Gardasøen Limone

LIMONE, VERONA, SEJLTUR, VINSMAGNING, BJERGE OG CHARMERENDE LANDSBYER

 
Rejsen gentages i 2018 - nye datoer og program på vej.

Dejlig busrejse til en af Gardasøens smukkeste byer – Limone. Du får sejltur og udflugter til Verona og tid til at nyde det betagende landskab omkring søen.

  • 6 nætter i Italien med halvpension på 4-stjernet hotel
  • Central beliggenhed i Limone kun 200 meter fra søen
  • Gode faciliteter, terrasse med panoramaudsigt og swimmingpool
  • Spændende udflugter inkluderet

 

Så meget har Gislev inkluderet: 
Ophold i dobbeltværelse, 8 x morgenmad, 8 x middag, heraf 6 x med ¼ flaske vin og ½ liter vand, Udflugt til Verona, Sejltur på Gardasøen til Malcesine, Rejseleder, Hotelskatter. Entréer er eksklusive med mindre andet er oplyst.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 1.100. Afbestillingsforsikring kr. 340.

Rabat: Børn: 0-1 år: fri. 2-11 år: kr. 500. Rabat for 3. person over 12 år i tresengsværelse: kr. 500.

Swimmingpool: Åben fra midten af maj til sidst i september hvis vejret tillader det.

Se videoklip Om Limone

Mere om Limone

Status:
Ring til os

Om rejsen

Det er med god grund, at Gardasøen gennem årene har været et af vores mest populære rejsemål. Betagende bjerglandskaber, vinmarker og hyggelige vingårde, gamle borge og charmerende byer ligger som perler på en snor ved den smukke Lago di Garda. Den idylliske by Limone er en af disse perler, og her skal vi bo på det dejlige Hotel Garda Bellevue, centralt beliggende kun 400 meter fra søbredden. Herfra tager vi på udflugt til Romeo og Julies by, uforglemmelige Verona, og på en hyggelig sejltur tværs over den azurblå Gardasø til Malcesine. Der er mulighed for at komme med på en halvdags panoramatur med vinsmagning undervejs og en heldagsdags udflugt til bjergområdet nord for Gardasøen. Her kan du opleve det imponerende vandfald Cascata de Varone og nyde en lækker italiensk frokost. Der er også tid til oplevelser på egen hånd. I Limone kan du slendre rundt i de smalle gader, nyde havnemiljøet og de smukke omgivelser, besøge de hyggelige cafèer, det lokale marked eller tage på stranden ved søens bred.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse med overnatning midt i Tyskland

 

Dag 2: Gennem Sydtyskland og smukke Østrig til Gardasøen og indkvartering i Limone  

Limone Promenaden Gardasoeen 

 

Dag 3:  Velkommen til Limone. Panoramatur og vinsmagning. Efter morgenmaden tager rejselederen dig med på en lille spadseretur rundt i charmerende i Limone. Over middag er der mulighed for at komme på en panoramatur gennem de betagende landskaber langs Gardasøens bred. Området er et anerkendt vindistrikt, og vi stopper undervejs til en spændende vinsmagning på en af de lokale vingårde. Udflugtspris kr. 159 (€ 22) inklusiv vinsmagning.

 

 

Dag 4:  Heldagsudflugt gennem bjerge og charmerende landsbyer. På denne tur besøger vi det maleriske bjerglandskab nord for Gardasøen og det imponerende vandfald Cascata de Varone. Vi kører forbi Tennosøen over Fiavi-højsletten og passerer kurstedet Termi di Comano. Derefter fortsættes til Padergnone, den sidste by i Valle del Sacre, hvor vi holder nyder en stemningsfuld frokost hos to brødre, der forkæler os med udsøgte specialiteter. Udflugtspris kr. 280 (€ 38,50) inklusiv frokost og entré til vandfaldet.

 Gardasøen Italien

 

Dag 5: Heldagsudflugt til uforglemmelige Verona, Romeo og Julies by. Med rejselederen kører vi til Verona og ser de smukke seværdigheder og den verdensberømte gamle arena, der hver sommer danner ramme om storslåede operaforestillinger. Byrundtur til fods til Piazza Erbe, Piazza dei Signori og naturligvis lægger vi vejen forbi Romeo og Julies berømte balkon. Udflugten er inkluderet.

 Verona Opera Italien

 

Dag 6: Sejltur på Gardasøen.  Denne dag har vi arrangeret en halvdagsudflugt med en hyggelig sejltur fra Limone til Malcesine t/r. Undervejs nyder vi den fantastiske udsigt over Gardasøen og bjergkæden Monte Baldo. I den gamle middelalderby Malcesine, der ligger smukt for foden af bjergene, tager rejselederen os med på en lille byvandring rundt i den charmerende by. Der er naturligvis også tid på egen hånd, inden vi sejler retur til Limone. Udflugten er inkluderet.

Sejltur Gardasøen Limone Malcesine

 

Dag 7:  Fridag. Gå på opdagelse ved Gardasøen, nyd de skønne omgivelser, hotellets faciliteter eller besøg det lokale marked i Garda eller Manerba. Rejselederen er gerne behjælpelig med tips og gode forslag.

Gardasøen strand Marked Gardassøen

 

Dag 8: Afrejse til overnatningshotel i Midttyskland.

 

Dag 9: Hjemrejse med forventet ankomst sidst på eftermiddagen.

Hotel

 

Hotel Garda Bellevue
Via Lungolago Guglielmo Marconi, 17
25010 Limone Sul Garda, Italien
www.gardabellevue.it

Hotel Garda Bellevue ligger centralt i den hyggelige by Limone sul Garda, kun 200 meter fra Gardasøens bred. Hotellet består af 4 afdelinger ved siden af hinanden og af samme standard. Fra terrassen er der en flot panoramaudsigt over søen, og stranden ligger indenfor gåafstand. Der er gratis wi-fi i fællesområdet, swimmingpool, wellness, jacuzzi, restaurant, café og bar. Alle værelser med bad og toilet, balkon, tv og telefon.

Værd at vide

Valuta
€ 1 = ca. kr. 7,50

Indkøb
Tøj, sko, kunsthåndværk, vin og kulinariske specialiteter.

Entré
Entré til de fleste museer: € 5 - 15.

Praktiske informationer
 

Betalingskort
På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, oftest fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

Cafeer
I Italien har man 3 forskellige priser på cafeerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra 80 cent til €4 på samme bar.

På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso – efterfulgt af %-satsen, typisk 15 til 18%.

Pane e coperto
er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

Drikkevand
Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

Porto
Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det er oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb prioritaria frimærker til 1 euro. Så er postkortet i Danmark med en ekspeditionstid på 2-3 hverdage.

Morgenmad
I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalgt, generelt buffet som består af diverse slags brød, pålæg, juice osv.

Restauranter
Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – stenovn hvor der fyres op med træ.

Antipasti
Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.

Primi Piatti
”Første” retter, hvor man finde pasta- og risretter samt supper.

Secondi Piatti
Hovedretter. Fisk og helt bøfkød prissættes ofte efter vægt. Der er ikke meget tilbehør. Det bestilles separat – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.

Formaggio
Ost.

Dolce
Dessert.

Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

Værdigenstande
Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien, bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.

Kort

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.