Gardasøen "All Inclusive" Limone

LIMONE, VERONA, SEJLTUR, VINSMAGNING, BJERGE OG CHARMERENDE LANDSBYER

       

Dejlig busrejse til en af Gardasøens smukkeste byer – Limone

 

En af Gislevs populære busrejser til i en af de smukkeste byer ved Gardasøen.  Limone har et pittoresk centrum, flotte, gamle snævre stræder med porte og et skønt havnemiljø forbeholdt fodgængere.

  • All Inclusive i Italien – morgenmad, frokost, aftenbuffet med vin, øl og vand
  • Denne busrejse er udvidet til 9 dage til en attraktiv pris
  • Spændende udflugter – charmerende byer, bjerge, vandfald og sejltur på Gardasøen
  • 6 nætter på godt hotel med flot udsigt over Gardasøen og swimmingpool.

 

Så meget har Gislev inkluderet: 9 dages busrejse, ophold i dobbeltværelse, 8 x morgenmad, 5 x frokost med vin, øl og vand, 8 x aftensmad heraf 6 x med vin, øl og vand, Sejltur på Gardasøen, Rejseleder, Moms, Gebyr til Rejsegarantifonden. Forplejning i Italien består af morgenmad, en let frokost med varme og kolde retter samt aftenbuffet (forret, pasta, hovedret, salatbuffet og dessert). Åben bar fra kl. 10.00 - 18.00 med vin, øl, vand, kaffe og te. Fra kl. 16.00 - 17.00 kaffe, te og kage. 4-stjernet, moderne bus med god benplads og mange faciliteter.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 1.200. Afbestillingsforsikring kr. 330.
Rabat: Børn: 0-1 år: fri. 2-11 år: kr. 500. Rabat for 3. person over 12 år i tresengsværelse: kr. 500.

Bemærk: på heldagsudflugten til Verona er frokost ikke inkluderet. Swimmingpool: Åben hvis vejret tillader det. Normalt fra midten af maj til sidst i september.

Se videoklip Om Limone

Mere om Limone

Status:
Ring til os

Om rejsen

VELKOMMEN TIL LIMONE

Forestil dig et skønt havnemiljø og et malerisk centrum med gamle, snævre stræder og hyggelige caféer, som ligger smukt placeret imellem flotte bjerge og den azurblå Gardasø. Velkommen til Limone. Vi har valgt nogle af de mest attraktive seværdigheder i området. Ud over en hyggelig sejltur til Malcesine, hvor vi ser landskabet fra søsiden og er på byrundtur, har du mulighed for at opleve flere perler i området: en heldagsudflugt til Verona, vinsmagning på en vingård i smukke omgivelser. En panoramatur i bjergene og gennem charmerende landsbyer med besøg ved et imponerende vandfald, og en frokost på en hyggelig restaurant. Deltag i Gislevs spændende program eller gå selv på opdagelse, og oplev mange hyggelige steder i dit eget tempo. Valget er dit. Nyd hotellets faciliteter, gå en tur i det naturskønne område, besøg byen eller tag på en sejltur.

Billeder

Dag for dag

1. dag. Udrejse med overnatning midt i Tyskland.


2. dag. Gennem Sydtyskland og det smukke Østrig over den imponerende Europabro og ad Brennermotorvejen til Norditalien. Ankomst, indkvartering og aftensmad først på aftenen.

3. – 7. dag.

 

Rundt i Limone – vinsmagning.

Rejselederen tager alle med på en lille spadseretur i Limone. Efter frokost er der mulighed for at deltage i en panoramatur i de naturskønne omgivelser. Distriktet er også kendt for sine gode vine, og på en af de lokale vingårde bydes der på smagsprøver. Pris kr. 155 (€ 21) inkl. vinsmagning. For dem som ikke deltager i udflugten er der eftermiddagskaffe/te og kage på hotellet.

 

Bjerge og charmerende landsbyer.

Nord for Gardasøen ligger et område med bjerge og det imponerende vandfald ”Cascata di Varone”, som vi ser på denne dejlige udflugt. Vi kører forbi Tennosøen over Fiavi-højsletten og passerer kurstedet Termi di Comano. Derefter fortsættes til Padergnone, den sidste by i Valle del Sacre. Her spiser vi frokost i den gamle men absolut hyggelige Cantina Bressan. Mulighed for fordelagtige vinindkøb. Udflugtspris kr. 275 (€ 37,50) inklusiv entré til vandfaldet.

