Toscana på egen hånd

Oplev Toscana på egen hånd med fly fra Odense og Aalborg. Valgfrie udflugter.

 
Rejsen gentages i 2017

Et godt tilbud på flyrejser til Toscana med fly + hotel

 

Flyrejse til Toscana fra Aalborg og Odense. Seværdigheder som Firenze, Siena, Pisa og Lucca er alle inden for rækkevidde, så du nemt kan opleve Toscana på egen hånd.

  • Udforsk Toscana på egen hånd eller deltag i Gislevs rejseprogram
  • Flyrejser til Toscana med mulighed for tilkøb af spændende udflugter
  • Nyt i år: madlavningskursus på landhus

 

Så meget har Gislev Rejser inkluderet: 8 dages flyrejse, flybillet, flyskatter og afgifter, transfer fra lufthavn til hotel t/r, indkvartering i dobbeltværelse, 7 x morgenmad, moms, gebyr til Rejsegarantifonden.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 850. Forplejning på flyet ud/hjem kr. 140. Afbestillingsforsikring: kr. 445. Halvpension kr. 800.
Rabat: 3. person med opredning kr. 350. Barn u/12 år kr. 875.

 

Status:
Ring til os

Om rejsen

Bølgende landskaber og Italiens kulturelle skatkammer

Midt i Toscana, smukt placeret i Nievedalen, ligger Montecatini Terme. Du er omgivet af flotte landskaber, et fantastisk vinområde og alle de kendte og mindre kendte toscanske perler. Et godt udgangspunkt for en afslappende uge i Italien. Under trygge forhold, og med mulighed for assistance fra vores rejseleder, kan du deltage i Gislevs program med mange spændende udflugtsmål eller sammensætte din egen ferie. Der er frit valg på alle hylder til lige det, du har lyst til. For dig, som måske har været der før eller vil have frihed til at bestemme selv. Alt i alt de ideelle rammer om en god ferie i Toscana.

Du bestemmer

Du kan vælge at sammensætte din egen uge, for muligheder er der mange af i Toscana. Slap af på en hyggelig terrasse med en dampende kop cappuccino, nyd en frokost i fæstningsbyen Montecatini Alto og en spadseretur i den gamle bydel. Eller lej en bil og kør en tur igennem det fantastiske landskab. Fornem bakkerne og hårnålesvingene i for eksempel Chianti-området. Parker bilen og gå en tur, lige hvor du har lyst, eller besøg en lokal vinbonde. Togtrafikken fungerer godt i Italien, og stationen ligger midt i byen, hvorfra du nemt kan komme til middelalderbyen Pistoia, til Firenze eller tage en tur til kysten. 

Gislev har arrangeret udflugter til de store udflugtsmål som Firenze, Pisa, Lucca og Siena. Se i dagsprogrammet

Billeder

Dag for dag

1. dag. Med Jet Time fra Odense eller Ålborg til Pisa/Bologna.

Fra Danmark til Pisa/Bologna hvorfra vi med bus kører til hotellet. 7 overnatninger på det 3-stjernede Hotel Nuovo Savi .

Mulighed for at tilkøbe spændende udflugter.
 

Dag 2 til 7.


Lucca, vingårdsbesøg og Montecatini Terme.
Udflugt til middelalderbyen Lucca. I domkirken San Martino findes byens dyrebareste eje, Volto Santo-krucifikset. Kirken har en smuk facade i grøn og hvid marmor samt søjlegange med flotte dekorationer. Derefter besøger vi hotellets landhus, hvor vi har arrangeret vinsmagning – vi er jo lige midt i hjertet af det toscanske vinområde. Information om olivenhøst og vinproduktion med snacks og vinsmagning - dette kombineret med en fantastisk udsigt ud over dalen. Rundvisning i Montecatini Terme. I denne charmerende by er der mulighed for at gå rundt og se de flotte parker og beplantninger i gaderne. Desuden findes her mange spændende butikker samt hyggelige caféer og restauranter. Udflugtspris kr. 198 (€ 27).

