Krydstogt på Seinen

Smuk sejlads med hele 6 nætter på Seinen og flotte oplevelser undervejs.

 
Rejsen gentages i 2018 - Forhåndsreservér allerede nu.

Krydstogt på Seinen fra Honfleur til Paris. Forkæl dig selv med dette komfortable krydstogt på Seinen med en 1. klasses udsigt fra dækket. Krydstogtskibet glider gennem det smukke normanniske landskab fra Honfleur til Paris, og du oplever livet langs Seinen. Med daglige ture i land får du afdækket dele af den spændende franske historie, mens du ser stederne og indsnuser atmosfæren omkring Seinen. Et fantastisk flodkrydstogt med all inclusive om bord - og hele rejsen varer 9 dage hos Gislev Rejser.

  • Gislev busrejse i 5-stjernet bus og med dansk rejseleder
  • Smuk sejlads med 1. klasses udsigt
  • Udflugt til Deauville og smagning af den kendte calvados
  • Udflugt til det betagende Versailles slot eller Monets smukke have
  • Flot aftensejlads på Seinen i Paris
  • Alle udflugter inkluderet

 

Så meget har Gislev inkluderet: Ophold i dobbeltværelse/-B-kahyt, 2 x morgenmad (dag 2 og 9), 2 x middag (dag 1 og 8), all inclusive om bord på krydstogtsskibet, alle udflugter og byrundture, calvadossmagning, entré til Jumieges klostret, entré til Versailles slottet/Monets have, rejseleder og gebyr til Rejsegarantifonden.

Eksklusiv entréer, hvor andet ikke er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse/enkeltkahyt A+B: Kr. 2.200. A-kahyt til dobbelt brug: Kr. 1.000 p.p. Afbestillingsforsikring: Kr. 600.

Kabiner: A: Øverste dæk med stort panoramavindue. B: Hoveddækket med et stort vindue.

Status:
Ring til os

Om rejsen

Sejlads på den smukt bugtede Seine
Velkommen om bord. Det er tid til forkælelse. Lækker og rigelig mad med dertil hørende vine. Skønne dæksstole, hvorfra du kan nyde de forbipasserende scenerier, læse eller blunde lidt. Dejlig stor salon med bløde møbler – idéel til en sludder med dine medrejsende eller til blot at nyde tilværelsen. Glæd dig til 7 skønne dage og 6 nætter fra Honfleur til Paris. Nyd en hel dag i Paris med byrundtur.

Charmerende Honfleur, Deauville og calvados-smagning

Honfleur-Paris tilbagelægges i ro og mag med tid til at nyde de flotte scenerier.

Klostervejen med besøg i gammel klosterruin
Udflugt til Jumièges med den normanniske Saint-Pierre kirke.

Rouen og gallaaften om bord
Gående byrundtur i historiske Rouen. Vi passerer Notre Dame katedralen og pladsen, hvor Jeanne d’Arc blev brændt på bålet. Gallamiddag.

Solkongens Versailles eller Monets have (se afrejsedato)
Udflugt til Louis d. 14.’s pragtslot, Versailles, med den berømte spejlsal eller besøg i maleren Claude Monets fantastiske hus og have. Udflugten er inklusiv entré.

Vi sejler ind mod Paris og passerer undervejs byer som Poissy med den smukke gamle bro, Conflans Sainte Honorine og Chatou. Nyd indsejlingen til Paris bl.a. forbi forstaden, La Défense – kendt for danskeren Johan Otto von Spreckelsens berømte Triumfbue.

Paris - byernes by med byrundtur
Stor byrundtur i bus til Notre Dame, Triumfbuen, Montmartre, Sacré-Coeur og mange andre af de store seværdigheder.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Vi kører ned gennem Tyskland og videre ind i Holland til middag og overnatning.

Dag 2: Ankomst til Honfleur
Hen på eftermiddagen kommer vi frem til skibet i Honfleur og går om bord. Det er muligt på egen hånd at få et kig på byen allerede den første aften, men du kan også vente til byrundturen næste dag. Der bydes velkommen om bord inden middagen.

Dag 3: Charmerende Honfleur, badebyen Deauville og calvados
Gående byrundtur i Honfleur, bl.a. til den gamle trækirke og de hyggelige gader bag havnen. Eftermiddagsudflugt til Deauville på Blomsterkysten og besøg på et calvados-destilleri, hvor vi får rundvisning og hører om produktionen, lagringen og meget mere. Vi ender i butikken og får smagsprøver på en ægte calvados. Det er også muligt at købe calvados og cider med hjem, deres pærecider kan f.eks. varmt anbefales, men af og til har de også lækre frugtdrikke og andet. Udflugten er inklusiv smagning.

Dag 4: Klostervejen med besøg i gammel klosterruin
Udflugt til Jumièges med den normanniske Saint-Pierre kirke. Entré til klosteret i Jumiéges er inkluderet.

Dag 5: Rouen og gallaaften om bord
Byrundtur i historiske Rouen. Vi passerer Notre Dame katedralen og pladsen, hvor Jeanne d’Arc blev brændt på bålet. Der vil også være tid på egen hånd. Båden ligger til kajs lige ud for gaden, som fører til gågadekvarteret. Om aftenen er der gallamiddag om bord.

Dag 6: Solkongens Versailles eller Monets have
Der mulighed for to udflugter, afhængig af, hvilken afrejse du vælger.

