Istrien - Venedig - Adriaterhavet

SPÆNDENDE NY OG UNIK KOMBINATION AF ITALIEN OG KROATIEN


Rejsen gentages i 2018 - forhåndsreservér allerede nu.

Superpris - 10 dage med halvpension og heldagsudflugt til Venedig.

  • Pæne hoteller med god beliggenhed ved vandet
  • Inklusiv heldagsudflugt til mageløse Venedig med dansk lokalguide
  • Mulighed for udflugt til italiensk renæssanceslot med frokost og vinsmagning
  • Rundtur i perlen Piran med Tartinipladsen og den hyggelige gamle havn
  • Inklusiv rundtur i Porecs smalle charmerende stræder med lokalguide
  • Romerbyen Pula med det velbevarede amfiteater og Rovinj – Istriens mest idylliske by
  • Mulighed for sejltur langs kysten og ind i den smaragdgrønne Limfjord
  • Dansk rejseleder fra start til slut
     

Så meget har Gislev inkluderet: Ophold i dobbeltværelse, 9 x morgenmad, 9 x middag, Heldagsudflugt til Venedig inkl. billet til færge og dansk lokalguide, Byrundtur til fods i Piran, Byrundtur i Porec med lokalguide,  Rejseleder, Gebyr til ejsegarantifonden, Entreer er eksklusive hvor andet ikke er nævnt

Tillæg: Enkeltværelse: Kr. 998. Afbestillingsforsikring. Kr. 340.

 

Status:
Ring til os

Om rejsen

Venedig, Piran og Porec – Adriaterhavets smukke perler
Ny spændende rejse til nogle af Adriaterhavets smukkeste byer, der er fyldt med kunst, kultur og historie. Med 3 overnatninger ved Lido di Jesolo skal du opleve vidunderlige Venedig, hvor vores danske lokalguide giver dig en god introduktion til byens store og berømte seværdigheder. Også mulighed for udflugt til det prægtige italienske renæssanceslot Castello di Roncade, hvor der venter en fin rundvisning, frokost og vinsmagning.

Herfra går turen videre til 4 overnatninger på Istrien-halvøen med mulighed for dejlige oplevelser i de maleriske byer Porec, Pula og Rovinj, der alle har været under veneziansk indflydelse. Der bliver også mulighed for at slappe af eller deltage i en flot sejltur langs kysten til den smaragdgrønne Limfjord. Glæd dig en skøn ferie ved Adriaterhavets smukke byer.

Canal Grande Kaffepause

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse fra Danmark
Via Hamburg og med passende pauser frem til aftensmad og overnatning i Sydtyskland, og vi er allerede godt på vej. 

Dag 2: Via Alperne og østrigernes solterrasse til Italien
Vi fortsætter ind i Østrig og passerer musikbyen Salzburg. Herfra går turen gennem de smukke Alper og forbi Kärnten – også kaldet østrigernes solterrasse. Inden længe er vi fremme i Lido di Jesolo med de indbydende strande. Indkvartering på godt hotel for de næste 3 nætter.

Dag 3: Rundvisning, frokost og vinsmagning på italiensk renæssanceslot
I dag får du mulighed for at nyde Adriaterhavets bølger og Lidoens gode strande eller tage med på en udflugt til nærliggende Castello di Roncade. Spændende rundvisning med dansk lokalguide på det historiske slot, der er et enestående eksempel på norditaliensk renæssancearkitektur. Efter rundvisningen vil der være frokost og vinsmagning af slottets egne vine. Pris for udflugt inklusiv frokost og vinsmagning kr. 175 - bestilles sammen med rejsen.

  

Dag 4: dag. Vidunderlige Venedig med dansk lokalguide
Med bus det korte stykke vej ad tangen til Punta Sabbioni. Herfra tager vi på en lille sejltur over til den verdensberømte by, som engang kun var værdiløse mudderbanker. Du får det fulde udbytte med Gislevs dansktalende lokalguide, som tager dig med rundt til alle de store seværdigheder i Gondolernes by. Oplev den imponerende plads med Markuskirken, Dogepaladset, Sukkenes Bro, de spændende gyder samt Rialtobroen med udsigt ud over byens livlige færdselsåre – Canal Grande.

Der vil også være tid på egen hånd til at nyde og opleve denne enestående by. Heldagsudflugt med lokalguide og færgebillet inkluderet.

 


Dag 5: Perlen Piran og det maleriske Istrien – et af Kroatiens mest populære feriemål
Vi forlader Italien kører ind i Slovenien til et passende stop i perlen Piran. Byen var oprindeligt et lille fiskerleje, men blev hurtigt et populært feriested på grund af sin attraktive beliggenhed på en lille klippehalvø omgivet af bymure og den idylliske Tartini-plads i hjertet af byen. Rejselederen tager dig med på en byrundtur til fods mellem de smalle stræder, de historiske huse, kirkerne og ikke mindst de gode restauranter, hvor der bliver lejlighed til at spise frokost. Herfra kører vi det sidste lille stykke ind i Kroatien til byen Porec til indkvartering for de næste 4 nætter.
 

