Opera i vidunderlige Verona

Skøn operarejse med sang, musik og livsglæde.

Opera i Verona Gardasoeen havn Terasse
Rejsen gentages i 2018 - forhåndsreserver allerede nu
 

Gislev Rejsers stærke team med operaguide, rejseleder og erfaren chauffør er klar til at give dig alle de store oplevelser. Glæd dig til en festlig rejse til Italien med Danmarks bedste operaguider inklusiv 2 store operaoplevelser i Verona. Gæsterne er begejstrede for denne rejse: "Virkelig skøn rejse", "Vores bedste rejse nogensinde", "Operaguiden havde et dejligt smittende humør og gav os en virkelig god oplevelse".

  • Gardasøens hyggelige byer og ad Strada del Vino til vinsmagning i baglandet
  • Hyggelig aftenudflugt til ægte italiensk landsted med god mad og vin ad libitum
  • Amarone i glasset og en pragtfuld AIDA i arenaen - så bliver det ikke bedre
  • Det gode liv i Italien med kunst, kultur og det indbydende italienske køkken
     

Gislev har inkluderet: Ophold i dobbeltværelse * 8 x morgenmad * 5 x middag * Rejseleder * Operaguide * Operabillet til 2 forestillinger (det er muligt at lave tilkøb til bedre pladser) * Udflugter jævnfør program dog eksklusiv entreer og vinsmagning * Gebyr til Rejsegarantifonden.

Tillæg: Enkeltværelse: Kr. 1.498. Afbestillingsforsikring: Kr.340.
 

Info om operaforestillingerne / Operaguider - se mere under Gode Råd
15/7 – Nabucco og Aida med operaguide Yvonne Schouenborg
5/8 – Aida og Tosca med operaguide Jesper Buhl
19/8 – Tosca og Aida med operaguide Katrine Dyrehauge
 

Se klip fra Aida her:

Status:
Ring til os

Om rejsen

Festlig musikrejse med Danmarks bedste operaguider
Gislevs erfarne rejseleder og vores entusiastiske operaguide giver dig sang, musik og historier, så stemningen er i top ved ankomst til Italien. Her skal vi nyde Gardasøens hyggelige byer, vidunderlige Verona og ikke mindst 2 flotte operaer i den stemningsfulde gamle arena, som operaguiden naturligvis har introduceret til, så alle kan være med. Der bliver også mulighed for at tage med til en dejlig vinsmagning, en sejltur på Europas smukkeste sø og til middag på et italiensk landsted med god hjemmelavet mad. Vi bor alle nætter på det hyggelige Hotel Romantic nær Bardolino.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse med sang og musik i 5-stjernet bus til hotel i Tyskland
Afrejse fra Danmark i komfortabel 5-stjernet bus og medens vi kører sydpå, så hører vi nogle af operaens store klassikere. Undervejs informerer rejselederen om ugens program, og inden længe er operaguiden klar til at varme vores stemmer op, så vi kan øve os sammen på nogle af operaens kendte arier. Og mon ikke at der kommer en historie eller to fra operaens forunderlige verden - vær forberedt på at få rørt lattermusklerne. Aftensmad og overnatning i Sydtyskland.

 

Dag 2: Gennem de smukke østrigske alper og frem til Gardasøen
Efter en god morgenmad er vi klar til at fortsætte gennem Bayern og ind i Østrig - hjemland for Mozart, Strauss og et væld af andre verdensberømte komponister, og mon ikke vi får en smagsprøve eller to i bussens anlæg. Flot kørsel gennem de grønne dale og høje bjerge via Brenner-passet til det skønne Italien. Her venter endnu en smuk strækning forbi Dolomitterne, inden vi når frem til vores hotel i vinbaglandet til Gardasøen. Her har vi 6 overnatninger på det hyggelige Hotel Romantic.

Sirmione Verona Gardasøen

 

Dag 3: Vinbyen Bardolino og vinsmagning på hyggelig vingård i baglandet
Udflugt til den hyggelige og maleriske vinby Bardolino, der er beliggende ved den sydøstlige del af Gardasøen. Byen har smukke klassiske villaer, en charmerende havn og en pragtfuld promenade langs søen. Her er det oplagt at slå sig ned på en af de mange bænke og nyde udsigten til søens modsatte side eller bare lytte til småbølgernes skvulpen, mens livet passerer forbi på promenaden. Byen byder også på et rigtigt hyggeligt centrum med små stræder og gader, der bugner af butikker og restauranter.

