Sydengland-Cornwall-Bath

10-dages spændende busrundrejse med dansk rejseleder

Cornwall Polperro Romerske bade

Den store rejse til det maleriske Sydengland
Flot rundrejse langs Sydenglands kyst fra Dovers legendariske hvide klinter til Lands End.

  • Inklusiv alle udflugter og 3 nætter på Falmouth Hotel i Cornwall
  • Victorianske Sydengland og skønne Isle of Wight
  • Darmoorheden, Polperro og 2 nætter i Englands smukkeste by, Bath
  • Besøg ved fascinerende Stonehenge inkluderet
  • Udflugt til Englands vestligste punkt, Lands End og Saint Michaels Mount

 

Så meget har Gislev Rejser inkluderet:
Ophold i dobbeltværelse, 9 x morgenmad, 8 x middag - egen hånd dag 8, rejseleder, alle udflugter jf. program, entré til Stonehenge, færgebilletter, moms, gebyr til Rejsegarantifonden. 

Entréer er eksklusive, hvor andet ikke er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 1.798. Afbestillingsforsikring kr. 340.

Læs mere om vores 9 dages busrejse til Sydengland, Cornwall & Bath:
www.gislev-rejser.dk/england/skoenne-sydengland-staerke

Se video-turist-guide om Bath:
www.youtube.com/watch?v=4anK-hczdZwSe videoklip fra Osborne House
www.youtube.com/watch?v=DToDXz6Gf5M

Videoklip fra Trebah Garden
www.youtube.com/watch?v=NQKe5hOWVd0 

Status:
Ring til os

Om rejsen

Blomstrende haver, idylliske vige og charmerende byer
Sydengland byder på en perlerække af smukke oplevelser. Fra Dovers legendariske klinter til Cornwall med sit næsten subtropiske klima med palmer i gaderne, idylliske haver, charmerende fiskerlejer samt Englands vestligste punkt, Lands End. Vi bor to nætter i maritime Portsmouth, hvilket giver mulighed for besøg på Isle of Wight og Dronning Victorias sommerbolig, Osborne House. Oplev den flotte badekabine ved den private strand og den smukke have samt de royale værelser. Med tre nætter i Cornwall er der tid til flotte og spændende oplevelser. Vi besøger den eksotiske have, Trebah Garden, som blev brugt som udskibning af soldater til D-dagen under 2. Verdenskrig. Også besøg på det smukt beliggende slot på Michaels Mount samt tid på egen hånd i Falmouth. I år bor vi to nætter i selveste Bath, hvilket giver dig ekstra god tid til at opleve de smukke bygninger, de romerske bade og Pulteney Bridge - Baths svar på Ponte Vecchio i Firenze. Velkommen til dejlige oplevelser i Sydengland.

Billeder

Dag-for-dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Gennem Tyskland og frem til overnatning i Holland - så er vi godt på vej og kan allerede næste dag stifte bekendtskab med alle de spændende rejseoplevelser.


Dag 2: White Cliffs of Dover og maritime Portsmouth
Vi kører gennem Frankrig og sejler bekvemt med færgen over Kanalen til England, hvor de majestætiske White Cliffs of Dover snart dukker frem. Flot køretur langs den sydengelske kyst frem til Portsmouth - Charles Dickens fødeby, hvor du skal bo centralt to nætter.


Dag 3: Maleriske Isle of Wight og egen tid i Portsmouth
Kort sejltur til Dronning Victorias foretrukne feriemål Isle of Wight. Her besøger vi dronningens feriebolig Osborne House. Oplev de smukke rum, hvor Dronning Victoria og Prins Albert holdt ferie sammen med deres familie. Gå en tur ned til den private strand, hvor dronningens smukke badevogn er udstillet. Vi sejler retur til Portsmouth, hvor du får resten af dagen på egen hånd.

Osborne House SCB Portsmouth


Dag 4: Dartmoorheden, Polperro og Falmouth
Vi forlader Portsmouth og kører mod Falmouth. Undervejs flot køretur gennem Dartmoorheden til frokostpause på hedens ældste pub, hvor det siges, at ilden har brændt i pejsen siden 1845. Måske er vi heldige at se nogen af de små Dartmoor-ponyer, som heden er kendt for. Turen fortsætter til stop i idylliske Polperro, hvor fiskerbådene ligger på bunden ved ebbe. Først på aftenen ankommer vi til Falmouth og vores flot beliggende hotel for de næste tre nætter.

Cornwall Polperro Dartmoor

Dag 5: Trebah Garden og Falmouth
Hyggelig formiddagsudflugt til den eksotiske have Trebah Garden. Dejlig gåtur gennem haven ned til stranden, der blev brugt til udskibning af soldater til D-dagen under 2. Verdenskrig. Tilbage i Falmouth får du resten af dagen på egen hånd. Tag evt. en lille sejltur på fjorden op til Truro. Rejselederen er behjælpelig med gode råd og forslag.

