Vinhøstrejse i Italien

Chianti, Montepulciano og Valpolicella – hele 7 vinsmagninger

       

Bølgende landskaber, charmerende vingårde og skønne vine

 

10 dag kun kr. 6698 inklusiv halvpension og alle udflugter

  • Hele 7 vinsmagninger med de gode vine fra Chianti, Montepulciano og Valpolicella
  • Inklusiv middag på lokal vingård med 3 retter mad, vin og kaffe
  • Nogle af Italiens mest spændende byer som Siena, Pienza og Verona.
  • Inklusiv middag på lokal restaurant i Toscana
  • Dansk rejseleder og 5-Stjernet bus med plads til vinindkøb.


Så meget har Gislev inkluderet:

10 dages busrejse, indkvartering i dobbeltværelse med bad/toilet, 9 x morgenmad, 8 x aftensmad - aftensmad for egen regning dag 8, 1 x let frokost hos Janne, Rejseleder, Moms og gebyr til Rejsegarantifonden. Udflugter jævnfør program eksklusiv entreer og vinsmagninger.


Tillæg: Enkeltværelse kr. 1198. Afbestillingsforsikring kr. 325.


 

Videoklip om Toscana:

Status:
Ring til os

Om rejsen

Populær vinrejse til Italiens skønne vine

Skønne vinoplevelser venter i det smukke Toscana med bølgende landskaber og dejlige vingårde. Det alsidige vinsmagningsprogram giver prøver på de gode vine fra nogle af Italiens mest populære vinområder hos vinbønder, der formidler deres viden om vinene og landet med stor entusiasme. Vinstederne varierer fra gamle Etruskerkældre til lokale vingårde med maleriske udsigter og et romantisk vinslot. I det sydlige Toscana besøger vi danske Janne, som introducerer til de skønne Brunello-vine. I Gardasøens bagland bliver vi trakteret med et glas dejlig Ripasso og Amarone. Undervejs spiser vi på en lokal vingård, der serverer en 3-retters menu. Der bliver også tid til besøg i Siena, Pienza og Verona – nogle af Italiens mest charmerende byer.

Billeder

Dag for dag

1. dag. Udrejse

Tidlig afrejse fra Danmark med passende pauser til indkvartering og overnatning i Sydtyskland, og vi er allerede godt på vej.

2. dag. Østrig og Verona.

Gennem de smukke Alper i Østrig og via Gardasøen til middag på lokal Agroturismo. hvor der serveres 3 retter mad, vin og kaffe inden overnatning ved Verona.

3. dag. Chianciano Terme og Fabis gode vine.

Sydpå til Toscana til besøg hos den tidligere læge Fabio Cenni, som nu har helliget sig familiens vingård Colle Santa Mustiola, hvor vinene bliver opbevaret i en gammel etruskergrav. Herfra den kortve vej til kurbyen Chianciano Terme og overnatning for de næste 3 nætter.

 

4. dag. Vino Nobile di Montepulciano.

Udflugt til vinbyen Montepulciano smukt beliggende på en bakketop med en flot udsigt ud over de bølgende landskaber. Herfra til gæstfrie Dora & Patricias landlige vingård. Her bliver vi budt på toscanske specialiteter og nogle dejlige vine af Vino Nobile di Montepulciano – en fornem mellemting mellem Brunello og Chianti Classico.

 

5. dag. Pienza, Jannes gode Brunello-vine og toscansk aften.

Udflugt til den maleriske renæssanceby Pienza, som bl.a. har været brugt som baggrund for optagelser til tv-serien ”Bryggeren”. Byen er også kendt for sin dejlige Pecorino-ost. Herfra videre til en let anretning og vinsmagning på Gislevs ”egen vingård” Fornacina, hvor den populære danske værtinde Janne bl.a. vil introducere dig til de populære og gode Brunello-vine. Om aftenen byder hotellet på en hyggelig toscansk aften.
 

6. dag. Skønne Siena og Chianti.

Besøg i Siena - en fantastisk by og nærmest et stort levende middelaldermuseum med flotte kirker, paladser og den berømte plads Piazza del Campo.Tid på egen hånd inden turen fortsætter til indkvartering i Chianti-området for de næste 2 nætter. Første aften spiser vi nær hotellet. Anden aften spiser vi på lokal restaurant.

 

7. dag. Toscansk vinslot og lokal middag.

Udflugt gennem de smukke landskaber til vinslottet Il Palagio – et af de mest berømte vinslotte i hjertet af Chianti. Her har der i mere end 300 år været produceret vin og olivenolie. Vi får en rundvisning på slottet efterfulgt af de gode vine fra Chianti med lokale delikatesser til. Om aftenen er vi inviteret til middag på lokal restaurant med vin til maden. En hyggelig og uformel vinaften i godt selskab.

 

8. dag. Ripasso, Valpolicella og vidunderlige Verona

Vi forlader Toscana og kører nordpå mod vidunderlige Verona med den berømte arena og til vinsmagning hos Accordini, hvor vi smager hans Ripasso og Valpolicella vine - og måske en Amarone. Der bliver også tid på egen hånd til at nyde byens mange gode restauranter. Der overnattes i gåafstand til den gamle bydel.


9. & 10. dag. Hjemrejse.Via Brenner gennem Tyrol, over Europabroen og forbi Innsbruck, til overnatning i Midttyskland. Sidste dag hjemrejse med behagelig ankomst til Danmark midt på eftermiddagen.

Hotel

Hoteller

Alle værelser med bad, toilet, telefon og tv. Aftensmad spises på hotel eller nærliggende restaurant. Uens værelser kan forekomme. Flere hoteller har swimmingpool. Hotelliste udsendes ca.10 dage før afrejse.

 

Gode råd

Valuta
Euro.

Vinsmagninger
Gislev tager forbehold for evt. ændringer i smagningsprogram p.g.a. vinhøst – beregn ca. 65 € til smagninger.

Bemærk
Rejsen er ikke egnet for dårligt gående.

Vinindkøb
Det er muligt at bringe vinindkøb med hjem – dog i begrænset omfang.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.

Bemærk: Ikke alle rejser har afrejse fra de nævnte afrejsebyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du booker.

 

Godt nyt til alle busgæster!

Kør til sikret parkering ved Kolding

Start busrejsen lidt senere ...
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup


Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 


 


 

      

 Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.