Toscanas 3 årstider

Udflugt til Firenze, Lucca og Pisa inkluderet.

Firenze Italien 
Rejsen gentages i 2018 - nye datoer og program på vej.

Flyvrejse til skønne Toscana fra Aalborg, Odense, Sønderborg eller København - nemmere bliver det ikke.

Du får 7 overnatninger i Toscana med middag inkl. vin, 3 udflugter og kaffe og en drink efter middagen.

• Kort transfer i Italien. Det er nemt og bekvemt.
• Udflugt til Firenze med lokalguide inkluderet
• Udflugt til San Gimignano med middag hos fynske Charlotte.
• En dejlig ferie venter dig i Toscana. Vin til maden alle dage samt kaffe og en drink om aftenen.

Så meget har Gislev Rejser inkluderet: 8 dages flyrejse til Toscana, ophold i dobbeltværelse, 7 x middag med ¼ flaske vin og ½ l vand til maden, 7 x kaffe og 7x drink ( øl, sodavand, vin, lokale spiritus) om aftenen, 7 x morgenmad, Sandwich og kaffe/te ud/hjem for ruten fra Sønderborg, flybillet og lufthavnsafgifter, bus på udflugter, rejseleder, udflugter i henhold til program. Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt under udflugtsbeskrivelsen.

Tillæg: Afbestillingsforsikring kr. 455. Enkeltværelse kr. 500. Forplejning på flyet ud/ hjem kr. 160 for ruten fra Odense, Aalborg. Forplejning bestilles sammen med rejsen. På ruten fra København skal forplejning købes om bord og betales med kreditkort.

Status:
Ring til os

Om rejsen

Du kommer til at se, smage og dufte Toscana
Den populære kurby Montecatini Terme ligger midt i Toscana. Foråret og efteråret i Toscana er yderst behagelige årstider at rejse på. Du oplever et meget natursmukt område fyldt med kunst, historie og naturligvis de kendte vine. Store seværdigheder som Firenze, San Gimignano, Pisa og Lucca er alle inden for rækkevidde og 3 udflugter er inkluderet. Som noget nyt kan du også nyde wellnessfaciliteter på det nærliggende søsterhotel Columbia. Rejsen byder på en god blanding af kultur, natur og afslapning - alt imens familien Mariotti sørger for, at servicen er i top, og at du får et bekvemt ophold. Der er også tid til at udforske Toscana på egen hånd, eller til at nyde den hyggelige kurby med en lækker kop cappuccino i forårs- sommer- eller efterårssolen.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Fly til Pisa og rundvisning i Montecatini Terme 
Vores rejseleder byder dig velkommen i lufthavnen. Med fly til Pisa fra Aalborg via Odense, fra Sønderborg eller fra København og transfer til Montecatini Terme. I denne charmerende by er der flotte parker og beplantninger i gaderne. Spændende butikker samt hyggelige caféer og restauranter.

 

 

Dag 2 - 7: Lucca og italiensk landhus
Udflugt til middelalderbyen Lucca. Nyd domkirken med den smukke facade i grøn og hvid marmor samt søjlegange med flotte dekorationer. På Collina Resort, et italiensk landhus, kan du indtage en let frokost med vin, imens du nyder den fantastiske udsigt ud over dalen. Udflugten er inkluderet.

  

 

San Gimignano – Smukke Toscanske landskaber - middag
Ophold i San Gimignano, byen med de smukke tårne, beliggende på en bakketop imellem vinmarker og olivenlunde. Midt i Chiantiområdet spiser vi middag i idylliske omgivelser hos fynske Charlotte. Udflugtspris inklusiv middag kr. 235 (€ 32,50)

San Gimignano

Fynske Charlotte og hendes italienske mand Matteo serverer lækre, lokale specialiteter på deres restaurant, i mens du nyder udsigten over landskabet. Det er en meget populær udflugt.

 Toscana Frokost Italien

 

Tid på egne hånd - marked og cafébesøg. Montecatini Terme er en dejlig by at opholde sig i. Der er en spændende gågade, parker, caféer og nede fra byen kan du tage kabelbanen op til Montecatini Alto – den gamle bydel med udsigt over hele dalen og byen. Der er 2 fridage, så du kan også nå at slappe af lave en ekstra udflugt.

 

 

Med kabelbanen til Montecatini Alto eller tag en tur i de skønne landskaber. Du har også mulighed for at nyde 1½ times wellness på det nærliggende wellness hotel. I forbindelse med wellness kan der lejes morgenkåbe og slippers € 6.p.p.

 

 

Toscanas hovedstad – Firenze
Leonardo da Vinci og Michelangelo har sat deres præg på denne smukke by. Byrundtur til fods med dansktalende lokalguide. Vi ser blandt andet mange arkitektoniske og kunsthistoriske perler. Udflugten er Inkluderet.

 

Pisa med det legendariske Skæve Tårn og komplekset med klokketårn, domkirke og dåbskapel. Domkirken har imponerende bronzedøre, mosaikker og en fantastisk flot prædikestol. Udflugten er Inkluderet.

 Terrasse Toscana

 

8. Dag. Hjemrejse

Med fly fra Pisa til Odense, Aalborg, Sønderborg eller København

 

Hotel

Hotel Nuovo Savi, Mariotti Hotels Montecatini Terme eller tilsvarende hotel
Charmerende, ældre familiedrevet hotel med godt toscansk køkken og et personale, der gerne yder lidt ekstra for vores gæster. Centralt beliggende med elevator, restaurant og bar. Alle værelser er med bad/toilet, klimaanlæg, parabol-tv, wi-fi, telefon og hårtørrer. Værelserne er lidt uensartede i størrelse.

