Krydstogt på Yangtze 2016

Shanghai - Yichang - Chongqing - Chengdu - Xi’an - Beijing

    

Stor rundrejse i Kina med 4 dages krydstogt på Yangtze-floden med helpension


Denne 13 dages rejse i Kina bringer dig rundt til de mest betydningsfulde steder i "Det store rige mod øst". Du får helpension, dansk rejseleder, kinesisk lokalguide samt alle entréer inkluderet.Yangtze-floden er Kinas livsnerve, en central hovedvej til transport og en vigtig energiressource. Her findes verdens største dæmning, imponerende sluser, flot natur med stejle klipper og dybe slugter. 

Vi sejler fra Yichang til Chongqing med krydstogtskib af høj standard. Den moderne storby Shanghai med helt nye skyskrabere og klassiske bygninger på "the Bund" langs floden. Terracotta-soldaterne ved Kinas gamle hovedstad Xi'an er et imponerende oldtidsfund. Vildgåspagoden skal du naturligvis også opleve. Hovedstaden Beijing med det Himmelske Tempel, Den Forbudte By samt Sommerpaladset. Udflugt til den enestående Kinesiske Mur og til Ming-gravene.

Der er dansk rejseleder og kinesisk lokalguide med på hele rejsen - det sikrer dig optimal information og sikkerhed. Det store rige mod øst byder dig velkommen til en rundrejse med masser af historie og flot natur.

Så meget har Gislev Rejser inkluderet: 13 dages fly- og busrejse i Kina med 4 dages krydstogtsejlads på Yangtze-floden, indkvartering i dobbeltværelse/-kahyt, fly med Finnair via Helsinki, indenrigsfly i Kina, dansk rejseleder på hele rejsen, kinesisk lokalguide, alle udflugter med entréer, 11 x helpension i Kina, lufthavnsskatter, gebyr til Rejsegarantifonden.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 3.600. Afbestillingsforsikring kr. 1.405. Visum kr. 915 pr. person.

Status:
Ring til os

Om rejsen

Shanghai

Kinas største og mest betydningsfulde by har en befolkning på ca 15 mill. mennesker – en industriel og økonomisk metropol. Byrundtur i det gamle, såvel som det nye Shanghai. Vi oplever seværdigheder som „the Bund” langs flodpromenaden, „Orientens Perle” og Jin Mao-skyskraberen. Besøg i Yu Yuan havelandskaber i sydkinesisk stil med pavillioner og stengærder. Dette er en oase i storbyen Shanghai. Endvidere skal vi en aften opleve et imponerende akrobat-show.

 

Sejlads på Yangtze

Fra Yichang til Chongqing sejler vi gennem et landskab med terrasser af marker og gennem imponerende slugter. Vi passerer en stor sluse med 30 m i højdeforskel og oplever verdens største dæmning, som kontrollerer Yangtze-floden for produktion af store mængder elektricitet. Under sejladsen arrangeres udflugter, bl.a. besøger vi normalt Shi Baozhai-pagoden. Derudover arrangerer skibet et par extra udflugter mod betaling (ca. CNY 290 pr. tur)

Krydstogtskibet fra rederiet „Century Cruises” er af 5-stjernet kategori med plads til 186 passagerer. Skibet har restaurant, bar, aircondition, soldæk og reception. Alle kabiner er udstyret med bad/toilet, telefon, tv, aircondition og "fransk balkon". Alle gæster indkvarteres i kabiner af samme gode standard.

Xi’an

Kinas første hovedstad havde storhedstid under Tang-dynastiet. I Xi’an skal vi opleve Vildgåspagoden og et af verdens største arkæologiske fund: Kejser Qin Shihuangdis grav med 6000 terracottasoldater.
 

Beijing

I folkerepublikkens hovedstad oplever man de klassiske store seværdigheder – her går historie og nutid op i en højere enhed.

Sommerpaladset har en af verdens største og mest berømte klassiske haver. Byrundtur til verdens største torv, Tian’an Men Square. Endvidere passerer vi forbi Kinas historiske Museum, Den kinesiske Revolutions Museum, Folkets Hal, Zhenyangmen Tårnet, Monumentet for Folkets helte og Maos Mindehal. Besøg ved Det Himmelske Tempel, som stammer fra Ming-dynastiet i 1420. Det Himmelske Tempel ligger i en stor park, som er rekreativt område for byens befolkning.

„Den forbudte By” er verdens største og bedst bevarede palads. Her regerede 24 kejsere fra Ming og Qing-dynastierne.

Udflugt til Den kinesiske Mur, det enestående bygningsværk som med sine 6000 km snor sig gennem bjerglandskabet ved Badaling.

Besøg ved Ming-gravene, hvor 13 kejsere fra Ming Dynastiet ligger begravet.

Beijing byder på suveræne oplevelser!

Billeder

Dag for dag

Dag 1

Udrejse med Finnair-fly fra København via Helsinki til Kina.
 

Dag 2

Ankomst og indkvartering i Shanghai.
 

Dag 3

Byrundtur i Shanghai. The Bund, TV-tårnet, Yu Yuan haver.
 

Dag 4

Fly Shanghai-Yichang. Om bord på krydstogtskibet fra rederiet Century Cruises.
 

Dag 5

Sejlads på Yangtze. De 3 slugter. Verdens største dæmning.
 

Dag 6

Udflugt på Shennong-floden, lokalt marked, sejlads på Yangtze.
Extra udflugter arrangeret af skibet.
 

Dag 7

Oplev Shi Baozhai-pagoden. Sejlads på Yangtze mod Chongqing.
 

Dag 8

Ankomst til Chongqing. Krydstogt-sejladsen slut. Med indenrigsfly til Xi’an.
 

Dag 9

Terracottasoldaterne. Ophold i Xi’an. Vildgåspagoden ved Xi'an.

Dag 10
Indenrigsfly Xi’an-Beijing. Udflugt til Sommerpaladset. Ophold i Beijing.
 

Dag 11

Byrundtur Beijing. Det Himmelske Tempel, Den Forbudte By. Aften med Peking-And.
 

Dag 12

Udflugt til Den Kinesiske Mur og Ming-gravene. Ophold i Beijing
 

Dag 13

Hjemrejse med Finnair-fly Beijing-Helsinki-København.

Skibet

Krydstogtskib fra rederi Century Cruises
Krydstogtskibet er af 5-stjernet kategori med plads til 186 passagerer. Skibet har restaurant, bar, aircondition, soldæk og reception. Alle kabiner er udstyret med bad/toilet, telefon, tv, aircondition og "fransk balkon". Alle gæster indkvarteres i kabiner af samme gode standard. NB: Det er kutyme at give drikkepenge til besætningen om bord ved afslutning af krydstogtet. Beregn ca. CNY 150 pr. person samlet til hele personalet.

HOTELLER:
Hotel Astor House, Shanghai.
Hotel Xian Days & Suites, Xi'an.
Hotel Dong Fang, Beijing

 

Flyv fra

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse:
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup


Mødetid

Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår af brev der fremsendes sammen med flybilletter ca. 14 dage før afrejse.


Gislev Rejsers mødested

I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant.

Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

 

 
Flybilletter

Der vil blive fremsendt såkaldt e-ticket (flybillet) ca. 8 dage før afrejsen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten. Venligst fremsend en kopi af dit pas til Gislev Rejser, ved bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om pasnummer og fødselsdato.