Opatija, Istrien halvøen - Bus ud og fly hjem

Spændende udflugtsprogram med vin, trøfler og maleriske byer.

Supertilbud - 8 dage med halvpension, flere udflugter og vin ad libitum til maden i Kroatien

  • Udrejse med dansk 4-stjernet bus og hjemrejse med fly - en ideel rejsekombination
  • Gode hoteller – vælg mellem 3 forskellige
  • Gratis parkering på beskyttet parkeringsplads i Vamdrup
  • Inklusiv rundtur i Opatija og panoramaudflugt langs Adriaterhavet
  • Spændende udflugtsprogram til idylliske Rovinj, historiske Pula og trøffelbyen Motovun
  • Mulighed for udflugt til Den gyldne Ø – Krk og vinsmagning hos lokal vinbonde
  • Nem og bekvem hjemrejse til Billund Lufthavn og fri transfer til Vamdrup /Gislev parkering Syd
  • Dansk rejseleder med på rejsen
     

Så meget har Gislev Rejser inkluderet: 8 dages bus og flyrejse, ophold i dobbeltværelse , 7 x morgenmad, 7 x aftensmad, lokal øl, vin og vand til aftensmad i Kroatien, byrundtur i Opatija og udflugt til Moscenice ekskl. entre, rejseleder, lufthavnsafgifter, gebyr til Rejsegarantifonden.

Tillæg: Enkeltværelse: Kr. 798.  Afbestillingsforsikring: Kr. 455. Fast plads i bus: Kr. 170. Forplejning fly: Kr. 80. Dobbeltværelse med balkon mod havet – pris pr person: Kr. 398. Entréer: Beregn ca. kr. 125.

Oplev Opatija med fly og bus - afrejse den 23/9

Status:
Ring til os

Om rejsen

Opatija – Adriaterhavets dronning.                                                                                                                                                      
Den gamle mondæne kurby Opatija har med sin flotte beliggenhed, friske havluft og behagelige middelhavsklima tiltrukket kendte, kunstnere og kejsere siden det første kurhotel blev bygget i 1884. I dag er Opatija en af Kroatiens mest populære turistbyer. Her finder du majestætiske historiske bygninger, blomstrende parker, grønne palmer, en fin lille havn, indbydende caféer, bademuligheder og ikke mindst den 12 km lange smukke strandpromenade Lungomare. Vi skal bo hele 6 nætter på dejligt hotel i eller nær Opatija. Et alsidigt udflugtsprogram tager dig med til romerbyen Pula med det imponerende amfiteater, Rovinj – en af Istriens mest idylliske byer samt den gamle fæstningsby Motovun, der er berømt for sine smagfulde trøfler. Der bliver også tid til en afstikker langs den smukke kyststrækning til Moscenice samt en tur sydover til Krk - Den gyldne Ø, der lokker med duftende urter og gode lokale vine. Glæd dig til ferie i skønne omgivelser.

Billeder

Dag for dag

1. dag. Afrejse fra Billund Lufthavn og Vamdrup/Gislev Parkering Syd
Via grænsen mod Hamburg.  Gennem de smukke bakkede landskaber ved Kassel frem til overnatning og aftensmad i Sydtyskland, og vi er allerede godt på vej.

2. dag. München, Salzburg og frem til kurbyen Opatija på Istrien-halvøen.
Efter morgenmad fortsætter rejsen forbi Bayerns hovedstad München og musikbyen Salzburg ned gennem Kärnten – også kaldet østrigernes solterrasse. Videre gennem flotte landskaber til Adriaterhavet og Opatija til indkvartering for de næste 6 nætter. Undervejs introducerer rejselederen til Kroatien og ugens spændende program.

Program for dag 3 – 7:

Rundtur i Opatija – Adriaterhavets dronning
Med lokalguide til fods i Opatija – en charmerende by med majestætiske bygninger, grønne parker, listige stræder, butikker og naturligvis den gamle indbydende havn med cafeer.  Du kommer også rundt om Villa Angiolina fra 1845, der er omgivet af en vidunderlig park. Villaen blev byens første hotel og her boede den østrigske kejserinde Maria Anna. I hendes fodspor fulgte andre prominente personer fra det østrig/ungarnske kejserrige samt en masse fornemme gæster, og hermed var byen født som et af de første turiststeder i Kroatien. Der vil også være tid på egen hånd. Byrundtur inkluderet.

Spændende heldagsudflugt til Istriens skønne byer 
Vi kører gennem de smukke og bakkede landskaber til Pula på Istriens sydspids. Rundtur med lokalguide i romerbyen Pula som byder på næsten 3000 års historie og ikke mindst det velbevarede amfiteater. Herfra til en af Istriens mest idylliske byer Rovinj beliggende på en lille halvø. Små snævre gader med slidte og farverige facader fører op til Skt. Euphemia katedralen. Fra klokketårnet er der en pragtfuld udsigt ud over byen og havet. Der vil også være tid på egen hånd i denne charmerende by, inden vi returnerer til Opatija. Pris kr. 225 ekskl. entréer.