Falmouth Harbour

Dag 6: Land's End og St. Michael's Mount
Denne dag tager vi den næsten eksotiske halvø i nærmere øjesyn med en stor og flot rundtur til det sydligste af Cornwall. Vi kører ud til Land's End, som er Englands vestligste punkt. Her rejser klipperne sig dramatisk mod den buldrende brænding. Vi fortsætter til seværdige Michael's Mount, som er beliggende på en lille ø. Vi kommer ud til slottet via ebbestien eller med en lille båd.

Lands End Sydengland St. Michaels Mount

Dag 7: Oplev fascinerende Stonehenge
Vi forlader Falmouth og kører til besøg i Stonehenge, som har lavet et nyt flot besøgscenter, som giver dig hele historien om de interessante sten. Små busser kører ud til stenene, så du har mulighed for at se dem i virkeligheden. Herfra fortsætter vi til vores centralt beliggende hotel i Bath for de næste to nætter.

Stonehenge Romerske bade

Dag 8: Byrundtur i Bath og tid på egen hånd.
Orienterende bytur med rejselederen forbi Pulteney Bridge - byens svar på Ponte Vecchio i Firenze og mesterværket Royal Crescent med 30 palæer opført i en halvcirkel og naturligvis de berømte men også interessante romerske bade. Resten af dagen får du til egne oplevelser i denne smukke by. Måske frister en traditionel Cream Tea hos Sally Lunn´s, som har til huse i byens ældste hus lige i hjertet af Bath. Denne aften får du mulighed for selv at gå på opdagelse og prøve det engelske køkken.

Sally Lunns house Sydengland Bath Pulteney Bridge

Dag 9: Afrejse fra England til Holland
Vi forlader Bath og kører med passende pauser til færgen i Dover. Herfra sejler vi til Frankrig og ankommer til vores hotel i Holland først på aftenen.

Dag 10: Hjemrejse
Gennem Tyskland, den danske grænse passeres først på aftenen.

Hotel

På rundrejsen benyttes hoteller af god standard. Hotellerne i England serverer english breakfast som morgenmad. Enten som buffet eller serveret ved bordet. Uensartede værelser kan forekomme men alle værelser er med bad, toilet, tv, telefon og ofte mulighed for at lave en kop kaffe eller te. Alle hoteller har wi-fi - enkelte mod betaling.

Portsmouth 2 nætter:
Holiday Inn
tlf. 0044 870942 9065.
www.hiportsmouthhotel.co.uk

Centralt beliggende hotel nær centret Gunwarf og Spinnaker Tower. 

Ibis Portsmouth Center - afrejse 07.07
www.ibis.com/gb/hotel-1461-ibis-portsmouth-centre/index

Centralt beliggende nær gågade og pubber. Mindre badeværelse med toilet og bad. Hårtørrer kan lånes i receptionen.

Falmouth 3 nætter:
The Falmouth Hotel
www.falmouthhotel.com

Falmouth Hotel
Dejligt hotel beliggende direkt ud til vandet og nær byen. Hotellet råder over indendørs pool.Bath 2 nætter:
Royal Hotel Hotel
www.royalhotelbath.co.uk

Centralt beliggende hotel nær gågade og pubber, ca. 400 meter fra Bath Abbey og de Romerske Bade.
 

Værd at vide

Valuta
I England anvendes engelske pund (£)
På den øvrige del af rejsen EURO.

Entreer
Er ekskl. hvor andet ikke er nævnt.
Beregn ca. £ 77 til entreer.
Vi kan give følgende retningslinjer:

Entré til Osborne House på Isle of Wight ca. £ 17,00 pr. person
Entré til Historic Dockyard ca .£ 23,00 pr. person
Entré til Trebah Garden ca. £ 9,00 pr. person
Entré til Mont Saint Michel ca. £ 12,50 pr. person
Entré til de romerske bade i Bath ca. £ 15,50 pr. person

Hertil kommer, hvad man måtte ønske at besøge som ikke er programsat. Hvis der f.eks. er steder man gerne vil ind i Falmouth eller andre steder, hvor der er tid til det.
Der er mange steder gruppe-priser, men disse vil rejselederen oplyse om undervejs, da de er afhængige af antal gæster ved hver enkelt attraktion

El
240 V - medbring adapter.

Bemærk
Rejsen er ikke egnet for dårligt gående.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.

Bemærk: Ikke alle rejser har afrejse fra de nævnte afrejsebyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du booker.
 

Godt nyt til alle busgæster!

Kør til sikret parkering ved Kolding

Start busrejsen lidt senere ...
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

 

 

      

Læs mere om vores busser her: www.gislev-rejser.dk/vores-busser

Læs mere om tilskudsordning og refusion her: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

Kort

Gislevs flotte rundrejse med Sydengland - Cornwall - Bath.