Sorrento All Inclusive

Flyv til Sorrento med All inclusive og dejlige dage på Amalfi-kysten

  

Sorrento "All inclusive" -  En Gislev succes – nu på 6. år med mere end 5.000 gæster.

  • Flyv til Sorrento fra både København og Odense.
  • Byrundtur i Sorrento og udflugt til Amalfikystens mondæne by Positano er inkluderet.
  • Mar Hotel Alimuri - direkte ud til havet - ophold med Superior All Inclusive.
  • Her får du høj service, god mad og meget for pengene.
  • Meget populær rejse der får mange roser. 

 

Så meget har Gislev inkluderet: Flybillet, flyskatter og afgifter, ophold i dobbeltværelser, 7 x morgenmad, 7 x frokost, 7 x middag, vin & vand & spiritus ad libitum, 2 udflugter ifølge program, rejseleder, hotelskat € 1,5 per dag, gebyr til Rejsegarantifonden. Eventuelle entréer er ikke inkluderet.

Tillæg: Enkeltværelse uden havudsigt kr. 598. Dobbeltværelse 5. sal med fransk balkon kr. 175. Dobbeltværelse 5. sal med balkon kr. 250. Forplejning på Jet Time t/r kr. 140. Udflugt til Capri kr. 595. Udflugt kunst, vin og kultur kr. 475. Afbestillingsforsikring kr. 615.

Rabat: 3. person i opredning kr. 250,- Barn u/12 år kr. 800.

Film om Sorrento:Se også film om Capri.

Status:
Ring til os

Om rejsen

Sorrento halvøens fortryllende stemning.

Her er du omgivet af majestætiske bjerge, dybe dale og frodig natur. I tidernes morgen har indbyggerne omdannet de mest ufremkommelige steder til berømte terrasser, der ligger med udsigt over havet. Her er appelsin- og citrontræer, olivenlunde, vinmarker og et væld af krydderier, som i dag vokser vildt i den storslåede natur. Klimaet er mildt og tørt, og du vil nyde at være omgivet af smukke bougainvillea, de vilde orkideer og alpeviolerne, der sammen med vild rosmarin og timian vokser vildt i den storslåede natur. Du bor på et af Gislevs bedste hoteller Mar Hotel Alimuri, som ligger direkte ved den solrige strand i Sorrento forstaden Meta. Her bliver du hver dag forkælet fra det stolte syditalienske køkken. Sorrento by nås via kysten igennem de små forstæder Piano di Sorrento og Sant' Agnello med de smukke store villaer. Byens torv Piassa Tasso er det naturlige samlingspunkt, og herfra kan du gå på eventyr i de små gader, hvor det er nemt at blive fristet af de mange delikatesser fra specialbutikkerne. Smag den friske citronlikør Limoncello eller nyd en velsmagende is. Gaderne bugner af farverige boder med friske grøntsager og saftige frugter. Her kan du også slå dig ned på en af de mange hyggelige caféer og betragte livet i gaderne. Syditalien er indbegret af, hvad vi danskere forbinder med ferie - en venlig lokalbefolkning, god mad og lune temperaturer. 

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1. Gislevs charterfly fra Jet Time.
Afgang fra København og Odense til Napoli. Fra lufthavnen kører vi til halvøen Sorrento ved selveste Napolibugten - kendt for sine mange oliven- og citronlunde. 7 overnatninger på det 4-stjernede Mar Hotel Alimuri i Meta di Sorrento.

Dag 2. Byrundtur i charmerende Sorrento.
Med rejselederen rundt i den charmerende ferieby, som oser af syditaliensk stemning. Byens centrale torv er Piazza Tasso og herfra udgår de romantiske stræder med de duftende specialforretninger. I den historiske bydel kan du bl.a. prøvesmage de friske dråber fra citronlikøren Limoncello, som området er så kendt for. Retur til hotellet for frokost. Byrundturen er inkluderet.

