Krydstogt på Seinen

Smuk sejlads med hele 6 nætter på Seinen og flotte oplevelser undervejs.

Flot krydstogt på Seinen
 

Krydstogt på Seinen fra Honfleur til Paris. Forkæl dig selv med dette komfortable krydstogt på Seinen med en 1. klasses udsigt fra dækket. Krydstogtskibet glider gennem det smukke normanniske landskab fra Honfleur til Paris, og du oplever livet langs Seinen. Med daglige ture i land får du afdækket dele af den spændende franske historie, mens du ser stederne og indsnuser atmosfæren omkring Seinen. Et fantastisk flodkrydstogt med all inclusive om bord - og hele rejsen varer 9 dage hos Gislev Rejser.

 • Gislev busrejse i 5-stjernet bus og med dansk rejseleder
 • Udflugt til Deauville og smagning af den kendte calvados
 • Udflugt til det betagende Versailles slot eller Monets smukke have
 • Flot aftensejlads på Seinen i Paris
 • Alle udflugter inkluderet

 

Med i prisen:

 •  Ophold i dobbeltværelse/-kahyt
 •  2 x morgenmad (2. dags og 9. dags morgen)
 •  2 x middag (1. dags aften og 8. dags aften)
 •  Helpension på skibet fra 2. dags aften til 8. dags morgen
 •  All incluisve på skibet fra 2. dags aften til 8. dags morgen
 •  Alle udflugter jf. program, eksklusiv entréer hvor andet ikke er nævnt
 •  Rejseleder
 •  Gebyr til Rejsegarantifonden
   

Tillæg: Enkeltværelse/enkeltkahyt Kr. 2.400. Kahyt kategori A Kr. 1.498 pr. person.  Afbestillingsforsikring: Kr. 700.

Pris fra 11.998,-

9 dage
Bus

Med i prisen er bl.a.

 • All Inclusive om bord
 • 6 nætter på Seinen
 • Alle udflugter
Bestil rejse

Om rejsen

Sejlads på den smukt bugtede Seine
Velkommen om bord. Det er tid til forkælelse. Lækker og rigelig mad med dertil hørende vine. Skønne dæksstole, hvorfra du kan nyde de forbipasserende scenerier, læse eller blunde lidt. Dejlig stor salon med bløde møbler – idéel til en sludder med dine medrejsende eller til blot at nyde tilværelsen. Glæd dig til 7 skønne dage og 6 nætter fra Honfleur til Paris. Nyd en hel dag i Paris med byrundtur.

Charmerende Honfleur, Deauville og calvados-smagning

Honfleur-Paris tilbagelægges i ro og mag med tid til at nyde de flotte scenerier.

Klostervejen med besøg i gammel klosterruin
Udflugt til Jumièges med den normanniske Saint-Pierre kirke.

Rouen og gallaaften om bord
Gående byrundtur i historiske Rouen. Vi passerer Notre Dame katedralen og pladsen, hvor Jeanne d’Arc blev brændt på bålet. Gallamiddag.

Solkongens Versailles eller Monets have (se afrejsedato)
Udflugt til Louis d. 14.’s pragtslot, Versailles, med den berømte spejlsal eller besøg i maleren Claude Monets fantastiske hus og have. Udflugten er inklusiv entré.

Vi sejler ind mod Paris og passerer undervejs byer som Poissy med den smukke gamle bro, Conflans Sainte Honorine og Chatou. Nyd indsejlingen til Paris bl.a. forbi forstaden, La Défense – kendt for danskeren Johan Otto von Spreckelsens berømte Triumfbue.

Paris - byernes by med byrundtur
Stor byrundtur i bus til Notre Dame, Triumfbuen, Montmartre, Sacré-Coeur og mange andre af de store seværdigheder.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Vi kører ned gennem Tyskland og videre ind i Holland til middag og overnatning.

Dag 2: Ankomst til Honfleur
Hen på eftermiddagen kommer vi frem til skibet i Honfleur og går om bord. Det er muligt på egen hånd at få et kig på byen allerede den første aften, men du kan også vente til byrundturen næste dag. Der bydes velkommen om bord inden middagen.

