Italiens Grønne Hjerte

Oplev Toscana og Italiens Grønne Hjerte med 22 års erfaring. Halvpension og vidende rejseleder.

 

Særtilbud: Rejse til Toscana med mulighed for at vælge oplevelser.

Populær busrejse til Toscana - Italiens Grønne Hjerte. Her har kunstnere fra hele verden boet for at lade sig inspirere af landskabet, kunsten og kulturen. 6 nætter midt i det skønne Toscana og alle herlighederne. Flot busrejse over 10 dage - nyd dit ophold i Toscana.


  • SÆRTILBUD SPAR 375 - KØB HELE UDFLUGTSPAKKE  HJEMMEFRA TIL 695
  • Udflugt til Firenze med lokalguide er inkluderet
  • Behageligt rejseforløb med 2 overnatninger på udrejsen og oplevelser allerede på 2. dagen!
  • 5-stjernet moderne bus med ekstra god benplads!
  • Enkeltværelse uden tillæg på alle afgange

 

Så meget har Gislev inkluderet: 10 dages busrejse, ophold i værelse med bad og toilet, 9 x morgenmad, 9 x middag heraf 6 x med et glas vin eller øl, rejseleder, udflugt til Firenze og Assisi, gebyr til Rejsegarantifonden. Eventuelle entréer er ikke inkluderet. 5-stjernet moderne bus med ekstra god benplads.

Tillæg: Enkeltværelse: Uden tillæg i begrænset omfang. Afbestillingsforsikring: Kr. 340. Værelse med balkon i begrænset omfang: Kr. 500 per person. Udflugtspakken hvis bestilt hjemmefra: Kr. 695 (udflugt til Cortona med frokost, Rom, Pienza med vinsmagning og Toscansk aften)


Se også rejseguide-film om Umbrien, Toscana og Rom.

Status:
Ring til os

Om rejsen

Bølgende landskaber, kulturelle højdepunkter, duften af italiensk mad samt lækre vine.

I denne udgave har du muligheden for at sammensætte dit eget udflugtsporgram. Du kan vælge at deltage i nogen af udflugterne i vores spændende udflugtsprogram eller nyde hotellet og byen. Vi bor i Chianciano Terme, som er kendt for helbredende mineralvand og termalbade. I byen finder du et stort udbud af forretninger, restauranter, caféer samt parker og en hyggelig gammel bydel. Inkluderet i prisen er byrundtur i Firenze, hvor vores lokalguide fortæller livligt og inspirerende om denne smukke by. Tilkøber du udflugten til Cortona, så kan du nyde den flotte udsigt, og vi har inkluderet en lækker frokost midt i byen. Lad dig føre tilbage i tiden når vi besøger Den Evige Stad, Rom, med de store seværdigheder og maleriske Pienza, en flot renæssanceby kendt for sin Pecorino-ost. Glæd dig til at møde danske Janne, som livligt fortæller om de lækre Montalcino-vine med efterfølgende smagsprøver. I år besøger vi også Assisi, som er i regionen Umbrien og er kendt for den Hellige Frans af Assisi. Alt det og meget mere oplever du sammen med vores erfarne rejseleder. Med 22 års erfaring kan vi garantere, at du får det bedste rejseudbytte. Tag med og smag, duft og nyd evigt skønne Toscana.

Billeder

Dag for dag

Dag 1. Tidlig afrejse fra Danmark til overnatning i Sydtyskland.

Dag 2. Gennem det naturskønne Østrig til Norditalien.
Oplevelser allerede på anden dagen. Ophold i den hyggelige Vipiteno i Sydtyrol. Overnatning ved Verona.

Vipiteno Italien Pause Europabrücke

 

Dag 3. Forførende Firenze. Igennem de smukke landskaber til Firenze – hovedstaden i Toscana.
Se byen med de mange arkitektoniske og kunsthistoriske perler: Santa Croce Kirken, statuen af Dante, Domkirken Santa Maria del Fiore, Dåbskapellet, Uffizigalleriet og den gamle Guldsmedenes Bro - Ponte Vecchio. Byrundtur i den gamle bydel med dansk lokalguide. Sidst på dagen ankomst til Grand Hotel Le Fonti for de kommende 6 nætter. Udflugten er inkluderet.

Firenze Italien Firenze Toscana

 

Dag 4. Til fri disposition og Toscansk Aften.
Du kan shoppe, slappe af, gå en tur i den flotte park Acqua Santa eller besøge kurbadet Termali Sensorali. Når vi er i Toscana, skal vi naturligvis opleve en Toscansk Aften i hyggelige omgivelser. Vi kører ud til en restaurant i midelalderbyen Sarteano, hvor vi nyder en lækker toscansk menu med vin ad libitum. Udflugtspris: kr. 225, €31.