Stræder Gardasøen Vinsmagning

Herefter kører vi ind på Strada del Vino til besøg på vingården Tre Colline, der er klar til at give os en hjertelig modtagelse. Her får du mulighed for at smage vingårdens forskellige gode vine og få en prøve på den fine lokale olivenolie. Udflugten er inkluderet eksklusiv entre til vinsmagning.

 

Dag 4: Panoramatur langs Gardasøen og opera i Verona                                                             
Udflugt til den nordlige ende af Gardasøen, hvor bjergene smukt omkranser søen, og du finder hurtigt ud af hvorfor Gardasøen kaldes Europas smukkeste sø. Der holder passende pauser undervejs, så der også bliver tid til at fotografere det smukke samspil mellem bjergene og søen. Efter panoramaturen bliver der mulighed for at slappe lidt af, inden vi kører mod Verona til turens første opera.

Udsigt gardasøen Verona

 

Inden ankomst til Verona har operaguiden givet en fyldig introduktion til operaen, så du får det fulde udbytte. Når vi er i Verona er aftensmaden for egen regning. Du kan vælge at tage mad med ind i operaen eller spise på en af de mange gode restauranter, der findes nær arenaen. Rejseleder er behjælpelig med tips og gode råd.

Dag 5: Italiensk marked og middag på Italiensk landsted
Vi besøger det farverige marked i Lazise, hvor du kan gøre en god handel. I det charmerende gamle centrum finder du monumenter fra romertiden, middealderen og renæssancen. Her er også et rigt udvalg af restauranter, caféer og isbarer. Det siges Italiens bedste is kommer fra Lazise - det kan jo komme an på en prøve.

Om aftenen er der udflugt til et ægte italiensk landssted. Her serveres der en middag i dejlige omgivelser med 3 hjemmelavede retter inklusiv vin, vand og kaffe. Pris kr. 225 - bestilles med rejsen.

Dag 6: Rundtur i vidunderlige Verona og opera i den gamle arena
Formiddagen er fri til at slappe af eller nyde hotellets swimmingpool og have. Om eftermiddagen kører vi til Verona som ligger ualmindelig smukt placeret ved Adigefloden. Operaguiden har igen givet os en god introduktion til aftenens forestilling.

Undervejs fortæller rejselederen om vidunderlige Verona, hvor italienerne lever la dolce vita. Godt fremme i byen skal du opleve det flotte hovedstrøg Via Mazzini, stemningsfulde pladser og naturligvis Romeo og Julies balkon. Herefter er det tid til at finde lidt god mad,  inden vi igen skal nyde den helt specielle stemning, der hersker under åben stjernehimmel i den gamle arena.

Arena Verona Aida Arena

 

Dag 7: Mulighed for sejltur fra Garda by på Europas smukkeste sø    
Efter et par oplevelsesrige dage og aftener er det tid til at nyde livet lidt. Rejselederen arrangerer en afslappende udflugt til Garda by – her får du god mulighed for at gøre de sidste indkøb. Der bliver også mulighed for en sejltur på Europas skønneste sø. Inkluderet ekskl. billet til båd.

sejltur Gardasøen Gardasøen panorama

 

Dag 8 - 9: Hjemrejse fra Italien til Danmark
Opløftet af den gode stemning i arenaen starter vi vores hjemrejse, og mon ikke sanghæftet kommer frem igen. Undervejs skal vi også have kåret bussens operamester, hvilket sker gennem en lille quiz.
Aftenmad og overnatning midt i Tyskland. Efter en god morgenmad starter vi turen mod Danmark efter nogle gode oplevelser i Italien.

Hotel

Hotel Romantic, Cavaion. Familieejet hotel med god stemning. Uensartede værelser med, aircondition, bad, toilet, telefon og tv. Hotellet er beliggende i den lille by Caveion  - små 6 km fra vinbyen Bardolino ved den sydøstlige del af Gardasøen. Herfra er der let adgang til udflugtsprogrammet. Hotellet har dejlig have med swimmingpool.

 

Værd at vide

Vi har reserveret plads på marmortrinene til begge operaer. Medbring derfor pude eller tæpper, da der ikke er ryglæn.

