhare. Vi besøger også det internationale bjergmuseum, hvor vi får et interessant indblik i ekspeditioner til verdens højeste tinder. Nogle endte i triumf - mens andre endte i tragedie. Kørsel: 147 km/8 timer. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

Phewa Tal - Nepals største sø  


Dag 7: Vandretur til Sarangkot - mageløs udsigt, Begnas Lake
Efter morgenmaden kører vi til Lake Pokharas søbred. Her starter vores vandretur til det 1.592 m høje bjerg Sarangkot. Vandreturen, der tager i alt 4-5 timer, starter med at følge søbredden. Siden går det op gennem små landsbyer og terrasser med forskelligt landbrug. Den sidste del mod toppen foregår på en stentrappe. Udsigten fra toppen er alle anstrengelserne værd. Her venter en imponerende udsigt til hele bjergkæden Annapurna. Hele vandreturen foregår i roligt tempo og med hyppige pauser - turen kræver almindelig god fysisk form. Vel tilbage ved bussen kører vi til søen Begnas Lake, hvor Annapurna ofte spejler sig. Ønsker du ikke at deltage i denne vandretur og udflugt, kan du nyde en afslappende dag på det dejlige hotel. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

 Annapurna Sejltur på Phewa Tal


Dag 8: Kørsel retur til Kathmandu, Bandipur
Efter en tidlig morgenmad kører vi tilbage mod Kathmandu. Undervejs gør vi et stop i Bandipur. Den engang så storslåede by er nærmest et levende museum. Vi fortsætter til Kathmandu, hvor vi skal overnatte den sidste nat i Nepal. Hen under aften spadserer vi en tur i de travle gader og betragter butikker og boder med deres farverige udvalg. Vi besøger Akash Bhairab Templet med messingløverne. Det er ikke tilladt at gå ind i hindutemplet for ikke troende, men templets vinduer tillader et kig indenfor fra gaden. Kørsel: 203 km/7,8 timer. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

Ældre man Nepal


Dag 9: Hjemrejse vi Bangkok
Efter morgenmaden kører vi til lufthavnen og flyver med Thai Airways til Bangkok. Her er der god tid til flyskift før natfly mod København. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad samt forplejning i fly.


Dag 10: Hjemkomst til Danmark
Vi lander i København om morgenen efter en flot og oplevelsesrig rejse til Nepal.

Hotel

Gode 4-stjernede hoteller med bad og toilet:

Hotel Annapurna, Kathmandu/3 nætter.

Green Mansion Resort, Chitwan/2 nætter.

Hotel Temple Tree, Pokhra/2 nætter.
 

Forbehold for ændringer. Enkeltværelsestillæg: kr. 1.998.

Værd at vide

Værd at vide om Nepal

Afrejse
Venligst henvend dig til rejselederen før check-in i Kastrup Lufthavn. Ved ankomst til destinationen beder vi dig venligst vente på rejselederen ved bagagebåndet. Når alle er samlet ved bagagebåndet i ankomsthallen, følger rejselederen gruppen til bussen.

Apotek
Apoteker i Kathmandu tilbyder en bred vifte af vestlig medicin til lave priser. Skulle du få brug for et apotek, så spørg rejselederen til råds.

Bagage
Der må medbringes en kuffert pr. person. Den må veje 30 kilo. Det er en god ide at lægge en seddel i kufferten med en kopi af rejseplan, hotellernes navn & adresse samt privat adresse i Danmark. Der må medbringes et stk. håndbagage pr. person. Håndbagagen må max. veje 7 kilo og max. dimensioner er 56 x 45 x 25 cm inkl. håndtag, hjul og lign. Håndbagagen må IKKE indeholde nogen former for skarpe eller spidse genstande, som f.eks. lommekniv, saks, pincet, strikkepinde, proptrækker eller lignende. Endvidere gør vi opmærksom på reglerne om væsker i håndbagagen. Du skal selv anskaffe godkendte 1 liters klare plastposer med tryklynlås til opbevaring af drikkevarer, tandpasta, shampoo, parfume m.v. Hver enhed må max. kunne indeholde 100 ml, og alle enheder skal placeres i den lukkede plastpose. Lufthavnen udleverer ikke gratis poser! (sælges eksempelvis hos Matas og på apoteket).

Bus
Almindelig lokal standard. Selv om Gislev Rejser bestiller de bedst mulige busser, så er det busser af en lidt anden standard, end den vi kender herhjemme fra. Oftest fungerer bussens aircondition og luftcirkulation ved at der blæses kølig luft op langs med vinduerne. Det er ikke muligt at slukke for denne luftstrøm, idet al cirkulation så vil stoppe, men det er muligt at begrænse luftstrømmen ved at lægge et lille gæstehåndklæde eller en trøje ned i rillen ved vinduet. Det anbefales desuden at medbringe en trøje i håndbagagen.

