Toscanas Hjerte

Italiens natursmukke område og FIRENZE, LUCCA, PISA OG SIENA

SPAR OP TIL KR. 1.200 OG FÅ VIN OG VAND MED I PRISEN. SÆRTILBUD FOR AFGANGE JUNI OG 31/7, 14/8 samt 28/8

Flyrejse til Toscana med 4 udflugter, toscansk aften og wellness inkluderet.

Kun med Gislev Rejser kan du flyve fra Odense, Aalborg og København til Toscana. På denne flyrejse til Toscana bor vi centralt med seværdigheder som Firenze, Siena, Pisa og Lucca inden for rækkevidde. I år får du 4 udflugter og 1 ½ times wellness med i prisen.

  • Flyrejse med kort transfer i Italien – nemt og bekvemt
  • Enkeltværelser uden tillæg
  • Godt 4-stjernet Welness hotel med byens bedste udsigt fra restauranten
  • Flyrejsen til Toscana inkluderer Toscansk Middag med levende musik i hotellets landhus 
  • Halvpension alle dage og 1 1/2 times wellness inkluderet

 

Så meget har Gislev Rejser inkluderet:
8 dages flyrejse, ophold i dobbeltværelse med bad og toilet, 7 x middag hvoraf 1 x er på restaurant og 1 x er Toscansk Aften (ved dårlig vejr kan det forekomme at den Toscanske aften afholdes på hotellet), 7 x morgenmad, 4 udflugter i henhold til program, vinsmagning med let frokost, Sandwich og kaffe/te ud/hjem for ruten fra Sønderborg, flybillet og lufthavnsafgifter, bus på udflugter i Italien, hotelskat, 1½ times wellness og rejseleder.

OBS SPECIALTILBUD
Afgange i juni d. 31/7, 14/8 og 28/8 er 6 x middag på hotel, 1 x Toscansk aften. 7 x ¼ flaske vin – ½ liter vand til middagen, samt en kop kaffe og en drink efter middagen. Programændring. Middag på restaurant i Montecatini Alto er ikke inkluderet på afgange i juni d. 31/7,14/8 og 28/8.

Tillæg: Afbestillingsforsikring kr. 625. Forplejning på flyet ud/hjem kr. 160 for ruten fra Odense og Aalborg - bestilles sammen med rejsen. På ruten fra København skal forplejning købes om bord og betales med kreditkort.

Status:
Ring til os

Om rejsen

Toscana har så meget af byde på. Når du står midt i den skønne natur, kigger på de bølgende bakker, vinmarker, olivenlunde og de fantastiske farverige blomstermarker, så mærker du, at ferien er begyndt. Duften af stenovnsbagt pizza og frisk pasta får straks munden til at løbe i vand. Og når du går rundt med vores rejseleder, lytter til fortællinger om, og ser de kulturelle perler som Siena, Firenze og Lucca, med deres spændende historie, fyldt med kunst og arkitektur, får du straks følelsen af, at du er trådt et skridt tilbage i tiden. Tilføjer vi et godt hotel, det lokale italienske marked, en hyggelig café, en lækker cappuccino, smagen af de skønne toscanske vine og det lækre italienske køkken, ja så er det kun en ting, vi kan sige, velkommen til Italiens højborg, Toscana.

Billeder

Dag for dag

1. Dag. Fly til Pisa og rundvisning i Montecatini Terme
Vores rejseleder byder dig velkommen i lufthavnen. Med fly til Pisa fra Aalborg via Odense eller fra København og transfer til Montecatini Terme. I denne charmerende by er der flotte parker og beplantninger i gaderne. Spændende butikker samt hyggelige caféer og restauranter.

 Byrundtur Montecatini

 

2. til 7. Dag.

Toscanas hovedstad – Firenze
Leonardo da Vinci og Michelangelo har sat deres præg på denne smukke by. Byrundtur til fods med dansktalende lokalguide. Vi ser blandt andet mange arkitektoniske og kunsthistoriske perler. Udflugten er Inkluderet.

