Paris - Montmartre

Kvalitetshotel med suveræn beliggenhed og tagterasse.

 

Stærk busrejse til dig, der vil kombinere udflugter med tid på egen hånd.

  • Busrejser til Paris opleves bedst med Gislev – mere end 30 års erfaring
  • Stor byrundtur og spændende gåtur på Montmartre
  • Udflugt til Solkongens overdådige slot i Versailles
  • Flot sejltur på Seinen og lystur rundt i byen
  • Erfaren dansk rejseleder og komfortabel 5-stjernet bus
     

Så meget har Gislev inkluderet:  Ophold i dobbeltværelse,  5 x morgenmad, Gående byrundtur på Montmartre og udflugt til kvarteret ved Operaen, Udflugt til Eiffeltårnet, rejseleder, gebyr til Rejsegarantifonden.
Entréer er eksklusive. Middag med 3 retter mad og vin: Kr. 225 – bestilles med rejsen.

Tillæg: Enkeltværelse: Kr. 1.498. Afbestillingsforsikring: kr. 205 . 

Sølvbryllup med Paris

Læs rejseleder Solveig Hedegaard Olesens beretning om 25 år med Paris

Se link til 12 tema-gå-ture i Paris:

www.en.parisinfo.com/paris-sightseeing/going-for-a-walk-in-paris

Status:
Ring til os

Om rejsen

Paris – Europas mest charmerende storby
Kvalitetsrejse til Paris, hvor vores rejseledere i mere end 30 år har begejstret tusindvis af tilfredse gæster med deres store viden.

Hotellets gode placering ved det livlige Montmartre giver et perfekt udgangspunkt for at opleve cafeer, restauranter, folklore, attraktioner, småbutikker og ikke mindst mesterværket Sacre Coeur.

En stor byrundtur giver dig et godt indblik i alle byens store attraktioner, populære kvarterer og brede boulevarder. Hertil kommer en spændende afstikker til Solkongens slot i Versailles, hvor historien næsten bliver levende. Byernes By byder også på spændende aftenudflugter til byens bedste udsigt i Montparnasse, sejltur på Seinen, hyggelig fællesmiddag og berømte Moulin Rouge
 


Moulin Rouge Facade

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse fra Danmark
Gennem Tyskland med komfortabel 5-stjernet bus. Undervejs vil rejselederen introducere til ugens program. Ankomst til Paris allerede sidst på aftenen.

Paris Seinen Eiffel Tårnet

 

Dag 2: Den store byrundtur og Montparnasse
Spændende heldagstur til byens store seværdigheder som Eiffeltårnet, Champs Elysées, Grand Palais, Triumfbuen, Von Spreckelsens La Grand Arche, vældige Louvre, Latinerkvarteret, Pompidou-centret og meget mere. Undervejs giver rejselederen eksempler på byens dramatiske historie som ved Concordepladen, hvor Louis XVI og Marie Antoinette mistede hovederne i guillotinen. Pris for heldagsudflugt: Kr. 225 (€ 30).

Effeltårnet Forår Paris Paris Café

Om aftenen mulighed for introduktion til metroen og tur til det 56 etager høje tårn ved Montparnasse, hvor du får byens bedste udsigt.

 

Dag 3: Montmartre til fods - Operakvarteret - Hyggelig aftentur på Seinen 
Flot rundtur på Montmartre, hvor store kunstnere som Picasso og Van Gogh har fundet inspiration. Her vil du opleve en herlig blanding af folklore, små specialbutikker, restauranter, Place du Tertre – malernes plads, vinmarker, verdens ældste variete Lapin Agile og ikke mindst Sacre Coeur. På trapperne ved kirken får ud en vidunderlig udsigt ud over byen.

Paris Sacrecoeur Operagarnier

Om eftermiddagen får du mulighed for at komme en tur med ned til Operakvarteret med de elegante stormagasiner Les Printemps og La Fayette. Der er naturligvis også mulighed for at se Opera Garnier - en af Europas flotteste udsmykkede operaer. Det er også muligt at besøge Fragonard, der kan give dig et godt indblik ind parfumens verden. Rejseleder er behjælpelig med tips og gode råd. Inkluderet eksklusiv entréer.

Om aftenen får du mulighed for at tage med på en sejltur på Seinen forbi mange af byens arkitektoniske perler – der er guidning på engelsk fra båden. Herefter kører vi en stemningsfuld lystur med bussen gennem Paris by night – en flot afslutning på en dejlig dag. Pris for udflugt inkl. billet til sejltur: Kr. 125

 

Dag 4: Solkongens slot i Versailles og mulighed for hyggelig middag samt besøg på verdensberømte Moulin Rouge
Spændende udflugt til Solkongens prægtige slot i Versailles der var royalt og politisk hovedsæde frem til 1789. Du ser bl.a. kongens private gemakker, den pompøse spejlsal, de mange overdådige udsmykninger og flotte kunstværker. Inden ankomst får du udleveret Gislev miniguide til Versailles, så du får det fulde udbytte af besøget. Der bliver også tid til at gå en tur i det smukke parkanlæg. Pris for udflugt inklusiv entré: Kr. 225

Versailles

Om aftenen får du mulighed for tage med til hyggelig fællespisning på Bistro Montmartre i nærheden af vores hotel. Pris for middag med 3 retter og vin: Kr. 225.

