Irland

Gislevs klassiske rejse til Irland – nu på 19. år

     

 

Oplev Irland med Gislevs eget charterfly direkte til Dublin

 

Bekvemt med Gislevs charterfly til Irlands smukke landskaber og spændende byer.

  • Storslået natur, flotte seværdigheder og spændende oplevelser.
  • Gislevs roste program - nu på 19. år
  • Kun med Gislev – sejltur, rundtur og frokost på til Aranøerne.
  • Inklusiv alle udflugter og byrundture i bl.a. Galway og Dublin.
  • Hyggelige pub´er, Guinness, folkemusik og festlige irere.
  • Gode hoteller og rutineret rejseleder.
  • Højdepunkter som Ring of Kerry, Cliffs of Moher og Connemare.

 

 

Så meget har Gislev inkluderet: 8 dages flyrejse, indkvartering i dobbeltværelse, 7 x morgenmad og 5 x aftensmad fra 1. dags aften til 8. dags morgen (ingen aftensmad på dag 6 & 7), udflugt til Aran-øerne med frokost, flybillet inklusiv let forplejning, lufthavnsskat, rejseleder, moms, gebyr til Rejsegarantifonden og alle udflugter jf. program eksklusiv entréer.

Rabat for 3. person i 3-sengsværelser kr. 450

Tillæg: Enkeltværelse kr. 1.500 Afbestillingsforsikring kr. 605. Irsk Aften kr. 350.

Se videoklip fra Dublin: 

Status:
Ring til os

Om rejsen

Indbydende Irland

Gennem 19 år har vores rejseledere formidlet deres store viden og kærlighed til Irland til tusindvis af tilfredse gæster, som har været begejstret for den enestående blanding af betagende natur og livlige byer. I Galway blomstrer det gæliske sprog og i Killarney lyder musikken lystigt fra de mange pub´er. Kun med Gislev er der udflugt til de autentiske Aran øer. Flot køretur gennem kalkstenssletterne i The Burren til et ophold ved naturens mesterværk Cliffs of Moher. Mod syd byder Ring of Kerry på nogle af Irlands smukkeste landskaber. Vi besøger en tørvelandsby og gør stop ved en fårehundeopdrætter. Videre til de bakkede Wicklowbjerge og majestætiske Powerscourt Castle inden vi slutter rejsen af med byrundtur og mulighed for en festlig irsk aften i Dublin. Glæd dig - det bliver ikke kedeligt.

 

Gislev giver dig en flot rundtur til landets store oplevelser. Ind i mellem får du rig lejlighed til at opleve irernes lune, når vi gæster nogle af de lokale pub´er til ”a pint of Guinness” og til tonerne af den berømte irske folkemusik. Der bliver også tid til en sejltur til Aran-øerne, hvor du vil opleve det autentiske Irland, inden rejsen afsluttes med 2 nætter centralt i Dublin med mulighed for en festlig irsk aften!

Billeder

Dag for dag

1. dag. Eget fly til Dublin – Clonmacnoise - Galway.

Fra Billund med charterfly inklusiv let forplejning til Dublin. Afgang kl. 09.00 med ankomst til Dublin kl. 11.00 – lokal tid. Via Clonmacnoise – en stor klosterruin fra 08.-12. århundrede, smukt beliggende ned til Shannonfloden til 2 overnatninger ved Galway, og vi er allerede godt i gang.

2. dag. De mageløse Aranøer.

Fra havnebyen Rossaveal sejles til Inishmore på Aranøerne - den største klippeø af kalksten. Med minibusser rundt på øen nydes den fantastiske udsigt over havet. Her finder du indbegrebet af irsk kultur, krydret med det charmerende irske sprog. Gislev byder på typisk lokalpræget frokost. Sidst på dagen sejles tilbage til Rossaveal.
 

3. dag. Galway - Connemare – The Burren – Cliffs of Moher.

Byrundtur i gæliske Galway og videre i det kendte Connemare område, et af de mest barske og smukke irske landskaber - kendt for Connemare-ponyerne. Udflugten fortsætter til The Burren – et enestående klippelandskab fyldt med vilde blomster, små underjordiske vandløb og tørsøer. Besøg ved Cliffs of Moher – de mægtige klipper der rejser sig 200 meter over havet 8 km langs kysten. Et enestående syn. Overnatning ved Malton Bay helt ud til kysten.
 

4. dag. Shannon floden – Muckross House – Killarney.

Med færge krydses Shannon floden. Undervejs mulighed for at se delfiner. Videre til det engelske herresæde, Muckross House, hvor dronning Victoria overnattede i 1861. Herresædet fortæller sin del af historien om forholdet mellem England og Irland. Der overnattes to nætter i Killarney, en af Irlands mest livlige byer. Der er genlyd i gaderne af folkemusik, som toner ud fra pubberne. Turister af mange nationaliteter præger bybilledet. Stort udbud af restauranter og butikker.
 