 

Lucca og vingårdsbesøg med storslået udsigt
Udflugt til middelalderbyen Lucca hvor vi ser domkirken San Martino. Kirken har en smuk facade i grøn og hvid marmor samt søjlegange med flotte dekorationer. Derefter vinsmagning og let frokost i hotellets landhus. Udflugt med vinsmagning er inkluderet.

 Collina Resort Toscana

 

Det levende middelaldermuseum, Siena
Siena er en fantastisk by - et stort, levende “middelaldermuseum” med flotte kirker, paladser og snævre gader omkranset af en bymur. Med rejselederen på byvandring. Udflugten er inkluderet.

Siena Toscana

 

Det skæve tårn i Pisa
Vi ser tårnet og komplekset med klokketårn, domkirke og dåbskapel. Hjemkomst midt på eftermiddagen. Udflugt er inkluderet.

 Terrasse Toscana

 

En af aftener Toscansk aften med musik på Italiensk landshus
Vi kører til Monsumano Terme hvor hotellet har et lækkert landhus. Denne aften er der udvidet menu med musik og mulighed for en lille svingom. Udflugt er inkluderet.

Danseaften Toscansk aften

 

Tid på egen hånd og vinslotsbesøg med frokost i Chianti
Besøg evt. markedet i Montecatini. Udflugt til vinområdet Chianti. Her kører vi ad en smuk vej til det kendte vinområde. Med udsigt over de bølgende landskaber nyder vi gode vine og en dejlig frokost på slottet. Udflugtspris kr. 295 (€ 40,50) inkl. vinsmagning og frokost.

Vinsmagning Toscana

 

Aftenudflugt til Montecatini Alto
Bussen kører til denne middelalderby, hvor vi spiser middag. Derefter en kort byrundtur til fods i Alto. Udflugt med middag er inkluderet.

8. Dag. Hjemrejse
Med fly fra Pisa til Odense, Aalborg eller København

Hotel


Hotel Columbia
Corso Roma 19
51016 Montecatini Terme (PT)
www.hotelcolumbia.it

Hyggeligt familieejet hotel med god service og et godt toscansk køkken. Hotellet er centralt beliggende og har elevator, restaurant, bar, wellness-center. Alle værelser er med bad/toilet, hårtørrer, værdiboks, tv, wi-fi, minibar, telefon, klimaanlæg. Værelserne kan være uensartede i størrelse. Udendørs pool kan gratis benyttes på Hotel Manzoni og Nuovo Savi. I maj t.o.m. september er der gratis transfer til poolen ved Hotel Columbias landhus.

Hotel Columbia Hotel Columbia wellness

På afrejsen fra København benyttes Hotel Columbia eller hotel Manzoni
 

Hotel Manzoni
Hyggeligt familiedrevet hotel med god service og et godt toscansk køkken. Hotellet er centralt beliggende og har restaurant, bar, wellness-center, udendørs swimmingpool og elevator. Alle værelser er med bad/toilet, hårtørrer, værdiboks, tv, wi-fi, minibar, telefon, klimaanlæg. Værelserne kan være uensartede i størrelse.

Hotel Manzoni Wellness Manzoni

Værd at vide

Valuta
Euro

Entré
Entréer er eksklusive. Entré til de fleste museer: € 5 -15.

Bus
Bussen har aircondition, som sikrer en behagelig temperatur.

Koncerter
Det er muligt at opleve en af de smukke koncerter i Termebyen, hvor der spilles stykker af bl.a. Verdi, Puccini og Strauss. Pris og information fås hos rejseleder.

Wellness
I forbindelse med wellness kan der lejes morgenkåbe og slippers € 6.

Toscansk Aften
Ved dårligt vejr flyttes Toscanske aften til hotellet.