Er du fortsat i feststemning så kan du slutte aftenen af med at se det verdensberømte show på Moulin Rouge. Her er der underholdning i verdensklasse og ikke mindst de humørfyldte Can Can piger. Rejseleder er behjælpelig med bestilling af billetter.

Moulin Rouge Moulin Rouge

 

Dag 5: Eiffeltårnet og tid på egen hånd til alle byens mange seværdigheder
Udflugt til byens berømte vartegn med god tid til besøg i Eiffeltårnet, hvor du får en interessant fortælling om baggrunden for opførslen samt en smuk udsigt ud over byen. Herefter vil der være tid på egen hånd i byens centrum. Rejselederen kan være behjælpelig med tips - men du kan også finde inspiration under vores faneblad Gode Råd. Udflugt inkluderet, dog ekskl. entreer

Seinen Eiffel Paris

Dag 6: Hjemrejse til Danmark
Efter nogle herlige dage er det blevet tid til at sige farvel til Paris efter en masse herlige oplevelser. Ankomst til den danske grænse midt på aftenen.

Hotel

 

Carlton’s Hotel
55, Boulevard Rochechouart
F-75009 Paris

Godt kvalitetshotel beliggende for foden af Montmartre, alle værelser med bad/brus og wc, telefon, TV og værdiboks. Hotellet har lobby, bar og terrasse på taget med en meget flot udsigt over Paris og EIffeltårnet. Metro Anvers eller Pigalle. Morgenmadsbuffet.

 

Værd at vide

Info om Paris
Gislevs vidende rejsledere giver dig en flot og fylding introduktion til Paris, så rejsen kræver ingen specielle forberedelser. Er du typen der alligevel gerne vil forberede dig, så kan vi anbefale dig at kigge nærmere på følgende:

Bykort over Paris med metrokort udleveres af Gislevs rejseleder på turen.

Oplev Paris – Lonely Planets guide til de største oplevelser
Ernest Hemingsways bog fra hans ophold i byen fra 1921 – 1926: Paris har ingen ende
Woody Allens romantiske filmkomedie fra 2011: Midnight in Paris.

Sikkerhed i Paris
Siden terrorangrebene i Paris er sikkerheden nu skærpet, og mange betegner byen som en af Europas mest sikre storbyer. Gislev går ikke på kompromis med sikkerheden og følger til enhver tid Udenrigsministeriets retninglinier.

Valuta
Euro. 1 € = ca. 7,50 kr.

Entréer
Moulin Rouge ca. €115.
Eiffeltårnet ca. € 17.
Sejltur på Seinen ca. €13
Operaen - rundvisning ca. € 16.


Metro: Rejselederen orienterer om brugen og køb af billetter - 10 billetter koster ca. €15.

Kort og tips: Bykort over Paris med metrokort og Gislevs tips udleveres af Gislevs rejseleder på turen.

Vejret
Mildt i foråret og efteråret.

Gislevs Tips til Paris

Chokolatier fra 1761 midt i Montmartre
Midt i Paris, 35 rue du Faubourg Montmartre 75009 Paris, findes en fantastisk forretning som stammer helt fra 1761. Der laves den dejligste chokolade og der sælges krydderier og marmelader.

Restaurant Chartier – det gamle folkekøkken i art deco stil
Restaurant Chartier fra 1896 er en oplevelse at besøge. Restauranten er designet i art deco interiør med store spejle og messingknagerækker. Her spiser folk fra alle samfundslag, og når du er færdig skrives regningen på den rødternede dug. Der kan godt være kø uden for restauranten, men det går som regel hurtigt og det er ventetiden værd. Metro: Grands-Boulevards. 7, rue du Fauborg-Montmartre

Hyggeligt museum med Romantik i Haven
Musée de la Vie Romantique ligger i en gammel italiensk villa med stokroser og en skøn lille have med gamle træer og teservering. Villaen var oprindeligt ejet af maleren Ary Scheffer hvis omgangskreds bestod af kunstnere og intellelektuelle som Chopin, Delacroix, George Sand med mere. Museet er dedikeret til den romantiske periode omkring 1820 – 1850 og stemningen er genskabt med mønstrede tapeter, draperede gardiner og originale møbler. Metro: Blanche. 16, rue Chaptal.