Krk – Den gyldne Ø med sjæl og charme
Via broen til øen Krk der er fyldt med duftende urteskråninger, vinmarker, historie og den charmerende hovedby Krk af samme navn som øen. Byen ligger smukt placeret på den sydlige del af øen. Mellem de gamle romerske bymure finder du små hyggelige stræder fyldt med butikker og restauranter. Ved den stemningsfuld havn ligger sejlskibene side om side med fiskernes farverige både, og ved de mange caféer dufter der af friskbrændte kaffebønner. Efter et passende ophold fortsætter vi til Vrbnik, som er placeret på kanten af en høj klippe. Bag byen dyrkes vin og grøntsager. Vi besøger en lokal vinbonde, som byder på prøver af de lokale produkter. Pris for udflugt kr. 225 inklusiv vinsmagning.

Middelalderby, vin og trøfler
Udflugt ad mindre veje til trøffel- og middelalderbyen Motovun, som er smukt beliggende på en klippetop med en skøn udsigt ud over dalen. Den gamle bydel er stadig omgivet af den oprindelige bymur fra 1300-tallet. Byen er som taget ud af en historiebog med smalle stræder, kirker, velbevarede huse og klokketårn. Området er meget kendt for sine trøfler, og i de små butikker i byen er der mulighed for gratis smagsprøver. Vi spiser frokost i Motovun på dejlig lokal restaurant. Pris for udflugt inklusiv frokost med et glas vin til kr. 250.

Smuk panoramatur langs Adriaterhavskysten Moscenice                  
Afslappende udflugt langs vandet og de små charmerende byer til den lille den lille historiske middelalderby Moscenice. Her kommer vi rundt i byens smalle stræder til kirken og den lokale olivenoliemølle. Fra den gamle by har du en flot udsigt ud over Kvarnerbugten med øerne Krk & Cres. Udflugt inkluderet eksklusiv entré.

8. dag. Hjemrejse med fly Billund
Efter en god morgenmad kører vi mod lufthavnen i Rijeka. Herfra med fly til Billund og transfer med bus det sidste korte stykke vej til Gislev Parkering Syd Vamdrup, hvor rejsen slutter.
 
 

Hotel

Gode 3-stjernede hoteller med morgen- og aftensmad serveret som buffet. Der er fri øl, vin og vand til aftensmaden. Værelse med balkon med udsigt mod havet kan tilkøbes for kr. 398 pr person.

Kr. 4.998 - Hotel Imperial - Opatija   
Historisk hotel i Art Nouveau stil, hvor kejser Franz Joseph I tilbragte sin ferie på en førsteklasses beliggenhed i centrum af Opatija.  Enkle værelser i klassisk stil – alle med bad og toilet, hårtørrer, tv, telefon, safe og wi-fi. Der er en aperitif-bar ved hotellet med stor terrasse, og den nærmeste strand ligger kun 2 minutters gang derfra. Inden for gåafstand finder du butikker, Park Angiolina og ikke mindst den gamle charmerende havn.
Se mere på: www.remisens.com/en/hotel-imperial

Kr. 4.998 - Hotel Bristol - Lovran. 
Nyrenoveret 3-stjernet hotel med central beliggenhed i Lovran direkte ud til Adriaterhavet med gode bademuligheder. Alle værelser med bad, toilet, tv, telefon og hårtørrer. Værelser med balkon mod tillæg. Hotellet er beliggende ved den berømte Lungomare promenade med sti til Opatija. Der er også mulighed for at tage med den lokale bus til Opatija og de andre byer ved Rivieraen.
Se mere på: www.remisens.com/en/hotel-bristol

 

Værd at vide

Entre: Entreer er eksklusive – beregn ca. 125 Kuna

Valuta: Der anvendes Euro undervejs og kroatiske Kuna (HRH) i Kroatien. 1 Euro = ca. 7,5 kr. og 1 kuna = ca. 1 kr.

Busstandard: 4-stjernet bus med dansk chauffør, aircondition, god benplads og moderne faciliteter.

El: 220 v – europæiske stik med 2 ben.

Strande: Klipper og badeterrrasser. Liggestole kan lejes for ca. € 10 om dagen pr person. Det er en god ide med badesko.

Mad og drikke: De fleste caféer og restauranter i Opatija ligger langs havne- og strandpromenaden. 

Indkøb: Lædervarer, sko, vin, olivenolie og produkter med trøfler. De fleste butikker ligger i den gamle bydel

Transport: Bus & taxi.

Afrejse

Udrejse med bus fra Danmark / hjemkomst med fly

Udrejse
Billund Lufthavn, 06.45
Vamdrup, Koldingvej 7 – Gislev Parkering Syd kl. 07.30 ( Gratis overvåget parkering)

Hjemkomst
Billund Lufthavn 14.50
Bus til Vamdrup/Gislev Parkering Syd med ankomst ca. kl. 16.15

 

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på ferie med os. Vi kører dig naturligvis fra parkeringsområdet til Billund Lufthavn og tilbage igen . Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.
 

 

Billund lufthavn

Læs mere her: www.bll.dk

Adresse
Passagerterminalen 10
7190 Billund

Mødetid

Mødested
Mødested er ved selv check-in skrankerne A-B (se kort). Her venter rejselederen.