Normandiet - Bretagne - Jersey

Danmarks bedste busrejse til Normandiet - 10 dage i 5-stjernet bus med vidende rejseleder og gode hoteller

 

  • Kvalitetsrejse på 33. år med smukke køreture og spændende oplevelser hver dag
  • Kun med Gislev har du hele 7 overnatninger i Normandiet og Bretagne
  • Monets smukke have og flot panoramatur langs Seinen
  • Den gamle vikingehovedstad Rouen og maleriske Honfleur
  • Inklusiv bevægende heldagsudflugt til Invasionskysten
  • Imponerende Mont Saint Michel og det verdenskendte Bayeux-tapet
  • Grand Place i Bruxelles og den maleriske katedralby Amiens
  • Mulighed for at opleve skønne Jersey på en oplevelsesrig heldagsudflugt

 

Så meget har Gislev inkluderet: Ophold i dobbeltværelse,  9 x morgenmad, 6 x middag (for egen regning dag 3, 5 og 8), udflugter jævnfør program, rejseleder, gebyr til Rejsegarantifonden, entreer er eksklusive – beregn ca. € 28-40. Udflugt til Jersey: Kr. 350 – bestilles med rejsen.

Tillæg: Enkeltværelse: Kr. 1.698.
Afbestillingsforsikring: Kr. 340.
Udflugt til Jersey: Kr. 350 - bestilles sammen med rejsen.
 

Læs mere om vores 8 dages flyrejse til Normandiet - Jersey - Paris

Se video om Jersey: 

Status:
Ring til os

Om rejsen

Oplev det bedste af Normandiet med Gislev
Lige side vikingehøvdingen Rollo og mændene fra nord gjorde deres indtog for mange år siden, har Normandiets vidtstrakte landskaber, grønne enge og stejle klinter udøvet en stor tiltrækningskraft på os danskere. Gislevs roste program har samlet alle de bedste oplevelser, der byder på charmerende byer, smukke køreture og spændende højdepunkter hver dag. Hertil kommer flotte afstikkere til klosterøen Mont Saint Michel og de grønne dale på Jersey.

Overalt mærker du historiens vingesus som på torvet i Rouen, hvor Jeanne d’Arc blev brændt på bålet og ikke mindst på den bevægende udflugt til invasionskysten, hvor allierede styrker gik i land d. 6. juni 1944. Det hele opleves med dansk rejseleder.

Glæd dig til 10 dage fyldt med spændende oplevelser.

Normandiet Etretat

Billeder

Dag for dag

Dag 1 - 2: Udrejse, Bruxelles og vikingernes Rouen
Gennem Tyskland til overnatning i Holland. Herfra til vidunderlige Grand Place i Bruxelles. Vi fortsætter ind i Frankrig til to overnatninger i vikingernes gamle hovedstad Rouen.

Rouen Normandiet Normandiet Rouen

Dag 3: Monet´s have og panoramatur langs Seinen
Om formiddagen rundtur til fods i Rouen med den imponerende gotiske katedral og torvet, hvor Jeanne d’Arc blev brændt på bålet. Over middag arrangeres udflugt til Monets berømte have i Giverny med panoramatur langs den flotteste del af Seinen tilbage til Rouen. Inkluderet - dog eksklusiv entréer.

Monets have Hus i Normandiet

Dag 4: Kalkstensklipperne ved Etretat, Honfleur, og St. Malo
Vi kører gennem de normanniske landskaber med de mange danske stednavne fra vikingetiden til den populære kystby Etretat med de smukke kalkstensklipper og den flotte udsigt. Herfra over den imponerende bro Pont Normandie til frokoststop i Honfleur – en af de kønneste havnebyer i Normandiet og fyldt med indbydende spisesteder ved kajen. Vi fortsætter sydpå til Bretagne og St. Malo – hvis enestående gamle bydel er anlagt på en ø og omgivet af en vældig forsvarsmur. Du bor centralt inden for middelalderbymurene de næste tre nætter. 

Cider Normandiet Hornfleur

Dag 5: Heldagsudflugt til den skønne kanalø Jersey
Nyd dagen i charmerende St. Malo eller tag med på en spændende heldagsudflugt med hurtigbåd, som i løbet af en god time bringer os til den toldfri kanalø. På Jersey møder vi forvredne klipper, smukke sandstrande, grønne bakker og dale med hyggelige landsbyer og gamle borge. Vi kører øen rundt i specialbusser, så vi kan komme godt rundt på øen på de smalle veje.  I dag er aftensmaden for egen regning. Pris for heldagsudflugt er kr. 350 - bestilles sammen med rejsen.