Dag 3: Charmerende Honfleur, badebyen Deauville og calvados
Gående byrundtur i Honfleur, bl.a. til den gamle trækirke og de hyggelige gader bag havnen. Eftermiddagsudflugt til Deauville på Blomsterkysten og besøg på et calvados-destilleri, hvor vi får rundvisning og hører om produktionen, lagringen og meget mere. Vi ender i butikken og får smagsprøver på en ægte calvados. Det er også muligt at købe calvados og cider med hjem, deres pærecider kan f.eks. varmt anbefales, men af og til har de også lækre frugtdrikke og andet. Udflugten er inklusiv smagning.

Dag 4: Klostervejen med besøg i gammel klosterruin
Udflugt til Jumièges med den normanniske Saint-Pierre kirke. Entré til klosteret i Jumiéges er inkluderet.

Dag 5: Rouen og gallaaften om bord
Byrundtur i historiske Rouen. Vi passerer Notre Dame katedralen og pladsen, hvor Jeanne d’Arc blev brændt på bålet. Der vil også være tid på egen hånd. Båden ligger til kajs lige ud for gaden, som fører til gågadekvarteret. Om aftenen er der gallamiddag om bord.

Dag 6: Monets have eller Solkongens Versailles
Der mulighed for to udflugter, afhængig af, hvilken afrejse du vælger.

På krydstogterne den 13-07-2018 og 13-08-2018 går udlfugten til maleren Claude Monets spændende hus og have. På vejen dertil fortæller rejselederen mere om stedet, og hvad der kan opleves der. Glæd dig til besøget i haven, hvor Monet malede sine berømte blomsterbilleder af bl.a. åkanderne. Monets hus er også spændende, da han var en farveglad person. En flot oplevelse, der giver lyst til at lukke endnu flere farver ind i livet.

På krydstogtet den 02-10-2018 går udflugten til Louis d. 14.’s pragtslot, Versailles, med den berømte spejlsal. Selvom vi kommer tidligt, skal vi altid stå lidt i kø, men da vi har billetter med hjemmefra, går det rimeligt hurtigt. Rejselederen udleverer en folder om slottet med angivelse af de forskellige sales placering samt en beskrivelse af dem på dansk. Der er normalt så mange mennesker, at det er umuligt at guide en gruppe rundt, så man går rundt på egen hånd. Alle går den samme vej rundt, så du bliver ikke væk.

Udflugterne (både Versailles og Monets have) er inklusiv entré.

Dag 7: Byrundtur i Paris inklusiv gåtur i Montmartre
Stor byrundtur i bus forbi Notre Dame, Triumfbuen, Champs Elysées og mange andre store seværdigheder. Vi slutter ved båden, hvor det er tid til frokost. Efter frokosten bringer bussen os til Montmartre, hvor vi går op til den berømte kirke, Sacre Coeur. For gangbesværede er det muligt at tage en lille funiculaire (bane) op på højen, det koster en metrobillet (ca. € 2, hvis man er flere kan man købe 10 billetter til en billigere pris, ca. € 1,50/billet). Montmartre er et skønt område, og det er ikke kun på grund af den flotte udsigt over byen. Malernes plads, Place de Tertre, emmer af atmosfære og folkeliv, og de hyggelige små gader er spændende at gå rundt i. Montmartre kan sågar bryste sig af en vinmark (en lille en) og dermed også af egen vin. Bussen henter os og kører os tilbage til vores sidste aften på skibet.

Dag 8. Hjemrejse
Efter morgenmaden går vi fra borde og påbegynder turen hjem mod Danmark. Vi kører til middag og overnatning i Nordtyskland.

Dag 9: Ankomst til Danmark
Vi ankommer til grænsen hen på eftermiddagen.

Skibet

Krydstogtskibe fra rederiet Croisi Europe

Det er forskellige skibe fra rederiet der sejler på Seinen, hvilket skib og dato kan du se nedenfor.

Alle 3 skiber nydelige og alle 2 dæk. Øverste dæk med restaurant, lounge, bar og A-kahytter. Trapper mellem etagerne (ingen elevator).

2 kahytskategorier:

A:  Dobbeltkahyt på øverste dæk med stort panoramavindue, 2 separate senge eller 1 dobbeltseng, dusche/toilet, hårtørrer, tv, og værdiboks.

B: Dobbeltkahyt på hoveddækket med 1 stort vindue, 2 separate senge eller 1 dobbeltseng, dusche/toilet, hårtørrer, tv og værdiboks.

