På solsiden af Gardasøen

ÆGTE ITALIENSK FERIESTEMNING I SMUKKE OMGIVELSER

På solsiden af Gardasøen
 

Dejlig busrejse til Garda, på solsiden af Gardasøen, en af områdets smukke perler.

 • Pænt hotel i Garda med god service, have og swimmingpool
 • Halvpension med vin og vand til middagen i Italien
 • Byrundtur i Garda og sejltur på Gardasøen inkluderet
 • Oplev mageløse Venedig - og en smuk panoramatur i bjergene
 • Erfaren dansk rejseleder med på hele rejsen

 

Med i prisen: 

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 8 x morgenmad
 • 8 x middag heraf 6 x med ¼ flaske vin og ½ liter vand
 • Byrundtur i Garda
 • Sejltur på Gardasøen til Limone
 • Rejseleder
 • Hotelskatter

Entrèer er eksklusive med mindre andet er oplyst.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 1.125 (begrænset antal). Afbestillingsforsikring kr. 350.

Rabat: Børn 0-11 år  kr. 300 for opredning i dobbeltværelse (med 2 voksne).

 

Pris fra 5.998,-

9 dage
Bus

Med i prisen er bl.a.

 • Halvpension på dejligt hotel
 • Vin til maden i Italien
 • 6 nætter på godt hotel
Bestil rejse

Om rejsen

Gennem mange år har Gardasøen været et yderst populært rejsemål – og årsagen er indlysende. Betagende bjerglandskaber, frodige vinmarker og hyggelige vingårde karakteriserer det naturskønne område omkring søen. Her ligger gamle borge, charmerende byer og små havne som perler på en snor langs søbredden, og der er utallige muligheder for at nyde de unikke omgivelser.

Vi bor i år i Garda på Park Hotel Oasi med swimmingpool og en skøn have. Herfra tager vi på spændende ture i området, og der er også god tid til at slappe af og holde ferie. Tag med rejselederen på rundtur i Gardas historiske centrum, hvor man hurtigt føler sig hjemme i de smalle gader. En sejltur på Gardasøen er også på programmet. Fra middelalderbyen Malcesine sejler vi tværs over søen til Limone, en af Gardasøens fineste perler med smalle, stejle stræder, et hyggeligt havnemiljø og et hav af fristende butikker og lækre spisesteder.  Du kan også tage med på en panoramatur til Madonna della Corona i Monte Baldo bjergene. Her besøger vi et lokalt ostemejeri og nyder en lille frokost med vin - og ikke mindst den betagende udsigt. Eller oplev mageløse Venedig, den flydende by med Markuspladsen, Dogepaladset, Sukkenes Bro og de karakteristiske gondoler. Mærk historiens vingesus blandt de smukke palæer og befærdede kanaler i den gamle søfartsbastion.

Der er naturligvis også tid til oplevelser på egen hånd, og hvad enten du er til natur, kultur, gastronomi eller sportsaktiviteter, er der et bredt udvalg af muligheder. Fra hotellet kører der en gratis shuttlebus til søen formiddag og eftermiddag. I Garda by kan du slendre rundt mellem de smalle gader og mange små piazza'er, gå en tur på den legendariske søpromenade og nyde havnemiljøet og de smukke omgivelser, besøge de hyggelige cafèer, det lokale marked eller tage på stranden ved søens bred.

Velkommen til et dejligt ferieophold ved Gardasøen med sommersol, spændende udflugter og ægte italiensk feriestemning.

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1-2: Udrejse fra Danmark og ankomst til Gardasøen
Rejselederen byder velkommen, og vi kører sydpå til middag og overnatning i Sydtyskland. Herfra videre gennem de smukke østrigske Alper til indkvartering for de næste 6 nætter på Park Hotel Oasi i Garda.

Park Hotel Oasi

Dag 3: Byrundtur i Garda 
Orienterende byrundtur i Gardas historiske centrum med rejselederen, krydret med historie og fortællinger om livet i Italien. Du vil hurtigt komme til at føle dig hjemme i de smalle stræder, mellem farverige huse, små piazza’er og den legendariske søpromenade. Om eftermiddagen er der tid til at gå på opdagelse på egen hånd. Eller du kan tage med til en hyggelig vinsmagning i nabobyen Bardolino. Inkluderet, dog vinsmagning for egen regning.

Dag 4: Mageløse Venedig – gondolernes by
Oplev den fantastiske by med smukke palæer, livlige piazza'er, smalle stræder og befærdede kanaler. Vi sejler med "vand-sporvogn" på Canal Grande ind til den flydende bys sagnomspundne centrum. Her ser du både Markuspladsen, Dogepaladset, Rialto Broen og de karakteristiske gondoler. Der er også tid på egen hånd, til en lækker frokost eller en romantisk tur i gondol, inden vi returnerer til Garda. Rejselederen er naturligvis behjælpelig med tips og gode idéer. Heldagsudflugt kr. 375 (€ 51,50).
Venedig Markuspladsen Venedig

 

Dag 5: Hyggelig sejltur på Gardasøen
Denne dag har Gislev arrangeret en hyggelig sejltur, hvor vi kører med bus nordpå langs søen til middelalderbyen Malcesine. Herfra sejler vi tværs over søen til Limone, en sand perle med stejle gader, farverige huse, butikker og gode restauranter. Rejselederen inviterer med på en gående og orienterende byrundtur i byens charmerende centrum. Herefter er der tid på egen hånd, til en lille frokost eller måske frister de mange små butikker, inden vi sejler retur. Læn dig tilbage og nyd det fantastiske panorama med Monte Baldo i baggrunden. Inkluderet.