På  alle afgange bor vi på en af Mariotti hotels. Som er hotel Nuovo Savi, Hotel Palladio, Hotel Manzoni eller Hotel Columbia. Der sendes hotelliste cirka 14 dage før afgang.

Se mere på: Mariotti Hotels    og  Hotel Palladio

Værd at vide

Valuta
€ 1 = ca. kr. 7,50.Indkøb

I forbindelse med wellness kan der lejes morgenkåbe og slippers € 6 p.p.
Tøj, sko, kunsthåndværk, vin og andre kulinariske specialiteter.
Entré er ikke inkluderet med mindre andet er nævnt. Entré til de fleste museer: € 5-15.

Betalingskort
På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, oftest fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

Cafeer
I Italien har man 3 forskellige priser på cafeerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra 80 cent til €4 på samme bar.

Drikkepenge
På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso – efterfulgt af %-satsen, typisk 15 til 18%.

Pane e coperto er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

Drikkevand
Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarlig. Køb evt. kildevand.

Porto
Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det er oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb prioritaria frimærker til 1 euro. Så er postkortet i Danmark med en ekspeditionstid på 2-3 hverdage.

Morgenmad
I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg som bestå af forskellige slags brød, pålæg, juice osv.

 

 

 

 

Restauranter
Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – stenovn, hvor der fyres op med træ.
Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.
Primi Piatti: ”Første” retter, hvor man finde pasta- og risretter samt supper.
Secondi Piatti: Hovedretter. Fisk og oksekød prissættes ofte efter vægt. Der er ikke meget tilbehør. Det bestilles separat – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.
Formaggio: Ost.
Dolce: Dessert
Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

Værdigenstande
Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien, bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.

Flyv fra

Fly letter

Rejsemateriale
Ca.10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.Vær opmærksom på at der på visse rejsemål kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. Se mere under fanen "Værd at vide" på det enkelte rejsemål.

Vigtigt
Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

Odense Lufthavn - H.C. Andersens Airport

Læs mere her: www.hca-airport.dk

Adresse
Lufthavnvej 131
5270 Odense N

Mødetid
Kl. 08.25

Bagage
15 kg + 5 kg håndbagage

Fly
Med Jet Time fra Aalborg via Odense til Pisa med ankomst kl. 12.20
Hjemrejse fra Pisa via Odense til Aalborg.

Hjemkomst
Kl. 15.45


Hca airport indgang Hans Christian Andersen Airport

Aalborg Lufthavn

Læs mere her: www.aal.dk

Adresse
Ny Lufthavnsvej 100
9400 Nørresundby

Mødetid
Kl. 06.30

Afgang
Fra Aalborg kl. 08.30 og fra Odense kl. 09.55

Hjemkomst
Kl. 17.00

Bagage
15 kg + 5 kg håndbagage

Fly
Med Jet Time fra Aalborg via Odense til Pisa med ankomst kl. 12.20
Hjemrejse fra Pisa via Odense til Aalborg.


Aalborg lufthavn ankomst Aalborg lufthavn terminal

Sønderborg Lufthavn

Læs mere her: www.sonderborg-lufthavn.dk

Adresse
Lufthavnsvej 1
6400 Sønderborg

Mødetid og mødested
Kl. 09.15

Bagage
15 kg + 5 kg håndbagage

Forplejning: Der er gratis morgenmad i Sønderborg lufthavn inden afgang. Sandwich med te eller kaffe på Air Alsie t/r er inkluderet

Afgang
kl. 10.15 til Pisa med ankomst kl. 13.25

Hjemkomst
Kl. 17.20

Sønderborg Lufthavn Sønderborg Lufthavn

Als færgen 
Bøjden til Fynshav

På denne rejse refunderer Gislev Rejser udgifter til færgebilletten

Den første færge fra Bøjden afgår kl. 07.00 - ankomst Fynshav kl. 07.50
Den sidste færge fra Fynshav afgår kl. 20.00 - ankomst Bøjden kl. 20.50

Ærø færgen 
Søby til Fynshav
På denne rejse refunderer Gislev færgebilletten
Den første færge fra Søby afgår kl. 06.20 - ankomst Fynshav kl. 07.30
Den sidste færge fra Fynshav afgår kl. 19.30 - ankomst Søby kl. 20.40

 

Flyet:

Der flyves Alsie Express med et fly af typen ATR 72-500 med 64 sæder.

Sønderborg Lufthavn
I Sønderborg Lufthavn er der GRATIS parkering.
 

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid
kl. 04.00 med ankomst til Pisa kl. 08.20

Mødested
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant.

Fly
Norwegian fra Københavns lufthavn

Bagage
20 kg + 5 kg håndbagage

Hjemkomst
kl. 11.10


Kort

Kort Toscana de 3 årstider

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
25-09-2017Fly fra Aalborg via OdenseToscanas 3 årstider fra Aalborg/OdenseRing til os6.398,-Mere information
30-09-2017Fly fra Sønderborg LufthavnToscanas 3 årstider fra SønderborgRing til os6.398,-Mere information
02-10-2017Fly fra Aalborg via OdenseToscanas 3 årstider fra Aalborg/OdenseRing til os6.398,-Mere information
07-10-2017Fly fra Sønderborg LufthavnToscanas 3 årstider fra SønderborgRing til os6.198,-Mere information
09-10-2017Fly fra Aalborg via OdenseToscanas 3 årstider fra Aalborg/OdenseRing til os6.398,-Mere information
14-10-2017Fly fra Sønderborg LufthavnToscanas 3 årstider fra SønderborgRing til os6.198,-Mere information