Dubrovnik - Europas smukkeste by

Behageligt solrigt klima og 7 nætter med halvpension fra kun kr. 5.998

 
Rejsen gentages i 2018 - forhåndsreservér allerede nu.

Superpris -  inklusiv halvpension og dansk rejseleder.

  • Du oplever masser af stemning og miljø i en af Europas flotteste byer
  • Nyd din ferie på godt hotel med halvpension direkte ud til vandet nær Dubrovnik
  • Rejsen er inklusiv byrundtur med lokalguide i Dubrovnik
  • Mulighed for udflugt til spændende Mostar – Porten til orienten
  • Inklusiv udflugt til boder, musik og folkedans i Cilipi
  • Mulighed for udflugt til Montenegro fyldt med historie, kultur og smuk natur
  • Rutineret dansk rejseleder med på hele rejsen til Dubrovnik
     

Så meget har Gislev Rejser inkluderet: 
Ophold i dobbeltværelse, 7 x morgenmad og 7 x middag som buffet, byrundtur i Dubrovnik med lokalguide, udflugt til Cilipi inkl. entre, flybillet til Dubrovnik, lufthavnsafgifter, buskørsel i Kroatien og dansk rejseleder. Gebyr til Rejsegarantifonden.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 998, Afbestillingsforsikring kr. 455. Entréer: Beregn ca. kr. 275

Se film om Dubrovnik

Status:
Ring til os

Om rejsen

Dubrovnik – en af Europas smukkeste byer
Allerede efter få dage må de fleste overgive sig til byens sjæl, charme og enestående beliggenhed. Gislevs rejseleder og lokalguide sørger for, at du får en god introduktion til byens historie og seværdigheder. Med hele 7 nætter i Dubrovniks smukke omgivelser, får du rig lejlighed til at udforske byen. Hertil kommer spændende udflugter til den maleriske Kotor-bugt i Montenegro og perlen Mostar i Bosnien Hercegovina - begge på UNESCO´s verdensarvsliste. Du kan også forkæle dig selv med en flot sejltur i de skønne farvande til de indbydende Elafiti øer. Glæd dig til ferie i skønne omgivelser.

Dubrovnik

Billeder

Dag for dag

1. dag: Udrejse til Dubrovnik
Udrejse med fly fra Københavns Lufthavn. Flyskifte i Zagreb og ankomst til Dubrovnik ca. kl. 15.40. Herfra med bus til indkvartering på vores ved hotel for de næste 7 nætter. Om aftenen fortæller rejselederen om ugens program.

 

2. dag: Byrundtur i Dubrovnik – Europas smukkeste by 
Vores lokalguide tager os med på byrundtur til de vigtigste seværdigheder som Onofrio-fontænen, Hovedgaden, Rektorpaladset, Domkirken og meget mere. Også tid på egen hånd til at gå på opdagelse i byens listige stræder. Fra de tykke bymure har du en god udsigt ud over byen. Byrundtur med lokalguide inkluderet - eksklusiv entréer.

 

3. dag: Udflugt til dans, musik og folklore i Cilipi
Herlig søndagsudflugt til byen Cilipi lidt syd for Dubrovnik, hvor der er et vældigt liv ved kirken med boder, musik og lokal folkedans i farverige dragter. Inkluderet.

Cilipi Folklore Dubrovnik

 

4. dag: Heldagsudflugt til Mostar – porten til orienten
Flot panoramatur langs kysten inden vi drejer af mod Mostar i Bosnien Hercegovina. Byen rummer en rig historie og var porten til det osmanniske rige. Rundtur med lokalguide til den berømte bro, der deler byen i 2 vidt forskellige kulturer, den gamle moske fra 1557 og byens bazar. Også tid på egen hånd i denne historiske perle af en by. Pris for udflugt inklusiv lokalguide kr. 225 (HRK 225) ekskl. entreer.