5. dag. Ring of Kerry – et af Irlands smukkeste landskaber.

Heldagstur gennem et af de smukkeste landskaber i Irland, “Ring of Kerry”. Besøg i Kerry Bog Village – en lille tørvelandsby, hvor den lokale pub byder på Irlands bedste Irish Coffee. Videre til en af Irlands bedste fårehundeopdrættere, der giver prøver på fårehundenes  unikke samarbejdsevner. Frokost længst ude mod vest hvor nærmeste nabo er USA. Herefter ad den østlige rute med talrige skønne panoramaer og hyggelige byer tilbage til Killarney.


 

6. dag. Powerscourt Castle – Dublin.

Afrejse fra Killarney og mod Wicklowbjergene med besøg på det smukke Powerscourt – en park anlagt af rige englændere inspireret af italienske ideer. I baggrunden knejser de smukke irske bjerge. Herefter mod Dublin med ankomst sidst på eftermiddagen. 2 overnatninger på godt centralt beliggende hotel  nær Trinity College og gågaden Grafton Street i Temple Bar området.
 

7. dag. Byrundtur Dublin - Irsk Aften.

Byrundtur i hovedstaden som blev anlagt for mere end 1000 år siden af danske og norske vikinger ved Dublin Castle. Centrum domineres af en lang række arkitektoniske perler fra 1700-tallet. På byrundturen passeres bl.a. Trinity College, Bank of Ireland, Parlamentet, the Spire, floden Liffey og meget mere. Også tid på egen hånd til evt. en tur ned af fashionable Grafton Street med mange indkøbsmuligheder eller Temple Bar - byens livligste kvarter med pub´er og spillesteder.

Irsk Aften. Om aftenen mulighed for at deltage i en ægte irsk aften på The Merry Ploughboy Pub med dejlig md, musik, sang og irsk riverdance. Pris kr. 350 inkl. middag og show – bestilles sammen med rejsen.
 

8. dag. Hjemrejse fra Dublin

Efter en rejse med mange skønne oplevelser.

Hotel

Hoteller af god standard. Alle værelser med bad/toilet, telefon og tv. Hotel i Dublin med swimmingpool. Flere hoteller med gratis WIFI

Galway – 2 nætter

Salthill Hotel

Tlf: 00 353 91 522 711

Milton Malbay – 1 nat

Bellfridge House Hotel / Logues Hotel (6/7)

Tlf.: 00353 65-7084038 / 00 353 65 7086000


Killarney - 2 nætter

BW Eviston Hotel / Killarney Heighs

Tlf. 00 353 64 663 1340 /00 353 663 1158 


Dublin – 2 nætter

Temple Bar Hotel

Tlf. 00 353 1677 3333

www.templebarhotel.com

Gode råd

Valuta

Euro. € 1 = ca. kr. 7,50

El
240 V - husk adaptor
 

Vejret

Omskifteligt, men lunt. Det er en god idé at tage en ulden trøje, vand- og vindtæt tøj samt gode sko med.
 

Guinness

Irernes nationaldrik serveres på pubberne, som er samlingsstedet, hvor de sidste nyheder og historier udveksles. Alle er velkomne på pubben.
 

Indkøb

Håndvævede uld- og lærredsstoffer, uldne sweaters, porcelæn, keramik, sølv og håndslebet krystal.
 

Bus

Der anvendes irsk bus af god standard med aircondition. Der kan ikke forventes toilet i busserne, men der holdes passende pauser undervejs.
 

Entréer

Er ekskl., hvor andet ikke er nævnt - udgør ca. kr. 440 (€58).
 

Drikkepenge

Ingen tvang - dog kutyme til chauffør, service- og restaurationspersonale.

 

Fly

Danish Air Transportation ( DAT) - Gislevs gode samarbejdspartner, der er kendt for sin høje service. Undervejs er der inkluderet sandwich, øl, vin, kaffe, te og vand.

Flyv fra

Billund Lufthavn

Læs mere her: www.bll.dk

Adresse:
Passagerterminalen 10
7190 Billund


 

Flyselskab og forplejning

Danish Air Transport fra Billund inkl. sandwich, kaffe, te og vand.

 


Mødetid

Seneste mødetid i Billund Lufthavn fremgår af brev der fremsendes sammen med flybilletter ca. 10 dage før afrejse.


Mødested

Mødested er ved selv check-in skrankerne, se nedenstående kort over Billund lufthavn. Her venter rejselederen.

Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

Billund Lufthavn, Gislev Rejsers mødested