Dag 3- 7: Udflugtsprogram

Romantiske Capri med dansktalende lokalguide.
Capri er en kendt ø og et yndet ferierejsemål. Med hydrofoil båd til Marina Grande på Capri. Rundt på øen i små minibusser, hvor der bl.a. er besøg i den svenske læge Axel Munthe’s villa San Michele i Ana Capri. Herfra er der en spektakulær udsigt over øen og vandet. Heldagsudflugt kr. 595 (€ 81) inkl. sejlads med Hydrofoil båd og minibusser på Capri (Udflugten skal bestilles samtidig med rejsen).
 

Pompeis ruiner og vulkanen Vesuv.
Interessant besøg ledsaget af dansktalende lokalguide ved Pompei og de enestående udgravninger efter Vesuvs udbrud i år 79 – en stor oplevelse. Herfra i bus til plateauet på Vesuv. Mulighed for at gå helt op til kraterkanten af den store vulkan – du kommer tæt på naturens store kræfter. Heldagsudflugt kr. 425 (€ 58). Inkl. entré til Pompei.

 

Positano på Amalfikysten

I tidernes morgen kunne man kun nå Positano på æselryg eller fra havet. Byen kravler op, rundt og ned af klipperne og det er svært at  finde nogle ”normale” gader. Positano er mondæn og et af de dyreste steder på Amalfikysten. Her glemmer du tid og sted midt i en stemning af arabisk atmosfære blandt de hvidkalkede og pastelfarvede fiskerhuse. Halvdagsudflugten er inkluderet.

Nyt i år: Farverige Napoli - Campanias hovedstad.
Med bus til Syditaliens hovedstad Napoli, som blev grundlagt af grækerne og senere erobret af romerne. Byens historie er spændende og du kan også opleve enestående arkitektur. Gaderne syder af temperament og livlighed - noget som napolitanerne er så kendte for. Tid på egen hånd til at gøre en god handel i gaderne eller i de fashionable forretninger på byens hovedstrøg Via Roma. Retur på hotellet ca. kl. 14.00. Udflugt kr. 225 (€ 30,50).

Nyt i år: Kunst, vin og kultur.
Besøg på det royale palads i Caserta - Italiens svar på Versailles. Derfra i bus til Avellino dalen. Her smager vi oliven, skinke og den traditionelle italienske nougat. Dagens sidste stop er Taurasi, hvor vi nyder de prisvindende vine. Heldagsudflugt kr. 475 (€ 64,50) inkl. diverse smagsprøver og vinsmagning. (Udflugten skal bestilles samtidig med rejsen).

Tarantella show i Sorrento med dans og musik.
Festligt, folkeligt og fornøjeligt med de kendte italienske folkesange, som også du kan nynne med på. Hvem kender ikke O Sole Mio? Pris og information fås hos Gislevs rejseleder på stedet.

8. dag. Hjemrejse fra Napoli.
Gislevs charterfly fra Jet Time retur til Odense og København.

Hotel

Mar Hotel Alimuri
Via Cosenza 155
Meta di Sorrento

Tlf. +39 081 532 18 30,

4-stjernet hotel beliggende direkte ud til havet med udsigt over Napoli bugten. 85 værelser, alle med bad/toilet, balkon/fransk balkon, tv, telefon, minibar, aircondition, safe, hårtørrer og internet adgang. Alle dobbeltværelser har fuld havudsigt. Værelser med fransk balkon er beliggende på 5. sal med panoramavindue, hvorfra du har den bedste udsigt over bugten. Enkeltværelser har udsigt mod gaden. Desuden forefindes restaurant, bar, swimmingpool, privat strand med solstole og parasoller, indendørs spacenter med pool, sauna og wellness center (mod betaling). Hotellet tilbyder bus service til /fra centrum i Sorrento. Hotellet er Gislevs absolutte flagskib i Sorrento. Ophold med Superior All Inclusive.

