Irland

Gislevs klassiske rejse til Irland – nu på 20 år

 

Flot rundrejse til Irland med flotte udflugter, morgenmad, byrundtur i Dublin og dansk rejseleder

 

  • Bekvemt med Gislevs charterfly direkte fra Odense til Dublin
  • Hver dag byder på storslået natur, flotte seværdigheder og spændende oplevelser
  • Gislev Rejsers roste program - nu på 20. år
  • Kun med Gislev – sejltur, rundtur og frokost på til Aranøerne
  • Flyrejse til Irland inklusiv alle udflugter og byrundture i bl.a. Galway og Dublin
  • Hyggelige pub´er, Guinness, folkemusik og festlige irere.
  • Glæd dig til ferie i Irland med gode hoteller og rutineret rejseleder.
  • Højdepunkter som Ring of Kerry, Cliffs of Moher og Connemare.

 

Så meget har Gislev Rejser inkluderet: 8 dages flyrejse, indkvartering i dobbeltværelse, 7 x morgenmad, 1 x frokost, 6 x  middag (mulighed for irsk aften dag 7) udflugt med færge til Aran-øerne med frokost, flybillet inklusiv let forplejning, lufthavnsskat, rejseleder, gebyr til Rejsegarantifonden og alle udflugter jf. program eksklusiv entréer.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 1.500 Afbestillingsforsikring kr. 615. Irsk Aften kr. 350.

Se videoklip fra Dublin:

Status:
Ring til os

Om rejsen

Flot rundrejse til Irlands store oplevelser
Igennem 20 år har vores rejseledere formidlet deres store viden om Irlands unikke blanding af betagende natur, smukke kyster og livlige byer til tusindvis af begejstrede gæster. I Galway
blomstrer det gæliske sprog og i Killarney lyder musikken lystigt fra de mange pub´er, der ligger som perler på en snor. Kun med Gislev er der udflugt til de enestående og autentiske
Aran øer.

Flot køretur gennem kalkstenssletterne i The Burren til ophold ved naturens mesterværk Cliffs of Moher. Mod syd byder Ring of Kerry på nogle af Irlands smukkeste landskaber. Vi besøger en charmerende tørvelandsby og gør stop ved en fårehyrde. Videre til de bakkede Wicklowbjerge og Powerscourt Castle inden vi slutter rejsen af med byrundtur og mulighed for festlig irsk aften i Dublin. Glæd dig – det bliver ikke kedeligt.

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Eget fly fra Odense til Dublin – Clonmacnoise - Galway
Fra Odense med charterfly inklusiv let forplejning og drikkevarer kommer vi godt til Dublin. Via Clonmacnoise – en stor klosterruin fra 08.-12. århundrede, smukt beliggende ned til Shannonfloden til 2 overnatninger ved Galway, som netop er kåret til en af Europas mest venlige byer. Du vil føle dig godt tilpas her i det vestlige Irland, hvor det irske sprog blomstrer og Guinness og folkemusikken flyder lystigt fra byens pub´er.

Dag 2: Med færge til de mageløse Aranøer
Fra havnebyen Rossaveal sejles til Inishmore på Aranøerne - den største klippeø af kalksten. Med minibusser rundt på øen nydes den fantastiske udsigt , og du kan næste smage salten i luften fra det store Atlanterhav. Her finder du indbegrebet af irsk kultur, krydret med det charmerende irske sprog. Gislev byder på typisk lokalpræget frokost. Sidst på dagen sejles tilbage til Rossaveal efter en smagsprøve på livet i det vestlige Irland.

Dag 3: Galway - Connemara – The Burren – Cliffs of Moher
Byrundtur i gæliske Galway og videre i det kendte Connemara område, et af de mest barske og smukke irske landskaber - kendt for Connemara-ponyerne. Udflugten fortsætter til The Burren – et enestående klippelandskab fyldt med vilde blomster, små underjordiske vandløb og tørsøer. Besøg ved berømte Cliffs of Moher – de mægtige klipper der rejser sig 200 meter over havet 8 km langs kysten. Et enestående syn. Overnatning ved Milton Malbay helt ud til kysten.

Dag 4: Shannon floden – Muckross House – Killarney
Med færge krydses Shannon floden til det sydvestlige Irland. Undervejs mulighed for at se delfiner. Videre til det engelske herresæde, Muckross House, hvor dronning Victoria overnattede i 1861. Herresædet fortæller sin del af historien om forholdet mellem England og Irland. Der overnattes to nætter i Killarney, en af Irlands mest livlige byer. Der er genlyd i gaderne af folkemusik, som toner ud fra pub´erne. Turister af mange nationaliteter præger bybilledet. Stort udbud af restauranter og butikker.