Det levende "middelaldermuseum"Siena.
Siena er en fantastisk by - et stort, levende “middelaldermuseum” med flotte kirker, paladser og snævre gader omkranset af en bymur. Med rejselederen på byvandring til Piazza del Campo og det gotiske rådhus Palazzo Pubblico med det høje slanke tårn. Man ser den specielle domkirke, Duomoen, og den gamle bydel med et spændende miljø med idylliske baggårde, snævre gyder og trapper. Udflugtspris kr. 198 (€ 27).

NYT: Italiensk madlavningskursus
Et hyggeligt arrangement med 3 timersmadlavning på et italiensk landhus og efterfølgende frokost. Lær at lave ægte italiensk mad i flotte omgivelser. Pris Kr. 550 (€75) inklusiv transport og frokost.


Toscanas hovedstad – Firenze.
Leonardo da Vinci og Michelangelo har sat deres præg på denne smukke by. Byrundtur til fods i den gamle bydel med Gislevs rejseleder og dansktalende lokalguide. Vi ser blandt andet mange arkitektoniske og kunsthistoriske perler, som f.eks. Michelangelos statue af David, Santa Croce Kirken, statuen af Dante, Domkirken, Dåbskapellet og Ponte Vecchio. Udflugtspris inkl. lokalguide kr. 220 (€ 30).

Pisa med ”det skæve Tårn”.
Vi ser det nyrestaurerede tårn og komplekset med klokketårn, domkirke og dåbskapel. Domkirken har imponerende bronzedøre, mosaikker og en fantastisk flot prædikestol. Hjemkomst midt på eftermiddagen. Pisa. Udflugten kan tilkøbes for kr. 125 (€ 17). 

Vinslotbesøg med frokost i Chianti.
Besøg evt. markedet i Montecatini. Eller deltage i en udflugt til vinområdet syd for Firenze - Chianti. Her kører vi ad en smuk vej til det kendte vinområde og besøger et ægte vinslot. I det smukke landskab nyder vi en vinsmagning med lækre vine og en god frokost på slottet. Udflugtspris kr. 250 (€ 34) incl. vinsmagning og frokost.

Om aftenen mulighed for at deltage i Toscansk Aften på Collina Resort.

Pris med middag og musik kr. 250 (€ 34).

Aftenudflugt og middag i Montecatini Alto.

Bussen kører op til denne middelalderby, hvor vi spiser middag på en restaurant. Udflugtspris kr. 198 (€ 27)

8. Dag. Hjemrejse

Hotel


3* Hotel Nuovo Savi
Corso Matteotti
83 51016 Montecatini Terme (PT)

www.hotelnuovosavi.com

Charmerende, ældre familiedrevet hotel med godt toscansk køkken og god service. Centralt beliggende med elevator, restaurant og bar. Alle værelser er med bad/toilet, parabol-tv, minibar, telefon og klimaanlæg. Værelserne er lidt uensartede i størrelse.

Flyv fra

Flyv fra både Odense og Aalborg Lufthavn

Mulighed for tilkøb af forplejning på ud- og hjemrejsen kr. 140. (Bestilles sammen med rejsen). 

Bagage:
Du må medtage 20 kg inklusiv 5 kilo i håndbagage.

Med Jet Time fra Aalborg via Odense til Pisa eller Bologna med ankomst kl. 10.55 eller 12.50

Afgang
Fra Aalborg kl.07.25 eller kl. 09.00 og fra Odense kl. 08.45 eller kl. 10.25

Mødetid
Aalborg kl. 05.25 / kl. 07.00.

Odense kl. 07.15 / kl. 09.00

Hjemrejse
Hjemrejse fra Pisa  via Odense til Aalborg.

På afgang 14-06 , 21-06, 05-07 og 02-08 afrejse til Pisa. Hjemrejsen via Sardinien

På afgang 16-08 og 30-08 er afrejse og hjemrejsen til/fra Pisa

Hjemkomst
Odense kl. 16.15 / 16.40
Aalborg kl. 17.30 / 18.05

 

Odense Lufthavn

 

Læs mere her: www.odense-lufthavn.dk

Adresse:
Lufthavnvej 131
5270 Odense N

 

 

Aalborg Lufthavn

Læs mere her: www.aal.dk

Adresse:
Ny Lufthavnsvej 100
9400 Nørresundby