Praktiske informationer

Betalingskort
På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, oftest fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

Cafeer
I Italien har man 3 forskellige priser på cafeerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra 80 cent til €4 på samme bar.

Drikkepenge
På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso – efterfulgt af %-satsen, typisk 15 til 18%.

Pane e coperto
er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

Drikkevand
Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

Porto
Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det er oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb prioritaria frimærker til 1 euro. Så er postkortet i Danmark med en ekspeditionstid på 2-3 hverdage.

Morgenmad
I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et buffet som består af diverse slags brød, pålæg, juice osv.

Restauranter
Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – stenovn, hvor der fyres op med træ.

Antipasti
Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.

Primi Piatti
”Første” retter, hvor man finde pasta- og risretter samt supper.

Secondi Piatti
Hovedretter. Fisk og oksekød prissættes ofte efter vægt. Der er ikke meget tilbehør. Det bestilles separat – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.

Formaggio
Ost.

Dolce
Dessert

Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

Værdigenstande
Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien, bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.

Kort

Toscanas hjerte kort

Flyv fra

Fly letter

Rejsemateriale
Ca.10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

Vigtigt
Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

Mulighed for tilkøb af forplejning på ud- og hjemrejsen kr. 160. (Bestilles sammen med rejsen). 

Flyv fra Odense eller Aalborg Lufthavn

Med Jet Time fra Aalborg via Odense til Pisa med ankomst kl. 12.20

Afgang
Fra Aalborg kl. 08.30 og fra Odense kl. 09.55

Mødetid
Aalborg kl. 06.30
Odense kl. 08.25

Hjemrejse
Hjemrejse fra Pisa via Odense til Aalborg.

Hjemkomst
Odense kl. 15.45
Aalborg kl. 17.00

Bagage
15 kg + 5 kg håndbagage

Med Norwegian fra Københavns lufthavn

Mødetid
Kl. 04.00 med ankomst til Pisa kl. 08.20

Hjemkomst
Kl. 11.10

Bagage
20 kg + 5 kg håndbagage

Aalborg lufthavn ankomst Aalborg lufthavn terminal

Sønderborg Lufthavn

Læs mere her: www.sonderborg-lufthavn.dk

Adresse
Lufthavnsvej 1
6400 Sønderborg

Mødetid og mødested
Kl. 09.15

Bagage
15 kg + 5 kg håndbagage

Forplejning: Der er gratis morgenmad i Sønderborg lufthavn inden afgang. Sandwich med te eller kaffe på Air Alsie t/r er inkluderet

Afgang
kl. 10.15 til Pisa med ankomst kl. 13.25

Hjemkomst
Kl. 17.20

Sønderborg Lufthavn Sønderborg Lufthavn

Als færgen 
Bøjden til Fynshav

På denne rejse refunderer Gislev Rejser udgifter til færgebilletten

Den første færge fra Bøjden afgår kl. 07.00 - ankomst Fynshav kl. 07.50
Den sidste færge fra Fynshav afgår kl. 20.00 - ankomst Bøjden kl. 20.50

Ærø færgen 
Søby til Fynshav
På denne rejse refunderer Gislev færgebilletten
Den første færge fra Søby afgår kl. 06.20 - ankomst Fynshav kl. 07.30
Den sidste færge fra Fynshav afgår kl. 19.30 - ankomst Søby kl. 20.40

 

Flyet:

Der flyves Alsie Express med et fly af typen ATR 72-500 med 64 sæder.

Sønderborg Lufthavn
I Sønderborg Lufthavn er der GRATIS parkering.

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødested
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant.


Odense Lufthavn

Læs mere her: www.hca-airport.dk

Adresse
Lufthavnvej 131
5270 Odense N


Hca airport indgang Hans Christian Andersen Airport

Aalborg Lufthavn

Læs mere her: www.aal.dk

Adresse
Ny Lufthavnsvej 100
9400 Nørresundby


Aalborg lufthavn ankomst Aalborg lufthavn terminal