Dag 5: Ring of Kerry – et af Irlands smukkeste landskaber
Heldagstur gennem et af de smukkeste landskaber i Irland “Ring of Kerry”. Besøg i Kerry Bog Village – en lille tørvelandsby, hvor den lokale pub byder på Irlands bedste Irish Coffee. Videre til en af Irlands bedste fårehundeopdrættere, der giver prøver på fårehundenes  unikke samarbejdsevner. Frokost længst ude mod vest hvor nærmeste nabo er USA. Herefter ad den østlige rute med talrige skønne panoramaer og hyggelige byer tilbage til Killarney, hvor du får mulighed for at skylle dagens indtryk ned på en af de mange pub´er.

Dag 6: Powerscourt Castle i de bløde Wicklowbjerge og Irlands farverige hovedstad Dublin
Afrejse fra Killarney og mod Wicklowbjergene med besøg på det smukke Powerscourt – en park anlagt af rige englændere inspireret af italienske ideer. I baggrunden knejser de smukke irske bjerge. Herefter mod Dublin med ankomst sidst på eftermiddagen. 2 overnatninger i Dublin.

Dag 7: Byrundtur i Dublin og mulighed for festlig irsk aften
Byrundtur i hovedstaden som blev anlagt for mere end 1000 år siden af danske og norske vikinger ved Dublin Castle. Centrum domineres af en lang række arkitektoniske perler fra 1700-tallet. På byrundturen passeres bl.a. Trinity College, Bank of Ireland, Parlamentet, the Spire, floden Liffey og meget mere. Også tid på egen hånd til evt. en tur ned af fashionable Grafton Street med mange indkøbsmuligheder eller Temple Bar - byens livligste kvarter med pub´er og spillesteder.

Irsk Aften. Om aftenen mulighed for at deltage i en ægte irsk aften på The Merry Ploughboy Pub med dejlig md, musik, sang og irsk riverdance. Pris kr. 350 inkl. middag og show – bestilles sammen med rejsen.

Dag 8: Hjemrejse fra Dublin til Odense
Efter 8 dage med mange skønne oplevelser på den grønne ø.

Hotel

Hoteller af god standard. Alle værelser med bad/toilet, hårtørre, telefon, tv og mulighed for at lave en kop kaffe eller te på værelset. Uens værelser kan forekomme.

Galway – 2 nætter
Flannerys Hotel/Maldron Hotel
Tlf: 00353 91 755 111/00353 91 792 244

Milton Malbay – 1 nat
Bellfridge House Hotel
Tlf.: 00353 65-7084038

Killarney - 2 nætter
BW Eviston Hotel - 2 nætter
Tlf. 00 353 64 663 1340

Dublin – 2 nætter
Regency Hotel
Tlf. 00 353 1 837 3544

Gode råd

Valuta
Euro. € 1 = ca. kr. 7,50

El
240 V - husk adaptor
 

Vejret
Omskifteligt, men lunt. Det er en god idé at tage en ulden trøje, vand- og vindtæt tøj samt gode sko med.

Guinness
Irernes nationaldrik serveres på pubberne, som er samlingsstedet, hvor de sidste nyheder og historier udveksles. Alle er velkomne på pubben.

Indkøb
Håndvævede uld- og lærredsstoffer, uldne sweaters, porcelæn, keramik, sølv og håndslebet krystal.

Bus
Der anvendes irsk bus af god standard med aircondition. Der kan ikke forventes toilet i busserne, men der holdes passende pauser undervejs.

Entréer
Er ekskl, hvor andet ikke er nævnt - udgør ca. kr. 440 (€58).

Drikkepenge
Frivilligt - dog kutyme til chauffør, service- og restaurationspersonale.

Fly
Danish Air Transportation ( DAT) - Gislevs gode samarbejdspartner, der er kendt for sin høje service. Undervejs er der inkluderet sandwich, øl, vin, kaffe, te, vand og måske en lille en til halsen. Du kan medbringe 15 kg bagage og 5 kg håndbagage.

Flyv fra

Odense Lufthavn
Læs mere her: www.odense-lufthavn.dk

Adresse:
Lufthavnvej 131
5270 Odense N