Jersey


Dag 6: Middelalderbyen Dinan og afslapning i Saint-Malo
Halvdagsudflugt til Dinan - en perle af en by beliggende ved Rance floden og en af Frankrigs bedst bevarede middelalderbyer med en charmerende labyrint af små gader og pladser flankeret af smukke velholdte bindingsværkshuse. Resten af dagen til fri disposition i St. Malo. Rejselederen kan være behjælpelig med tips og gode råd.

Saint Malo Dinan Normandiet

Dag 7: Klosterøen Mont Saint Michel og det berømte Bayeux tapet
Dagen starter med et besøg ved Mont Saint Michel – et centrum for lærdom i middelalderen, og nu en af Frankrigs største attraktioner. Fra klosterets terrasse er der en smuk udsigt over bugten, hvor tidevandet forandrer omgivelserne med  voldsom kraft, når der er flod og ebbe. Herfra videre til Bayeux med det 900 år gamle tapet, der i tegneserieform fortæller om Vilhelm Erobrerens togt og slaget ved Hastings i 1066 – sidste gang England blev erobret af en fremmed magt. Herfra kører vi til 2 overnatninger i Caen. Første aften er det fælles middag på hotellet. Anden aften mulighed for at besøge en af byens mange spændende restauranter.

Klosterøen Mont Saint Michel

Dag 8: Bevægende heldagsudflugt til Invasionskysten
Bevægende heldagsudflugt til kysten hvor de allierede indledte landgangen den 6. juni 1944 under kodenavnet ”Operation Overlord”. Første stop er i landsbyen Sainte-Mère-Église, hvor amerikanske faldskærmstropper var så uheldige at lande på torvet. Videre til Utah Beach med mindesmærket for de ca. 800 danske søfolk, der deltog under allieret flag. Mod den 33 m høje klippe Pointe du Hoc med den stærke tyske kanonbefæstning. Ved Omaha Beach besøges den amerikanske soldaterkirkegård, hvor 9386 marmorkors i lige rækker peger mod havet. Ved Arromanches ses resterne af den kæmpemæssige, kunstige havn “Mulburry B”- bygget i England og slæbt over kanalen.

Invasionskysten Invasionskysten i Frankrig

Dag 9 - 10: Katedralbyen Amiens og 1. verdenskrigs slagmarker.
Vi kører nordpå til pause i den maleriske katedralby Amiens. Herfra fortsætter vi videre gennem 1. verdenskrigs slagmarker til sidste overnatning i Holland. Sidste dag ankommer vi til Danmark først på aftenen.

Ret til ændringer i rækkefølgen af rejsens program forbeholdes

 

Hotel

På rundrejsen benyttes gode hoteller i gåafstand til centrum. Alle værelser med bad og toilet, telefon og tv. Uens værelser kan forekomme. Der er wi-fi på de flest hoteller - enkelte mod betaling.

Rouen 2 nætter
Ibis Rouen Centre Rive Droite
56 quai Gaston Boulet
76000 Rouen
Tlf. 0033 235704818
Se hotellets hjemmeside.

Hotel er beliggende ca. 10 minutters gang fra Rouen centrum, hvor Jeanne D´Arc blev brændt på bålet.


St. Malo 3 nætter
Hôtel de France et de Chateaubriand
12 Place Chateaubriand
35412 Saint Malo
Tlf. 0033 299 566652

Se film om hotellet: https://vimeo.com/144373345

eller

Hotel Cité
Place Vauban
35412 Saint Malo
Tlf. 0033 231 214040
Se hotellets hjemmeside

Begge hoteller er beliggende i centrum af Saint Malos gamle bydel


Caen 2 nætter
Ibis Styles
52 Quai Amiral Hamelin
14000 Caen
Tlf. 0033 231 3420 00
Se hotellets hjemmeside.

Beliggende i gåafstand til Caen centrum.

På ud- og hjemrejse overnattes der på godt hotel i Holland

Værd at vide

Valuta
På rejsen benyttes EURO i Tyskland, Holland, Belgien og Frankrig. € 1 = ca. 7,50 kr.
På udflugten til Jersey benyttes engelske pund – der kan veksles på færgen.

Entréer
Er eksklusive - beregn ca. € 28-40.

Invasionskysten
Det er en god idé at medbringe en kikkert til invasionskysten.

Program
Programmet kan forekomme i en anden rækkefølge.

Bemærk
Rejsen er ikke egnet for dårligt gående.

En lille overnatningstaske kan anbefales til første og sidste overnatning.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 

Kort

Normandiet - Bretagne - Jersey