Se hotellets hjemmeside: www.alimuri.com

Superior All Inclusive
Morgenmad fra buffet, frokost fra buffet med show cooking på terrassen, middag med buffet og menuvalg. Hele dagen er der adgang til buffetanretning med bl.a. frisk frugt, oste, kager og snacks. Vin, vand & spiritus ad libitum til midnat. På heldagsudflugterne er frokost for egen regning eller mulighed for at bestille gratis frokostpakke på hotellet. Service og servering ved strand og swimmingpool.

Gode råd

Deltagerne bør være opmærksomme på, at flere af seværdighederne kun kan besøges til fods. Bussen kører naturligvis så tæt på som overhovedet muligt.

Valuta

Euro
 

Klima

April- Maj 15-20 grader, Juni- Oktober 25-30 grader.

Bagage
Du må medbringe 20 kg inkl. 5 kg i håndbagage.

Bus

Bussen har aircondition, som sikrer en behagelig temperatur. Praktisk tøj anbefales.

Entréer
Axel Munthe´s villa € 6, Den Blå Grotte ca. € 27, Sejltur langs kysten på Capri (1 time) € 18. Royal Palace i Caserta € 12 (slot og have)

Superio All Inclusive
Morgenmad fra buffet, frokost fra buffet med show cooking på terrassen, middag med buffet og menuvalg. Hele dagen er der adgang til buffetanretning med bl.a. frisk frugt, oste, kager og snacks. Vin, vand & spiritus ad libitum til midnat. På heldagsudflugterne er frokost for egen regning eller mulighed for at bestille gratis frokostpakke på hotellet. Service og servering ved strand og swimmingpool.

Betalingskort
På mange restuaranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, ofte fra € 10 og opefter.
Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

Cafeer
I Italien har man 3 forskellige priser på caféerne. En pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for
at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en
espresso kan således variere fra 80 cent til € 4 på samme bar.

Drikkepenge
På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges
betjeningen. I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst."Sevizio escluso" - efterfulgt af %-satsen som typisk er mellem 15 og 18%. "Pane
ecoperto" er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk € 1,50 til € 3 per person.

Drikkevand
Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

Frimærker
Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb
"prioritaria" frimærker til 95 cent.

Morgenmad
I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg således at buffet generelt
også består af diverse slags brød, pålæg, juice mv.

Restauranter
Udtrykket "Pizzeria" dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt menukort. Skal man have en rigtig pizza så vær
sikker på, at der er "forno al legno" - stenovn, der fyres op med træ.
Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (riste brød m/tomat) o.l.
Primi Piatti: Første retter, hvor man finder pasta- og risretter samt supper.
Secondi Piatti: Hovedretter. Fisk og helt bøfkød prissættes ofte efter vægt. Der er ikke meget tilbehør. Det bestilles seperat - f.eks. salater,
kartofter, bønner etc.
Formaggio: Ost
Dolce: Dessert.
Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter inkl. en øl el. et glas vin.

Værdigenstande
Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De
arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ve hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne
punge eller tasker.

 


 


 

 

Flyv fra

Flyv fra København og Odense med Gislev eget charterfly fra Jet Time.

Mulighed for tilkøb af forplejning på ud- og hjemrejsen kr. 140.
(Bestilles sammen med rejsen). 

Udrejse:

Fra Københavns Lufthavn via Odense 
Fra København kl. 08.30 til Odense med ankomst kl. 09.15
Fra Odense kl. 10.00 til Napoli med ankomst kl. 12.45

Hjemrejse:

Fra Napoli kl. 13.45 til Odense med ankomst kl. 16.30
Fra Odense kl. 17.18 til København med ankomst kl. 18.00

Bagage: 

Du må medtage 20 kg inklusiv 5 kilo i håndbagage.

 

Odense Lufthavn

Læs mere her: www.odense-lufthavn.dk

Adresse:
Lufthavnvej 131
5270 Odense N

Mødetid og mødested:
Seneste mødetid i Odense Lufthavn fremgår af brev der fremsendes sammen med flybilletter ca. 10 dage før afrejse.


Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk 

Adresse:
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid og mødested:
Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår af brev der fremsendes ca. 10 dage før afrejse.

I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant.
Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.


 

Kort