Normandiet - Bretagne - Jersey

Behageligt rejseforløb, 5-stjernet bus , dansk rejseleder. Mange års erfaring fra denne historiske perle.

  

Danmarks bedste busrejse til Normandiet: 10 dage med vidende, dansk rejseleder, gode hoteller og 5-stjernet bus

  • Kun på Gislevs busrejser til Normandiet har du 7 overnatninger i Normandiet og Bretagne
  • Monets smukke have og flot panoramatur langs Seinen
  • Den gamle vikingehovedstad Rouen og maleriske Honfleur
  • Inklusiv bevægende heldagsudflugt til Invasionskysten
  • Imponerende Mont Saint Michel og det verdenskendte Bayeux-tapet
  • Grand Place i Bruxelles og maleriske Amiens
  • Mulighed for at opleve skønne Jersey
  • Populær rejse i 5-stjernet bus, navngivne hoteller og erfaren dansk rejseleder

 

Så meget har Gislev inkluderet:
Busrejse med ophold i dobbeltværelse, 9 x morgenmad, 6 x middag (for egen regning dag 3, 5 og 8), udflugter jævnfør program, eksklusiv entreer, rejseleder, moms, gebyr til Rejsegarantifonden.

Tillæg: Enkeltværelse: Kr. 1.598.
Afbestillingsforsikring: Kr. 330
.
Udflugt til Jersey: Kr. 350 - bestilles sammen med rejsen.
 

Læs mere om vores 8 dages flyrejse til Normandiet - Jersey - Paris

Status:
Ring til os

Om rejsen

Oplev det bedste af Normandiet med Gislev
Normandiets vidtstrakte landskaber, grønne enge og stejle klinter har alle dage udøvet en stor tiltrækningskraft på os danskere lige siden vikingehøvdingen Rollo og "mændene fra nord" gjorde deres indtog. Gislevs roste program har samlet alle de bedste oplevelser, der byder på smukke køreture og spændende højdepunkter hver dag. Hertil kommer flotte afstikkere til klosterøen Mont Saint Michel og de grønne dale på Jersey. Overalt mærker du historiens vingesus som på torvet i Rouen, hvor Jeanne d'Arc blev brændt på bålet og ikke mindst den bevægende udflugt til Invasionskysten. Her gik de allierede styrker i land d. 6. juni 1944. Glæd dig til 10 dage fyldt med spændende oplevelser.

Billeder

Dag for dag

Dag 1-2: Udrejse, Bruxelles og vikingernes Rouen
Gennem Tyskland til overnatning i Holland. Herfra til vidunderlige Grand Place i Bruxelles. Vi fortsætter ind i Frankrig til to overnatninger i vikingernes gamle hovedstad Rouen.

Dag 3: Monet´s have og panoramatur langs Seinen
Om formiddagen rundtur til fods i Rouen med den imponerende gotiske katedral og torvet, hvor Jeanne d’Arc blev brændt på bålet. Over middag arrangeres udflugt til Monets have i Giverny med panoramatur langs den flotteste del af Seinen tilbage til Rouen.

Dag 4: Kalkstensklipperne ved Etretat, Honfleur, og St. Malo
Vi kører gennem de normanniske landskaber med de mange danske stednavne fra vikingetiden til den populære kystby Etretat med de smukke kalkstensklipper og den flotte udsigt. Herfra over den imponerende bro Pont Normandie til frokoststop i Honfleur – en af de kønneste havnebyer i Normandiet. Vi fortsætter sydpå til Bretagne og St. Malo – hvis enestående gamle bydel er anlagt på en ø og omgivet af en vældig forsvarsmur. Du bor centralt inden for middelalderbymurene de næste tre nætter.

Dag 5: Heldagsudflugt til skønne Jersey
Nyd dagen i charmerende St. Malo eller tag med på en spændende heldagsudflugt med hurtigbåd, som i løbet af en god time bringer os til den toldfri kanalø. På Jersey møder vi forvredne klipper, smukke sandstrande, grønne bakker og dale med hyggelige landsbyer og gamle borge. Vi kører øen rundt på smalle veje og er tilbage i St. Malo først på aftenen. I dag er aftensmaden for egen regning. Pris for heldagsudflugt er kr. 350. Bestilles samtidig med rejsen.

