Istrien - Vin, trøfler og maleriske byer

Kvalitetsrejse med dejlige ferieoplevelser - 9 dage til superpris!

  

Godt hotel med halvpension, balkon og vin ad libitum i Kroatien - fra kun kr. 4.698.

På Gislevs busrejser til Istrien får du rig lejlighed til, at opleve det skønne Istrien og nyde hotellets dejlige faciliteter.

 • Hotel Rubin - dejligt hotel  med vin ad libitum og alle værelser med balkon
 • Denne busrejse viser dig det bedste af Istrien med Rovinj, Pula og Motovun
 • 6 nætter i Porec - fyldt med charme, historie og kultur
 • Ferie i det skønne Kroatien med sol, vin og trøfler
 • Mulighed for flot sejltur til Vrsar og den smaragdgrønne Limfjord
 • Erfaren dansk rejseleder og komfortabel 4-stjernet bus 
   

Så meget har Gislev inkluderet: Ophold i dobbeltværelse, 8 x morgenmad, 2 x middag i Tyskland, 6 x middag inkl. vin ad libitum i Kroatien, byrundtur i Porec med lokalguide, udflugt til Baredinegrotten, Rejseleder, entréer er eksklusive, gebyr til Rejsegarantifonden. 

Tillæg: Enkeltværelse: Kr. 1.198. Bemærk der benyttes dobbeltværelser som enkeltværelser på Hotel Rubin. Afbestillingsforsikring: Kr. 340.

Se film om den romerske arena i Pula:

Øvrige film:

Om Rovinj
Om Middelalderbyen Motovun

Pris fra 4.998,-

9 dage
Ophold ifølge program.
Bus

Med i prisen er bl.a.

 • Halvpension
 • Godt hotel med balkon
 • Rutineret rejseleder
Bestil rejse

Om rejsen

Istrien - et af Kroatiens mest populære feriemål
Nær Italien åbenbarer halvøen sig i Adriaterhavet med en utrolig smuk natur fyldt med vinmarker, olivenlunde og friske trøfler. Hertil kommer en lang række af maleriske byer som Pula, Motovun og Rovinj, der alle er fyldt med charme, kultur og en spændende historie, som du hurtigt må overgive dig til. Vi bor i en af Istriens førende byer Porec på dejligt hotel med balkon og vin ad libitum til middagen. Her får du mulighed for at gå på opdagelse i byens smalle brostensstræder mellem butikker, charmerende cafeer og det byzantinske mesterværk Euphrasius Basilikaen. Der bliver også tid til en dejlig sejltur langs kysten til den smaragdgrønne Limfjord. Du får mulighed for at opleve det hele eller slappe af i hotellets dejlige omgivelser.
 

Billeder

Dag for dag

Ud rejse

Dag 1-2: Udrejse via Hamburg til aftensmad og overnatning i Sydtyskland. Videre gennem Kärnten - Østrigs solterrasse og flotte afvekslende landskaber til Porec.

Dag 3: Adriaterhavsstemning i Porec
Rundtur med lokalguide i de snævre stræder med pragtfulde historiske bygninger, listige caféer, spændende restauranter og naturligvis havnepromenaden. Du kan også lade dig friste af et besøg det byzantinske mesterværk Euphrasius Basilikaen. Der vil også være tid på egen hånd. Byrundtur med lokalguide inkluderet.

Dag 4: Rovinj og Pula - Istriens skønne byer.
Spændene besøg i romerbyen Pula, som byder på amfiteater og næsten 3000 års historie. Pula er også en universitetsby, hvilket giver byen en herlig puls. Herfra til idylliske Rovinj beliggende på en lille halvø. Små snævre gader med slidte og farverige facader fører op til Skt. Euphemia katedralen. Fra klokketårnet er der en pragtfuld udsigt ud over byen og havet. Også tid på egen hånd til at nyde byens skønne adriathavsstemning på en af de mange hyggelige caféer. Pris kr. 175 (HRK 175).

Dag 5: Middelalderbyen Motovun, vin og trøfler
Halvdagsudflugt ad mindre men smukke veje til trøffel- og middelalderbyen Motovun, som er smukt beliggende på en klippetop med en skøn udsigt ud over dalen. I byens butikker kan du smage på områdets kendte trøfler. På turen tilbage besøger vi en vinbonde, som serverer prøver på flere af de gode lokale vine, som hævdes at have en gavnlig effekt på humør og helbred. Pris inkl. vinsmagning kr. 175 (HRK 175).

Dag 6: Sejltur til den smaragdgrønne Limfjord
Med skib langs den smukke kyst til ophold ved byen Vrsar. Videre ind i den smaragdgrønne Limfjord, hvor vi ankrer op og spiser en dejlig frokost med et glas vin til i de skønne omgivelser. Pris for sejltur inklusiv frokost og et glas vin til kr. 230 (HRK 230).

Dag 7: Baredinegrotten – naturens mesterværk
Formiddagsudflugt til Baredinegrotten der ligger omgivet af olivenlunde og vinmarker. Grotten blev opdaget ved en tilfældighed af en lokal landmand. Her under jorden kan du  opleve de unikke stalaktitformationer med navne som Det skæve tårn i Pisa, Madonnaen og Snemanden. Du kan også risikere at møde den sjældne menneskefisk. Temperaturen er konstant 14 grader, så det er en god ide at medbringe overtøj. Udflugt inkluderet eksklusiv entre.

Dag 8-9: Hjemrejse via Slovenien og Østrig til overnatning i Sydtyskland. På rejsens sidste dag passeres den tysk/danske landegrænse først på aftenen.

Ret til ændringer i rejsens rækkefølge forbeholdes.

Hotel

Hotel Rubin
Porec

Alle værelser med bad/toilet, hårtørrer og aircondition. Der er balkon til alle værelser, men der kan ikke garanteres værelser med udsigt mod havet. Bar og restaurant med terrasse,udendørs swimmingpool, gratis wi-fi i receptionsområde og elevator. Stor buffet morgen og aften.  Mindre strandområde med småstensstrand. Underholdning hver aften på Hotel Rubin eller på nabohotellet Crystal. Mulighed for wellness på Hotel Diamant. Hotel Rubin er beliggende ca. 12 minutters gang fra Porec langs vandet. I sæsonen går der også et lille turisttog til Porec.

Se mere på hotellets hjemmeside.

 

Værd at vide

Valuta
Euro. € 1 = ca. 7,50 kr. Kroatiske Kuna, HRK 1 = ca. kr. 1,00 - veksl hjemmefra.

Indkøb
Tøj, sko, vin, olivenolie, lædervarer og kulinariske specialiteter.

Entreer
Beregn ca. HRK 150.

Bemærk
Motovun er ikke egnet for gangbesværede. På udflugt til Baredine grotten vil der også være en del trin - men det er muligt at vente udenfor, hvis man ikke kan klare trinene ned i grotten.

Udflugtsprogram
Kan forekomme i anden rækkefølge end beskrevet.

Om Porec
Se mere på www.to-porec.com/en/tourist-visit-porec-istria

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 

Kort

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
09-09-2017Bus fra Jylland, Fyn og SjællandIstrien44.998,-BestilMere information
16-09-2017Bus fra Jylland, Fyn og SjællandIstrienRing til os4.998,-Mere information
23-09-2017Bus fra Jylland, Fyn og SjællandIstrienMere end 84.998,-BestilMere information
30-09-2017Bus fra Jylland og FynIstrienMere end 84.998,-BestilMere information