På juli-turen går udflugten til Louis d. 14.’s pragtslot, Versailles, med den berømte spejlsal. Selvom vi kommer tidligt, skal vi altid stå lidt i kø, men da vi har billetter med hjemmefra, går det rimeligt hurtigt. Rejselederen udleverer en folder om slottet med angivelse af de forskellige sales placering samt en beskrivelse af dem på dansk. Der er normalt så mange mennesker, at det er umuligt at guide en gruppe rundt, så man går rundt på egen hånd. Alle går den samme vej rundt, så du bliver ikke væk.

På august-turen går udlfugten til maleren Claude Monets spændende hus og have. På vejen dertil fortæller rejselederen mere om stedet, og hvad der kan opleves der. Glæd dig til besøget i haven, hvor Monet malede sine berømte blomsterbilleder af bl.a. åkanderne. Monets hus er også spændende, da han var en farveglad person. En flot oplevelse, der giver lyst til at lukke endnu flere farver ind i livet.

Udflugterne (både Versailles og Monets have) er inklusiv entré.

Dag 7: Byrundtur i Paris inlusiv gåtur i Montmartre
Stor byrundtur i bus forbi Notre Dame, Triumfbuen, Champs Elysées og mange andre store seværdigheder. Vi slutter ved båden, hvor det er tid til frokost. Efter frokosten bringer bussen os til Montmartre, hvor vi går op til den berømte kirke, Sacre Coeur. For gangbesværede er det muligt at tage en lille funiculaire (bane) op på højen, det koster en metrobillet (ca. € 2, hvis man er flere kan man købe 10 billetter til en billigere pris, ca. € 1,50/billet). Montmartre er et skønt område, og det er ikke kun på grund af den flotte udsigt over byen. Malernes plads, Place de Tertre, emmer af atmosfære og folkeliv, og de hyggelige små gader er spændende at gå rundt i. Montmartre kan sågar bryste sig af en vinmark (en lille en) og dermed også af egen vin. Bussen henter os og kører os tilbage til vores sidste aften på skibet.

Dag 8. Hjemrejse
Efter morgenmaden går vi fra borde og påbegynder turen hjem mod Danmark. Vi kører til middag og overnatning i Nordtyskland.

Dag 9: Ankomst til Danmark
Vi ankommer til grænsen hen på eftermiddagen.

Skibet

Krydstogtskib fra rederiet Croisi Europe
Nydeligt 2-dækker skib. Øverste dæk med restaurant, lounge, bar og A-kahytter. Hoveddæk med B-kahytter. Alle kahytter har 2 separate senge eller 1 grand lit, bad og toilet, hårtørrer, tv, og værdiboks. Trapper mellem etagerne (ingen elevator).

Forplejning om bord: Helpension med morgenbuffet, frokost og aftenmenu.
All inclusive om bord: Vin, øl, vand, sodavand og 1 kop kaffe til frokost og aften. I baren fra kl. 11-24 også alkohol, mousserende vine og hedvin (gælder ikke specialmærker og årgangsvine).
Drikkepenge: Det er kutyme at give drikkepenge til personalet ved  afslutning af et krydstogt. Rejselederen orienterer herom.

2 kahytskategorier:

A:  Dobbeltkahyt på øverste dæk med stort panoramavindue, 2 separate senge eller 1 dobbeltseng, dusche/toilet, hårtørrer, tv, og værdiboks.

B: Dobbeltkahyt på hoveddækket med 1 stort vindue, 2 separate senge eller 1 dobbeltseng, dusche/toilet, hårtørrer, tv og værdiboks.


På afrejsen 14. juli 2017 sejles med skibet "M/S Seine Princess" (kategori 5 ankre).

M/S Seine Princess Spisesalen

 

På afrejsen 14. august 2017 sejles med skibet "M/S Botticelli" (kategori 4 ankre).
Kahyt M/S Botticelli soldæk M/S Botticell

Værd at vide

Valuta
I både Tyskland og Frankrig benyttes euro. € 1 = ca. kr. 7,50.

Vejr og beklædning
Det er hyggeligt at være om bord på et krydstogtskib og dejligt at kunne nyde udsigten fra dækket. Vejret kan dog vise mange ansigter så husk solcreme, evt. hat/tørklæde, regnjakke/paraply og fodtøj til både sol og regn. En kikkert kan også være en rigtig god idé at medbringe.

Værd at overveje
Til adspredelse om bord (og til busrejsen) kan det anbefales at medbringe en god bog, kryds & tværs og et spil kort – måske andre kunne have lyst til at være med, og ellers kan der jo altid lægges en kabale.

All inclusive om bord
Croisi Europe har All Inclusive om bord på deres skibe. Dette indbefatter: Vin, øl, vand, sodavand og 1 kop kaffe til frokost og aften. I baren fra kl. 11-24 også alkohol, mousserende vine og hedvin (gælder ikke specialmærker og årgangsvine).

Entréer
Typisk € 5-10 pr. seværdighed. Entréen til Versailles, Monets have og klosteret i Jumiéges er inkluderet i rejsens pris.

Strøm
220 V.

Drikkepenge
Det er kutyme at give drikkepenge til personalet ved afslutning af et krydstogt. Rejselederen orienterer herom.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Kort

Krydstogt på Seinen med Gislev Rejser