 


Dag 6: Byrundtur med lokalguide i Porec og tid på egen hånd
Rundtur med lokalguide i de snævre stræder med pragtfulde historiske bygninger, listige caféer, spændende restauranter og naturligvis havnepromenaden. Du kan også lade dig friste af et besøg ved byens største seværdighed - det byzantinske mesterværk Euphrasius Basilikaen fra år 500 med de enestående vægmosaikker med indlagt perlemor, halvædelstene og marmor på guldbund. Der vil også være tid på egen hånd til at nyde adriaterhavsstemningen i denne charmerende by eller til en tur i det krystalklare badevand.  Byrundtur med lokalguide inkluderet.

 

Dag 7: Romerbyen Pula og idylliske Rovinj
Spændende besøg i romerbyen Pula som byder på næsten 3.000 års historie og et af Europas mest velbevarede romerske amfiteatre. Som i Rom blev her udkæmpet vilde gladiatorkampe med en kapacitet op til 26.000 tilskuere. I dag benyttes arenaen stadig til kulturelle arrangementer. Byrundtur med lokalguide i Pula mellem de mange historiske bygninger. Herfra til idylliske Rovinj beliggende på en lille halvø. Små snævre gader med slidte og farverige facader fører op til Skt. Euphemia katedralen. Fra klokketårnet er der en pragtfuld udsigt ud over byen og havet. Pris for heldagsudflugt kr. 175 / Hrk 175.
 

Pula P?anorama 


Dag 8: Sejltur i de flotte farvande til den maleriske Limfjord
Flot sejltur i de indbydende farvande, som Istrien er så berømt for. Du får mulighed for at se hele Rivieraen fra søsiden, de smukke byer og den maleriske Limfjord. Efter en hyggelig frokost ved Limfjorden sættes kursen mod Vrsar by, hvor der gøres stop. En hyggelig og populær udflugt med hjemkomst midt på eftermiddagen. Pris for sejltur kr. 225 / Hrk 225 inkl. frokost og et glas vin.

Limfjorden Kroatien Limfjorden Kroatien


Dag 9: Gennem Slovenien og Østrig til Tyskland
Efter morgenmaden starter hjemrejsen. Vi kommer gennem Slovenien og Østrig til Sydtyskland til aftensmad og overnatning. Undervejs arrangerer rejselederen en lille sjov quiz med spørgsmål fra de steder vi har besøgt, og der vil naturligvis være en lille præmie til vinderen.
 

Østrig Panorama

Dag 10: Hjemkomst til Danmark
På rejsens sidste dag passeres den tysk/danske landegrænse først på aftenen efter en rejse med en masse spændende rejseindtryk i bagagen.

Hotel

På rundrejsen benyttes pæne 3-stjernede hoteller. Alle værelser med bad, toilet, telefon og tv. Hotelliste fremsendes ca. 10 dage før afrejse.

Hotel Picobello, Lido di Jesolo / 3 nætter
Familieejet hotel og alle værelser med aircodition, satelit tv, værdibox og balkon, men havudsigt kan ikke garanteres. Wi-fi kun i offenlige områder. Hotellet er beliggende 100 m fra en dejlig strand. http://www.hotelpicobello.it/en

Hotel Valamar Pinia / Valarmar Rubin, Porec / 4 nætter:
Pæne hoteller med fine faciliteter og god forplejning med buffet morgen og aften. Wi-fi kun i offenlige områder. Begge hoteller er beliggende i gåafstand langs promenaden til Porec - der kører også et minitog flere gange om dagen.

På ud- og hjemrejse overnattes i Tyskland.

Værd at vide

Valuta:
Der anvendes Euro og kroatiske Kuna (Hrk) på hele rejsen. 1 Hrk = Kr. 1 Euro 1 = 7,5 kr. Vi anbefaler at du veksler hjemmefra, men der kan også hæves penge i hæveautomater undervejs.

Indkøb
Vin, olivenolie, sko og lædervarer og specialiteter fra Italien og Kroatien

Badning:
Hvis du ønsker at bade ved stranden – så husk badesko, da der kan være mange søpindsvin i Kroatien.

El
Italien: 240 v – husk adapter
Kroatien: 220 v – europæiske stik med 2 ben.

Entréer
Entreer er eksklusive hvor andet ikke er nævnt.

Transport
Mange af seværdighederne kan kun besøges til fods, og vi anbefaler derfor ikke rejsen til dårligt gående.

Program
Programmet kan forekomme i en anden rækkefølge.

Tip
En lille overnatningstaske kan anbefales til første og sidste overnatning.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her 

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Kort

Kort