Børn  
Børn der rejser med kun én forældre – eller med voksne der IKKE er barnets forældre. Venligst bemærk at hvis et barn kun rejser med den ene forældre, eller hvis bedsteforældre rejser med deres børnebørn, uden at forældrene er med på rejsen, anbefales der skriftligt samtykke fra forældrene - på engelsk.

Drikkepenge
Drikkepenge er meget udbredt i Nepal, og beløbene varierer meget. Forhør dig gerne undervejs ved rejselederen. Der gives drikkepenge til alt servicepersonale – til f.eks. stuepigen, piccoloen og taxachaufføren, og du kan ca. forvente kr. 200-300 i alt på denne rejse.

Drikkevand
Drik IKKE vand fra hanen. Det er muligt at købe vand på flaske næsten alle steder og brug det – også til tandbørstningen. Tjek altid om flasken har været åbnet før brug. Vær særligt opmærksom på isterninger og på, om frisk frugt og grøntsager er skyllet i rent vand. 

Elektricitet
I Nepal bruger man 220 volt vekselstrøm. Nogle stikkontakter kan variere fra dansk standard, så medbring evt. et multirejsestik.

Fly 
Der flyves med Thai Airways mellem Danmark og Katmandu. Der er forplejning inkluderet på flyrejsen.

Flybilletter  
Der vil blive fremsendt en såkaldt e-ticket (flybillet) ca. 10 dage før afrejsen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn nøjagtigt, som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten. Bemærk venligst at mellemnavne kan være forkortet til et forbogstav. Venligst fremsend en kopi af pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om dit pasnummer og fødselsdato.

Gode råd til at gøre flyturen mere behagelig 
Hav ikke tøj på, der kan hæmme blodcirkulationen, som for eksempel stramme strømper eller bukser. Bevæg ankelleddene. Stræk benene ud foran dig, vip tæerne op, så de peger skiftevis op og ned mod gulvet. Gentag. Hvis der ikke er plads til det, så pres din forfod i gulvet, så din hæl bliver løftet fra gulvet. Sæt herefter din hæl i gulvet og løft forfoden. Gentag flere gange og mindst én gang i timen. Gå regelmæssigt en tur i kabinegangen. Brug eventuelt en støttestrømpe under flyrejsen. Drik rigeligt med væske og undgå for meget alkohol. Sid ikke med korslagte ben og undgå at sædekanten presser for hårdt mod lårenes underside.
 
Fotografering
Er du i tvivl – så spørg rejselederen til råds. Hvis du fotograferer mennesker, er det høfligt at spørge først.

Helligdage
Lørdag er den ugentlige helligdag i Nepal.

Hotelstandard  
Der overnattes på gode 4 stjernede hoteller med pæne værelser, bad og toilet.

Hygiejne
Medbring evt. papirlommetørklæder, vådservietter eller desinfektionsgel som f.eks. Medicare der kan købes hos Matas. Håndhygiejne er vigtigt på en rejse hvor mange mennesker er samlet. Hoteller og større restauranter har moderne toiletforhold, men udenfor byerne kan forholdene være mere primitive. Det anbefales derfor altid at have papirlommetørklæder samt desinfektionsgel med i håndtasken.

Insekter   
Efter monsunen kan der i lavtliggende og fugtige områder fx nær rismarker være mange myg. Medbring evt. myggespray indeholdende AUTAN eller DEET. Løst, dækkende tøj kan afhjælpe det værste.

Internet 
Nogle steder er det muligt at benytte wifi på hotellerne - evt. mod betaling. Ellers kan man finde internetcaféer i byerne, hvorfra man også kan ringe hjem mod betaling.

Klima
Der er mange regionale og årstidsbestemte variationer i klimaet i Nepal. Det bedste rejsetidspunkt er efter monsunen, fra september til november, hvor alt er grønt og frodigt. Her er vejret typisk klart og solrigt med dagtemperaturer på 20-30°. Vær opmærksom på, at der er væsentligt køligere om natten og i morgentimerne.

Kreditkort
Visa kort kan benyttes i begrænset omfang på de større hoteller og i nogle butikker. Mastercard er mindre udbredt. Det kan til tider være vanskeligt at hæve kontanter i kontantautomater.

