Vinhøstrejse i Italien

Chianti, Montepulciano og Valpolicella – hele 7 vinsmagninger

       

Vinrejse med vinstokke, druer, charmerende vingårde og skønne vine

 

10 dages vinrejse kun kr. 6.798 inklusiv halvpension, alle udflugter og 6 vinsmagninger

  • Alle de gode vine fra Chianti, Montepulciano og Valpolicella
  • Middag på italiensk landsted med 3 retter mad, vin og kaffe
  • Nogle af Toscanas mest charmerende byer som Siena, Montalcino, Cortona og Montepulciano
  • Glæd dig til smagning af danske Jannes fremragende Brunello vine
  • Vinrejsen har dansk rejseleder og 4-stjernet bus med plads til vinindkøb
  • Nyt i år: 5 nætter på godt hotel i Toscana

Så meget har Gislev inkluderet
Busrejse med ophold i dobbeltværelse • 9 x morgenmad, 8 x middag (aftensmad for egen regning dag 6) • 1 x let frokost hos Janne • Udflugter jævnfør program, eksklusiv entréer • 6 x vinsmagning • Rejseleder • Gebyr til Rejsegarantifonden.

Tillæg: Enkeltværelse: Kr. 998.
Afbestillingsforsikring: Kr. 330.
Toscansk aften: Kr. 225

Videoklip om Toscana:

Status:
Ring til os

Om rejsen

Populær vinrejse til Italiens skønne vine
Skønne vinoplevelser venter i det smukke Toscana med bølgende landskaber og hyggelige vingårde. Det alsidige vinsmagningsprogram giver prøver på de gode vine fra nogle af Italiens mest populære vinområder. Vi besøger vinbønder, der formidler deres viden om vinene og landet med sjæl og entusiasme. Vinstederne varierer fra gamle Etruskerkældre til lokale vingårde med maleriske udsigter og et romantisk vinslot. I det sydlige Toscana besøger vi danske Janne, som introducerer til de dejlige Brunello-vine.

I Gardasøens bagland bliver vi trakteret med et glas dejlig Ripasso og den berømte Amarone. Undervejs spiser vi en 3 retters middag med vin til maden på et italiensk landsted. Der bliver også tid til besøg i Siena, Montalcino, Cortona og Montepulciano – nogle af Toscanas mest charmerende byer.

Billeder

Dag for dag

Dag 1-2: Udrejse til Tyskland, Østrig og Italien
Udrejse til overnatning i Tykland. Rejselederen introducerer undervejs til turen, og der arrangeres også en lille vinsmagning. Gennem det smukke Østrig via Gardasøen til middag på italiensk landsted, hvor der serveres 3 retter mad med vin og kaffe inden overnatning ved Verona.

Dag 3: Besøg på toscansk vinslot i hjertet af Chianti
Gennem smukke landskaber til Toscana. Her venter en dejlig vinsmagning på vinslottet Il Palagio i hjertet af Chianti. Herfra til indkvartering de næste 5 nætter i kurbyen Chianciano Terme.

Dag 4: Hyggelig søndag i Montepulciano og vinsmagning
Udflugt til vinbyen Montepulciano smukt beliggende på en bakketop med en flot udsigt over de bølgende landskaber. Tid på egen hånd inden vi kører til vinsmagning af de gode vine fra Vino Nobile di Montepulciano.

Dag 5: Charmerende Cortona og Fabios gode vine
Vi kører ad de små veje til Cortona med de snævre stræder og indbydende butikker. Den maleriske by har også dannet kulisse for filmen/bogen: Et hus i Toscana. Herfra til vingården Colle Santa Mustiola, hvor Fabio har hentet nogle gode flasker op fra den gamle Etruskerkælder, som han vil forkæle os med.

Dag 6: Heldagsudflugt til Siena og toscansk aften
Heldagsudflugt til Siena - en af Italiens bedst bevarede middelalderbyer med den berømte plads Piazza del Campo. Inkluderet.

Om aftenen mulighed for at udforske det italienske køkken på egen hånd eller deltage i en toscansk aften i Sarteano, hvor vi nyder en dejlig menu med vin ad libitum. Pris kr. 225. Bestilles med rejsen.

Dag 7: Vinbyen Montalcino og Jannes skønne Brunello-vine
Besøg i den maleriske vinby Montalcino beliggende på bakketop. Her finder du den gamle fæstning, specialbutikker, vinkældre og små hyggelige cafeer. Herfra til godt humør, livsglæde, en let anretning og smagning af Jannes gode Brunello-vine.

Dag 8. Rundvisning med vinekspert hos Accordini
Mod Verona og til vinsmagning hos Accordini i Fumane, hvor en lokalguide fortæller os om moderne vinproduktion. Her skal vi smage på de dejlige Ripasso og Amarone vine. Herfra til overnatning nord for Verona.

Dag 9-10: Via Østrig og Tyskland til Danmark
Nordpå til overnatning i Tyskland inden hjemkomst til den danske grænse midt på eftermiddagen

Hotel

Grand hotel Le Fonti, Chianciano Terme
Viale della Libertà, 523,
Chianciano Terme SI
Italien

Flot hotel, beliggende centralt i byen. Alle værelser med bad og toilet, wi-fi, hårtørrer, telefon, værdiboks, minibar og tv. Hotellet har restaurant, bar, elevator og terrasse.

 

Gode råd

Valuta
Euro.

Vinsmagninger
Gislev tager forbehold for evt. ændringer i smagningsprogram p.g.a. vinhøst.

Bemærk
Rejsen er ikke egnet for dårligt gående.

Vinindkøb
Det er muligt at bringe vinindkøb med hjem – dog i begrænset omfang.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.

Bemærk: Ikke alle rejser har afrejse fra de nævnte afrejsebyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du booker.

Kør til sikret parkering ved Kolding

Start busrejsen lidt senere ...
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup


Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

 

 

      

 

 

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.