Idylliske Istrien

Kvalitetsrejse med dejlige ferieoplevelser - 9 dage til superpris!

  

Godt hotel med halvpension, balkon og vin ad libitum i Istrien

På Gislevs busrejser til Istrien får du rig lejlighed til, at opleve det skønne Istrien og nyde hotellets dejlige faciliteter.

  • Hotel Rubin - dejligt hotel og alle værelser med balkon
  • Denne busrejse viser dig det bedste af Istrien med Rovinj, Pula og Motovun
  • 6 nætter i Porec - fyldt med charme, historie og kultur
  • Vin, trøfler og skønne olivenlunde
  • Mulighed for flot sejltur til Vrsar og den smaragdgrønne Limfjord
  • Erfaren dansk rejseleder og komfortabel 4-stjernet bus 
     

Så meget har Gislev inkluderet:   9 dages busrejse med indkvartering i standard dobbeltværelse, 8 x morgenmad,  2 x middag i Tyskland, 6 x middag inklusiv vin ad libitum i Kroatien. Byrundtur i Porec med lokalguide, Udflugt til Baredine, Rejseleder, moms og gebyr til Rejsegarantifonden. Entréer er eksklusive, hvor andet ikke er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse: Kr. 1.198. Bemærk der benyttes dobbeltværelser som enkeltværelser på Hotel Rubin. Afbestillingsforsikring: Kr. 330.

Se film om den romerske arena i Pula:

Øvrige film:

Om Rovinj
Om Middelalderbyen Motovun

Status:
Ring til os

Om rejsen

Istrien - et af Kroatiens mest populære feriemål
Nær Italien åbenbarer halvøen sig i Adriaterhavet med en utrolig smuk natur, fyldt med vinmarker, olivenlunde og friske trøfler. Hertil kommer en lang række af maleriske byer med charme, kultur og en rig historie, som du hurtigt må overgive dig til. Du bor på et dejligt hotel lige ud til vandet i Porec, som er en af Istriens førende byer. Her får du mulighed for at gå på opdagelse i byens små krogede brostensstræder mellem butikker, charmerende cafeer og det byzantinske mesterværk Euphrasius Basilikaen. Du får mulighed for at opleve det hele eller slappe af i hotellets dejlige omgivelser. Glæd dig til en skøn ferie i maleriske omgivelser.

Billeder

Dag for dag

Adriaterhavsstemning i Porec
Rundtur med lokalguide i de snævre stræder med pragtfulde historiske bygninger, listige caféer, spændende restauranter og naturligvis havnepromenaden. Du kan også lade dig friste af et besøg det byzantinske mesterværk Euphrasius Basilikaen. Der vil også være tid på egen hånd. Byrundtur med lokalguide inkluderet.

Middelalderbyen Motovun, vin og trøfler
Halvdagsudflugt ad mindre men smukke veje til trøffel- og middelalderbyen Motovun, som er smukt beliggende på en klippetop med en skøn udsigt ud over dalen. I byens butikker kan du smage på områdets kendte trøfler. På turen tilbage besøger vi en vinbonde, som serverer prøver på flere af de gode lokale vine, som hævdes at have en gavnlig effekt på humør og helbred. Pris inkl. vinsmagning kr. 175 (HRK 175).

Baredinegrotten – naturens mesterværk
Formiddagsudflugt til Baredinegrotten der ligger omgivet af olivenlunde og vinmarker. Grotten blev opdaget opdaget ved en tilfældighed af en lokal landmand. Her under jorden kan du  opleve de unikke stalaktitformationer med navne som det skæve tårn i Pisa, madonnaen og snamanden. Du kan også risikere at møde den sjældne ”menneskefisk”. Temperaturen er konstant 14 grader, så det er en god ide at medbringe overtøj. Udflugt inkluderet eksklusiv entre.

Rovinj og Pula - Istriens skønne byer.
Spændene besøg i romerbyen Pula, som byder på amfiteater og næsten 3000 års historie. Pula er også en universitetsby, hvilket giver byen en herlig puls. Herfra til idylliske Rovinj beliggende på en lille halvø. Små snævre gader med slidte og farverige facader fører op til Skt. Euphemia katedralen. Fra klokketårnet er der en pragtfuld udsigt ud over byen og havet. Også tid på egen hånd til at nyde byens skønne adriathavsstemning på en af de mange hyggelige caféer. Pris kr. 175 (HRK 175).

Sejltur til den smaragdgrønne Limfjord
Med skib langs den smukke kyst til ophold ved byen Vrsar. Videre ind i den smaragdgrønne Limfjord, hvor vi ankrer op og spiser en dejlig frokost med et glas vin til i de skønne omgivelser. Pris for sejltur inklusiv frokost og et glas vin til kr. 245 (HRK 245).

Ud og hjem
Dag 1-2: Udrejse via Hamburg til aftensmad og overnatning i Sydtyskland. Videre gennem Kärnten - Østrigs solterrasse og flotte afvekslende landskaber til Porec. Dag 8-9: Hjemrejse via Slovenien og Østrig til overnatning i Sydtyskland. På rejsens sidste dag passeres den tysk/danske landegrænse først på aftenen.

Hotel

Hotel Rubin
Porec

Alle værelser med bad/toilet, hårtørrer og aircondition. Der er balkon til alle værelser, men der kan ikke garanteres værelser med udsigt mod havet. Bar og restaurant med terrasse,udendørs swimmingpool, gratis wi-fi i receptionsområde og elevator. Stor buffet morgen og aften.  Mindre strandområde med småstensstrand. Underholdning hver aften på Hotel Rubin eller på nabohotellet Crystal. Mulighed for wellness på Hotel Diamant. Hotel Rubin er beliggende ca. 12 minutters gang fra Porec langs vandet. I sæsonen går der også et lille turisttog til Porec.

Se mere på hotellets hjemmeside.

 

Gode råd

Valuta
Euro. € 1 = ca. 7,50 kr. Kroatiske Kuna, HRK 1 = ca. kr. 1,00 - veksl hjemmefra.

Indkøb
Tøj, sko, vin, olivenolie, lædervarer og kulinariske specialiteter.

Entreer
Beregn ca. HRK 150.

Bemærk
Motovun er ikke egnet for gangbesværede. På udflugt til Baredine grotten vil der også være en del trin - men det er muligt at vente udenfor, hvis man ikke kan klare trinene ned i grotten.

Udflugtsprogram
Kan forekomme i anden rækkefølge end beskrevet.

Om Porec
Se mere på www.to-porec.com/en/tourist-visit-porec-istria

Afrejse

Start busrejsen lidt senere ...

Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup


Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

 

 

      

 

 

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 

Kort