Mad & drikke  
Rejsen er med helpension. Frokost og aftensmad indtages enten på hotellet eller på lokal restaurant. Morgenmad serveres almindeligvis som buffet. Her har du mulighed for at vælge mellem nepalesisk morgenmad, der kan være ret krydret og mere vestlig morgenmad såsom brød, smør, marmelade, æg, juice, frisk frugt, kaffe og te. Bemærk: Kød og grøntsager skal være kogt eller stegt grundigt. Frugt skal skrælles, før det bliver spist. Spis ikke mad der er tilberedt ved udendørskøkkener. Hvis du drikker mælk, skal det være kogt. Ellers er det nepalesiske køkken meget spændende med mange forskellige egnsretter. Maden er typisk krydret med kylling, lam, grøntsager, bælgfrugter og ris som de bærende elementer.    

Medicin
Husk at medbringe medicin i håndbagagen og altid i original emballage. Ved receptpligtig medicin er det vigtigt, at navnet stemmer overens med navnet i dit pas. Medbring evt. panodil mod smerter og feber, effektiv ”stopmedicin” mod diarré, myggespray samt solcreme.

Mobil
Det er dyrt at ringe hjem og bruge smartphones i Nepal. Tjek evt. med dit telefonselskab før afrejsen. Husk at slå mobildata + roaming fra da det ellers kan blive en dyr fornøjelse.

Nødhjælp
For at tilkalde hjælp i Nepal skal man ringe på følgende numre: I Kathmandu: Politi 226998 el. 226999 Ambulance 211959 Røde Kors 228094 Resten af Nepal: Nødhjælp 100

Pas
Rejsende skal have et pas med mindst seks måneders gyldighed ved indrejse til Nepal. Bemærk at dit navn på rejsebeviset skal stemme 100% overens med navnet i dit pas. Det er vigtigt, at du sender en kopi af dit pas, så snart du har bestilt rejsen. 

Placering i bus  
Det er ikke muligt at købe faste pladser i bussen på denne rundrejse. Gæster vil blive placeret i den rækkefølge de har bestilt rejsen.

Påklædning   
Generelt får du brug for let sommertøj, et par lange bukser, lun trøje og vindjakke samt gode sko. Det er også en rigtig god idé at medbringe en trøje til busrejsen. Det er ikke nødvendigt at medbringe jakkesæt, slips el. lign. Ved tempelbesøg er det vigtigt at tage skoene af samt tildække skuldre og knæ. I landområder er tøjstilen meget konservativ, og her kan korte nederdele/bukser samt t-shirts uden ærmer virke anstødende.

Rejseforsikringer  
Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når man rejser uden for EU. Gislev Rejser forhandler Europæiske Rejseforsikring. Venligst bemærk at Europæiske har særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.

Rejseleder 
Du møder rejselederen i Københavns lufthavn ved afrejse fra Danmark. Rejselederen er med på hele rejsen.

Religion
Hinduisme er statsreligion i Nepal, men 17% er buddhister. Nepaleserne er ikke fastlåste i deres religiøse ståsted. Et kastesystem efter hinduistisk model præger landet og befolkningen.

Shopping
Der er mange muligheder for at købe souvenirs med hjem bl.a. te, krydderier, kunsthåndværk som smykker, træudskæringsarbejde, varer i rispapir, buddhistiske bedekranse og thangka billeder, tørklæder i pashmina/cashmere uld mm.

Sol    
Solen kan være meget stærk. Medbring solcreme med høj beskyttelsesfaktor og evt. en solhat.

Sprog
Der tales 36 forskellige sprog ud over det officielle sprog nepali, som de fleste forstår. Hertil kommer mere end 150 dialekter. Engelsk er det dominerende fremmedsprog.

Sygdom  
I tilfælde af sygdom på rejsen vil rejseleder være behjælpelig med at etablere kontakt til læge eller hospital. Vær opmærksom på at du som oftest skal betale for behandling på stedet. Husk at gemme kvitteringer med henblik på refundering fra rejseforsikring.

Takt og tone
Det forventes at man respekterer helligdomme og skikke med ærbødighed. I templer må der ikke fotograferes. Her tager man skoene af og tildækker både skuldre og knæ. Husk at venstre hånd anses for at være uren og ALDRIG bruges til at hilse eller spise med.

Taxa
Almindelige taxier og rickshaws kan prajes på gaden. Aftal pris på forhånd - og her skal der pruttes om prisen. Enkelte taxier bruger taxameter. Deletaxier fungerer som minibusser mellem byerne.

Telefon
Den internationale landekode for Nepal er +977.

Tidsforskel
Der er 4,45 timers tidsforskel mellem Danmark og Nepal, når vi har vintertid. I sommertiden er forskellen 3,45 timer.

Toiletartikler  
Væk fra de større hoteller kan toiletpapir være en mangelvare. Medbring lidt hjemmefra. Forvent ikke at der er shampoo, sæbe og balsam på alle hoteller.