Dag 6: Middelalderbyen Dinan og afslapning i Saint-Malo
Halvdagsudflugt til Dinan - en perle af en by beliggende ved Rance floden og en af Frankrigs bedst bevarede middelalderbyer med en charmerende labyrint af små gader og pladser flankeret af smukke velholdte bindingsværkshuse. Resten af dagen til fri disposition i St. Malo.

Dag 7: Klosterøen Mont Saint Michel og Bayeux.
Dagen starter med et besøg ved Mont Saint Michel – et centrum for lærdom i middelalderen, og nu en af Frankrigs største attraktioner. Fra klosterets terrasse er der en smuk udsigt over bugten, hvor tidevandet spiller en enorm rolle. Herfra videre til Bayeux med det 900 år gamle tapet, der i tegneserieform fortæller om Vilhelm Erobrerens togt og slaget ved Hastings i 1066 – sidste gang England blev erobret af en fremmed magt. Herfra kører vi til 2 overnatninger i Caen. Første aften er det fælles middag på hotellet. Anden aften mulighed for at besøge en af byens mange spændende restauranter.

Dag 8: Bevægende heldagsudflugt til Invasionskysten
Bevægende heldagsudflugt til kysten hvor de allierede indledte landgangen den 6. juni 1944 under kodenavnet ”Operation Overlord”. Første stop er i landsbyen Sainte-Mère-Église, hvor amerikanske faldskærmstropper var så uheldige at lande på torvet. Videre til Utah Beach med mindesmærket for de ca. 800 danske søfolk, der deltog under allieret flag. Mod den 33 m høje klippe Pointe du Hoc med den stærke tyske kanonbefæstning. Ved Omaha Beach besøges den amerikanske soldaterkirkegård, hvor 9386 marmorkors i lige rækker peger mod havet. Ved Arromanches ses resterne af den kæmpemæssige, kunstige havn “Mulburry B”- bygget i England og slæbt over kanalen.

Dag 9 - 10: Amiens og 1. verdenskrigs slagmarker.
Vi kører nordpå til pause i den maleriske katedralby Amiens. Herfra fortsætter vi videre gennem 1. verdenskrigs slagmarker til sidste overnatning i Holland. Sidste dag ankommer vi til Danmark først på aftenen.

Hotel

På rundrejsen benyttes gode hoteller i gåafstand til centrum. Alle værelser med bad og toilet, telefon og tv. Uens værelser kan forekomme. Der er wi-fi på de flest hoteller - enkelte mod betaling.

Rouen 2 nætter
Ibis Rouen Centre Rive Droite
56 quai Gaston Boulet
76000 Rouen
Tlf. 0033 235704818
Se hotellets hjemmeside.

Hotel er beliggende ca. 10 minutters gang fra Rouen centrum, hvor Jeanne D´Arc blev brændt på bålet.


St. Malo 3 nætter
Hôtel de France et de Chateaubriand
12 Place Chateaubriand
35412 Saint Malo
Tlf. 0033 299 566652
Se hotellets hjemmeside


Hotel Cité
Place Vauban
35412 Saint Malo
Tlf. 0033 231 214040
Se hotellets hjemmeside


Caen 2 nætter
Ibis Styles
52 Quai Amiral Hamelin
14000 Caen
Tlf. 0033 231 3420 00
Se hotellets hjemmeside.

Beliggende nær Caen centrum.

Gode råd

Valuta
På rejsen benyttes EURO i Tyskland, Holland, Belgien og Frankrig. € 1 = ca. 7,50 kr.
På udflugten til Jersey benyttes engelske pund – der kan veksles på færgen.

Entréer
Er eksklusive - beregn ca. € 26-37.

Invasionskysten
Det er en god idé at medbringe en kikkert til invasionskysten.

Program
Programmet kan forekomme i en anden rækkefølge.

Bemærk
Rejsen er ikke egnet for dårligt gående.

En lille overnatningstaske kan anbefales til første og sidste overnatning.

Afrejse

Start busrejsen lidt senere ...

Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup


Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

 

 

 

      

 

 

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.