Vive la France 2017

Flot rundrejse i Frankrig inkl. alle udflugter og vinsmagning hos dansk vinbonde i Beaulolais

Flot busrejse til Frankrig Monarco - Gislev Rejser

Flot busrejse gennem det bedste af Frankrig - Annecy, Avignon, Provence, Nice, Beaune, vin og gamle byer.

•    Provence med charmerende Arles og middelalderbyen Avignon med pavepaladset
•    To nætter i idylliske Annecy ved Europas smukkeste sø
•    Sejltur på Annecy-søen og vinsmagning i Beaujolais
•    Rivieraens perle Nice og fyrstedømmet Monaco
•    En busrejse med stor oplevelsesværdi og dansk rejseleder hele vejen.

Så meget har Gislev Rejser inkluderet:
Ophold i dobbeltværelse, 11 x morgenmad, 7 x middag (på egen hånd dag 3, 5, 8 og 10), udflugter jf. program, sejltur på Annecy-søen, 1 x vinsmagning på Chateau Grand Grange, besøg hos Fragonard, byrundture jf. program, rejseleder, gebyr til Rejsegarantifonden, moms.

Tillæg:
Enkeltværelse: Kr. 1.998
Afbestillingsforsikring: Kr. 435
Entréer er eksklusive, hvor andet ikke er nævnt.

Pris fra 9.998,-

12 dage
Ophold ifølge program.
Bus

Med i busrejsen er bl.a.

  • Alle udflugter
  • Vinsmagning på dansk vingård
  • Flere byrundture
Bestil rejse

Om rejsen

Storslået rundrejse
Tag med på en alsidig og spændende rundrejse til et af Europas mest afvekslende rejsemål med charmerende middelalderbyer, betagende kyster, enestående bjergpanoramaer og oplevelser på stribe. Vi skal på flot sejltur på Annecysøen og på spændende rundtur i Van Goghs Arles, som er en af de mest charmerende byer i Provence. Derudover skal vi besøge en danskejet vingård i Beaulolais samt bo to nætter i vinbyen Beaune. Der bliver også tid til at nyde de franske caféer med deres berømte café au lait eller et glas kølig hvidvin. Med flere overnatninger de fleste steder, får du også sjælen med på rejsen. Gislev har i denne rejse samlet alle de bedste oplevelser fra Annecy til det gode liv i Provence samt vinoplevelser i Beaune.

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1- 2: Udrejse og ankomst til Annecy
Med passende pauser til vores overnatningshotel i Bensheim. Næste dag forbi Bern og langs Genevesøen. Ankomst til Annecy allerede sidst på eftermiddagen. 2 nætter på centralt beliggende hotel.

Dag 3: Byrundtur og sejltur på Annecysøen
Med rejselederen rundt i alpebyen Annecy. Efter frokost inviterer Gislev på hyggelig sejltur på Europas smukkeste sø. Byrundtur og sejltur inklusiv.

Dag 4: Fajanceby, Frankrigs Grand Canyon og Provence
Vi forlader Annecy og kører frem til fajancelandsbyen Moustiers Sainte Marie, som ligger klistret op ad klippevæggen. Gennem Gorge du Verdon -  Frankrigs Grand Canyon - med et væld af flotte panoramer til vores hotel for de næste tre nætter i Nices bagland, idylliske Vence.

Dag 5 – 6: Nice med blomstermarked, Monaco og parfume
Med rejselederen rundt i Nice bl.a. til det berømte blomstermarked, Promenade des Anglais og den hyggelige gamle bydel. Tid på egen hånd til f.eks. at tage det lille hvide tog op til slottet, hvorfra du får en fantastisk udsigt ud over bugten.

I Monaco viser rejselederen dig fyrsteslottet og de hyggelige gader og små stræder omkring slottet. Du får også tid på egen hånd til egne oplevelser i Monaco. På vej retur til vores hotel gør vi stop i Eze med de mange gallerier. Besøg på Fragonards berømte parfumefabrik. Byrundture og besøg ved Fragonard inkluderet.

Dag 7: Lyserøde flamingoer i La Camargue og charmerende Arles
Rejsen fortsætter via det forunderlige vådområde La Camargue til ophold i Saintes-Maries-de-la-Mer ved Middelhavet. Måske er vi heldige og se lyserøde flamingoer og hvide heste. Midt på eftermiddagen kører vi det sidste korte stykke til Arles og vores hotel for de næste to nætter.

Dag 8: Malernes by Arles og tid til egne oplevelser
Rejselederen viser dig Arles, som er uløseligt forbundet med Van Gogh og hans malerier. Besøg det velbevarede amfiteater og de smalle stræder og pladser med hyggelige caféer. Resten af dagen får du til selv at gå på eventyr i denne hyggelige by. Byrundtur inkluderet.

Dag 9: Pavebyen Avignon og vinbyen Beaune
Afrejse fra Arles til stop i middelalderbyen Avignon med det imponerende pavepalads. Efter et passende ophold fortsætter vi videre til vinsmagning på det danskejede vinslot Chateau Grand Grange inden vi kører til vinbyen Beaune, hvor vi skal bo de næste to nætter. Vinsmagning inkluderet.

Dag 10: Vinkældre og Hospice de Beaune
Med rejselederen rundt i Beaune, som ligefrem emmer af vin. Tid på egen hånd til besøg i en af de mange vinkældre, hvor du også har mulighed for at smage på de dejlige Bourgognevine. Måske frister et besøg i det interessante og meget smukke fattighospital, Hospice de Beaune.

Dag 11: Idylliske Colmar og overnatning i Tyskland
Vi forlader Beaune og kører til stop i Alsaces hovedstad Colmar med de velbevarede bindingsværkshuse og den lille flod. Herfra fortsætter vi til overnatning i Bensheim.

Dag 12: Hjemrejse
Gennem Tyskland med ankomst til Danmark først på aftenen.

Hotel

På rundrejsen benyttes hoteller af god standard i eller nær centrum. Alle værelser med bad, toilet, tv og telefon. Der er wi-fi på alle hoteller - enkelte mod betaling. Du modtager hotelliste ca. 10 dage før afrejse.

Værd at vide

Valuta
Euro og Schweizer Franc til brug, når vi kører gennem Schweiz.

Beklædning
Vi anbefaler gode sko og praktisk tøj.

Entréer
Er eksklusive, hvor andet ikke er nævnt. Beregn ca. € 50,00.

Bemærk
Rejsen er ikke egnet for dårligt gående.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Kort

Frankrig kort - Gislev Rejser

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
13-09-2017Bus fra Jylland og FynVive la France49.998,-BestilMere information