 

Romeo og Julies Verona.

Verona ligger smukt placeret ved Adige-floden. Med rejseleder til den verdensberømte gamle arena, som hver sommer danner ramme om storslåede operaforestillinger. Byrundtur i byens centrum med Piazza Erbe til Piazza dei Signori og Romeo og Julies berømte balkon. På heldagsudflugt til Verona er frokost for egen regning. Inkluderet

Sejltur på Gardasøen.

Vi har de seneste dage set søen fra landsiden. På en hyggelig sejltur fra Limone til Malcesine ser vi søen og landskabet fra søsiden. Der er ophold i Malcesine, som er en gammel middelalderby med borg for foden af bjergkæden Monte Baldo. Rejselederen giver en kort orientering om byen og viser rundt. Der er naturligvis også tid på egen hånd, inden vi sejler retur til Limone. Udflugten er inkluderet!

 

En dag til fri disposition

Valget er dit. Gå på opdagelse ved Gardasøen.  Nyd hotellets faciliteter, en tur i byen, cappuccino på en café, en vandretur i det smukke område eller en sejltur på egen hånd. Der er mange muligheder omkring den smukke sø. På nogen afgange er der mulighed for gratis transport til forlystelsesparken Gardaland.

 

8. dag. Hjemrejse med overnatning i Midttyskland.

 

9.dag. Ankomst til den danske grænse midt på eftermiddagen.

Hotel

Hotel Royal Village
Via Benedetto Croce 23
25010 Limone sul Garda
Tlf. 0039 0365954561

www.royalvillage.it

Dejligt hotel som ligger op ad en stejl gade med en flot panoramaudsigt over søen. Hotellet er omgivet af en have og har mange faciliteter. Udendørs og indendørs swimmingpool, jacuzzi, restaurant, café, bar, internetadgang og elevator i hovedbygningen. Alle værelser med bad/toilet, tv, telefon, minibar og pengeboks.


Hotel Leonardo da Vinci, Limone sul Garda
Hotel med flot beliggenhed ud til Gardasøen og med egen strand og lille havn, cirka 1 km fra centrum. Hotellet har swimmingpool, jacuzzi, restaurant, café, bar, internetadgang og elevator i hovedbygningen. Alle værelser med bad/toilet, tv telefon og minibar. Også velegnet til børn og unge.
Læs mere: Hotel Leonardo da Vinci

Gode råd

Valuta

€ 1 = ca. kr. 7,50
Indkøb: Tøj, sko, kunsthåndværk, vin og kulinariske specialiteter.

Entré: Entré til de fleste museer: € 5 - 15.
Gardaland
på udvalgte afgange er det muligt at benytte sig af vores gratis transport til Gardaland på fridagen fredag.
Info omkring Gardaland og entrépriser

Praktiske informationer

Betalingskort:

På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, oftest fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

 

Cafeer:

I Italien har man 3 forskellige priser på cafeerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra 80 cent til €4 på samme bar.

 

Drikkepenge:

På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso – efterfulgt af %-satsen, typisk 15 til 18%.

Pane e coperto er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

 

Drikkevand:

Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarlig. Køb evt. kildevand.

 

Porto:

 

 

 

Morgenmad:

 

 

Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det er oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb prioritaria frimærker til 95 cent. Så er postkortet i Danmark med en ekspeditionstid på 2-3 hverdage.

 

 

I Italien består morgenmad generelt en kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalgt således buffet generelt også bestå af diverse slags brød, pålæg, juice osv.

 

Restauranter:

Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – stenovn, der fyres op med træ.

Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.

Primi Piatti: ”Første” retter, hvor man finde pasta- og risretter samt supper.

Secondi Piatti: Hovedretter. Fisk og helt bøfkød prissættes ofte efter vægt. Der er ikke meget tilbehør. Det bestilles separat – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.

Formaggio: Ost.

Dolce: Dessert

Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

 

Værdigenstande:

Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien, bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.

 

 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.

Bemærk: Ikke alle rejser har afrejse fra de nævnte afrejsebyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du booker.

 

Godt nyt til alle busgæster!

Kør til sikret parkering ved Kolding

Start busrejsen lidt senere ...
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup


Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 


 


 

      

 Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.