 

 

Dag 5. Cortona med frokost.
Der venter en dejlig dag med mange ”grønne” oplevelser. Vi kører ad de små veje til Cortona – en af hovedbyerne i det gamle Etrurien med udsigt over Val di Chiana. Der findes mange gamle stræder og flotte udsigter samt mange små butikker i denne hyggelige by. På Ristorante Tempero byder Allesandro og Mara på en dejlig frokost. Udflugtspris inkl. frokost: Kr. 225, €31.

Cortona Terrasse Cortona Italien Toscana Frokost

 

Dag 6. Det lokale marked hver onsdag formiddag er et besøg værd - Assisi.
Her handler både de lokale og turisterne. Chianciano Termes gamle bydel med smalle gader og et hyggeligt torv er typisk italiensk og danner kontrast til byens moderne hoteller. Halvdagsudflugt til Assisi som ligger på toppen af en bjerge og er fyldt med historie om den hellige Frans af Assisi og spændende seværdigheder. Byrundtur i byen. Udflugten er inkluderet.

Assisi udflugt

 

Dag 7. Rom - ”Den evige Stad”.
Byrundtur med dansk lokalguide til nogle af de store seværdigheder. Fra Colosseum gennem Forum Romanum til Piazza Venezia. Ophold ved Trevifontænen, Peterspladsen og Den Spanske Trappe. Udflugtspris: Kr. 395 (€54,50).

Rom Italien Rom Italien

 

Dag 8. Pienza og vingård.
Udflugt til den maleriske by Pienza, der blev grundlagt af Pave Pius II. Pienza er en udsøgt renæssanceby med meget smuk arkitektur,  kendt for sin ”Pecorino-ost” og for optagelserne til TV-serien ”Bryggeren”. Toscana er indbegrebet af gode Chianti og Montepulciano vine. Vi besøger danske Janne, som fortæller om vinfremstilling og sit liv i Toscana, og vi får lejlighed til at smage den lokale vin. Udflugtspris inklusiv vinsmagning: Kr. 225, €31.

Pienza og vingård Italien vinsmagning

 

Dag 9. Tidlig afrejse fra Toscana.
Gennem Østrig til overnatning i Sydtyskland.

Dag 10. Ankomst til Danmark først på aftenen.

Hotel

 

 

Overnatningshotel i Norditalien

Pænt hotel. Alle værelser med bad/ toilet, tv, telefon og aircondition.

Grand Hotel Le Fonti, Chianciano Terme.

Flot hotel, beliggende centralt i byen. Alle værelser med bad og toilet, hårtørrer, telefon, værdiboks, minibar og tv. Hotellet har restaurant, bar, elevator, terrasse og gratis wi-fi i lobby.


Se hotellets hjemmeside: http://www.lefontigrandhotel.com/en/hotel/

 

Værd at vide

Vejret
Vi bor inde i landet med et dejligt varmt klima - også på forårs- og efterårsafgangene.

Valuta
Euro. €1 = ca. kr. 7,50

Udflugter: Byrundture foregår til fods og nogle i lidt stejle gader.

Indkøb: Keramik og andet kunsthåndværk, tøj, sko, vin, olivenolie, kulinariske specialiteter.

Entréer: Er eksklusive. Entré til de fleste museer: € 5 - 15 

Buskvalitet: 5-stjernet, moderne bus med ekstra god benplads

Praktiske informationer
 

Betalingskort
På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, oftest fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

Cafeer
I Italien har man 3 forskellige priser på cafeerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra 80 cent til €4 på samme bar.

Drikkepenge
På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso – efterfulgt af %-satsen, typisk 15 til 18%.

Pane e coperto er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

Drikkevand
Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarlig. Køb evt. kildevand.

Porto
Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det er oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb prioritaria frimærker til 1 Euro. Så er postkortet i Danmark med en ekspeditionstid på 2-3 hverdage.

Morgenmad
I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg som bestå af forskellige slags brød, pålæg, juice osv

Restauranter
Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – stenovn, hvor der fyres op med træ.

Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.

Primi Piatti: ”Første” retter, hvor man finde pasta- og risretter samt supper.

Secondi Piatti: Hovedretter. Fisk og oksekød prissættes ofte efter vægt. Der er ikke meget tilbehør. Det bestilles separat – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.

Formaggio: Ost.

Dolce: Dessert

Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

Værdigenstande
Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien, bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 

Kort