André Rieu i Maastricht

VI BOR I ANDRÉ RIEUS FØDEBY MAASTRICHT

André Rieu i Maastricht André Rieu i Maastricht

Oplev André Rieu på hjemmebane med hans berømte Johan Strauss Orkester

Tag med på en busrejse til Maastricht, hvor vi skal opleve valsekongen André Rieu på hjemmebane med hans berømte Johan Strauss Orkester. Sammen spiller de fantastiske valse, operetter, klassisk, musical og de kendte "You´ll Never Walk Alone" og "Amazing Grace".

  • En stortslået koncert med valsekongen André Rieu og det berømte Johan Strauss Orkester
         underholder
  • Ophold på lækkert og centralt beliggende hotel.
  • Busrejse med oplevelser i Maastricht 

 

Så meget har Gislev inkluderet: 4 dages busrejse, ophold i dobbeltværelse med bad og toilet, 3 x morgenmad og 1 x middag, rejseleder, alle udflugter jf. program, koncertbillet kategori 4 eller 3 , moms og gebyr til Rejsegarantifonden. 

Tillæg: Enkeltværelse kr. 1.080. Afbestillingsforsikring kr. 100.

Status:
Ring til os

Om rejsen

Om koncerten
Vi skal opleve André Rieu på hjemmebane, når Vrijthof torvet i Maastricht endnu engang bliver forvandlet til en kæmpe romantisk open-air koncert. Nyd stemningen med gæstesolister, lysshow, humor og musik for både ung og gammel.

Også denne gang bliver André Rieu ledsaget af det verdenskendte Johann Strauss Orkester. Sammen spiller de, fantastiske valse, operetter, klassisk, musical og de kendte You´ll Never Walk Alone og Amazing Grace. Det bliver svært at sidde stille til koncerten.

Billeder

Dag for dag

Dag 1  Gennem Tyskland til området omkring Köln, hvor vi skal nyde en god middag og overnatte en nat.

Köln Domkirke og bro


Dag 2  Velkommen til Maastricht og en storslået koncert
Efter morgenmad kører vi gennem det flotte Sydholland til Maastricht, som ligger flot ved floden Maas. Vi er nu nået til Andrè Rieus fødeby og selvfølgelig skal vi gennem det historiske centrum og forbi hans fødehjem. Vi kommer også til den kæmpestore plads Vrijthof, hvor vi skal opleve koncerten. Hen på eftermiddagen ankomst til vores dejlige hotel. Her står værelserne klar for de næste 2 nætter på Hotel Crowne Palace. Om aftenen den store oplevelse, nemlig koncerten.

André Rieu koncert i Maastricht André Rieu koncert i Maastricht


Dag 3 Oplev Maastricht
Du får mulighed for shopping og at opleve Maastricht fra vandet, der arrangeres en tur på floden Maas (ca. Euro 10.). Om aftenen får du tid på egen hånd til at nyde den spændende by.

Sejltur på floden Maas Maastricht


Dag 4 Med den dejlige koncertoplevelse i bagagen, rejser vi fra Maastricht efter morgenmaden og turen går gennem Holland og Tyskland tilbage til Danmark.

Hotel

Hotel undervejs er i Köln området.

Nyt Hotel:  Hotel Van der Valk

Du/I kan finde informationer om hotellet på https://www.hotelvandervalkmaastricht.nl/en/ 

Af faciliteter på værelserne kan bl.a. nævnes gratis wi-fi, hårtørrer, værdiboks, fransk balkon m.m.  

Nyt hotel: Hotel Beaumont beliggende ca. 400 meter fra Crowne Plaza. Det er stadig muligt at gå til Vrijthof torvet, hvor koncerten finder sted.

Du kan finde informationer om hotellet på https://www.beaumonthotel.nl/en/  Af faciliteter på værelserne kan bl.a. nævnes gratis wi-fi, minibar, hårtørrer, værdiboks m.m.


Hotel i Maastrict
Vi skal bo to nætter på Crowne Plaza Hotel Maastricht, Ruiterij 1, Maastricht. Hotellet ligger direkte ud til floden Maas, i centrum af Maastricht. Der er en dejlig terrasse foran hotellet, hvor vi, hvis vejret tillader det, kan nyde en kaffe og udsigten over floden og byen. Hotellet har restaurant og opholdet er med morgenmad.

Crowne Plaza Hotel Maastricht Crowne Plaza Hotel Maastricht

Værd at vide

Valuta: Euro

Koncerten: Koncerten starter kl. 21.00 og slutter kl. 00.30. Stolerækker. Mulighed for at købe mad og drikke i pausen. 2 storskærme. I tilfælde af regn udleveres regnslag.

Billetter 8/7:  i cat 4 C1  række 11 - 16 

Billetter 16/7: i cat 3 B3 række 24-26 

Billetter 22/7: I cat 2 B 1

Sejltur på floden Maas: Ca. Euro 10.

Middag søndag aften i Maastricht:  Det er muligt at tilkøbe en buffet/middag til Kr. 280,-  pr. person.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.

Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du booker.

Kør til sikret parkering ved Kolding
Start busrejsen lidt senere ...
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

      

Læs mere om vores busser her: www.gislev-rejser.dk/vores-busser
Læs mere om tilskudsordning og refusion her: www.gislev-rejser.dk/Vaerd-at-vide

Kort