Tilkøb til bedre kategori af siddepladser
Ved bestilling af rejsen er det muligt at lave et tilkøb af bedre pladser – få yderligere info ved bestilling. Købte billetter refunderes ikke medmindre en forestilling aflyses før afslutningen af første akt.

Tilkøb skal bestilles hos Gislev Rejser på 62 29 12 10


Oversigt over muligheder for tilkøb vedr. Opera i Verona 2017
           
OPV 15.07.17   OPV 05.08.17   OPV 19.08.17  
NABUCCO,     Tirsdag 18. juli kr. AIDA 1913, Tirsdag 8. august kr. TOSCA,              Tirsdag 22. august kr.
Gradinata D/E   Gradinata D/E   Gradinata D/E  
Grad. Num. Lat. 410 Grad. Num. Lat. 410 Grad. Num. Lat. 410
Gradinata Numerata 575 Gradinata Numerata 575 Gradinata Numerata 575
Poltrone 750 Poltrona 750 Poltrone 750
Poltronissime 1050 Poltronissima 1050 Poltronissime 1050
Poltronissima GOLD 1275 Poltronissima GOLD 1275 Poltronissima GOLD 1275
           
AIDA,          Torsdag 20. juli kr. TOSCA,         Torsdag 10. august kr. AIDA 1913,      Torsdag 24. august kr.
Gradinata D/E   Gradinata D/E   Gradinata D/E  
Grad. Num. Lat. 410 Grad. Num. Lat. 410 Grad. Num. Lat. 410
Gradinata Numerata 575 Gradinata Numerata 575 Gradinata Numerata 575
Poltrona 750 Poltrona 750 Poltrona 750
Poltronissima 1050 Poltronissima 1050 Poltronissima 1050
Poltronissima GOLD 1275 Poltronissima GOLD 1275 Poltronissima GOLD 1275

 

Oversigt over pladser - Opera i VeronaSe oversigten i stor

Operastart

Operaerne starter først klokken ca. 21

Dresscode
Ingen på marmortrinene. Ved tilkøb til bedre kategori er lange bukser påkrævet.

Mad og drikkevarer
Det er tilladt at medbringe egen madkurv og vin, hvis den er hældt på plastbeholder samt plastikglas. Nær arenaen findes også et væld af restauranter i forskellige prisklasser. Rejselederen være behjælpelig med råd og tips.

Parkering når vi er til opera
Bussen har kun mulighed for at sætte gæster af ved byens terminal for busser, så der er ca. 20 minutters gang til arenaen.

Operaguider

Gislevs roste operaguider har alle en stor erfaring og baggrund fra Det Fynske Musikkonservatiorium. Nedenfor finder du information om hvem der skal være guide på din operatur.

15.07: Yvonne Schouenburg

05.08: Jesper Buhl

19.08: Katrine Dyrehauge

Værdigenstande                                                                                                                             
Pas på alle værdier - der er også lommetyve i Italien.

Drikkevand                                                                                                                                            
Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Mange foretrækker at købe kildevand.

Frimærker                                                                                                                                        
Kan købes i tobaksforretninger og på posthuse.

Drikkepenge                                                                                                                                                                      
På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso – efterfulgt af %-satsen, typisk 15 til 18%. Pane e coperto er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

Cafeer                                                                                                                                                  
I Italien har man 3 forskellige priser på cafeerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra 80 cent til €4 på samme bar.

Morgenmad                                                                                                                                               
Morgenmad består generelt af en cappucino og lidt sødt. Forvent derfor ikke overdådige morgenbuffeter, som på vores breddegrader, men på mange hoteller serveres der en alsidig morgenbuffet.

Restauranter                                                                                                                                                    
Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – stenovn, der fyres op med træ.

En italiensk frokost eller middag kan sagtens bestå af op til 4 retter:

Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.                                                   

Primi Piatti: ”Første” retter, hvor man finde pasta- og risretter samt supper.                                            

Secondi Piatti: Hovedretter. Fisk og helt oksekød prissættes ofte efter vægt. Der er ikke meget tilbehør. Det bestilles separat – f.eks. salater, kartofler, bønner og etc.                                                            

Formaggio: Ost.                                                                                                                                        

Dolce: Dessert

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 

Kort