Toldregler  
Fra Danmark til Indien må man indføre 200 cigaretter og 0,95 liter spiritus. Vær opmærksom på at det er strengt forbudt at udføre antikviteter, der er mere end 100 år gamle. Det er også forbudt at udføre produkter lavet af visse plante og dyrearter. Det er ikke ualmindeligt, at blive tilbudt en attest på, at antikviteter og andre varer er ok at udføre. Disse attester kan være falske. Bemærk, at der er en grænse for hvor mange smykker der må udføres. Se mere information på www.skat.dk under ”toldregler på rejsen”.

Trafik   
Der er venstrekørsel, og trafikken kan være temmelig kaotisk. Så vær ekstra opmærksom, når du krydser gaden, og husk at se til højre.

Vaccinationer
Der gives forskellige anbefalinger afhængigt af årstid og lokalområdet, man opholder sig i. Så spørg egen læge til råds. Mere information kan findes på Seruminstituttets hjemmeside, www.ssi.dk/rejser. Vi besøger bl.a. Kathmandu, Pokhara samt Chitwan, som det fremgår af rejseprogrammet.

Valuta
Den nepalesiske valuta hedder Rupee (Rs) En rupee kan opdeles i 100 paisa. P.t. svarer 100 rupee til 6-7 danske kroner. Vær opmærksom på at 1000 Rs sedler kan være svære at få vekslet i landområder. Amerikanske dollars, britiske pund sterling og Euro kan omveksles i turistområderne. Overskydende rupees kan omveksles til US dollars før afrejse ved fremvisning af kvittering fra banken, så det er vigtigt at gemme disse kvitteringer. Der kan ikke vekles hjemmefra - det er forbudt at indføre eller udføre Rupees.

Vegetar/diabetiker 
Det er vigtigt du informerer os, hvis du har et særligt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid inden afrejse. Som vegetar kan man se frem til et varieret udbud, da en stor del af nepaleserne spiser vegetarisk.

Visum  
Der kræves visum. Visum koster kr. 190 og er inkluderet i rejsens pris. Gislev søger visum til hele gruppen i København inden afrejsen - der vil blive sendt besked om dette når vi skal have pas og pasfoto, vær forberedt på at undvære passet i ca. 4 uger. Husk at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder udover opholdets varighed.

Vær især opmærksom på følgende:

Nepals myndigheder har oplyst, at følgende regler gælder for danskeres indrejse i landet:
Det er dit eget ansvar at overholde ind- og udrejsereglerne. Det anbefales, at du eventuelt kontakter Nepals ambassade for at få bekræftet nedenstående:
• Visumpligt.
• Visum kan opnås ved indrejsen, men det anbefales at få udstedt visum i Danmark.
• Der kan KUN udstedes turistvisum ved indrejse og af den nepalesiske ambassade. Andre typer af visa opnås efter indrejse hos de centrale immigrationsmyndigheder.
• Passet skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed.
• Forlængede danske pas anerkendes KUN ved udrejse.
• Danske provisoriske pas samt EU-nødpas anerkendes kun ved udrejse til hjemland. Der kræves stempel fra immigrationsmyndighederne ved udrejse på et provisorisk pas. Stemplet indhentes hos de centrale immigrationsmyndigheder - ikke i lufthavnen eller ved grænserne. 

Det er vigtigt at få stemplet sit pas af immigrationsmyndighederne både ved ind- og udrejse
Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte Nepals ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Se evt. mere på:  http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/nepal-pas-og-visum

Huskeliste  
I god tid før afrejse:
• Pas skal være gyldigt 6 måneder efter hjemkomst.
• Gislev Rejser skal have kopi ved bestilling af rejsen.
• Er rejseforsikring i orden?
• Stemmer navn på rejsebevis 100 % overens med navn i pas?

I kufferten pakkes:
Lille rygsæk (kan med fordel bruges som håndbagage)
Gode sko
Gode sandaler
Let sommertøj
Et par lange bukser
Vindjakke
Lun trøje
Strømper
Undertøj
Evt. lommekniv
Neglesaks
Toilettaske  
Lommelygte

Flyv fra

Fly letter

Flybilletter
Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår af brev der fremsendes sammen med flybilletter ca. 10 dage før afrejse.

Venligst fremsend en kopi af dit pas til Gislev Rejser, ved bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om pasnummer og fødselsdato.

Vigtigt
Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid
Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår af fremsendte informationsmateriale.

Mødested
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant.


Kort

Rejse til Nepal med Gislev Rejser

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
09-03-2018Fly fra Københavns LufthavnNepal - verdens tagMere end 820.998,-BestilMere information
09-11-2018Fly fra Københavns LufthavnNepal - verdens tagMere end 820.998,-BestilMere information