Dag 6: Panoramaudflugt med ostesmagning og frokost
Højt oppe i Monte Baldo bjergene ligger valfartskirken Madonna della Corona, et imponerende bygningsværk, kilet op mod klippevæggen - og med en formidabel udsigt. Vi besøger efterfølgende et familiedrevet økologisk ostemejeri i 1400 meters højde, smager de lokale oste og nyder herefter en let frokost med vin. Halvdagsudflugt kr. 125 (€ 17,50) inkl. frokost med vin.

Dag 7: Tid på egen hånd
Nyd de skønne omgivelser, hotellets faciliteter eller besøg det lokale marked i Garda, som afholdes hver fredag formiddag. Lej en cykel og kør en flot tur langs søen. Tag med en af bådene sydpå til den hyggelige by Lazise, hvor du kan smage verdens måske bedste is. Eller prøv en tur med svævebane op på toppen af Monte Baldo, hvorfra der i klart vejr er en betagende udsigt over søen. Rejselederen er naturligvis behjælpelig med tips og gode idéer til aktiviteter.

Dag 8-9: Hjemrejse med overnatning i Midttyskland. Vi tager afsked med Gardasøen og kører nordpå gennem Alperne til middag og overnatning midt i Tyskland. Efter morgenmaden fortsætter turen hjemad med ankomst til den danske grænse sidst på eftermiddagen eller først på aftenen.

Hotel

Park Hotel Oasi
Via della Pace 9
37016 Garda (VR), Italy

Pænt hotel med dejlig have og swimming pool beliggende 1500 meter fra Gardasøen. Hotellet tilbyder gratis shuttlebus til søen formiddag og eftermiddag. Alle værelser med aircondition, bad og toilet, TV, telefon, værdiboks og køleskab. Dobbeltværelser har balkon eller terrasse. Hotellet har restaurant, cafè, elevator og gratis wi-fi i receptionsområdet. 

Læs mere om Park Hotel Oasi

Værd at vide

Valuta
€ 1 = ca. kr. 7,50

Indkøb
Tøj, sko, kunsthåndværk, vin og kulinariske specialiteter.

Entré
Entré til de fleste museer: € 5 - 15.

Praktiske informationer
 

Betalingskort
På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, oftest fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

Cafeer
I Italien har man 3 forskellige priser på cafeerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere på samme bar.

På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso, efterfulgt af %-satsen, typisk 15-18%.

Pane e coperto
er opdækning og brød, som man mange steder betaler for.

Drikkevand
Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsskadeligt. Køb evt. kildevand.

Porto
Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det er oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb prioritaria frimærker, så når posten hurtigst frem.

Morgenmad
I Italien består morgenmad typisk af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg, oftest som buffet med diverse slags brød, pålæg, æg, juice osv.

Restauranter
Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” –  en stenovn, der fyres op med træ.

Antipasti
Forretter som f.eks. skinke, bruschetta el.lign..

Primi Piatti
”Første” hovedretter, hvor man finder pasta- og risretter samt supper.

Secondi Piatti
"Anden" hovedretter, typisk fisk og kød (prissættes ofte efter vægt). Der er ikke meget tilbehør. Det bestilles separat

Contorni
Oftest serveret som tilbehør til "Secondi", f.eks. salater, kartofler, bønner etc. 

Formaggio
Ost.

Dolce
Dessert.

Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

Værdigenstande
Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien, bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.

Kort

På solsiden af Gardasøen

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
05-05-2018Bus fra Jylland, Fyn og SjællandPå Solsiden af GardasøenMere end 85.998,-BestilMere information
26-05-2018Bus fra Jylland og FynPå Solsiden af GardasøenMere end 85.998,-BestilMere information
02-06-2018Bus fra Jylland, Fyn og SjællandPå Solsiden af GardasøenMere end 85.998,-BestilMere information
09-06-2018Bus fra Jylland og FynPå Solsiden af GardasøenMere end 85.998,-BestilMere information
16-06-2018Bus fra Jylland og FynPå Solsiden af GardasøenMere end 85.998,-BestilMere information
30-06-2018Bus fra Jylland og FynPå Solsiden af GardasøenMere end 86.298,-BestilMere information
07-07-2018Bus fra Jylland, Fyn og SjællandPå Solsiden af GardasøenMere end 86.298,-BestilMere information
14-07-2018Bus fra Jylland og FynPå Solsiden af GardasøenMere end 86.298,-BestilMere information
21-07-2018Bus fra Jylland, Fyn og SjællandPå Solsiden af GardasøenMere end 86.498,-BestilMere information
28-07-2018Bus fra Jylland og FynPå Solsiden af GardasøenMere end 86.498,-BestilMere information
25-08-2018Bus fra Jylland, Fyn og SjællandPå Solsiden af GardasøenMere end 86.498,-BestilMere information
01-09-2018Bus fra Jylland, Fyn og SjællandPå Solsiden af GardasøenMere end 86.298,-BestilMere information
08-09-2018Bus fra Jylland, Fyn og SjællandPå Solsiden af GardasøenMere end 86.298,-BestilMere information
15-09-2018Bus fra Jylland, Fyn og SjællandPå Solsiden af GardasøenMere end 86.298,-BestilMere information
22-09-2018Bus fra Jylland, Fyn og SjællandPå Solsiden af GardasøenMere end 86.298,-BestilMere information