Bager Poilâne - brød med kærlighed, bid og historie
I 8 Rue du Cherche-Midi ligger Poilâne bageriet, som gennem generationer har sørget for friskbagt rustikt brød til pariserne og som nu drives af den kun 26 årige Apollinia Poilâne. Butikken dufter himmelsk, og
kvaliteten er stadig den samme, som da farfar Pierre i 1932 første gang begyndte at bage det rutikke brød og de karakteristiske Miches på 1,9 kg i den træopvarmede ovn. Brødene er en kæmpesucces og hvert 5. brød eksporteres til alle 4 verdenshjørner. Butikken ligger nær den kendte Café de Flore og metrostationen Saint-Sulpice.

Gå på marked i Rue Mouffetard – en af byens hyggeligste gader
Nær Metrostation Censier-Daubenton finder du Rue Mouffetard, som med sine butikker, cafeer, restauranter og ikke mindst de daglige marked hører til en af de mest hyggelige gader i Paris. Gaden er en af de ældste handelsgader og bruges ofte som baggrund til filmoptagelser. Marked hver dag undtagen mandag.

Marais kvarteret med byens smukkeste plads – Place des Vosges
Marais er som ikke regel ikke et kvarter, som man får set på sin første rejse til Paris. Marais betyder sumpene og ligger nær den østlige ende af Rue de Rivoli. Den tidligere sump er nu et af byens mest populære kvarterer. Her er små fine forretninger, cafeer, museer og ikke mindst Place des Vosges som det harmoniske centrum. Place des Vosges er byens ældste og mest seværdige plads.

Pladsen er sandt åndehul midt i det travle Paris, og ofte strømmer klassiske toner ud fra de buede gange. Her findes også et museum for Victor Hugo, som tidligere har boet her. Undervejs kan du lægge vejen gennem Rue des Rosiers, som er hovedgaden i det livlige jødiske kvarter. Nærmeste metro er Bastille eller St-Paul.

La Manufacture des Gobelins – hvor Dronningens gobeliner blev til
På Avenue des Gobelins 42 finder du La Manufacture des Gobelins, som blev grundlagt af 1662 af Louis 14. Han var utilfreds med at være tvunget til at importere gobeliner i forbindelsen med opførelsen af Versailles. Siden grundlæggelsen er der skabt over 5000 gobeliner fra motiver af Picasso til den serie gobeliner over Danmarkshistorien, som Dronning Margrethe fik til sin 50 års fødselsdagsgave, og som det tog over 10 år at fremstille. Disse og andre kan ses på en 1,5 times rundvisning på engelsk og fransk, som kun finder sted tirsdag – torsdag kl. 14. og 14.45. Ring 0144 54 19 33 for reservation – entré ca. € 8. Metro: Gobelins. 42 Avenue des Goblins

Restaurant Georges med byens flotteste udsigt
Trænger du til at hvile benene lidt nær Pompidou, så kan en kop kaffe eller eftermiddagsdrink anbefales på
Restaurant Georges på toppen af Pompidoucentret, som har byens bedste udsigt. Tjenerne kan være korte for hovedet og restaurantens service har ikke et godt ry – men den flotte udsigt kompenserer for det hele, og du får hele oplevelsen med. Metro Rambuteau.

Stoftempel i 4 etager nær Sacre Coeur
Er du på udkig efter et bestemt stykke stof eller en sjov ide til dit næste projekt, så er der stor chance for at du finder det i Marche Saint Pierre nær Sacre Cour - et mekka af stoffer og tekstiler i 5 etager. I stueetagen er der tilbud på ikke mindre end 15 000 m tekstiler. Det er sikkert det sidste magasin i Paris, hvor der er elevatorfører til de øvrige etager, som igen byder et væld af nye stoffer. Det er næsten en rejse tilbage i tiden. Metro: Anvers / Abbesses. 2, rue Charles Nodier. 

Mindernes Paris - Père-Lachaise kirkegården
Enorm stor kirkegård, hvor man kan tilbringe mange timer med at se på monumentale grave. Find blandt andet: Jean-Pierre Aumont, Sarah Bernhardt, Maria Callas, Frédéric Chopin, Auguste Comte, Jacques-Louis David, Eugène Delacroix, Charles Lindberg, Molière, Yves Montand, Jim Morrison, Édith Piaf og mange flere. Kirkegården blev oprettet af Napoleon d. 1. i 1803.  Metro: Pére Lachaise.

Paris i regnvejr
I 9. arrondissement er det værd at besøge Passage Jouffroy. Det er en af de ældste overdækkede gader i Paris. Den går mellem Rue de la Grange-Batelière/Boulevard Montmartre. Der er et væld af forretninger for filatelister og mange gode spisesteder.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 

Kort