Forplejning om bord:
Opholdet på skibet er inklusiv helpension, der er med morgenbuffet, serveret 3 - retters frokost og middag. Maden tager udgangspunkt i det franske køkken, og der er på alle skibe ansat kokke, der sørger for at maden er veltilberedt og af god kvalitet. Drikkevarer (vin, øl, vand, frugtjuice og 1 kop kaffe) til måltiderne om bord er inkluderet – og der er også fri bar (dog eksklusiv champagne, vin fra vinkort og specielle drinks). (Frie drikkevarer til måltiderne samt fri bar kl. 10 - 23)


På afrejsen 13. juli 2018 sejles med skibet "M/S Seine Princess" (kategori 5 ankre).

Skibet er bygget i 2002 og renoveret i 2010, skibet har plads 138 passagerer.

M/S Seine Princess Spisesalen

På afrejsen den 13. august 2018 sejles med skibet MS Renoir (kategori 4 ankre).

Skibet er bygget i 1999 og bliver renoveret i begyndelsen af 2018. Skibet har plads til 105 passagerer.

MS Renoir Seinen MS Renoir
 

På afrejsen den 2. oktober 2018 sejles med skibet MS Botticelli (kategori 4 ankre).

Skibet er bygget i 2004 og har plads til 150 passagerer.


Kahyt M/S Botticelli soldæk M/S Botticell

Værd at vide

Værd at overveje
Til adspredelse om bord (og til busrejsen) kan det anbefales at medbringe en god bog, kryds & tværs og et spil kort – måske andre kunne have lyst til at være med, og ellers kan der jo altid lægges en kabale.

Entréer
Typisk € 5-10 pr. seværdighed. Entréen til Versailles, Monets have og klosteret i Jumiéges er inkluderet i rejsens pris.

Sprog på skibet
Croisi Europe er er fransk rederi, derfor er hovedsproget ombord fransk, men personalet taler også engelsk. Alle annonceringer gives på fransk og engelsk. Vi har vores rejseleder med ombord på skibet, der nok skal sørge for at holde dig orienteret og være behjælpelig med eventuelle spørgsmål.

Drikkepenge
Drikkepenge er ikke inkluderet. For flodkrydstogtrejser er det kutyme at give drikkepenge til skibets personale ved afslutning af et krydstogt. Det forventes, men er naturligvis frivilligt. Beregn € 5 - 10 per person / dag.  Indbetales samlet og så fordeler skibets personale selv pengene til alle ansatte på skibet. Rejselederen orienterer nærmere herom. Dette afregnes i kontanter.

Valuta
På dette krydstogt kan der betales med Euro alle steder i land. Kreditkort kan også anvendes som betaling i Tyskland og Frankrig, men det er en god ide også at medbringe kontanter. Om bord på skibet kan der afregnes i Euro eller med kredikort, der accepteres Visa og MasterCard.

Påklædning
Der er ingen særlige krav til påklædning når du er på flodkrydstogt. Det er kutyme at de fleste klæder om til middagen om aftenen, men det er uformelt og afslappet. Det er ikke velset med shorts, badetøj, sandaler og toppe i restauranten om aftenen. Til skibets gallaaften kan du medbringe lidt mere festligt tøj, men det er stadig uformelt, så det behøver ikke være den lange kjole eller habitten der medbringes. Det er hyggeligt at være om bord på et krydstogtskib og dejligt at kunne nyde udsigten fra dækket. Vejret kan dog vise mange ansigter så husk solcreme, evt. hat/tørklæde, regnjakke/paraply og fodtøj til både sol og regn. En kikkert kan også være en rigtig god idé at medbringe.

Elektricitet
Der er 220 volt om bord, det er derfor ikke nødvendigt at medbringe en adapter. Skal du oplade flere ting på samme tid er det nødvendigt at medbringe et fordelerstik og det skal være et tobenet stik.

Internet
Der er gratis internet på alle Croisi Europes skibe i området ved receptionen og i skibets lounge. På rederiets nyere skibe er der internet alle steder ombord. Bemærk, internettet kan have udfald og nedsat hastighed afhængigt af de steder der sejles pga. dårlig dækning.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Kort

Krydstogt på Seinen med Gislev

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
13-07-2018Bus fra Jylland og FynKrydstogt på SeinenMere end 811.998,-BestilMere information
13-08-2018Bus fra Jylland og FynKrydstogt på SeinenMere end 811.998,-BestilMere information
02-10-2018Bus fra Jylland og FynKrydstogt på SeinenMere end 811.998,-BestilMere information