Flot Kyst Dalmatien Mostar Dubrovnik

 

5. dag: Sejltur til øerne Kolocep, Lopud og Sipan
Heldagsudflugt til nogle af de smukke øer beliggende ud for Dubrovniks kyst. Øerne har længe været et populært udflugtssted for Dubrovniks indbyggere. Undervejs serveres der frisk frokost med drikkevarer. Sejltur afregnes separat med rejselederen beregn ca. HRK 225.

Sejltur Dubrovnik Sejltur Sipan

 

6. dag: Montenegro – en af Europas perler
Heldagsudflugt til nabolandet Montenegro, som byder på flot natur, kultur og en rig historie. Vi kører ad de snoede veje rundt i Kotor-bugten til byen Kotor, der er omgivet af bjerge og gamle fæstningsmure. Rundtur i byen og mulighed for besøg i katedralen St. Tryphon fra år 1166 med flotte fresker eller besøg det charmerende maritime museum. Udflugtspris kr. 175 (HRK 175)

Kotor udsigt Montenegro Perast Sø Promenade

 

7. dag: Dubrovnik – flere oplevelser
Tid til at slappe af eller nyde de sidste oplevelser i Dubrovnik. Gå f.eks. en tur rundt på den næste 2 km lange gamle fæstningsmur og få et spændende overblik over byen. Rejselederen står til disposition med tips og råd.

Dubrovnik aftenstemning

 

8. dag: Hjemrejse.
Efter en tidlig morgenmad kører vi det sidste lille stykke vej mod lufthavnen. Hjemrejse med fly via Zagreb til København med ankomst ca. 10.30.

Ret til ændringer forbeholdes.

Hotel


Hotel Asterea 
Setaliste Marka Marojice 40, Mlini.
www.dubrovnik-riviera-hotels.hr/hotels/hotel-3-hotel-astarea

3-stjernet hotel. Alle værelser med bad/toilet, tv, telefon og balkon. Buffet morgen og aften i hotellets restaurant. Hotellet råder over inden- og udendørs swimmingpool samt bar og flere terrasser med smuk udsigt. Der er gratis wi-fi og mulighed for wellness. Hotellet er beliggende i den lille maleriske by Mlini ca. 10 km syd for Dubrovnik. Mulighed for at tage bus til Dubrovnik og som regel kan er også sejles med båd direkte til den gamle havn i Dubrovnik.

Hotel Asterea Dubrovnik

                                                                                                                                                                                                                                                                      

Værd at vide

Valuta
Der anvendes kroatiske Kuna (HRK) i Kroatien HRK 1 = kr. 1,00. På udflugt til Montenegro anvendes Euro. 1 € = DKK 7,6. Ved udflugt til Mostar og Montenegro benyttes Euro - husk pas på begge udflugter.

Indkøb
Vin, olivenolie, sko og lædervarer.

Badning
Hvis du ønsker at bade i havet, så husk badesko.

El
220 v – europæiske stik med 2 ben.

Bus
Kroatisk bus af god standard med aircondition. Der kan ikke forventes toilet i bussen, men der holdes passende pauser undervejs.

Kort

Flyv fra

Fly letter

Flybilletter
Vi sender ingen flybilletter, da check-in foregår med dit pas. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten

Vigtigt
Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

Udrejse
Mødetid Københavns Lufthavn kl. 09.20 – nærmere info modtages med brev ca. 14 dage før rejsestart. Afrejse med Croatia Airlines 11.20 med ankomst til Zagreb 13.15. Herfra videre kl. 14.45 med ankomst til Dubrovnik kl. ca. 15.40. Undervejs serveres lidt snacks.

Hjemrejse
Fra Dubrovnik kl 06.15 med ankomst til Zagreb kl. 07.10. Videre kl. 08.35 med ankomst til København kl. 10.30. 
 

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid
Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår af fremsendte informationsmateriale.

Mødested
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant.